Det finns ju inge bättre.

Du finns i mina tankar hela tiden... Varför måste du vara så bra när jag vet att det inte kommer bli du och jag? :/ orkar inte...


Hoppas,tror och vill!

Jag vill också ha någon att längta efter...


På tiden ;)

Nu var det alldeles för längesen igen. De är inte alls lätt när man bara använder iphone och nästan aldrig sitter vid en dator. Men nu har äntligen blogg.se fixat en gratisapp så man kan blogga via telefon! Jag jublar! :)

Igår var det 1år sedan min farfar gick bort. Jag vet inte om jag fortfarande har fattat det, de är bara tomt varje gång jag tänker på honom. Pappa och jag var upp till minneslunden och tände ett ljus för honom :) min farfar som fick se mig fylla 18 men sen var de inte mycket mer. Han dog 11dagar senare vilket kan ha varit den tyngsta dagen i mitt liv... Han fick aldrig se mig ta körkort, ta studenten eller ens veta av att jag jobbar på ovako, de företag som han jobbade den största delen av hans liv. Jag saknar honom jättemycket. De är så tomt att komma hem till farmor nu och inte kunna säga hej farfar och berätta hur den senaste innebandymatchen gått och så.

Nu hoppas vi på att han har de bra där han är min farfar! <3


RSS 2.0