nyår. !

ja, det nya året är snart här, om ca tolv timmar ... ! heelt sjukt. jag tycker att detta år har gått så fort :p men de är ju bara positivt tycker jag :) hihii ! nu så sitter jag i ett radhus tio minuter från globen (skrev samma sak i förra inlägget ;p ) jag ska in till city tror jag, vi ska checka lite phones och så. vi får se om vi hittar något bra :) hihii !

jag kommer att skriva ett nytt inlägg innan det nya året kommer ! vi hörs ! pusspusss
Saknar er !

två dagar kvar på det nya året !

ja, detta år har väl varit ett väldigt händelserikt år i Sverige och i mitt liv. Det som är tråkigt är väl att det är så mycket negativt som hänt, Englamordet, Arbogamorden, Finanskrisen m,m... men något som jag tycker är väldigt positivt, det var när Barack Obama vann presidentvalet i USA. det är något historiskt som är grymt bra för USA tror jag. :) hihii !


Ja, snart börjar man i skolan igen, ska bli jääätteroligt att träffa alla klasskamrater igen :) hihiii ! men det är ju inte förrän nästa år  ! haha !

ja. jag ska iaf fira nyår i våran fina huvudstad med mamma, pappa, Åse, Åke, Danne, Lisen, Hugo, Rickard, Leon och Michaela. det blev lite ändrade planer för igår så skulle jag fira med mina nära vänner,men det ändrade sig. det är där jag befinner mig nu:) fem minuter från globen i ett radhus med min nära släkt :) hiihiii !!!

ja, jag har fått ganska mycket saker i julklapp iår.
Kamera
TV
Strumpor 4par DIF + 2par blommiga
9par trosor
Smörgåsgrill
Högtalare till datorn
miniräknare
600kr
2 Halsband
Armband
Presentkort 500kr HM
T-shirt
Tacos prylar
Ostrivare
sen fick jag fler saker men förtillfället så kom jag inte på något mer...
men jag är riktigt nöjd med detta år :p

men nu så ska jag vara lite social med mina medmänniskor, vi hörs !

pusspusss ;)

Juldagen :p

idag har jag varit hos farmor och farfar, där fick jag en tröja i julklapp :) och en hundring :) just nu så är Bella Stenberg med familj och hälsar på :) trevligt trevligt :) hihiii ! imorron så ska jag gå till Torsåker :) ! ha en bra kväll :) pusshej

JULAFTON !!!!!

jippi, ! äntligen har den dagen man väntat på kommit, men det känns ändå inte som om den är här. det känns som om det är något som fattas... jag vet inte vad det är men något är det iaf :p klockan är liksom tjugo över ett och man har varit vaken i typ fyra timmar ! jag har hunnit med ganska mycket. Jag har käkat julfrukost med några i släkten:) sen åkte vi till farmor och farfar och dom fick några julklappar av oss som dom öppnade :) imorron får jag min julklapp av dom :p men nu så sitter jag här och väntar på Kalle Anka, det är JULTRADITION !

vi hörs sen ! GOD JUL !!!!
VI HAR SNÖ :):):):)

Grattis Mormor !

ja, dagen innan julafton, vad ska man göra då? :p  ja, jag har varit i Sandviken med Mamma, Pappa och Meta(moster) och inhandlat de sista julklapparna samt julmaten  :)  efter de så gjorde vi oss klara och åkte ner till Torsåker för att fira min MORMOR som idag FYLLER 70ÅR !!!!!! GRATTIS MORMOR!  hon fick en prenumenation (vet inte hur de stavas) på Hemmets Journal ! men på lördag har hon den stora festen men då kan jag tyvärr inte vara med. men de gör inget, hon överlever ;) ! hihii ! 

jaa igår förmiddag fick jag ett samtal av min tränare och han sa att han behövde målvakt till match igårkväll. jag åkte ner med mamma direkt från Gävle ! Vad gör man inte för laget ;) Vi vann med 9-2 fast vi inte spelade såå himla bra. men de får man göra ibland, huvudsaken man vinner :) hiiihiii !

Imorron är det julafton och då får man julklappar :) I´m so exited !

Jag önskar er alla en God Jul ! Jag återkommer imorronkväll om vad jag har fått i julklapp :) men egentligen behöver jag inga fler för jag har redan fått en 42tums TV !!!!!!!!!

