Match och korpen !


Ja, imorse vaknade jag ganska trött, men grymt taggad :) för idag var det nämligen min tur för andra gången att stå i div2, vi skulle möta IBK Rutin från Örebro och om vi vann så skulle vi vinna serien och därmed kvala till div1. Ja, uppvärmningen gick bra och matchen också :) om jag får säga det själv så gjorde jag några fina räddningar :) Vi spelade inte som vi brukar men efter ganska mycket mål vann vi med 9-4 ! Släppte in 4mål, helt okej. fast jag känner att det inte var mina mål. Ja, efter matchen så vare dags att äntligen bege sig hem till Hofors ! Pappa och jag åkte. när vi kom hem serverades det köttbullar och stuvade makaroner av mor :) gott gott ! Sen följde jag med pappa till Värnahallen för att kolla på korpinnebandy ! kul var det tycker jag :) pappa dömer på den nivån, han är rätt duktig faktiskt :) hihiii !
Ja, idag så var min pappa speaker på vår match, när någon gjorde mål så sa han : Mål genom numero 36 (ex) ! Det märks att pappa är riktig hoforsare ! haha !
Nu har jag packat klart allting inför Idre, har träffat min kusin Marcus som nyss kommit hit från huvudstaden :) Han ska nämligen följa med och åka skidor :) Guuud va kul de ska bli :) Men imorron så ska jag äta frukost på hanssons med mamma, sen klippa mig kl 12 :) Sen så ska jag in till Gävle och ta vaccinsprutan mot livmoderhalscancer. sen bär det av till Idre !!!



Melodifestivalen!


EMD sjöng Baby goodbye ! Grymt bra låt som avancerade till globen !

Ja, igårkväll var det melodifestivalen :) jag och pappa satt spikade med godis :) jag hade absolut ingen aning om vilka som skulle vara med. Men när jag fick reda på att EMD, BWO och Molly skulle vara med blev jag lite exalterad ! Jag blev dessutom hur glad som helst att EMD och Molly gick till globen för jag tyckte att de var de bästa låtarna :)

Molly Sandén 16år ! Wow säger jag bara !

Myspys

ja, gårdagen var mysig och trevlig måste jag säga. Vi åt hemmagjorda hamburgare, snackade lite tjejsnack;) spelade singstar, tittade på let´s dance och Bring It On. Sen åkte Amanda och Emelie hem... Så jag, Lovisa och Lisa gick och lade oss, de kollade i min gamla skolkatalog :p så vi somnade vid 2. mysigt var det i alla fall :) vi vaknade vid elva men gick inte upp förrän kvart över tolv. vi käkade en varsin hamburgare till frukost sen åkte de hem. då fick man diska, plocka undan och dammsuga lite. sen tog jag en underbart skön dusch innan min fader anlände :) pappa var sugen på att titta på någon idrott och helt spontant åkte vi till Bombardier Arena och där spelade IVH Västerås- HK Malmö herrar Allsvenskan. Det var en helt okej match där Malmö vann tillslut efter en jämn match. Efter de åkte vi och köpte en varsin kebabtallrik. gott vare ! sen åkte vi till Anna och lämnade ps2 för imorron ska hon åka till Sälen :) trevligt resa Anna :) Frida har redan åkt till Alperna, (inte fuskigt alls... ) Sen åkte vi hem, ställde bilen och gick till coop och köpte godis :) nu är vi hemma och kollar på tv. jag trodde klockan var en timme mer än vad den är så det blev lite fel ! hihiii... Ja, ikväll blir det melodifestivalen med pappa. :)
(Bilder från tjejkvällen kommer senare)

HA en bra lördag :)



Bring It on


Lovisa i skolan :) treeevlans tjej ! tack för igår !

freeeedag !

ja, idag är det fredag igen :) vi har haft samhäll och kommunikation samt en god lunch som bestod av potatisgatäng och kött, riktigt gott måste jag tillägga. ja, nu så är jag hemma in my place med Lovisa och Lisa. De sitter och läser varsin bok, nämligen den stora skrattboken och den största skrattboken. Riktigt roliga skämt faktiskt. "varför slår inte norrmän flugor? för att flugor är den norska nationalfågeln". HAHA ! ganska kul i alla fall. ja, vi ska gå till coop och shooppa lite, sen kommer amanda och emelie, då blire hemmagjorda hamburgare :p förhoppningsvis gott.

Ha en bra fredag :) pusspuss


Skulle inte sitta fel med en sån här ikväll ? :) men det blir nog
nyktert :p

svenska .

ja. min svenskalektion som har jag just nu gör jag ingenting. egentligen vet jag inte varför jag är kvar i skolan när man fick sluta. eller jo de vet jag :p amanda bad mig sitta kvar och jag sa inte nej, för när jag kommer hem så ska jag städa :p för imorron så kommer fint besök till mig. Amanda, Lisa, Lovisa, Emelie och Astrid. det kommer bli hur kul som helst tror jag :) så därför måste jag hem och städa , liite fint måste man göra :p diska måste jag också göra :p de här blir bara tråkigare och tråkigare av tanken att åka hem. men bor man ensam så får man ta smällarna också. :) jaja. ikväll så spelar DJ20 (alltså mitt lag) mot forsby, men jag ska inte stå idag eftersom jag ska stå på söndag i div2. men det bjuder jag på ! :)


pusspuss ;)


GUUUD vad jag saknar handbollen :(

träning :) !


jippi ! idag gick det riktigt bra på träningen igen tycker jag själv :) det är så kul när det är så ! På söndag ska jag få stå i div2, då ska jag visa att jag är behörig i den serien :) längtar verkligen ! jaha. annars så gör jag inte så mycket, sitter nu framför datorn, har nyss duschat :) snackar med Tuvis på msn och kollar runt lite på nätet :) imorron börjar man tolv :) såå skönt med sovmorgon, sen hem och städa för på fredag får man fint besök, då måste det vara städat :p
Jaja, sitter och äter lite nötter :p bättre än godis faktiskt :)
Men nu så ska jag gå och kolla lite på efterlyst, sen lägga mig och läsa min engelskabok The It Girl heter den. den är rätt seg men den blir nog bättre förhoppningsvis :)

Men jag säger god natt nu :) puss på er vänner <3

Spanskaprov !



