ja.fortsättning...

ja, nu så sitter jag på hotellrummet, har precis käkat mat. kyckling och ris. gott var det ;) andra matchen vände vi på siffrorna, vi vann nämligen med 3-2 . bra tålamod men lite slarv får beskriva matchen tycker jag. men nu så ska jag packa upp min väska sen äta lite godis, duscha och gå och lägga mig. ska bli väldigt skönt... är ganska trött även fast man inte har slitit idag, kommer inte att få slita imorron heller. men jag är där för laget och det får räcka :) är man ny så är man ! jaja, ha en bra kväll och sov gott ! pusspuss






I can see you in my dream, I want it to be reality !

DJ18 SM Kumla

ja, nu så är man i Örebro, vi sitter på hotellet och ska snart gå och handla på willys ;) ja vi har spelat en match, vi mötte Hagfors, tyvärr blev det förlust med 3-2 men men... Domarna var en katastrof, men sånt man får leva med... ja,jag delar hotellrum med Frida och Anna:) mysigt värre ;) vinner vi inte ikväll så blir det tidigt hemfärd men vi kommer ju att vinna så att vi får spela imorron. det ska vi se till, eller iaf dom som ska spela, inte jag för jag sitter på bänken, som alltid när Ida är med. men det gör inget, det är bara roligt att vara med. ibland måste man anpassa sig ;)

ja, ikväll när jag kommer hem från sista matchen så ska jag ringa till en viss person ;) saknar honom... ! hihii...

men nu så ska jag umgås med mina lagkamrater ;) ha de bra !


ja, den värsta dagen i gymnasiet...

ja, herregud, jag har gråtit fyra gånger den här dagen... heeeelt sjukt, plus att jag grät två gånger igår.det är fan rekord... jätteroligt rekord men men :p ja, idag har varit en grymt jobbig dag i mitt liv. först snackade man med några lärare och bröt ihop, sen så gick dagen och man var lite deppig, sen snackade man med idrottsläraren och började tjuta igen, efter det ringde jag mamma och grät men hon ba ta de lugnt vi kommer så fort vi kan typ... sen ringde jag min kusin och då började jag gråta igen... faan vad jag älskar dig Michaela, du är klippan som gör så att jag mår bättre ! utan dig vet jag inte vad jag ska göra, ! ja, sen så kom mamma och pappa hit och då fick man sig en rejäl utskällning, tack , precis vad jag behövde... kanske inte... men men...
ja, så nu är man helt slut efter att hela göta kanal har runnit ur mina ögon, jag lovar, det är sant !

Jaja, ska ta nya tag nu. men först inställning på SM, även fast man är lite slut efter allt... Men det här fixar sig,det är så skönt att veta att man har supportande lärare bakom ryggen som stöttar :p såå himla skönt kan jag säga..! mamma är inte direkt stöttande, men sånt får man ta ibland.
Det har iaf hänt en bra sak idag iaf ! tänker inte säga vad det är men det var exakt vad jag behövde kan jag säga :) taack !


Jag lägger den här bilden för att den här söta hunden makes my day ;)
Miss you sweety ;)





I just wanna thank you, you were just what I needed. I miss you and now I now that you also miss me. We can give it a shot ;) We can work this out, you by my side makes my day... T.

innebandy !

ja. här sitter man nyduschad , har varit hemma i typ en timme efter matchen som vi spelade hur dåligt som helst, men det roliga är att vi vann ändå :) 5-2 :p det var helt okej siffror, för vi spelade okej stuntals så jag tycker att vi förtjänade en seger :) en del jobbade på hur bra som helst :) tex jag ! haha, jag satt på bänken hela matchen :p


ja, nu har man brytit ihop igen då... sitter här och klockan är snart tolv. jag ska upp kl 8 och jag har tre redovisningar imorron och jag har inte gjort klart någon av dom. sen så har jag engelska att göra, spanska, svenska, matte och säkert något annat också, jag orkar inte med det här... sitter här och gråter för att jag inte klarar av det här nå mer. vet inte vad jag ska göra?...  det blir ju inte bättre men jag har liksom ingen ork kvar för att göra allt... nån som vet hur man ska göra?
Nu så ska jag sova. vet inte hur jag ska styra upp mitt liv men de löser sig nog... ! ha en god natts sömn.. ! pusspuss !

Jajust ja. I förra inlägget skrev jag att Oscar Carlén skulle göra mål idag när Sverige spelade mot Serbien, vilket han gjorde. 5st ! Sverige vann med 37-29 ! jippi ! det var väl det enda som var bra med den här dagen !

god natt !
så här ser man ut på riktigt nu när man sitter här och gråter i sin ensamhet !

tråkigt nog inge gym...

ja, idag blev det inge gym. jag ville så gärna men jag hann inte... min tränare kommer snart och hämtar mig:) ska till samlingen ! hihiiI ! orkade inte ta bussen :) jaja, när jag kom hem så gick jag direkt och handlade ltie grejor. sen gick jag hem igen och kollade på one tree hill :) alltid lika bra som vanligt :) hihiii ! jaja, nu så ska jag göra mig klar. klockan tickar!  ha en bra torsdagskväll ! pusspuss !