GOD JUL !!!!!!!!!!

nyvaken !

godmorgon ! jag sitter här helt nyvaken, vet egentligen inte varför jag satte mig här vid datorn, men det gör inget för det är ingen hemma,mamma skulle göra nånting och pappa jobbar så what ever. hihi ! min måndag består av lite frukost, sen bär det av till Gävle med mor. jag ska träffa min läkare och sen så ska jag ta livmoderhalscancervaccinspruta , den ni. ! jag rekomenderar att ta den sprutan, då kan ni känna er säkra sen ! :) efter Gävlebesöket, påvägen hem så ska vi till Sandviken och handla lite julmat :) sen när vi kommer hem så kommer min moster Meta, morbror Uffe och kusin Marcus och deras hund Cessan. Därför skriver jag ett inlägg nu, utifall jag inte hinner nå mer idag :)

Idag är det den 22dec vilket innebär två dagar till JULAFTON ! JIPPI !!!!!! Men jag har redan fått världens bästa julklapp iaf, så jag är nöjd ändå. men igår tittade jag under granen och där låg en massa julklappar till mig :)

HA EN BRA MÅNDAG ! Pusspusss !

söndagen den 21/12-08 !

vi kan börja med att säga grattis till min fader som idag har namnsdag, nämligen Tomas ! grattis så mycket ! idag har vi gjort jul hemma i vårat hus i Hofors :) jag har klätt granen som blev hur snygg som helst :) sen har vi pyntat och gjort fint! lite mysigt så där :p hihi ! sen gick jag och mamma hem till farmor och farfar och pappa åkte bil ! hihiii ! vi var där i några timmar sen fick jag ett samtal av någon vid namn Anna :) hon frågade när vi skulle träffas och byta julklappar :) vilket vi nu har gjort när vi sitter i Gustavs rum och ska kolla på någon film. The Hills Have Eyes.  Av Anna fick jag fem filmer, Rush Hour 1-2-3 ! Madagaskar och Meet Dave ! och sen fick jag en sjal också :) tackar så mycket :) ! nu så ska jag vara social med mina vänner. ha en bra söndagkväll !

pusspussss !


friday

ja, nu sitter jag här hemma i min lilla tvåa och har mamma och pappa på besök :) ! trevligttrevligt :) när de kom hit så hade de med sig en tidig julklapp som jag inte ens hade önskat mig, men jag säger ju inte nej till den för det var en 42tums TV ! FY FAAN VAD JAG BLEV GLAD ! eller jag kunde inte säga någonting utan jag bara stod och flinade :) haha ! nu är den uppsatt och klar och vi har nyss tittat klart på Göta Kanal 2 som gick på TV4. ;) Ja,min dag har varit ganska hektiskt fast utan stress. jag gick upp halv nio och diskade för att sedan ge mig av till skolan för att hjälpa Catta med att fixa iordning möbler till Vux. detta höll jag på med i fyra och en halvtimme :) de var askul för Monica (min engelskalärare) var så jävla rolig :) haha ! hon och jag är grymma ihop ! haha ! Sen kom Sannaklara och vi gick till stan och köpte godis och jag var hungrig så jag käkade på donken ! :) sen gick vi till bio för att titta på Madagaskar 2 :)  den var rätt bra, men första filmen är bättre :) haha ! så brukar det alltid vara! 

nu så ska jag umgås med mina föräldrar och sen sova för imorron blire stan och innebandy :)  ha de bra ! 

:D:D  

jag har jullov !

Äntligen så är det jullov ! fy faaan vad skönt ! Att få slippa skolan i två och en halv vecka är ju guldvärt, det är nu man behöver ladda batterierna och mysa med familjen för att få energi till en ny termin ! ja, idag har man varit en liten stund på stan, eller vi var på subway. jag , sannaklara och natali ! sen gick vi och satte oss vid centralen i en timme, fast då hade natali åkt hem, men sannaklara och jag hade jätteroligt åt en tant som käka korv iaf :) haha ! sen åkte jag hem och la mig på soffan med täcke :p sååå jävla skönt ! låg där tills jag blev hungrig och då så gjorde jag makaroner och köttbullar. de va inte så gott för jag hade inge ketchup... men de gick ändå ! haha ! sen åkte jag till träningen där vi körde lite övningar , spelade i typ 20minuter och avslutade med en strafftunering på mig... liiite jobbigt var det, det var inte bra för mitt psyke. fast de gick rätt bra ändå tror jag. tog fler än vad jag hade väntat iaf . fast man vill ju ta alla men det går ju inte ! det som var så roligt var att om utespelarna missade en straff fick dom springa ett varv runt planen. och det var bara två st som sprang 1varv ! så det är man ju ganska stolt över :)

ja, är man dum som är man. jag ska imorron innan jag går på bio åka till skolan för att hjälpa skolchefen på komvux att skruva möbler ! jag är väldigt generös av mig ! :) haha ! så jag ska upp vid nio imorron ! men de är ju lugnt de tycker jag :D haha !

