Tisdagen

Dagens aktiviteter har varit skidåkning, promenad och tittat innebandymatch.
 
Det har varit en fullspäckad och rolig dag! Började dagen i Hoforsbacken tillsammans med Sandra, himla härligt att bara glida och vara social samtidigt som man gjorde nån nytta. Väldigt skönt väder och roligt hade vi dessutom. Det var väldigt längesen jag åkte skidor nu, över ett år sedan, men det ska det bli ändring på nu. Plus att jag åker till Boden om 11 dagar där kommer det garanterat finnas backar att åka i vilket kommer göra min vinter ännu bättre!
 
Väl hemma var det bara att byta om och fortsätta med motion. Följde med Sandra och Katrin på promenad vilket också var skönt när det var så pass okej väder som det varit idag.
 
När vi var klara var det bara att slänga sig hem,i med mat och en snabbdusch innan det var dags för Hofors IBK herrar att spela seriefinal div4. Emma, Sandra och Sandra hade jag till sällskap. Matchen började bra och efter första perioden var det en säker 5-0 ledning för hemmalaget. Men i andra efter 6-0 målet höjde sig Storvik, som stod för motståndet och tog ikapp nästan hela vägen till 6-5. Då lade Hofors i en extra växel och vann tillslut med 11-5. Vilket också betydde seriesegern och div 3 plats till nästa säsong. Får väl säga grattis till grabbarna.
 
Får ta och lägga ut lite bilder senare. Har tyvärr inga att bjuda på just nu men de kommer!
 
Natti natt!
 
 
 
 

Besviken

Dagen började jag med en timmes promenad i det fina vädret som de bjöds på idag. Himla skönt! Pappa och jag bestämde tidigare i veckan att idag skulle vi åka och kolla på ny bil. VI hade nämligen hittat en Volvo XC90 på nätet som var till ett bra pris och såg ut att vara i grymt bra skick. Men när vi väl kommer till bilaffären säger dem att den är såld. Åh gud va irriterad jag blev! Men då är det väl dags att ta bort annonsen sa jag och gick argt ut därifrån... Man kan väl inte ha en annons ute när bilen är såld. Men men, ingen idé att lägga ner någon energi men lite arg blir jag när vi lägger ner tid och pengar på något och sen sköter dem sig inte.
 
Annars har jag inte gjort något annat speciellt. Kollade på innebandy på tvn, Warberg- Linköping. Det var en ganska tråkig match där Linköping tillslut vann med 4-3.
 
Nu blir det en film innan de är läggdags. Fullspäckad dag imorgon står på schemat!

Ciao

Helgen!

Tordagen och fredagen bestod mestadels av att åka bil. Vi gjorde en liten tripp till Tyskland för att handla hem lite till min mors 50års fest. Man kan sammanfatta det som ont i rumpan och nacken efter allt sittande och sovande... Men jag är ganska nöjd med mina köp måste jag säga även fast jag absolut kunde handlat mer.
 
Gårdagen blev det en tripp till Fagersta för att se Hofors HC herrar spela Playoff -final mot FAIK. Det var den mest spännande match jag sett på väldgt länge där Hoforsgrabbarna tillslut vann matchen på straffar. Det gjorde att de utjämnade i bäst av tre och spelade den sista och avgörande matchen idag. Där Hofors åter igen stod som segrare vilket betyder att de är klara för div1 kval. Himla roligt att det går bra för vår lilla ort!
 
Men för min del missade jag den matchen och åkte istället till Falun tillsammans med min pappa för att titta på superligan i innebandy, både på dam- och herrsidan. Första matchen stod Rönnby IBK för motståndet och de spöade Falun lätt med 8-4. Andra matchen var både imponerande och förvånande. AIK stod för motståndet i herrmatchen och de slog Falun med 6-1. Det var imponerande från AIKs sida som kämpar för en slutspels plats medan Falun jagar serieledningen. Men efter dagens match vill jag verkligen varna för AIK. De hade grym fart, bra passningsspel och visade kämparglöd. Otroligt roligt att titta på måste jag säga!
 
Nu myser jag i morgonrocken till Rush Hour 2 efter ett sent träningspass på gymmet, snart dags för att krypa ner.
 