Ikväll så spelar Sverige mot Serbien. eller det har redan börjat !
Jag tror att Sverige vinner ! Oscar Carlén gör nog några mål idag också !

Swedish !

ja, nu sitter jag uppe i datasalen och har svenska. vi håller på att skriva artiklar och jag skriver om människovärde. I den andra artikeln så ska jag skriva om innebandy. vet inte hur jag ska vinkla det hela men det blir nog säkert bra :) någon som har några förslag så får ni gärna skriva det :) jaja. nu så ska jag tänka och tänka !
Efter svenskan blire mentorstid.. sen hem, käka. åka till gymmet, sen åka till samlingen :) vi har match ikväll, Div2. så det blir bänken som vanligt... :p Vi spelar 19.15 i Kristiansborgshallen mot PerOls från Fagersta ! wish us good luck !

spinning, innebandy och Stig H Olsson !

ja, spinningen på idrotten var faktiskt hur rolig som helst:) jag blev chockad, det var något som man skulle kunna hålla på med flera gånger :) haha ! ja, efter idrotten så blev det hemfärd :) käkade lite fiskbullar och ris sen åkte jag till träningen :) det gick faktiskt bra idag där med:) räddade ganska mycket idag på tvåmålen :) riktigt kul ! sen så fick vi reda på laget inför helgen. SM i Kumla , jag är andra målvakt :) helt okej för min del, ! sova på hotell och grejor, det är finfint de :)
Ja nu så sitter jag framför tvn med med datorn i knät :p jag har tittat på Semester Svenskar och Made In Sweden. nu så har jag precis slagit på en film, det blev Sällskapsresan 2, snowroller :) den är grymt bra ! haha ! hemkört och lingondricka ! Stig Helmer Olsson, den mest efterblivna människa i världen :) haha, så grymt roligt ! du ee´ söt... jaja, min dag har varit finfin... tänkte först skolka från idrotten, men fjolla som man är så hade jag inte psyke nog för det. :p moget som vanligt.. men man har väl blivit uppfostrad på rätt sätt kanske :) jaja...
Nu så ska jag titta lite film och sen sova :) imorron äre tolv som gäller. skönt att sova !

God natt sov gott !


I can´t stop thinking of you,I want you here by me side...

håltimme...

ja, här sitter man i skolan utan att ha någon lektion... man börjar inte förrän 14.30.. jättekul. nej, inte alls. vad ska man hitta på i typ två timmar? jag funderar på att skriva svenskan, eller kommunikationen eller kanske arbetssätt och lärande. jag har liksom ingen ork för något just nu.. har tappat tändingen på skolan helt. har aldrig hänt mig förut, tråkigt nog händer det nu...
Vi gick och åt lunch och vi har idag två nior som är på besök på skolan. de följde med till terrassen men fick inge mat för att ingen av lärarna som skulle vara där , de kom aldrig... stackars nior... men de påstod att de inte var så hungriga, men jag tror att de ljög. men när jag kom tillbaka till skolan så gick jag till lärarrummet och talade om vad som hänt, då så gick Cissi(en av våra lärare) till rektorn . men vad kan hon göra nu liksom? nada... de får sitta hungriga på ekonomernas lektion och bara vara... jag skulle inte vilja befinna mig i den situationen faktiskt... men men.
Ja, kl 14.30 har vi spinning på schemat. Idrotten alltså. Vi ska till Njoy som ligger mitt i stan. Jag har en fruktansvärd träningsvärk i armarna nu när jag har börjat att gymma. man kör ju mycket armar och mage så att man förbränner. ! man vill ju ha en snygg mage till Beachen 2009. ;) haha !
Jaja, efter idrotten bär det av hem och äter lite, sen äre dags för innebandyträning:) sista innan SM som väntar i helgen! Imorron är det Div2 match och då får man sitta på bänken som vanligt. !


jaja, nu så ska jag göra något vettigt. ! ha de bra :)

min tisdag ;)

ja, min tisdag har varit great ! först hade vi media, men våran lärare var sjuk så vi fick jobba med något som vi behövde. jag jobbade med engelskan som skulle vara klar senare på eftermiddagen. :) sedan var det dags för lunch :) jag åt fisk och potatis med limesås, som grönsak tog jag morötter . Det är nog det ovanligaste som har hänt sen jag flyttade hit. jag tycker verkligen inte om morötter men just till denna måltid var det faktiskt gott :) jaja, jag åt med Amanda och hennes vänner Julia, Frida och Sofia:) det var hur roligt som helst, de använder sig av sådana ljudeffekter när de pratar och de var hur roligt som helst ;) ! haha ! ja, sen hade vi engelska, då vi inte gjorde så mycket som vanligt, dessutom så fick jag reda på mitt engelskaprov, jag fick g... jippi. mitt första g i världshistorien när det gäller engelska. har alltid fått mvg och vg. men inte nu... jag är besviken på mig själv. jaja. sen vare drama och vi spelade lite teater som vanligt, sen bar det av till friskis och svettis på björnövägen :) där gymmade man i mer än en timme sen åkte jag hem och käkade lite spaghetti och köttfärssås :) samtidigt så tittade jag på Sverige när de spelade match mot Slovakien, med liten marginal så vann Sverige med en boll ! 27-26. det hände en del saker i matchen som var helt sjuka. Dalibor Doder fick rött kort... vet absolut inte varför, men men. domare, ett nötskal :p  haha !