nu så ska jag packa upp träningsväskan sen packa väskan hem sen så ska jag nog ta något litet att käka och sen sova ! ha en bra kväll och natt ! puss !

på lördag blir det hemfärd !

jag kommer hem på lördag :) det ska bli roligt att träffa familj och vänner och släkt !

Infokomp 1 termin avklarad !

jaha. det här är otroligt, imorron har vi julavslutning i skolan. tänk, redan en termin på Infokompgymnasiet i Västerås. redan 4månader har jag bott utan mamma och pappa. det lider man inte av så mycket. haha ! det är heeelt sjukt att tiden kan så fort! jag kommer liksom ihåg första tre dagarna när vi skulle presentera varandra och hålla på. det var sjukt tråkigt och jag grät när jag gick hem första dagen. men nu så ångrar jag inte en sekund. detta är helt otroligt att man kan finna såna vänner i en klass på en termin, helt otroligt. vi är ganska tajta i klassen redan, tänk när vi tar studenten. då kommer vi att vara en stor gullig familj ! haha !

ja, hur ska man sammanfatta teminen då?
jag skulle vilja säga, ibörjan så var jag en tyst liten person som satt i hörnet och inte sa ett ljud. jag åt ensam i matsalen nästan varje dag. efter ett tag började Jenny snacka med mig. sen snackade jag med Sannaklara och Astrid också tror jag. ja efter några månader tyckte jag att de här var en okej skola. plus att jag hade någon att käka med. ja sen så hoppade några av , det kom in nya som sedan hoppade av. Sen så kom Lovisa, som idag är en av dom som snackar väldigt mycket i klassen. två dagar senare så kom Amanda som idag är klassens fjortis :) haha ! tycker jag iaf :p (Amanda om du läser de här så behöver du inte ta åt dig :p !! ) haha! Idag är vi en slipad klass som har bra rykte och har en grym sammanhållning ! så jävla roligt att gå till skolan och möta våran klass. som tur är så är jullovet bara typ två och en halv vecka. det tror jag är lagom så man kommer tillbaka och är glad att få träffa klassisarna :) sweet ! haha !

Nä, nu så ska jag inte skriva nå mer, har skrivit tillräckligt. men see you tomorrow classmates. !

Stå för det du har gjort...

jag tycker att det är dålig stil av dig att du inte står för det som hände. Båda vet vad som hände och det kan ingen ta ifrån oss. men om du inte vill stå för det så visst, men då är det inte jag som ljuger, det är du. Omoget av dig lilla vän. trodde bättre om dig. Att en enkel fråga kan bli så komplicerad är ju helt otroligt. jag tänker inte gå runt och berätta för alla som jag känner. jag tycker bara att du kan säga till mig att du ångrar det om du nu gör det istället för att ljuga. Jag vet att jag gjorde fel som talade om det för några. men det är väl bättre de än att inte stå för det man har gjort. SÅ DÅLIG STIL ! men om du nu inte vill prata med mig så är det okej för mig. vi har ju inte snackat med varandra sen du var här och hälsade på för några månader sedan. Jag behöver inte vänner som ljuger. Men säg inte till mig att sluta ljuga för det är de du som gör alldeles bra själv. för en gångs skull så kan ingen komma och säga att jag ljuger och det är så jävla skönt. Man kan inte alltid vara stolt över allt man har gjort och det är inte jag heller. men man måste stå för det ! ne. nu tänker jag inte slösa nå mer tid på dig. det som har hänt har hänt, står du inte för det så kan du inte hoppa på mig. ha de bra i huvudstaden lilla vän.

Test :)

jag har så tråkigt så jag bestämde mig för att göra några test på datorn som jag hade i mina dokument !