Ja, imorse vaknade jag död :) även fast jag gick och lade mig tidigare än vanligt igår. jaja, idag vare spanskaprov, ändelser på verb och grejor :) det gick riktigt bra måste jag säga :) är faktiskt väldigt nöjd med vad jag ådstakom :) hihii ! ja, efter provet som jag var klar med vid halv 10 så fick vi sluta. jippi ! så jag gick till stan med Lisa och Lovisa, tog bussen till coop och köpte lite grönsaker och yoggi :p nu är jag hemma :p har precis skrivit klart samhällen :p så nu blire spaghetti och köttfärssås till lunch ;) sen så har jag idrott på bellevue 14.30 :) vi ska spela badminton :p sen blire hem igen, packa lite och sen åka till träningen :) taggad som fan för träning :) imorron äre DJ20match :) hoppas jag får stå med tanke på att jag ska stå i Div2 på söndag så kanske han låter Ida stå imorron. men vi får väl se :p

Ja, nästa vecka blire Idre för min del, varje dag uppdaterar jag och lägger in bilder :) fan va kul de ska bli:) det är jag, mamma , pappa och min kusin Marcus som åker :p längtar liiite då :)

tuesday :p

jaha, en vanlig tisdag som vanligt :) media, där vi idag klistrade och klippte lite till :) gud va kul de är! Sen vare lunch som jag åt med Astrid, Lovisa, Lisa och Amanda :) Dagens lunch var helt okej,  nämligen kassler och potatis. Engelskan var som vanligt rolig :) rättade till lite grejor och gjorde uppgiften, sen chillade lite :p efter de vare drama, jippi ! idag spelade vi också teater :p vi fick spela upp en sketch om våran inriktning, jag , jennifer och madde går ju journalistik och media, så vi visade en intervju :p de var helt okej faktiskt :) Ja, slutade vid kvart över tre. helt okej! då åkte jag till coop och köpte godis :( tråkigt nog. kan inte hjälpa de här enorma godissuget ! vad ska jag göra? jaja, när jag kom hem så lade jag mig på soffan, kollade lite tv. sen spelade jag singstar själv :) jag slog en massa rekord på Annas ABBA singstar :) jag var kung :p hihiii ! kollade Joey, Vänner, NCIS och tittar nu på den nya tvserien :) den är grymt bra än länge ! det är min stil av tvprogram. jaja, nu så ska jag kolla klart sen gå och lägga mig, läsa ett kapitel ur den engelska bok som jag har lånat. sen blire en skön tupplur till imorron vid 8. då vi har spanskaprov :) rätt lätt om ni frågar mig :) känn mycket bättr än inför matteprovet :)



Den snygga syniska polisen i den nya polisserien
The Mentalist !


Matteprov och träning...

ja, man vaknade ju imorse halv tio. Då bestämde jag mig för att jag skulle äta lunch i skolan eftersom jag började tolv :) så jag klev upp ur sängen, gjorde mig klar och tog halv elva bussen till stan. Lunch åt jag med Astrid, Lovisa, Natali och Alexander :) trevligt värre :) ja, till lunch så åt alla köttfärscreps, men jag vågade inte prova det så jag tog fisk. Det var hur gott som helst ! Sen vare dags för matteprov, jag kände mig redo. Men när jag fick pappret så kände jag nästan inte igen ett enda mattetal som var på VG och MVG delen... Jippi tänkte jag ... Men jag gjorde så gott jag kunde. Efter en timme var jag klar då gav jag det till min lärare och han rättade det på en gång. Ja, för VG var man tvungen att ha 10Gp och 6VGp. Jag hade 14Gp och 5VGp. Vilket gav G+... Ett jävla poäng från VG... Jaja, missnöjd blev jag i alla fall. Men det går ju inte att göra nått åt nu. Det är bara att ta tag i nästa kapitel nu istället. Ja, efter provet åkte jag hem, men åkte buss 18 och gick till coop, handlade två bananer, tidningen och lite naturgodis... de sistnämnda var inte planerat. men men... så äre när man är sockersugen typ hela tiden. jobbigt värre. Jaja, när jag kom hem, lade jag mig på soffan och tittade på reprisen av melodifestivalen :) Måns var lätt bäst ! ja, sen åt jag spaghetti och köttfärssås till middag. Sen så cyklade jag till träningen :) det var rätt skönt, lite kallt, men de var det värt. Träningen gick otroligt bra på två målen måste jag säga :) släppte in 1mål :) var ensam målvakt idag igen, tredje träningen i rad. Ja, sen duschade man och cyklade hem igen :) väl hemma åt jag lite yoggi och flingor :) Nu så sitter jag här, har kollat runt lite på resultat när det gäller handboll och innebandy. Alltid lika kul :) Men nu så ska jag göra mig klar, läsa ett kapitel ur boken på engelska och sen sova. börjar ju 9 imorron, media :) jippi !

