Onsdag :)

Idag äre onsdag och jag har varit och tagit prov  på HC:) sedan så har jag och mamma åkt ner till Stockholm  med husvagnen:) sedan så har vi ställt upp den. Sedan åkte vi in till Stan för att hämta Anna:) Nu är vi hemma hos Åke och har nyss käkat middag . Åse fyller år idag :D:D:D GRATTIS ! Jag och Anna ska vara i stockholm hela veckan ut :) jippi :P

Igår så sprang jag ner till golfbanan, sedan gjorde jag 100situps:) efter det så slog jag på rangen, chippade och puttade. jag var på golfbanan i över 4timmar :P :D:D:D:D

Nu så äre fotboll och Sverige ligger under med 1-0 . jag tror tyvärr att vi förlorar idag! men men , vi får hoppas på något annat :D



ha en bra midsommar helg :!!!

V.25

Idag är det måndag och idag skulle jag ha börjat mitt träningsprogram. men det gick inte för att det ösregnade hela dagen här... hatar Regn... så jag ska springa ner till golfbanan imorgon :) träna hela dagen ska jag göra :) hihiii

Igår så tävlade jag i Högbo, det gick okej, jag kom på en 5:e plats men spelade absolut inte bra... Johanna Rosén vann med hela tio slag , men jag är inte förvånad för hon är ju en grym golfspelare... :)

på onsdag bär det av till Estocolmo  med husvagnen:) Anna ska med också, det ska bli väldigt roligt:) jippi :P

:D

V24... :)

mån- sista skoldagen på Haga:) vi vann dragkampen:) 9:3 ;p sen fick vi se på lärarspex. på lunchen sjöng lärarna för oss:) 
tis - skolavslutning :) årskurs 9 är slut. vi åkte traktor och vagn:) vi kastade vattenballonger :)
ons- första dagen på sommarlovet . i regnet spelade jag även golf med elitgrabbarna.
tors- jag var på sjukhuset, sen var jag på golfbanan i 8timmar:)
fre- först va ja me Anna, sen så tränade jag golf.
lör - jag har varit på loppis hela dagen. sålde kläder
sön- ska spela golftävling i Högbo :)

V.23 var en rolig vecka:)

Den här veckan var väldigt rolig. jag var på bal, jagf spelade golf, jag grillade med några vänner och idag så fyller min kompis Lina 18år och jag har inte smsat henne. gud vilken dålig kompis jag är... måste göra det nu. Igår hade jag en trevligt dag. jag spelade med Benny, Maggan och MiniHasse vi gick -7 och komå en fjärde plats:) imorgon är det sista dagen i skolan och då ska vi få se ett lärarspex, dragkamp och spela brännboll mot lärarna:) det ska bli roligt. PÅ TISDAG SÅ SLUTAR JAG ÅRSKURS 9:D fy faan vad skönt!!!! Det ska bli så himla skönt och slippa alla i klassen, fast det finns ju några undantag:P :D hihiiiiI!!!!!!

V.23 kommer att bli en rolig vecka :)

Imorgon- Stockholm med hela 9an på skolan, vi ska SHopppa, kolla på apor på Skansen och gå på grönan.
onsdag- vi börjar kl 10. halv elva har vi skåptömning sen har vi lunch och mentorstid sen slutar vi och då ska jag ut och spela golf:)
Torsdag-  först är det friluftsdag på skolan, sen är det dags för studentbalen, Amanda skall gå med Adam som skall ta studenten:)
Fredag- är vi lediga pga Nationaldagen, då blire grilla med firensden:)
Lördag- äre dags för scramble, jag skall spela med Benny och vi ska vinna:)
Söndag- är det den 8juni och då fyller en av mina vänner vid namn Lina 18år:)

Detta kommer att bli en rolig vecka:D jag ser verkligen fram emot allt detta :D:D:D:D:D:D

V.23

Idag är det måndag och imorgon är det tisdag och då ska vi åka till STOCKHOLM:) vi ska dhoppa, gå på skansen och på grönan:) Det ska bli sååååå rooligt:)

I helgen som var så var det bessemerfest, vi var först hemma hos Aamanda på klassfest, sen gick vi ut på folkan... ;) jag hade asroligt, men höll på att däcka innan vi gick ut. men Amanda väckte mig:) hahaa! jag dansade med lite folk:) det var jättekul:) sedan på natten så fick man ta hand om anna när hon fick Ninas blod på sig för att hon fick en flaska i huvve...men men jag är inte inblandad... :)  på lördagen så var de inte lika roligt, jag Wedin, Anna och Leijon åkte in till Sandviken och kolla på cruisingen, vi försökte komma in i kön med våran Mazda 323 från -99 men det gick inte... men jag träffade Lina:) det var jätteroligt och prata och träffas:)

STOCKHOLM IMORGON !!!!!

RSS 2.0