10 favoriter
Dialekt: dalmål
Mat: tacos
Låt: Africa
Film: En prinsessas dagbok 2
Tecknad figur: Långben
Sport: innebandy
Komiker: björn gustafsson
Veckodag: lördag
Glassmak: blåbär
Soloartist: Amy Diamond

9 för tillfället
Humör: glad
Tanke: skönt att sova imorron
Kläder: mjukis
Bakgrund: på mobilen har jag Chadis och samma på skrivbordsunderlägget !
Känsla: mjau
Tid: 20.31
Bästa sak: InnebandyJ
Irritationsobjekt: Diska

8 första
Bästa vän: Emeli S
Husdjur: dammråttor
Kyss: Patrik
Piercing: ingen...
Förälskelse: Marcus
CD skiva: hmm, typ Bosson eller Absolute Kidz
Bil: jag är inte så gammal än
Ord: mama

7 senaste
Telefonsamtal: Hem
Mat: kycklingburgare
Dryck: julmust
Biltur: i måndags
Tv-program: SOS familj
Spelad låt : En helt ny jul
Köpta klädesplagg: de va så länge sen så jag kommer inte ihåg

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: ja, faktiskt !
Brutit mot lagen: jag är lite busig ja... :p
Blivit arresterad: ne, jag har klarat mig :p
Badat naken: ja, de är klart:p
Varit med på TV: japp J
Varit med i tidningen: japp, flera gånger

5 nej tack
Skolämne: kommunikation
Mat: nudlar
Musik: rock
Dryck: cola
Djur: ormar

4 saker
Du gör när du har tråkigt: kollar tv eller datorn
Du gjorde igår kväll: tränade innebandyJ
Du kan höra just nu: julmusik
Du inte kan leva utan: Golf och mat och familj och innebandy

3 personer
Du kan berätta allt för: Anna
Du tycker om: familj, släkt och vänner
Du inte gillar: hmm, har bestämt mig för att inte vara ovän med någon !

2 val
Coca Cola eller Fanta - Fanta !
Hund eller katt - Hund

1 önskan
Bli proffs, spela i något landslag !




Ett test till

Namn: Cecilia Leijon- Fröjd
Msn: [email protected]
Lunar: nä
ålder: 16

Tonåren.
Hur gammal är du: 16

hur tycker du att du har det hemma: bor ensam,
Har du bra självförtroende: oftast inte...
Kan du lita på dig själv: nä det kan jag inte så bra.
Är du nöjd över dina bröst: nä, det är jag inte .. Ena är större än andra...
Är du nöjd över din rumpa: nej, verkligen inte,den är för stor, men jag får skylla mig själv.
Hur tycker du att ditt liv är: det är bra , bättre än för några år sedan.
Har du ett bra liv tycker du: ja, skönt att bo ensam osv.
Vill du ändra på något i ditt liv: ja, mitt utseende och min vikt
Är du nöjd över din kropp: nej verkligen inte
Något du vill ändra på din kropp: mina bröst, rumpa, vikt, allt
Kan du själv säga att du tycker att du är söt: neee....


Kärlek.
Har du någon kille: nej.
Gillar du någon nu: ja, kanske
Som heter: ....
Tycker du om när en kille rör vid dig: ja, mysigt
Är det okej att en kille gör det: självklart
Måste han fråga innan han gör det: beror på vem det är, beror på situationen.
Dina bröst, är det ett okej ställe att han rör vid: ja
Din rumpa: jo
Vill du leva tillsammans med någon, eller vill du ha ett singelliv: leva med någon
Trivs du tillsammans med någon kille: ja verkligen
Gillar du långa eller korta förhållanden mest: jag har aldrig haft ett långt förhållande.
När en kille gör slut, blir du ledsen: ja, det blir man


Vänner.
Har du bra vänner: ja verkligen
Du tycker om att va med dina vänner: ja det gör jag :D
Har du många vänner: nä, men dom jag har är bra J
Vad heter dina bästa vänner: Anna, Amanda, skulle vilja säga Wedin men tyvärr inte.
Vad heter dina allra bästa vänner/vän: Anna
Vad är bäst tycker du, få bra vänner, eller med många som man inte kan lita på till hundra: bäst med bra vänner som man kan lita på.