God natt

Lättad men ändå förvirrad

Dagen då jag talade om hur jag kände, nästan hela vägen. Jag har nu talat om för mina närmsta innebandyvänner och min tränare att jag lägger ned innebandyn nu. Det är en skön och lättad känsla av att slippa bli besviken varje gång man kliver ut på planen och få höra att det är dags att sitta på bänken. Den känslan är jag trött på så det var bara bra. Jag har gått och funderat på de här hela dagen.
 
Imorse när jag stod på crosstrainern hade jag alldeles för mycket tid till att tänka vilket ledde till att jag var tvungen att kliva av för jag bröt ihop. När jag väl pratade med min tränare och var klar fick jag en fruktansvärd huvudvärk men det tror jag var ett bevis på att spänningarna och oron äntligen släppte.
 
Den tråkiga känslan är att lämna alla i laget. Stämningen som är när man kommer till träningen är härlig! Sen alla i laget är så snälla och glada, dem kommer jag sakna. Nog för att jag känner några på sidan av men ändå. Tror däremot att jag får vara med på avslutningen får jag hoppas men det visar sig.
 
Annars har dagen bestått av ett träningspass på morgonen, en arbetsintervju där jag verkligen inte kommer tacka ja till provisionlön, NO WAY! Svängde förbi träningen som sagt och lättade hjärtat lite. Dock har jag inte berättat för alla att jag slutat men ska göra det snart. När den var över följde Karin med hem och åt lite tacopaj som snälla mamma gjort samt tittade hockey, Djurgården- Leksand där dessvärre DIF förlorade med 1-3... Men men bara att ta nya tag för vi ska tillbaka till ELITSERIEN!!!
 
Nu sova!
 
Imorgon blir en lång resa, Tyskland here I come!
 
ciao

Besviken

Jag hade en bra dag idag fram tills det var dags för match. Jag tycker själv jag varit rätt bra på träning medan min kollega inte varit med på träning på ca 2 veckor. I mitt huvud är det ganska naturligt att det borde vara jag som ska börja i målet ikväll när hon inte varit där och jag tränat. Men min tränare hade en annan idé om det och satt in henne istället.
 
Allt jag kände att jag byggt upp inför den här matchen. Taggad och i någorlunda form får man sitta på bänken. Så nu är det dags att lägga grejerna på hyllan. Jag orkar inte bli besviken hela tiden när man lägger ned tid och inte får nå speltid. Jag struntar i vad folk tycker om beslutet för jag känner inte för att lägga ned tid längre när jag äntligen fått tillbaka lusten för innebandyn. Den dog ikväll igen.
 
För övrigt vann vi matchen mot Falun med 7-6 vilket var härligt för hela laget. Men för min del räcker det nu. Tack för mig!
 
 

Ger det ett försök igen!

Ja, då var de dags att ge det en chans igen. Tänkte det kunde vara roligt att få igång bloggen igen då det snart är dags för mig att åka. Inte ens tre veckor kvar vilket känns både helt fantastiskt men ändå lite konstigt. Men det är ju baa 6 veckor jag kommer vara borta från allt och det känns mer än okej.

Men eftersom jag nästan inte bloggat på ett år är det väldigt mycket som hänt men som jag definitivt inte kommer orka skriva och jag tror inte att det kommer finnas någon som vill läsa en novell heller. Därför tänkte jag väldigt kort sammanfatta 2012 ur mitt perspektiv.

Det största och roligaste som hände var när jag tillsammans med mina golfkollegor i Högbo GK vann div 1 och är klara för elitserien 2013. VI spelade riktigt bra och det är garanterat de mest minnesfulla jag gjort inom golfen hittills. Grymt inspirerande och lätt årets höjdpunkt!

 

Efter det är den 5e oktober. Det är datumet på min 20års dag och det var bland de härligaste jag varit med om. Alla de som betyder i mitt liv var där och gjorde dagen till en väldigt rolig och trevlig kväll. Jag älskar att fylla år och den här helgen betydde oerhört mycket. Dessvärre har jag lite dåligt med bilder från den kvällen men jag kommer alltid att komma ihåg den.

Det är väl egentligen de två största grejerna som hänt 2012. Jag har lite dåligt minne men dessa har verkligen satt avtryck i mitt liv.

Bra för idag!
Dags att sova.

ciao


RSS 2.0