God natt och sov gott folks ;)



Det är inte lätt när det är svårt....

Vart har det tagit vägen?

Jag blir fan nästan arg på mig själv. för typ två veckor sen så var jag hur sugen som helst och träna och göra allt för att gå ner i vikt. för jag är verkligen trött på hur jag ser ut. men all min motivation till att gå ner i vikt har försvunnit. jag är ju fortfarande trött å hur jag är formad till kroppen. vad ska man göra åt det ? att äta och bra och träna samtidigt låta bli godis ? det ska väl inte vara så himla svårt, eller ? Jag tycker verkligen om att träna innebandy och tur är väl det. Men att träna extra på gym, där går gränsen för tillfället. Jag som har skaffat gymkort och allt, sen använder jag inte det. Hur onödigt som helst ? Det kan väl inte vara så svårt att gå till friskis och köra en timme sen åka hem. jag ser inte problemet men jag har ju ingen motivation. för två veckor sen hade jag ingen motivation till skolan, nu har jag ingen till att träna extra. hur ska det här sluta ?
Jag vet att det kan vara svårt för mig att gå ner i vikt pga min sjukdom som heter struma och handlar om ämnesomsättningen, för er som inte vet vad det är. sök på intenet ;) haha ! Alla säger att jag är söt och fin.. men jag tar inte åt mig, för när jag ser mig själv i spegeln så ser jag en tjock och ful en som inte gör något åt det. Men jag har också tänkt lite, min vän i klassen har precis skrivit om size zero i skolan. Det är ju sjukt att man kan göra så. Men något som är omöjligt för mig är att bli det. Men å andra sidan så skulle jag inte vilja bli det heller. Det är ju fulare än att vara lite större tycker jag. Någon som har något tips ? please help me :p

 

Missing you crazy



Missing you crazy baby. 
I try to tell myself that i prepare
just so I´ll be strong when you not there.
when your jacket comes on and you´re ready to leave,
I´ll take you in my arms
and tell you why you shouldn´t go


Missing you crazy baby,
everytime i watch you leave

cause even my heart is aching
I scream cause I´m in need
Is always like this
and baby you´re wild
I´ll walk on, my feet are bleeding
for only one more kiss

I´ve never ever been like this before
on the edge to cry and waiting by the door
But It´s only different this time
and I´m not afraid
if you wanna take some steps
I´m seeing a future with you


Missing you crazy
everytime I watch you leave
cause even if my heart is aching
I´ll scream cause I´m in need.
it´s always like this
and baby your wild
I walk on, my feet i´ll bleeding
for only one more kiss

I´m going crazy baby
everytime you´re leaving me
I´m only screaming, cause im in need.
Though my feet are bleeding baby
I´ll walk forever
For one more kiss


Missing you crazy baby,
everytime i watch you 
cause even if my heart is aching
I´m screaming cause im in....


It´s always like this and baby your´e wild
I´ll walk on my feet are bleeding
(for only one more kiss)


Missing you crazy baby, everytime I watch you leave.
cause even if my heart is aching
I´m screaming cause im in need.
It´s always like this and baby youre
wild i walk on my feet ill bleeding
for only one mor kiss


Missing you crazy baby......


Du är saknad Tobias...



Rönnby IBK- Falun IBF Elitserien Damer Kristiansborghallen 14.00

Ja, Idag har Rönnby IBK spelat match mot Falun. Det började rätt bra, efter fyra minuter gjorde Malin Wikström 1-0 för hemmalaget. Men sekunder senare så kvitterar Faluns Anette Lundin. Men Rönnby lägger i en extra växel och gör 2-1, 3-1 och 4-1 innan perioden är slut. Målen görs av Malin Wikström, 3-1 gör Karolina Widar som blir assisterad av Alice Tonneman. 4-1 gör Caroline Bagge och Tigrarna går ut med rakrygg till omklädningsrummet. I andra perioden är det femtio femtio om spelförmågan, men det är Rönnby som gör första målet i andra av nr 16 Sara Stålberg assisterad av 12Karolina Widar, 6-1 kommer också innan andra periodsvilan kommer och de målet gör åter igen Malin Wikström. Men när det är två minuter kvar av andra så får Falun straff. Den rutinerade nr9 Sara Kristoffersson tar den och lurar Hanna Pettersson i målet och reducerar, 6-2. Tredje och sista perioden hade Falun mycket boll men ändå gör Rönnby 7-2 efter fem minuter genom Malin Wikström igen. Absolut den bästa spelaren på planen idag. Falun reducerar till 7-3 genom Sara Kristoffersson och sedan 7-4 genom Johanna Holmbom.Men Rönnby håller undan och vinner med 7-4 och är sen länge säkra för en slutspelsplats. Nästa hemmamatch är inte förrän 15mars och då spelas den första kvartsfinalen. Vilka Rönnby möter är ännu inte klart än för att det är fyra omgångar kvar i elitserien innan det är klart.