Mogenhet.
Låter du din kille ta på dina bröst, rumpa, könsorgan: ja
Har många sagt att du är mogen för din ålder: ja, många
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är: ja väldigt många
Tycker du om att vara på stan eller att vara med kompisar hemma & leka: beror på humör
Du älskar att shoppa: ibland
Har någon kille rört vid dina bröst,rumpa: ja, många ggr



ÄNNU ETT TEST:

Jag kommer från: Sverige
Jag heter: Cissi
När fyller du år? 5oktober
Tycker du om någon just nu? Ja, jag vet inte, finns så många fina människor.
Om sex månader: går ut ettan på gymnasiet.
Jag samlar på: mobiler ! Haha, nej, inget
Gröna eller röda äpplen: gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Anna eller mamma
Gillar du golf? Japp, älskar det. Spelar själv, har 3 i hcp!
Vilken tid gick du upp idag? 08.00
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? ja
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? Hej de är Cissi
Vad ska du göra ikväll? Kolla på film. sova
Vad ska du göra imorgon? Innebandyträning
Var vill du bo när du blir stor? Funderar fortfarande, men journalist verkar kul
Är det okej att gråta? Ja det är klart.
När grät du senast? Hmm... Typ en månad sen kanske.
Vilken årstid tycker du bäst om? sommar
Laddar du ner musik och film från internet? Nej, det får man inte , då gör jag inte det.
Skulle du göra om du vann en miljon? Nya klubbor, en ny lägenhet, en EU-Moped
Bär du glasögon eller linser? Glasögon vid datorn.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nja, det beror på. De är snyggt tycker jag
Har du piercing? Nej, vill inte ha heller
Har du tatuering? Nej.
Vill du gifta dig? Ja, men har inte tänkt så långt än.
Vill du ha barn? Ja, men de är långt dit.
Solar du ofta? ibland
Är du bra på att laga mat?nja, inte spec men måste eftersom jag bor ensam.
Gillar du att dansa? Ja, de är kul men är inte bra på det.
Hur vig är du? Vigare än förut iaf. Är målvakt.
Vilken är din favoritglass? Cornetto Citron
Tror du på ett liv efter döden? Jag vet inte eftersom jag inte har varit med om det.
Bor dina föräldrar tillsammans? Japp !
Är du morgon eller kvällsmänniska? Både och faktiskt.
Vilken ögonfärg har du? Blå!
Vilka hårfärger har du haft? Svart,röd, brun
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja, tyvärr.
Är du beroende av något? Ja, det är jag väl. Mobilen.
Senaste låt du hörde? När vi närmar oss jul - Amy Diamond
bruker du bädda sängen? De gör jag varje morgon.
har du kysst någon den sista veckan? Nej, tyvärr.
Vem kramade du senast? Någon i laget när vi vann på sm. Eller Sanna-Klara.
Var du glad igår? Ja, men trött iaf J
Sminkar du dig? Nej det gör jag inte
Känner du dig värdelös? Nej, inte för tillfället men har gjort det många gånger.




ETT TEST FRÅN Sannaklaras blogg: !

Sätt din ipod/musikspelare/mobil på blandat .tryck en gång på varje fråga så får du ett svar.

Hur mår du idag?
pick me up
Hur kommer dagen idag att vara?
radar
Vad var de första du tänkte när du vaknade?
kom och håll min hand
Vad är de sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
tänd ett ljus
Vad skulle du få heta om dina vänner bestämde namn åt dig?
that´s where i´ll go
Hur är det med kärleken?
celebrate the summer
Vilken låt passar bäst in på den du är kär i?
on and on
Hur mår dina vänner?
apologize
Tycker dina vänner om dig?
när julen rullar över världen
Hur ser folk dig?
nobody without you
Spanar folk in dig?
run the show
Kommer du alltid att bo kvar i Sverige?
warick avenue
Hur kommer du att dö?

Betlehems stjärna
Vad skulle du ha hetat om du var född i framtiden?
listen to your heart
Vilken är din oturs låt?
in the heat of the night
Vilken är din tur låt?
elavator
Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
en helt ny jul
Vilken låt beskriver din personlighet mest?
closer
Hur går de med ditt liv?
curly sue
Hur kunde det ha varit i ditt liv om du valt andra vägar?
raise the banner
Vad ska ditt första barn heta?
Moving mountains
Hur kommer ditt liv att bli?
mer jul
Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Africa
Hur kommer vintern att bli?
one love
Finns det någon som är hemligt kär i dig?
damaged
Kysser du bra?
julen är här
Mår din kropp bra?

