tisdag !

började nio som vanligt. Jag hade först media, gjorde inte så mycket. men gör det hemma senare. Sen hade jag lunch, det blev subway. de var riktigt gott. Till engelskan , där gick det inte så himla bra men jag försökte i alla fall. Efter det hade vi ingen estet så jag, astrid och lisa gick på stan. astrid shoppade som faan :) haha ! sen fikade vi på waynes. gott var det. Sen bar det av till skolan igen. Vi hade nämligen chicken race. Det gick bättre än väntat måste jag säga. VG i alla ämnen utom två. MVG i samhäll och G+ i kommunikation. Jag är himla nöjd faktiskt ! Sen fick man skjuts en bästa läraren. tack för det. när jag kom hem så käkade jag kycklinggryta med isbergssallad. det var riktigt gott. Kollade på den rätte för rosing. Nu så är klockan snart halv tio och jag kollar på the mentalist. det är skiitbra, men är inte direkt inne i det nu när jag sitter vid datorn. Nu så ska jag nog lägga ner datorn och försöka fokusera på tvn!
God natt, sov gott och dröm sött ! <3


Söta Cessan, hon är min morbrors hund. Väldigt söt om jag får säga det själv:)

Guud, vad gör du? helt respektlöst. tack vill jag bara säga. tack...

Vänner-Färjan-Spårlöst-Jordan Rättsläkare

Min rubrik visar vad jag har tittat på ikväll och hur jag avslutar min kväll ! Jordan-Rättsläkare kl 22 som jag ska se innan jag går in i duschen. Sen blire natti natti.
Jag har idag haft läxförhör och de gick helt okej. Ett VG tror jag på ! Men G är de i alla fall och ibland får man nöja sig med det. Åkte hem till min lägenhet och slog mig ner i soffan. Slog på en grymt bra film som jag aldrig sett förut, nämligen A Cinderella Story. Jag har nog sett den minst 20ggr ! Den är hur bra som helst. Jag upptäcker nya saker hela tiden i den. Här på kvällen fick jag lite sockersug så jag åkte och köpte lite glass på coop. Egentligen var det väldigt dumt, men gott var de i alla fall ! haha!
Nu tänker jag säga god natt.
Sov gott och dröm sött mina vänner <3
Pusspuss.

Matte och samhällsläxförhör...

Jaha. nu är klockan halv tre och om en och en halvtimme så ska jag göra ett samhällsläxförhör gällande brott och straff. Men det är inte förrän 16.00... Jippi. så nu har man inget att göra, kanske borde plugga lite på det. Men vad ska man göra i skolan enda tills dess? Jag tänker absolut inte plugga matte för det har jag redan gjort i ca 2timmar på lektionstid. Jobbade på rätt bra faktiskt. Men det är vad jag tycker , min lärare tycker nog att jag borde göra dubbelt så mycket. Men jag känner just nu att jag inte klarar det. Man gör sitt bästa i just den här situationen. ! Jag tror nog att läxförhöret inte tar så himla lång tid i alla fall så man hinner nog hem till 17.00 fast egentligen har jag inget att göra när jag kommer hem. Jag måste käka i alla fall, sen blire nog att göra klart digital bild som ska lämnas in imorgon.
Nu så ska jag leta efter dom papprerna, vi hörs ikväll !


PUSSPUSS

Rönnby IBK Tigers - Pixbo Wallenstam Kvartsfinal 3.