Matchens lirare
Malin Wikström -Rönnby
Melinda Folmerz - Falun

Malin Wikström - matchens lirare :)

Det går fort i innebandy ;)





Ja den här helgen har också gått fort kan man säga. tyckte jag nyss satt här förra söndagen och skrev ett inlägg :) hihii! Ja,min helg har varit en mycket trevligt en. På fredagen hade jag en familjemiddag med mamma och pappa at my place. Sen på lördagen så shoppade vi på Ikea, Clas Ohlson, Stadium och käkade lunch på stan. Mysigt värre :) sen vare dags för match, på alla hjärtans dag och allt. Vi samlades kl14 för att spela i Hallstahammar kl 16. Vi skulle möta Norrby där Lisa i min klass spelar :) Ja, när jag kom till samlingen, först som vanligt, så var vi 9utespelare och en målvakt. Jippi tänkte jag, ännu en förlust. Men när vi kom dit så hade inte norrby så många heller. Det blev en jämn match, men vi var de lite bättre laget. vi hade bollen lite mer än dem:) Men vi vann med 2-1. Jag hade lovat att hålla nollan men efter 50minuter så sprack den :( men vi vann iaf :) ! Ja, sen blev de en skön dusch och åka hem till mig :) Mamma och pappa åkte hem efter matchen. Jag däremot skulle ha tjejkväll med Anna och Frida :) Fira alla hjärtans dag, mysigt mysigt. :p de kom hem till mig och vi åt tacos, kollade på melodifestivalen och sjöng singstar :) hur trevligt som helst :) Sen fick frida ett samtal av en kille som ville att vi skulle komma hem till  honom , vi gick dit men hittade så vi ringde och då märkte vi att vi hade gått runt de huset och en stor omväg för att komma dit. Hur drygt som helst. Men när vi väl var där så var det hur tråkigt som helst :p vi satt alldeles tysta och inte gjorde nånting... så till slut så gick vi hem till mig igen, där vi fortsatte att sjunga singstar och käka lite godis :) sen upptäckte vi att klockan var halv 2. då kom annas pappa och hämtade dom så dom åkte hem :) jag gick och la mig !
När jag vaknade halv elva insåg jag att jag inte fick sova längre för att jag skulle till K-borg och vara sargvakt åt damerna som idag mötte Falun ! Referat och reslutat kommer i nästa inlägg senare under dagen :) !

Nu så ska jag plugga matte. matteprov imorron ! jippi :p blir inget MVG den här gången men vi får försöka i alla fall !

Pusspuss


Bäst på singstar :)

Fredag igen !

jaha, fan vad tiden går fort när man har roligt :p fredag igen, det går så himla fort. men det är inget man kan göra något åt, det är bara att njuta :) snart äre vår och då kan man ta fram golfklubborna, det ser jag verkligen fram emot :) Saknar golfen så otroligt mycket !

Ja, nu har mamma och pappa nyss anlänt. Kvällens middag blir hemmagjord pizza, men eftersom jag inte har någon ugn så har mamma gjort den i förväg och nu så ska vi värma den i mikron :p jaja, vi ska ikväll titta på let´s dance, :) heja laila :) hihii ! tycker hon är grym som fan :p men världens starkaste man är inte dum han heller :p men bäst är ändå Morgan Alling, vilken finess på dansgolvet asså. hur grym som helst :p jag tror att de blir dom tre kvar i slutet :)

Ja, min dag har varit en vanlig fredag :) eftermiddagen med kommunikation och arbetssätt och lärande. Efter det så gick jag, Astrid och Lovisa till Ica, sen till Lagerhaus. Astrid köpte en alla <3 dag present till sina föräldrar. gulligt värre ;) Ja, sen åkte jag och A samma buss för hon ska idag sätta i hårförlängning igen, det är fint på henne tycker jag :) hihi !

Nu så ska jag äta mat. Ha en bra fredagkväll :)
Imorron blire fira Alla hjärtans dag med Frida och Anna :) mysigt värre ;) hihiii !
Frida jag håller med dig i inlägget 13/2 :) läs fridas blogg http://fridaahsvensson.devote.se !


 Pusssssssssss <3

Var lite egoistisk i rätt läge!

Jag tycker att de flesta svenskar är så himla försynta och inte vågar berömma sig själv. Idag på träningen så hörde jag en säga "jag skjuter grymt bra med den klubban, om man får säga så". Det är väl klart att man får säga så, det är naturligt tycker jag och säga att man är bra på något. Men jag gör inte heller så, men om jag säger att jag är bra så skämtar jag oftast bort det, men varför ska man nedvärdera sig själv om man är bra på något. Men varför gör vi så egentligen? Alla runt omkring tycker att man skryter om man säger att man är bra på något. Men varför är det så? Jag tycker att vi svenskar ska vara mer egoistiska och våga säga att vi är bra och verkligen mena det också. Men när man säger något sådant så ska inte de runt omkring säga säga något eller ge någon blick som får en att tro att man är sämre än vad man är. Man ska stå på sig själv och ha självförtroende, det är inget fel med det.  Ja, jag tycker att vi måste ge varandra mer beröm och göra så att andra får bättre självförtroende. Jag tror så här, om man ger någon beröm så får man själv det tillbaka. Jag tror att vi funkar så, det vet jag att jag gör. Men jag tycker att det är roligt att berömma folk, det är något som jag anser är otroligt viktigt i allas vardag.