No air



1januari !

jag har kommit på en idé som jag ska börja med i min blogg. jag ska från och med 1januari skriva ett inlägg om något som berör. alltså något som jag berörs av eller som står i tidningen eller nånting. det är ganska roligt men utmanande. dessutom så ska jag varje lördag hitta veckans cooling ! men det är ju inte förrän nästa år ! :D

tuesday :p

ja, vad ska man säga om den här dagen då ? :p hihi ! jag, amanda och lisa fick springa runt och leta efter annika i hela jävla skolan och på andra sidan och tillbaka. det var inte så kul :p hi i ! till slut så struntade vi i det och kollade på Internet istället. hihi ! sen skrev vi den där uppgiften. ganska trevligt , hihi ! när vi var klara gick vi till konserthuset för att äta :p dagens mat var kycklingklubba med grönsaksris. de dög men man har ju ätit godare mat :) hihi, ! sen gick vi till Ica för att köpa lite filmgodis till engelskan. där vi kollade på The Holiday ! den var skitbra ! synd att martin störde under hela filmen bara men annars så vare lugnt :p när filmen var slut gick jag och Jenny tukk stan och kollade på lite julklappar till hennes mamma,. men vi hittade inget speciellt. då gick vi till donken och köpte en milkshake, hihi ! sen träffade hon en kompis till sig och jag kollade bussen och då kom den precis och då åkte jag hem med den :) jag hann precis hem till One Tree Hill ! hihii ! medan jag satt på bussen och gick från busshållsplatsen hem så snackade jag i telefonen med Anna :) de va trevligt de ! vi ska byta julklappar med varandra:) det ska bli roligt :) åkte sen och handlade lite frukost till mig :) hhihiiiii ! nu så sitter jag och tittar på en prinsessas dagbok 2 för sjätte gången eller nått under en veckas tid. den är så bra och idag när jag skulle byta film så hittade jag ingen som jag ville se, så jag satt på den här filmen igen ! den är grymt bra ! hihi ! nu så ska jag sitta och vänta på vänner och sen SOS familj . sen kolla på film och sen sova :) hihii iii !


tomorrow är vi free of the day ! jipppi ! ! !

måndag !

nu är det inte långt kvar till jullovet ! fy faan vad skönt! ska bli så mysigt att åka hem till ett ännu snöigare Hofors än vad de är här i Västerås ! Nu har vi inte längre nå mer att göra som ska lämnas in före jul ! i alla fall inte jag, det är soft ;) hihi ! jag har bara en och en halvdag kvar i skolan sen slutar jag ! så jävla nice ;) idag är det måndag och jag haft matteprov som gick bättre än väntat faktiskt ;) rätt nöjd även fast jag inte vet resultatet av det än. men men, sen gick jag till stan och ´köpte julkort som jag ska skicka till lite släkt ;) mysigt värre ;) nu sitter jag här och jag har precis skrivit klart dem och nu ska jag slå in pappas andra julklapp som han ska få :) sen ska jag titta på One tree hill :) sen bär det av till träning :)

Ihelgen har jag spelat tre matcher eller jag har spelat en men suttit på bänken på två.
Fredags: IBK rutin- Rönnby 2-8(div2)
Söndag:  Rönnby - KFUM Örebro 15-0 (div2)
Söndag: Forsby - Rönnby 0-2 ( DJ20)
 Jag höll nollan igår igen :D sååå jävla roligt :D  my new nickname is Nollan ;) ! hihii !

ha en bra måndag ! psusshej !

skoolish

sitter kvar i skolan fast jag har slutat för typ en halvtimme sen :P men det gör man väl inte för att det är roligt utan för att jag väntar på jenny och sannaklara som håller på vid datorn, för vi ska gå på stan tillsammans för jag ska köpa julklapp till mamma och pappa ! och ikväll så får jag inte se på idolfinalen :/ liiite ledsen är man ju. för jag ska till någonstans utanför örebro och sitta på bänken i div2 :p ! jippi ! haha ! men vad gör man inte för laget ; )

nu ska vi på cityn :P ha de bra ! pusspuss

DONKEN !

i det förra inlägget skrev jag donken som rubrik men jag skrev inget om donken, jag skulle skriva att jag inte orkade göra nå kycklinghamburgare så jag cyklade till donken  och käkade lite, jag unnade mig det för att jag kände för det ! man dör inte direkt ! FÖRLÅT! haha !

usususs s½½

Skola,farmor och donken !