Den sista och mest spännande kvartsfinalen i damernas slutspel mellan Rönnby och Pixbo.
Matchen började tajt som det alltid är mellan dessa två lag. Men efter 9minuter så fick Rönnby ett frislag. De tar in Agge och hon wiggar in de första målet ! 1-0 till Rönnby. Men fem minuter senare kvitterar Pixbo. 1-1. Pixbo lägger ganska mycket tryck och skapar många chanser. 30sek senare gör de 1-2. Rönnby lägger mycket bollar på mål och skapar en väldig massa chanser men får inte in bollen :( när de är två minuter kvar av första perioden så gör Pixbo 1-3. I andra perioden händer inte så speciellt mycket men Rönnby står för de mesta trycket. Skapar många chanser men det ger inget resultat. 1-3 inför tredje. Med 434 personer på läktaren är stämningen på topp! Den tredje håller Rönnby taktpinnen och skapar hur många chanser som helst. Jag sitter på sidan med en av Rönnbys spelare Alice Tonneman som dessvärre inte spelar pga något hjärtfel. Nervositeten stiger i hela hallen och inte minst Alice hjärta går upp i hög puls. Men efter 11.29 så sätter Karolina Widar bollen rätt upp i krysset. 2-3 och 9minuter kvar. en minut senare smäller de i Pixbos kasse igen, Malin Wikström och det är nu kvitterat. 3-3. Pixbo känner sig väldigt pressade och tar time out. Men den hjälpte definitivt inte för ca 1 minut efter den time outen gör Rönnby 4-3 !!!!!!!!!!! Rönnby leder nu med fem minuter kvar. Alice står bredvid mig och är nog den lyckligaste personen i hallen. Men nervös är alla fortfarande i hallen. Men inget mer händer och matchen slutar 4-3 till Tigrarna som nu är klara för semifinal!! Motståndet i semin står Balrog för och det kommer att bli en ruskigt spännande semiserie att följa. !!!

NU har våra Damer tagit sig till semi med siffrorna 4-3
Igår tog sig U-laget (jag är med den truppen) upp till DIV1 !!!
Detta är nog Rönnbys år. Jag har en känsla av att Rönnby kan knäppa Balrog !


Denna bild visar matchens lirare ! Anna Didriksson, en grymt bra back !


En bra vecka !

Ja, var ska jag börja? jag har inte skrivit sen i tisdags och idag är det söndag. Men jag kan ju börja med onsdagen.


Jag och Astrid hade ett mycket bra samtal första timmen på morgonen, sen hade jag spanska i en timme. Då blev de lunch och vi (Jag, Lisa och Astrid) skulle käka våfflor men de fanns inga så vi tog en fika istället och vi fick rabatt :) Men innan fikat blev de donken, lite shopping från Astrids sida. Själv gick man runt och såg glad ut bara! haha:) Sen hade vi idrott i friidrottshallen !Vi hade femkamp och mitt lag förlorade :( men de gjorde inget för de andra laget hade Martin med sig så de var inte så oväntat. Sen for jag hem, fixade lite och cyklade till träningen:)
Torsdagen började med pannkakor till frukost fast i skolan då:) jag börjar ju kl 12 som alltid på torsdagar ! Sen vare svenska men där fick man inte så mycket gjort för att jag var tvungen att bli fotad av några treor som skulle göra en reklam för cykelhjälmar. :p sen blev de cykeln hem från skolan :) när jag kom hem så diskade jag och packade all tvätt och min innebandyväska. vid 18 så kom pappa hit, han skjutsade mig till träningen och sen så åkte vi hem till Hofors direkt efter träningens slut. Hemma vid 23 och vilken chock jag fick, GUD VA MYCKET SNÖ DET ÄR I HOFORS! haha ! Så himla mycket allstå. Inte vår på långa vägar där eller. :p haha ! Blev sängen vid halv ett...


Fredag gick jag upp halv nio. ! Käkade lite frulle och sen så for de av upp till hälsocentralen för att ta ett litet blodprov. Efter de åkte jag ner till Hagaskolan för att träffa några gamla lärare. Jag träffade Ove, Eva, AnnaCarin men dessvärre inte Elin :( men man får väl åka dit igen:) kl 12 var det dags för intervju med Annonsbladet. vi tog lite kort, snackade i över en timme. Sen åkte jag till farmor och farfar och fick till lunch ugnspannkaka. guud va gott det va! snackade lite med farfar sen gick jag ner till kulturskolan där jag träffade Maria och Anna :) Följde med Maria hem en stund sen till optikern, köpte godis och sen tillbaka till henne. Väntade på pappa i över en timme innan han kom och hämtade oss. Vi åkte hem till mig och käkade lasagne, kollade på lets dance, käkade godis och kollade på linas kvällsbok. :) vid 23 typ så åkte flickorna hem:) det var en mycket trevlig kväll måste jag säga!