Det är så här man absolut inte ska vara. Även fast man är 
bra så ska man kunna vara ödmjuk och berömma andra !

articles and stuf ;p

jaha. gick upp vid tio, så skönt att sova ut idag, gick och lade mig tidigt så man fick 11timmars sömn, precis vad jag behövde. :) jag klädde på mig och sen tog jag halv elva bussen för att jag hade bestämt lunchdejt med Lovisa :p dagens lunch var risotto med curry och ananas dressing. helt okej enligt mig :) ja, sen så vare dags för svenska, där vi idag skulle lämna in våra artiklar.man skulle skriva två men jag tyckte de va så kul så jag skrev tre, en om att flytta hemifrån, en om finnkampen i innebandy och den sista blev en krönika om människovärde. Jag är nöjd med alla tre men vet inte vilken som jag vill att hon ska bedöma. Men får tänka lite på saken. ja, slutade egentligen vid 13 men Lovisa och jag bestämde oss för att gå på mattestugan och lära oss lite till inför provet på måndag :) så man kom hem vid 16 istället, men vad gör man inte för sig själv ibland ;) haha ! ja, nu så ska jag gå och laga mat, de blir chicken nuggets och ris eller nudlar, har inte bestämt mig än. sen äre dags för träning, är taggad som fan ! det gick så himla bra på träningen igår tycker jag så nu är jag extra taggad :) jipppi !!! Imorron blire städningen efter skolan, mamma och pappa kommer... ! men de är ganska roligt ändå, slipper sitta ensam på en fredagkväll i alla fall :) !

Ha en bra torsdag :)
pussisis



Ja, den här veckan har man inte varit så himla duktig... men men, det är bara
att se på vågen imorron om den håller med. men nästa vecka blire hårda tag
igen. !


spanish y massage !

ja.man vaknade helt död halv åtta. min första tanke var att skita i spanskan, men nej då. jag gick upp ändå... ingen aning om varför. för på spanskan var det lika tråkigt som vanligt. dessutom bestämde hon att vi ska ha prov nästa vecka. alla jublade ! kanske inte... :p sen vare dags för lunch, det var lapskojs, riktigt gott faktiskt :) jag,lisa, emelie och emelies kompis sara, vi åt ihop ! efter lunchen så hade vi ju som vanligt på onsdagar två och en halvtimme utan lektioner... så  lisa och jag gick tillbaka till skolan, lisa pluggade medan jag låg på soffan i skolan. hihii, gjorde ingenting i två timmar :p höll på att somna till och med :p sen så skule vi ha massage på idrotten, vi hade massage. guuud va skönt de var. amanda var min partner och jag säger bara en sak, you´re a very good massager ;) jag rös till och med för att det var så skönt ! thank you! jag tyckte att jag inte var lika bra men amanda var nöjd så de var ju bra :) hihiii !

NU så sitter jag hemma med datorn i knät framför tvn, om fem minuter så ska jag gå till bussen för att åka och träna innebandy :) de känns som de var ett tag sen men de va ju imåndags ;p hihiii ! jaha, de känns ju som om den här veckan är en latvecka, har inte gymmat nånting bara tränat innebandy. men ibland så får man göra så tycker jag. :P

Jaja, får väl snacka med dig och be om ursäkt,. det är de enda jag kan göra, om du inte accepterar den så blir de väl som de blir.



Ha en bra kväll :) puss



you made my day cutie !

ja, min dag idag har varit som alla andra tisdagar. på median så har vi börjat att klippa och klistra, de är ju sååå himla roligt tycker vi i min grupp. (kanske inte) Ja, sen vare lunch, stuvade makaroner och falukorv. Ingen hit, jag gör mycket bättre makaroner kan jag säga. Smakade som, ja, inte ... vet jag ! haha !, jaja, med lite ketchup så gick de att äta i alla fall. Efter lunchen vare engelska som alltid, idag hade jag en muntlig presentation för min lärare ensam. låter mysigt va ? haha, skoja :p men vi jobbade lite men inte mycket. som alltid. ! jaja, sen vare ju dags för drama med min favoritlärare (lite ironiskt faktiskt) idag så spelade teater igen, lite otippat men va fan... Ja, de var rätt roligt faktiskt ! haha!

Efter skolan hade jag planerat att gymma men jag var så trött att jag åkte hem och somna på soffan istället. Jag har bestämt mig att det blir gym imorron för jag slutar elva. dessvärre ingen idrott. men vad gör man åt de? ingenting. ja, nu så sitter jag här framför datorn och chattar lite :) kulkul,.kl 21 har jag och lovisa bestämt chattträff :) hihii ! ska bli kul ! men nu kl 20.00 så ska jag titta på top model 11 ! Jag är ganska glad :)

Ja, idag på bussen när jag åkte hem från skolan ! så var det världens sötaste vovve som satt i knät på sin matte ! jag blev hur kär som helst i den! Han var så liten och satt i famnen och darrade för den var så rädd för att åka buss. stackarn ! Jag blev så himla glad när jag såg den där hunden så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. ! He made my day ! :)


Puss på er vänner <3

tycker om den här bilden så mycket så jag lägger upp den idag med :)


Me monday. :p


Ja, vaknade upp vid halv elva och såg genom persiennerna att det var sol ute. Tittade ut när jag hade dragit upp dom och gud va fint de va ute. en riktigt mysig vinterdag. Gjorde mig klar, tittade lite på tv och begav mig sen till bussen :) kom lite sent pga bussen körde så himla konstigt. Kvart i var jag inte ens i stan och då brukar jag vara på centralen. men men, Rainer hade inte kommit så jag var inte sen :) bara enligt klockan :p ja, matte i två timmar, hjälpte Tuva lite, pluggade lite själv och vi tjejer snackade om en tjejkväll hemma hos mig :) jag, amanda, lovisa, astrid, lisa och emelie :) ska bli trevligt de :) ja, sen åkte man 18 bussen åt andra hållet för att handla :) blev lite yoghurt och dagens middag kött, potatis, sås och grönsaker :) Tidig middag/lunch blev det men man får äta ikväll när man kommer hem från träningen :) Ska träna innebandy, fast egentligen trodde jag att jag skulle åka till köping och sitta på bänken när div2laget ska möta Forsby . men jag får träna istället :) det ger mig mer iaf så för mig spelar de ingen roll :p vi kanske har fys idag också, vet faktiskt inte.
Jaja, inte har man pratat med mor och far idag. nej, de får jag göra ikväll när jag kommer hem:)

Nu så ska jag gå och packa min väska :) ha en bra måndag !