jag sitter här och väntar på att klockan ska bli tio i sju då ska jag gå till bussen för jag ska på träning men innan det så ska jag väl plugga lite samhäll och vara lite slö :p haha ! jag snackade med min farmor som ringde och hon frågade samma sak fyra gånger: inge nytt? nehe, va tråkigt, inge nytt?, man ba neej, hon ba okej, vad ska du äta då ? jag ba , kycklinghamburgare, F: jaha, ska du äta ute? jag ba: ne. F: åå. gör du det själv, vad duktig du är! Inge nytt ? man ba neeeej ! haha ! farmor och farfar saknar mig men jag kommer hem till jul ni får fan vänta ;) haha ! det är ju inte långt kvar direkt ! hihi ! men nu så ska jag pluggish litish samish !  haha !

ussuss ! §


Svenska&Amy Diamond

Nu så sitter man här framför datorn idag igen, men vad ska man annars göra ? man måste dra ut på tiden på nånting :p ja, jag har pluggat svenska, nu har jag skrivit klart alla mina fem läsloggar ! jag är nöjd, hoppas att Annika också blir det ! :p hihii ! medans jag pluggade så lyssnade jag på min nuvarande bästa skiva ! Amy Diamond - En helt ny jul ! den är grym och man får värsta julkänslan ! det kan behövas nu när det inte är någon snö ute:( men men, det hinner väl komma innan jul hoppas jag ! det är ingen jul utan snö tycker jag :p men tyvärr så kan man ju inte göra något åt det utan man får ta det som de kommer !

jaja, nu så ska man väl sitta här ett tag sen äre sängen som ropar ! ska bli skönt med sovmorgon :) de är fett nice ! :)


Sannaklara och jag :p

(Sannaklara skrev mitt förra inlägg ur mitt perspektiv, här kommer min version av den här tisdagen!)


idag har varit en rolig tisdag, en ganska vanlig med tanke på att jag dampade på engelskan som vanligt men annars så vare lugnt i skolan ! Sannaklara och jag bestämde oss för att plugga tillsammans så hon följde med mig hem, men först så var vi på biblioteket och fixade lite, sen så åkte vi hem till mig med bussen :) vi hade bestämt oss för att vi skulle käka stuvade makaroner och köttbullar vilket vi gjorde också :) det var jag som gjorde det och hon gillade det skarpt ! :) men vi hade inga köttbullar så vi gick och köpte det på Coop Stenby ! vi köpte dessutom mjölk och kräm men det var till min frukost imorron :) sen gick vi hem till mig igen och Sannaklara var hungrig så jag fick börja att laga mat på en gång ! jag klarade av det helt grymt bra faktiskt ! men fick lite hjälp av farmor :) som ringde till mig idag för att jag även har namnsdag (Anna) hihiii ! men det blev inte så mycket plugg för våran del, vi bara tittade på tv och sanna fixade min blogg :) den är snyggish nu! hon åkte hem vid 18tiden, då gick jag hem igen och började att plugga. jar tittat på vänner och SOS familj men nu så sitter jag och tittar på desperate housewives ! det är säsongens sista ! efter de här så ska jag skriva klart datakunskapen sen ska jag sova :)

ha en bra kväll ! puss och kram ! :)

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

nu sitter jag hemma med sannaklara, vi har precis ätit mat. stuvade makaroner med köttbullar blev det:) jag är grym på att laga mat!
just nu tvingar jag sannaklara att titta på oth med mig. sen ska vi plugga samhäll.

puss

SM !

denna helg har varit min största upplevelse någonsin ! det har varit grymt roligt att spela innebandy med ett sådant grymt lag ! vi har spelat 4 matcher den här helgen och vi har vunnit allihopa vilket betyder att vi är vidare i SM-slutspel ! vi är alltså sämst 4 i Sverige! jag är sååå grymt imponerad av mina lagkamrater och jag har fått beröm från alla möjliga håll och det tar jag åt mig ! :p fast jag själv inte tycker  att det var något speciellt ! men allt jag kan säga är WOW !

Lördag:
Rönnby - Balrog 4-3
Rönnby - Husqvarna 4-0

Söndag:
Rönnby- Göteborg FBC 5-1
Rönnby - Husqvarna 7-0 !