LÖRDAG! JA, äntligen var det lördag och vi skulle igår spela div1kval mot Solfjärdestaden. kl 15.30 blåste signalen och matchen var igång. Fjärden tog ledningen efter 2min sen kvitterade vi efter 10. 1-1 i paus. ! sen gjorde Solfjärden ett mål till 2-1 inför tredje. VI gick in och gjorde ett ganska tidigt kvitteringsmål ! viktigt. men någon minut senare gör dom 2-3. de stod sig enda till de var 14sekunder kvar av matchen , då skjuter Linda (back) in 3-3 ! FÖRLÄNGNING. Efter 1.27 så gör Bella (i vårt lag) 4-3 ! VI ÄR NU KLARA FÖR DIV1 !!!!!!!!!!!!!!!
Sen blev de lagfest på kvällen, kanske blev lite mycket men de bjuder man på när de är fest ! Vi gled ner på stan vid 23.30, tog en milkshake på donken. sen gick vi runt på stan ett tag. Sen åkte vi hem till Anna. (jag , frida och anna) vi kollade på film , The Perfect Man. Men jag såg typ ingenting för jag somnade typ hela tiden i Annas säng, men Frida väckte mig hela tiden... Vid tre på natten så åkte Frida hem, jag också för den delen. Eller jag cyklade på Annas cykel och Frida gick. När  jag kom hem så gick och lade mig . Somnade på mindre än fem minuter! Skönt va de.
Nu är det söndag och jag vaknade för ca en timme sen. Idag är det Rönnby - Pixbo i K-borg kl 17. Jag ska vara där kl 15 och vara sargvakt ! Jippi! Då får jag se matchen och slipper stå i cafeterian:) Jag ska nu käka Frukost/lunch, nämligen Lasagne ! Mumsigt värre ! Ha en bra dag !

tuesday...

ja, idag är det tisdag, eller det är väl snart på dagen, återstår bara några timmar... :p men jag har haft mediekunskap. Vi var på studiebesök på Care Of Haus. Det är en reklambyrå, det var rätt intressant. Men jag känner att jag inte skulle vilja jobba med det, för jag är inte så mycket för grupparbete. Sen vare lunch dags, Amanda ville käka på donken, och det säger man aldrig nej till så jag hängde på. Vi satt och snackade lite, de var trevligt! Sen gick jag tillbaka till skolan för att ha engelska. Jag kände mig lite borta på grund av vissa omständigheter. Men det löste sig till slut. Sen hade vi digital bild, det var rätt okej, fast vi gjorde inte så mycket egentligen. Men de gjorde ingenting :p Sen så for jag och Sannaklara hem till mig. vi kollade lite på mean girls sen så var hon tvungen att åka hem. Men vi hade trevligt den lilla tid som vi hade :) hihiii ! Nu så sitter jag och tittar på Den rätte för Rosing. Jag tycker det är roligt :p ! Sen blire The Mentalist, efter det blire sängen tror jag :p



Jag är helt överraskad. Idag gjorde jag något som jag absolut inte trodde jag skulle våga. Men gjort är gjort, nu får man anpassa sig efter det.


I can´t stop the pain I feel inside...
I just want to let it go...