Puss ;)

Miss you...

Jaha.

ja, vad ska man säga om våran match då. Vi förlorade med 5-0, fy faan vilken jävla skitmatch det var kan jag bara säga. Då tycker jag inte att jag var bra. jag var verkligen inte bra idag, men det tycker jag inte att någon i laget var heller. eller spelarna gjorde individuella grejor, men jag tycker inte att vi som lag spelade bra idag. Vi slog bort enkla pass, vi tog inte markering, vi släppte in mål på powerplay. Inte mycket som var bra idag. Men men, det finns inget att göra åt det nu. Vi tappade tre poäng, det är bara att ta tre nästa helg när vi ska till Hallsta och spela mot Norrby ! på alla hjärtans dag :)

Ja, när jag kom hem så lagade jag lite köttbullar och stuvade makaroner, fy vad gott det var :) Ja, nu 15.30 så är det handboll på TV nämligen SVT24, Det är först damelit och sen herrelit. Efter det blire Bones på TV3 och sen en bra film innan jag går och lägger mig :) Blir en trevlig söndageftermiddag/kväll :)

Ha de bra :) Pusspuss <3



Miss you sweety ;)

Match:p

ja, här sitter man lite ombytt. ska snart gå till samlingen :) när jag öppnade persiennerna och tittade ut så såg jag hur mycket snö som helst. Lite ledsen blev jag för jag hade igår nämligen bestämt mig för att cykla till samlingen. Bussarna går lite ojämt så jag kommer antingen en halvtimme tidigt eller tio minuter sent. Men jag nu bestämt mig. jag ska gå dit. Jag går om tio minuter och jag antar att det inte tar mer än en halvtimme att gå. Jag försöker iaf :) Dagens match: Rönnby - Köping ! Tror på vinst idag. ska göra mitt bästa :)


Innebandyfesten ABB Arena Nord !


Karolina Widar( på bilden lyfter hon VM-bucklan 2007 när Sverige vann VM Guld) !


Ja, idag har Finnkampen i Innebandy spelats här i Västerås :) Den går ut på att Sverige och Finland möter varandra. Idag möttes U19damer, U19Herrar, Damer och Herrar. ! Först så spelade U19damerna och vann med 5-0. En 92a från Rönnby, Alice Tonneman fick göra debut och dessutom fick hon speltid med sina unga 16år :) Ja. efter matchen så slogs fem straffar per lag. allt för att göra finnkampen lite roligare. Straffarna vann Finland och därmed stod det 2-1 till Sverige. Sen spelade U19Herrar och utklassade Finland med 17-4. Dessutom vann dem straffarna också så 5-1 till Sverige efter två matcher :) Damerna som möttes igår i Karlstad då Sverige fick stryk med 3-4. Idag tog de verkligen revanch och vann med 10-1 ! I Damlaget hade Rönnby (vårat damlag) 5spelare. Sanna Sheer som gjorde två poäng i matchen:) Anna Didriksson, Malin Hansen gjorde mål :) Karolina Widar, som även är lagkapten i landslaget fick göra några poäng. Den femte spelaren var Hanna Pettersson som är målvakt och fick stå hela matchen. Alla fem spelare gjorde en godkänd insats :) Damerna vann också straffläggningen och avgjorde Finnkampen 2009 innan herrarna spelat :) 9-1 till Sverige :) ja, herrarna spelade 5-5 vilket gav en poäng till vardera lag. Tyvärr vet jag inte hur straffläggningen gick för jag åkte hem för att titta på melodifestivalen ! 

Ja, när jag åkte hem, gick jag till donken först och köpte mig en hamburgare. var tvungen,har nästan inte ätit något idag och hade dessutom ingenting i kylskåpet :p Ja, jag kollade på melodifestivalen,som för att vara första gången var helt okej. Alcazar och Marie Serneholt tycker jag var bäst. Tvärr så gick inte Marie vidare, men Alcazar gick till Globen. Kamraten dit blev Emilia, ni som inte känner igen henne så var det hon som sjöng I´m a big big girl.. .!


Det nya Alcazar med Tess, Andreas och deras nya kollega Lina Hedlund !
Denna trio tog sig till globen med låten stay the night !

