Update fran sunny beach!

Fy fan vad bra det e! Varmt och mysigt samt mycket snyggt att titta pa!

Drinkarna e goda och solen steker pa bra!

Nu blir de baren igen!

Heejda !!

BULGARIEN!

Nu , idag åker jag, Bella och våra familjer utomlands! Det kommer bli en upplevelse! tänkte bara säga de.

Bilder kommer när jag kommer hem! :D

Ovanligt...

Hej!

Det var grymt längesen jag bloggade nu. Kan bero på att jag inte sitter vid datorn på sommartid när det står 30grader på termometern, men vem vet?

Nu står jag i shopen igen, ovanligt att jag bloggar när jag jobbar då!? Men här är det enda stället jag står vid en dator och inte har något att göra...

Jaja. Nu till det roliga. Jag har haft fullt upp med kompisar hit och kompisar dit. Träffat Sannaklara, Amanda, Maria, Anna, Gustav, Marcus och Marcus Ahlstöm. Mycket roligt. Hade fest i lördags hemma hos mig, skiitkul var det :D Sen har jag hunnit med lite golf, spelat bilbingo och en massa andra äventyr. Skitkul har allt varit hela vägen! Midsommar var också kul, spelade golf med alkohol i kroppen för första gången och de var ingen höjdare kan jag lova. Iaf inte de två sista hålen... haha! Men kul ändå! Anna gick caddie också. Mycket skojsigt!

Nu ska man väl ut och träna lite puttning då :D

Hej solen!

Solen är äntligen här! Väldigt varmt här i shopen måste jag säga. Men man ska verkligen inte klaga för det är inte ofta vi har sådant väder. Men men!

Idag har jag jobbat hela dagen! Mycket sol och lite kunder... Men men. Nu är de en halvtimme kvar på jobbet sen hem,byta om och dra till storgösken med maria och ta ett dopp i det blå! Efter de blir de middag! Trevlig kväll väntas!

Imorgon är det KM som gäller. Första start kl 8.00! JIPPI! Sen är de jobb till kl 16.
Blir asbra.

Nu ska jag fokusera i 27minuter till.

Go kväll!

PUSS

RSS 2.0