Måndag...

ja, måndag igen. nu har det gått tretton veckor sedan det blev ett nytt år. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Men bra de, för snart är det dags för golfsäsongen :) längtar som bara den ! Iår ska jag kick some ass! Jaja, idag har dagen varit snabb om alla andra dagar. Jag käkade lunch med flicksen, sen vare matte i två timmar. Sen slut på dagen... Åkte hem, kollade på reprisen av Gossip girl, samtidigt så ringde Anna till mig :) vi snackade ett litet tag. Eftersom jag gillar att snacka i telefon så ringde jag till Maria efter att jag och Anna lagt på. Maria och jag snackade ungefär i en timme. Saknar er båda sjukt mycket flickor <3
Sen vare dags för träning:) vi hade en väldigt loj träning idag...  men ibland får man ha de också. Vi var bara 16st. Låter mycket men vi brukar vara över 25st så idag var vi nåra. Inte speciellt bra med tanke på att vi har div1kval i helgen. Jaja, sen satt jag, Åsa och Sivan kvar och snackade lite ( de blev rätt länge, nämligen 45min) men det var bra. kul att snacka med er :) Nu är jag hemma, har varit det i två timmar ca. Har duschat lite, plockat undan. Jag får besök imorron , då måste det vara lite fint här:) Sannaklara kommer hem till mig, ska bli trevligt med lite mys :p
Nu så ska jag titta på Jordan Rättsläkare, sen sova tror jag. Ska upp kl 7 imorron. Måste till skolan tidigare och skriva klart ett arbete. Men de bjuder jag på. är man dum så är man:p hihiii...

Godnatt och sov gott mina vänner <3



I like you a lot.
Sometimes I just wanna stop breathing to let go of the pain I feel inside...

Lördag

Lördag idag :) trevligt trevligt ! Vaknade vid 11, gick upp och käkade frulle sen bar det av till K-borg till samlingen. Vi åkte i över två timmar till Motala, för att spela div1 kval ! :) det blev 1-1. Men nästa lördag har vi en match till i kvalet. vinner vi så går vi upp i div1. Blir det oavgjort blir det sudden death och till slut straffar. Men så långt ska det absolut inte gå. Vi ska vinna :) vi har ett grymt bra lag och vi ska upp i div1 :) ! Sen blev det donken till middag (suprise) och en bussresa hem där vi tittade på beck- monstret. På ditresan kollade vi på Wallander - Mastermind. grymt bra båda filmerna !
Nu är jag hemma, har precis satt mig i soffan och eftersom det var dåliga filmer på tv, så slog jag på High School Musical 3 igen! Den är fantastiskt bra tycker jag :) Ska snart sova, ska kolla upp lite saker på internet bara.
God natt och sov gott mina vänner <3
Pusspuss




My feelings for you are to strong to let go...
I just wanna hold you in my arms...


jag vet inte vad jag ska ta mig till...



jag mår skiiit. jag vet inte vad jag ska göra. jag tror att alla i hela skolan som känner mig märker att något är fel. Jag vill ju inte ha uppmärksamhet, jag vill bara försökta ta mig ur den här skiten jag hamnat i (igen) jag vill bara vara den jag var innan. jag känner mig låg,som ett ljus som precis har slocknat. det är grymt jobbigt... Jag har inte mått så här dåligt sen i mitten av högstadiet. Den tiden var något som jag aldrig vill uppleva igen, men jag är inte långt ifrån nu känner jag. Men jag antar att det är bara att kämpa sig tillbaka, det är absolut inte lätt kan jag säga. men jag ska inte ge upp. För varför ska man ge upp sådana underbara medmänniskor som jag har? det är riktigt dumt av mig. Jag har dessutom satt mina spår i mig själv igen. Jag ångrar det inte och tänker kanske göra om det... Det är inget som ingen kan tala om för att jag inte ska göra. Det här vill jag kunna klara själv, men jag vet att jag inte kan. Men som tur är så har jag helt fantastiska vänner, ni vet vilka ni är <3. Utan er hade jag gett upp hoppet för länge sen.


I will keep fighting till the end of road.
But I can´t let you go.
You mean the world to me.
I can heardly breath without you.

I wish that I could hold you close,
just feel your body next to mine...


orkar inte...