Tråkigt nog...

ja, Det blev Hasse Aro som fick lämna let´s dance. tråkigt nog för honom :p haha ! nu så ska jag snart sova, ska upp kl 8 imorron, ska till ABB Arena Nord och kolla innebandy hela dagen :) ska bli hur kul som helst :)



Ja, nu sitter jag här, har just tänkt på dig. allt vi haft tsm. Men nu är allt så långt borta som det kan bli. trodde aldrig det här för två år sen. men nu är det verklighet. att stå här ensam utan dig vid min sida. det känns fruktansvärt tomt. en sak som är säker, jag trodde aldrig att jag skulle tänka så här mycket på dig och skriva något sådant om dig heller. Men det gör jag, för senast jag pratade i telefon med min kusin, brast jag i tårar över dig. det är helt sjukt. jag vet att vi innan detta hände hade gått olika vägar, men innan våran "accident" så kunde vi ha hittat tillbaka till varandra. Men nu är det inte så och kommer aldrig att bli så igen, tråkigt nog. Jag tror att det var du som fick mig till tårar just den dagen då allt var som värst. Inombords så känns det inte som om du är värd det men tydligen. Om du nu läser det här så tror du säkert att jag har känslor för dig. men det kan jag försäkra dig om att så är det inte. Jag saknar dig bara helt enkelt. Men det är så här livet kommer att vara, utan dig. Det är något man får vänja sig vid. Det är heelt sjukt att något sånt här kunde hända oss tycker jag. Att just vi skulle råka ut för det här hade jag aldrig tänkt. Men nu är det visst så. Du vill inte ha med mig och göra nå mer och egentligen tror jag att det är bäst också. Men du finns i mitt hjärta, and you always will. I´m sorry about the damage I´ve made for you. But the only thing I did was telling the truth.
Jag tror att de flesta som känner mig vet vem personen ifråga är, men tänker inte avslöja identiteten. Du har till och med bett mig att inte smutskasta dig. det gör jag inte heller. jag bara talar om mina känslor och hur jag mår.
Jag vill bara avsluta med att säga att du är raderad ut min telefonbok. ha de bra.

Första delen ;)

ja, nu är första delen av let´s dance avklarad. Leder gör Morgan Alling, som vanligtvis är grym på att dansa, förra veckan fick han full pott (40p) Idag fick han endast 34p och leder tävlingen men Laila hon fick 27p och ligger nämligen två i dagens tävling !
Ja, den som åker ut idag hoppas jag på George och Maria, men tyvärr tror jag att Hasse Aro åker. Men eftersom jag själv inte röstar så kan jag ju inte vara speciellt negativ, för jag är ju liksom inte med och påverkar :) hihii :p
Ja, till middag blev det som jag tror att jag skrev i tidigare inlägg nämligen kyckling, ris och currysås :) de va riktigt gott :) till efterrätt så blev det lite godis och lite chips. inte bra känner jag nu, mår illa... inte bra att äta godis :p haha !


           

Detta var min efterätt ikväll:) finns även          Även dessa chips fanns (finns) på mitt
till morgondagens som morgondagens         efterrättsbord :)
godis :)

Tre muntliga redovisningar!

idag har jag haft tre muntliga redovisningar, på alla tre lektionerna jag har haft. ! på första lektionen, samhäll så skulle vi prata om reklam osv. det fick man MVG på :) sen hade vi kommunikationen, där jag, sannaklara och jenny skulle snacka om störning i kommunikationen ! det gick väl helt okej, men bättre kunde vi ha gjort iaf :p ja, på arbetssätt och lärande var det också gruppredovisning, men ingen i min grupp hade sagt ett ljud till mig och det är jämt jag som ska göra allt, så jag bestämde mig för att göra allt själv, vilket jag gjorde och redovisade själv ! jag tyckte att den gick bäst av de tre och hoppas på ett bättre betyg :)
Ja, nu så har jag kommit hem,varit hemma i en halvtimme kanske... ska snart åka iväg för att träna med damerna idag :) så himla kul de ska bli, man tackar aldrig nej när de frågar :) några blåmärken är det värt ! efter de blire hem och äta middag, kyckling och ris med currysås :) kl 20 blire Let´s dance ! heja Laila ;) till det blire lite chips och glass tror jag :)

Jaja, nu så ska jag göra mig färdig, ha en bra fredag ! ;)
kisses



Laila dansar rumba ikväll ! :)

Pannkaka !

ja, idag var det ju tänkt att jag innan skolan skulle åka och gymma... Men så blev det dessvärre inte. Jag vaknade halv 8 med en fruktansvärd halsont. Det gjorde hur ont som helst, jag kunde inte ens svälja. Jag tyckte inte att det var värt att bli mer sjuk för att man ska gymma när det är match idag, på söndag. plus att jag imorron ska träna med damerna:) det vill man ju inte missa ! Ja, just nu så sitter jag i skolan och vi har svenska... ! vi ska skriva artiklar vilket jag har gjort. två stycken, men är inte riktigt klar. Jag känner att jag vill göra en till så det blir nog så också ! Eller två till. jag vet nog två till som jag vill skriva. för när jag ikväll efter matchen ska skriva klart allt till imorron så har jag nästan ingenting att göra. då passar jag på att skriva två till i början av nästa vecka ! 


jaja. man mår väl lite bättre nu i alla fall. det känns som om jag har fått tillbaka lite motivation och så , det här blir nog bra ! ;) 

None 
Så här kommer jag se  ut när jag är klar med min nedgång i vikt :)
Jag har nu gått ner två kilo på två veckor. så jag ska fortsätta ! :)

stan och innebandy :)

ja, efter klättringen som gick heelt okej så blev det stan med Jenny !... Amanda hade mitt liv i sina händer men jag litade på henne och hon litade på mig så det blev helt okej !
Jaja, hon och jag gick på stan, vi köpte grönsaker :) sen gick vi runt lite, till biblioteket och en massa annat. sen var jag tvungen att åka hem. på träningen så hade vi samling kl 17.45, så jag skulle komma lite sent. När jag kommer dit så var jag först.. blev hur chockad som helst ! Ja, på träningen gick det bra, fast inte på tvåmålen, släppte in 6 mål.. inte min bästa dag kanske. Men jag blev mycket gladare när jag går ut ur hallen så ropar a-lags tränaren på mig och frågade om jag ville träna med de på fredag :) självklart säger man inte nej till elitträning :) riktigt kul ska de bli :) tycker att det är mycket roligare att träna med de, men jag kommer nog att ta en plats om två år tror jag ;) jag utvecklas nog mer och mer tycker jag själv. fast idag så var jag passiv.... men men, det går nog bra ;)