Detta innebär att vi har avancerat till slutspel, detta är min största upplevelse någonsin i livet ! jag är sååååå otroligt tagen, har äntligen kunnat smälta det. I mars så ska vi åka till Hudiksvall och spela slutspelet och i´m exited ! :p haha !

nu så ska jag käka lite sen ska jag njuta av det här otroliga ! ha de bra !
pusspuss !

julpynt&mat

mamma kom och hämtade mig vid centralen sen åkte vi och handlade på coop i stenby :) köpte middag och lunch till imorrron ! sen åkte vi till öb och handlade lite till ! hihiii ! lite godis, lite julpynt också :) så jag och mamma pyntade hemma hos mig i min lägenhet som nu är ännu mysigare än vad den brukar vara :) hihii. väl hemma så diskade mamma och jag städade :) haha ! bra att ha mamma ibland :) hihi ! sen lagade hon mat åt oss. vi åt kyckling, ris och rödvinssås. :) gott så in i helsike :) kl 20 är det idol och de ska vi titta på ! heja Alice :) men nu så ska jag kolla på nyheterna :)


ha en bra fredagkväll :) SM IMORRON :D

skola, match &Amy Diamond!

varit i skolan som alla andra dagar !hade svenska som alltid på torsdagar men gjorde typ ingenting, får ta igen det till nästa gång. vi hade mentorstid också och då fick vi reda på att våran mentor ska byta jobb:( snyft* men vi kommer att få en annan bra lärare :) jaja, efter de satt jag ett tag och typ kollade på när amanda och martin höll på att jävlades med varandra :P hihii ! när jag kom hem slog jag på tvn för att se på oth vilket jag gjorde till tjugo i fem då var jag tvungen att gå till bussen, jag undrar vad som hände i slutet på avsnittet. ! men jag önskar mig alla säsonger i julklapp så jag kanske får se det iaf :) jag åkte till K-borg för att spela match, men jag spelade inte, jag satt på bänken och hejade på istället :) hihi ! det gjorde inget för vi vann med 8-2 ! efter matchen när jag hade duschat så kollade jag klockan och hade precis missat bussen så jag bad min tränare att skjutsa hem mig och de gjorde han :) han är så snäll :p har nyss kommit hem nästan , jag käkade lite fil och flingor när jag kom hem :) sen kollade jag lite på text tv :) Sverige vann matchen mot Österrike i Handbolls-EM damer :) men det fanns inget att se på tv så nu sitter jag framför datorn och lyssnar på Amy Diamonds julskiva :) den är faktiskt bra :) jag diggar henne :p haha !


Ha en bra kväll :)

idiot !

faan! jag förstår inte varför jag fortfarande har känslor för dig. det var liksom mer än ett år sedan och allt gick så fort. jag önskar att vi kunde börja om från början, men är det de här du vill så vet jag inte vad jag ska ta mig till. jag tycker om dig och är fan víllig att ge det en chans. det går om man bara vill tror jag. men det känns som du är rädd! dessutom att inte vilja vara vän? varför ? det blir ju väldigt lätt, men du kanske är så ego att du bara tänker på dig själv. jag har inte sett den här sidan av dig men visst. du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och det är sant !
DET KAN FUNKA OM DU ÄR VILLIG ATT GE DET EN CHANS !!!!!!!!

This love I feel for you goes on and on !


skola&provtagning !

skolan var som vanligt idag :p mediekunskap och engelska som alltid på tisdagar ! det var ingen skillnad mot andra tisdagar, alltid lika roligt på engelskan ! :) hihiii ! sen åkte jag med buss 19 till lasarettet för att jag skulle ta stick i armen ! men jag fanns inte i deras dator,så hon i receptionen lade in mig och sen fick jag gå in till provtagningen och ta ett prov. men hon hittade inga kärl i min arm så hon tog på handen istället. mig stör det inte men de gjorde liite ont när hon drog ut nålen ! sen åkte jag till smedjegatan där jag bytte buss :) hihiii ! nu sitter jag framför datorn i mitt rum och har precis kollat på One Tree Hill ! de va ett bra avsnitt ! :) nu så väntar jag på att klockan ska bli 18.00 så att jag kan kolla på handbolls EM på tv4 ! Det är Sveriges damer som spelar mot Vitryssland ! jag tror att det blir en spännande match ! referat kommer efter matchen :)

! måndagkväll !

sitter framför tvn med datorn i knät och kollar lite på nyheterna och sporten ! ska snart sova, ska upp tidigt och åka till skolan tidigare för att göra klart median som jag har glömt i skolan... men idag har jag varit i skolan och sen bara varit hemma. men jag har även varit och tränat innebandy och vi körde fys efter :p liiite jobbigt men de är bra att träna hårt !! 

 !

RSS 2.0