Jag läste idag på tvn att denna dam ovan Annika Sörenstam
väntar sitt första barn :) Grattis grattis :)

jag vaknade som vanligt vid 10:) men somnade om till halv elva för jag orkade inte gå upp. men dessvärre blev det ingen frukost för min del. men det gjorde ingenting för jag var ändå inte hungrig. när jag kom till centralen så träffae jag mina lärare, annika och monica så jag gick med dom till skolan. Monica och jag pratade lite och det var trevligt :p sen vare dags för svenska och då gick min grupp (Amanda, Lisa och Lovisa) på stan och frågade folk om vilken dialekt dom tycker är finast och den som är fulast. Det var rätt roligt, men Amanda och jag var rätt fega, men till slut fick vi igång de ! Men då var klockan lite mycket så vi var tvungna att gå tillbaka till skolan. Vi kom precis i tid för mentorstiden som inte tog upp något spec. Sen så gick jag och Lovisa på mattestugan, men vi kände att vi var så trötta så vi gick efter typ en timme. Jag åkte hem, käkade lite sen packade jag och stack till träningsmatchen mot salas damer som kom trea i div1. VI VANN med 8-6 ! spelade riktigt bra. ! Jag satt på bänken som vanligt men de gör väl inget. får man vara med så äre kul bara. Sen hem, duschade och har nu precis kollat klart på the mentalist som jag missade i tisdags :p nu så ska jag plugga samhäll och arbetssätt och lärande. några timmars sömn blir det nog i alla fall.

Pusspusspuss
I miss you when you´re not around.
And everytime I look in your eyes I melt.
I think I might Love you...

I did it and it hurts, I have no regrets, what done is done.

Jag blev besviken när jag såg det jag såg.

wednesday


Så här känner jag mig idag. :) fläckig och ful...



Ja, idag har varit en bra dag. Vi vaknade vid halv nio. åkte till stan, Lisa och Astrid shoppade lite, sen käkade vi med Amanda. Efter det blev de lite fika för idag fyller nämligen Lovisa år :) GRATTIS TILL DIG :) (17år) efter de blev de lite skola, lite friidrott, sen hem, sen träning, sen hem igen. Nu har jag duschat. Jag sitter här framför tvn med datorn i knät och kollar på Efterlyst, samtidigt som jag är ute på msn :p efter kl 22 ska jag titta på High School Musical 3 som inhandlades idag:) sen blire sova. Har ju sovmorgon till 12 imorron :) sååå himla skönt !


Sorry for judjing you


tisdag... !

ja, de var en vanlig tisdag i skolan :) förutom att jag har nu bytt på estetisk verksamhet, jag har numera digital bild och idag fick vi gå ut och fota :) de va kul :) jag tog ca 130 bilder :) haha ! kul som faan va de! Sen så följde Astrid och Lisa med mig hem:) vår middag blev donken ! riktigt gott faktiskt! sen gick vi hem till mig. Astrid skulle sminka sig lite innan vi skulle bege oss till bandymatchen :) den sista semifinalen mellan Västerås - Sandviken. VI stod högst upp och såg ganska bra faktiskt :) dessvärre så förlorade dom som jag hejade på (Saik) men de gör inget för dom sög idag kan man säga. Vsk vann och dom ska på lördag spela SMfinal mot Edsbyn och jag hejar då på byn :) självklart :p haha !

Nu så ska vi lägga oss i sängen och mysa lite.
Pusspuss


Astrid och Lisa :) två mycket trevliga kamrater ;)


Killing me tenderly.

Efter ett nytt möte med dig idag så blev jag helt till mig. Jag säger ju att jag är kär, och det är på riktigt. Dessvärre har du väl inte känslor för mig... Men det är såna smällar man får ta helt enkelt. Jag har varit olyckligt kär många gånger, men jag kommer nog över dig snart också, men om du får känslor för mig så skulle jag vilja att du visade det. Men det är ju inte lätt att visa något om man inte vet att det är just du som jag har känslor för. Men jag vill inte förstöra den vänskapen vi har därför håller jag tyst. Men känner du att du får vibbar av mig och är intresserad så var inte rädd för att visa något. Om du känner på dig att det är du och du absolut inte har några känslor för mig så kan du säga det. Jag skulle uppskatta det något otroligt. Men du får gärna prata med mig om det här. Vågar du inte, får du gärna skriva.
Puss på dej <3


You are killing me tenderly
Everytime you look at me
Oh, so bittersweet, babe babe
Don´t you know what you do to me
It´s cracking my heart, just to come
close to you.
And I can see it in your eyes



As soon I´m not around, I miss you as hell...