Ja, imorron börjar man kl 12. före det blire inge sova , det blir gym istället :) sen till lunch blir de pannkisar :) fy fan va gott :) haha, det här är väl inte min nyttigaste vecka, men ibland får man bjuda till tycker jag :) ! jaja, nu sitter jag och tittar på Made In Sweden och idag är det de sista programmet :)

NU så ska jag inte skriva nå mer idag :) god natt och sov gott ! puss ;)




Idag blev det den här bilen :) Bara för att han är så söt plus
att jag kände mig lite blå idag :)

Spanska och hålis...

ja, vi hade spanska idag, som alltid på onsdagmornar... det är helt sjukt tråkigt, jag vet inte om jag klarar av det här ett år till asså... Jaja, vi hade hörövningar och sagostund som vanligt. väldigt roligt... eller inte. ja, efter att ha ätit chili con carne till lunch så sitter man här vid datorerna i skolan och börjar inte förrän halv tre... då har vi idrott, vi ska klättra, jag som är höjdrädd, kommer inte att gå så bra, men men... vi får väl försöka i alla fall ...

Efter skolan så ska jag åka och handla lite :) behöver grönsaker i hemmet :) haha ! jaja, ha en bra dag, så hörs vi sen då ;)


tråkigt nog blev det inget samtal till dig igår, tycker att det är hemskt tråkigt att din mobil inte fungerar, älskar att höra din röst ! Men vi får väl höras igen när du har fixat din mobil  !



önskar att det kunde lätta...

ja, just för tillfället har jag en tyngd över mitt bröst som bara trycker hela tiden... det är hur jobbigt som helst. Dessutom när man försöker att hantera det så kommer det mer och mer... det skjuts fram, och hela tiden är det nånting. Fy fan vad jobbigt det är. Vet tyvärr inte hur jag ska hantera det här, jag antar att det är bara att försöka hantera det här på något sätt. jag tror att jag vet hur det ska göras. Jag måste bara andas lite först...


Min dag har varit helt okej :) bra medialektion, Amanda och jag jobbade på som fan:) Sen engelska, där jag faktiskt jobbade på bra :) efter de hade vi estet, vi gjorde teater som vanligt . vi gör inget annat... men men. är man där får man G i alla fall ! Jag är rätt aktiv så jag tror att jag kan få ett rätt bra betyg !
Efter skolan blev det gym :) körde i ca 1timme , mage, armar och kondition.
När jag kom hem blev det tacos på menyn :) Gott som faaan ;) 
Har precis tittat på vänner och nu checkar jag lite på top model 11 eller vilken säsong de är...
Nu så ska jag ligga och vila lite på soffan innan det blir sängen :)

God natt och sov gott mina vänner :)


miss you sweety... T.

måndag:)

ja, igårkväll så pratade jag i telefonen i en timme :) fruktansvärt trevligt :) efter samtalet somnade jag gott :) sen vaknade jag kl 10;) gick upp gjorde mig klar och cyklade till skolan för att käka lunch :) köttbullar, potatis och sås :) gott gott ;) sen hade vi matte och jag pluggade faktiskt , dessutom så bestämdes det att vi ska ha matteprov v8 och inte nästa vecka... tråkigt värre. fast skönt att få lite extra tid :) efter skolan cyklade jag hem igen:) tog de lite lugnt, käkade lite och sen bar de av till träningeN, som gick sådär... har varit bättre. sen gick vi bakom hallen och skulle köra fys, då kom min tränare fram och frågade om jag ville träna med damerna :) självklart sa jag :) man tackar aldrig nej till elitserieträning :) hihii :p så jag tränade med dom sen fick jag skjuts hem av min tränare :) hihi !nu sitter jag här , ska snart sova tror jag, beror på en viss sak. hemligt ;)hihiii !


Det här är Rönnbys damlag som för närvarande ligger 3a i elitserien :)
De här tränade jag med idag :) en dag sitter jag med på den här bilden ;)



God natt och sov gott ;)

sunday..


TÄNK OM MAN VORE SÅ HÄR SÖT !

ja, idag spelade vi våran tredje match i SM, men tyvärr så förlorade vi med 6-2... Så inget vidare avancemang för oss. menmen, det gör inget... vi är ändå bland de 16bästa i Sverige. så bra har jag aldrig varit. ja, vi kutade in i duschen , skyndade oss för att hinna hem till damernas match som började kl 14. Dessvärre förlorade dom också, 1-7 till IKSU. våra damer spelade inte speciellt  bra... men men, vad ska jag göra åt det, tycker bara att det är tråkigt... ! fick skjuts hem av min tränare. ,lika snäll som vanligt :) kom hem och började plugga matte direkt :p gjorde ganska många tal faktiskt. ! men men, nu så ligger jag på soffan och kollar på VMfinalen i handboll ! Frankrike-Kroatien. Jag tror på fransk seger men vi får väl se ;)

Nu så ska jag ringa ett samtal får vi se om personen ifråga svarar.
Ha en bra söndagkväll ;) pusspusss

RSS 2.0