Måndag !

Ja, det är måndag :) blev en ganska tidig uppgång öven fast jag började kl 12. Jag, mamma och mormor gick upp och gjorde oss klara , packade ut grejor och så, sen fick jag skjuts till centralen, därifrån gick jag till konserthuset för att äta lunch, vilket jag gjorde med Tuva, Sofia och gänget. :) Sen vare matte, vi pluggade lite, snackade lite sen så var två timmarna slut. :p då följde jag med Tuvis till HM, men det hon skulle ha fanns inte så vi gick till bussen :p när jag kom hem gick jag och handlade lite yoggi, juice och lite bröd. :) Nu så ska jag klä på mig och åka till träningen ;) Idag hoppas jag verkligen att det blir en bra träning från min sida. För jag känner att jag måste höja min nivå.
Skriver lite mer ikväll när jag kommer hem :)
Pusselipusspusss

Miss Hofors, ingen aning om varför men jag gör det.... :(

Update :)

jag har inte skrivit på en vecka, men fick lite klagomål idag på att jag inte skriver så jag får väl göra det. Men jag har haft lite problem med internet och väldigt mycket att göra. så därför har jag inte skrivt. Sen har jag inte haft lust heller. Men nu så kan jag berätta lite. Jag har haft en okej vecka, lite mycket att göra. Nu kollar jag på gossip girl efter att precis ha kommit hem från kvartsfinalen. Våra damer (Rönnby) spelade mot Pixbo och de vann med 9-6 :) jippi ! Skriver ett referat lite senare under kvällen:) hihiii ! Jag ska nu titta på Wipe out sen Beck, Sen blire sova:) Imorron tror jag att det blir mat på skolan :) Ja, börjar om från början imorron, skriver varje dag från och med imorron ! Det blir ett referat imorron från matchen istället. Orkar inte skriva det nu :)




Ha de bra :)
Pusspuss

I just wanna hold you

ja, måndag igen...

måndag igen och en ny vecka. Jag har varit hemma från skolan idag. Skönt som fan att vila ut efter en sån intensiv helg. Jag tror att alla känslor som fanns under helgen kom efter de båda matcherna så slappnade jag av och fick lite feber och huvudvärk. men nu är jag frisk igen och det är skola imorron igen, mot min vilja. för nu när jag sitter här så har jag 70sidor kvar att läsa i min engelskabok som ska vara klar imorgon... Inte så kul. Jag har idag redan läst 100sidor... Men jag ska läsa klart den, oavsett vad klockan är inatt.
Jag fick ju för någon vecka sen råd om att skriva ner mina tankar för varje dag. Jag har skrivit och skrivit, över 3 A4. Snacka om att man har lite tankar.
Igår gjorde jag något som jag aldrig trodde jag skulle göra. jag gav en bekännelse till en person i min närhet. Det var en otrolig lättnad, för det är ngt som verkligen tynger ner mig. Jag vill bara säga tack för att du finns. Du vet vem du är. :)

Även fast jag var hemma idag från skolan så tränade jag innebandy. Men det skulle jag ju inte ha gjort för de gick åt helvete. Släppte in fan 10mål. såå jävla jobbigt. Men de är bara att ta nya tag.


handsome:)


I want to stop loving you before it´s to late...

SMbrons till oss :)


Jag ångrar inte en dag att jag började spela i rönnby :)
Jag säger bara en sak, helt otroligt bra innebandy idag
tjejer:) Ni är otroligt duktiga och med det här spelet så
förstår jag varför ni(vi) har varit topp 4 hela tiden!

Ja, nu ligger man hemma på soffan med feber och huvudvärk. Men det är det värt för, för 6timmar sedan lyfte lagkaptenen i Rönnby Kajsa bronspokalen och vi alla jublade :) vi vann ett SMbrons. Något jag aldrig varit med om förut, men hoppas på att få uppleva igen :) Tack flickor för ett grymt bra spel och en otroligt bra inställning som nästan tog oss till final. Men nu har vi spelat klart och vi är nöjda eller ialla fall jag. :) Så nu är vi trea i Sverige, det är otroligt stort för mig. Men mina lagkamrater har ju tagit silver och guld så dom vet ju hur de är men för mig vare första gången. Jag är otroligt glad att jag började spela innebandy igen.

Nu är man sjuk och de innebär ju att man inte går till skolan. Jag blir hemma imorron i alla fall så får vi se om jag går på tisdag.
Jag ska nu ligga här och titta på lite bandy,den rätte för rosing, one tree hill, gossip girl, bones sen blíre lite beck tror jag... :)

imorron lägger jag upp en lagbild:) ska ragga upp en hos min vän Frida. :)
Ha en bra dag allihopa ! Jag ska vila upp mig och göra det bästa av situationen.
puzzzz

old pics ;)

Jag hittade lite gamla bilder som jag vill lägga ut här ;)

jag spelade beachhandboll :) här är man väldigt aktiv ! haha !



Oscar Carlén och jag på beachhandboll i Åhus :)


Mikael Apelgren, Jag och Båverud , dessa två spelar i Hammarby :) eller
inte Apelgren längre. Men båda är bra handbollsspelare :)


Jag var på kolmården :) hur kul som helst var det. !


Detta var när jag var på Skara sommarland 2007. Mina två morbröder Åke och
Danne :) de bästa morbröder man kan ha:) underbara !


Jag och Anna :) så kul vi hade!

Nu så ska jag sova min skönhetssömn, men gå upp med tuppen. Jippi ! klart de är ! ska ju spela innebandy !PUsspuss


fredag.

idag är det fredag igen. två veckor sen man fick lov och nu är det helg igen. fan va fort de går. Jag satt och tittade i min almanacka och insåg att det är innebandy varje helg i mars :) sen är det april och då är det slut på innebandy och då är det vår här i västerås så då kan man börja träna golf :) jippi ! då blire att träna som faan. Ja imorron händer det ofattbara. Jag och laget ska spela SMsemifinal för F16. Hur sjukt är det egentligen? Om man säger så här, det var nog det mest oväntade som jag varit med om i mitt liv. Det är rätt stort för mig, men mitt lag har ju varit i slutspel fyra år i rad nu så de är ju rätt erfarna. Men ja, vad ska man mer säga. Vi ska göra allt vi kan för att vinna :)

Eftersom jag har så många tankar så har jag skrivit ner dem idag. Det blev ett helt A4, sjukt mycket som går runt i mitt huvud kan man ju säga. Men nu känns de lite bättre, men fortfarande en tyngd på mitt bröst. men smällar man får ta ibland. man kan ju inte ha ett felfritt liv. men om det ska fortsätta så här så vet jag inte om jag kan bo kvar länge till. Men jag ska kämpa. Jag ska klara av att bo ensam, att gå ner i vikt, att få bort känslor för den jag tycker om och leva mitt liv. ! 1an ska jag i alla fall klara av. Det har jag bestämt.

Ja, nu så tittar jag på Navy CIS, reprisen från tisdagens program. kl 20 är de dags för Let´s dance :) jag hoppas verkligen att Elisabeth Höglund åker ut den här gången. Sen blire lite film en timme ,efter de utröstningen på LD och sen sova. :) halv åtta uppgång imorron !!!!

Pusspuss !


This man made my day so that´s why he´s on my blog today :)

ännu en dag...

en vanlig dag idag, började med pannkako till lunch. rätt gott. man hinner ju inte äta de så ofta så man får väl passa på :p Sen vare svenska och vi bytte grupper. eller ändrade i alla fall, jag, amanda och lisa är fortfarande en grupp, men martin och jennifer fick dessvärre byta grupp. Men jag tycker att vi inte jobbade speciellt mycket men de måste vi göra. sen bar de av hem som vanligt. när man kom hem, pluggade lite kommunikation fick jag ett samtal. De var A- lags tränaren Johan. Han ville att jag skulle träna med dem, och de säger man ju inte nej till. :) så det blev tre timmars träning för mig idag. De behövdes inför helgen för då jävlar ska vi åka till Hudik och visa vilka 92or som är bäst i Sverige. Alla i laget är taggade och säger att vi ska ta hem guldet till Västerås :) Jag är helt klart med. Jag tror att bäst inställning vinner :)

Nu så har jag precis duschat och ska plugga kommunikation , läsa engelskaboken som jag lånat och sen sova en sex timmar eller nått. för jag ska få minst G på provet imorron. Ett IG tolereras inte hos mig, knappt att ett G gör det. men just i det här ämnet såkänns de som jag är lite nöjd med G. Men ett VG skulle inte sitta fel. Men skitsamma, orkar inte tänka på det nu i alla fall. Jag har annat att tänka på ändå.

God natt och sov gott allesammans !

Jag känner för att lägga upp den här
bilden för att jag längtar så himla
mycket till golfsäsongen, jag ska visa
alla att de är jag som är nästa AS. de
kan jag lova.


Tack vänner för att ni finns, skönt att ni tror på mig :)

ingen ork eller lust

ja. inte för att jag har så mycket att göra i skolan så har jag ingen ork eller lust att skriva eller träna på gymmet. jag vet att jag behöver träna, men ingen lust ? varför? en annan sak jag märkt är att jag har väldigt mycket tankar som går runt i mitt huvud. Så mycket som det är nu i huvve har det aldrig varit. alltid när jag går och lägger mig brukar jag bara vrida på mig en gång sen somnar jag. Men nu ligger jag och tänker hur länge som helst på allt möjligt. Jag vill bli av med mina tankar men tänker inte göra de publicerade här. Jag funderar på att göra en form av liten bok om allt, någon som har annat förslag ?

Att känna känslor för någon som inte känner något tillbaka är väldigt jobbigt. det är något jag har varit med om väldigt ofta. för många gånger. Men det känns som jag inte kan rå för att jag lätt får känslor. Jag vet inte hur jag ska kunna ändra på det, vet inte ens om jag kan det.
En gång när jag var olyckligt kär så mådde jag så himla dåligt att jag gjorde såna himla dumma grejor. Jag känner att det finns sug för att göra likadant nu. Men jag tänker vara stark och inte visa mina känslor. Jag känner att det är fel att skriva det här. men jag tycker inte att det ska gå ut över mina vänner i skolan. Jag tänker vara mig själv bara. Men inte sitta och gråta över någon. Aldrig. Jag vill inte skriva om mitt förflutna. Jag vet inte ens varför jag tar upp det. Men om det ska fortsätta så här så tror jag att jag kan falla tillbaka. Men det vill jag definitivt inte. Jag söker ingen empati. Men kände att jag ville få ut lite av det jag tänkt.


längesen sist..

Ja, jag har ju inte uppdaterat min blogg som ni kanske märkt. men jag har en del anledningar. Innan jag åkte till idre så tänkte jag att jag skulle uppdatera den varje dag efter en fin skiddag i backen, men det fungerade dessvärre inte för vi bodde så långt ut i skogen att intenet inte fungerade. så därför har jag inte skrivit. Sen efter jag kommit hem har jag inte haft lust med att skriva. men under veckan som kommer så lägger jag upp lite bilder.

Igår spelade vi match mot lockerud, dessvärre förlorade vi med 7-3. En helt okej match från min sida. och från alla andras också måste jag säga :) vi hade lite otur och de kontrade lite mycket så jag blev ensam vid några lägen, men sånt är livet. :p


Träning och sen plugg , så ser min dag ut, har engelskaprov imorron, ska göra bra ifrån mig där så jag kan få ett VG iaf.


DU är saknad.


RSS 2.0