Dalibor Doder, matchens stjärna och matchens buse !



jaja, nu så sitter jag framför datorn och jobbar med samhällen. vi ska skriva om reklam :) det är rätt roligt tycker jag faktiskt. vill bara säga att jag inte kan vänta innan golfsäsongen börjar, saknar det så otroligt ! saknar handbollen också, ska åka och träna med en klasskamrat nästa vecka :) haha ! ska bli hur kul som helst :) jaja, nu så ska jag inte skriva nå mer :)






T, du är saknad i mitt hjärta.

Orkar verkligen inte med dig...

jag förstår inte hur det kan vara mitt fel hela tiden när det gäller dig. alltid mitt fel och allt ska vara på dina villkor ! jag ångrar verkligen att jag skrev de där smset till dig och frågade om vi kunde glömma det som hänt och bli vänner igen. men då blev du bara irriterad för att jag frågade en EN jävla liten fråga. förlåt om jag inte passar in i dina kretsar längre. allt jag ville var att få tillbaka en bra vän. men om det är så här du vill ha det så fine by me. jag kommer verkligen INTE att sakna dig , speciellt inte om jag vet att det är så här du är, på riktigt.
Jag förstår verkligen inte hur man kan göra en sån himla stor grej av detta. men vad ska jag göra åt något som hänt? förklara det för mig... jag tycker att det är riktigt dålig stil att inte stå för det man har gjort. Klart att man kan skämmas för lite saker ibland, men ändå så ska man stå för det man gjort. jaja,nu nör jag har skrivit det här inlägget så ska jag inte slösa nå mer tid på dig. ha de bra i Stockholm lilla vän. !

lagfest och chill

ja, igår var det lagfest, vi kom dit och de var redan lite folk där, var trevligt men lite avslaget i början. men elin tog fram singstar och då blev det lite bättre stämning :) jag ville sjunga men jag vågade inte :p haha ! vet inte varför, kanske för att jag är ny i laget och inte känner mig så himla inkommen. jaja, jag hade 4smirnoff med mig , tänkte att det var lagom, ville ju inte bli full :p men när vi kom dit så fick vi en välkomstdrink, ingen liten heller utan helt stort glas. men man säger ju inte nej till alkohol ;) haha ! sen så drack jag mina smirnoff , ganska snabbt , men ville ju att det skulle hända något, vilket det gjorde. sen så fick jag två groggar till som jag drack upp ännu snabbare. sen så blev det väldigt roligt. ja, när det var som roligast så skulle man åka hem... det var för att mer än halva laget är 18fyllda och de skulle ut på krogen... så vi minderåriga fick åka hem... när jag var som mest påverkad så åkte jag hem.  :p haha ! jaja, det var ju inte den sista lagfesten i alla fall :) haha ! men trots allt så var det en trevligt kväll :) jag ringde lite folk när jag var påväg hem, men det är ju bara som vanligt :) ringde maria som jag inte har snackat med på ett tag :) hon svarade , det var en chock ;) haha ! ;) nerå, men det var roligt att snacka med henne :) sen blev det sängen direkt när jag kände att det blev lite för snurrigt ;) hihiii :p

ja, idag har jag bara chillat ;) haha ! legat på soffan och kollat på körslaget, lets dance, bandy, handboll som precis slutade. Sverige förlorade igen... 31-30 blev det till Ungern. men men, vad gör det? dom får ta tag i det i nästa VM som går här i Sverige:D!

jaja,. nu så ska jag ringa till min kära kusin, får se om hon svarar :) ha en bra söndagkväll :) pusspuss !

tjejkväll och innebandy:)

ja. gårdagen blev trevligare än vad jag väntat mig ;) jag, anna och frida var hemma hos anna ;) först var vi och handlade på ica ;) det blev godis och chips ;) sen cyklade vi hem till anna och kollade lite på let´s dance, laila var grym ;) Magnus också ;) ja, sen gick vi ner i källaren och spelade guitar hero :D anna var grym på de :p sen dansade jag och frida och anna spelade in den, vi ska lägga ut den på youtube :) lägger ut länken sen :) ja, vi hade väldigt trevligt iaf :) sen vid halv ett så kom mamma och hämtade mig :)

idag så har jag spelat match:) först fick jag sitta på bänken i div2 där det var seriefinal mellan oss och Örebro SK :) VI VANN !!!! med 4-1 ! hur grymt som helst:) sen så var det dags för derby mellan oss och VIB :) där vi också vann :) 3-1 blev det :) efter matchen så åkte jag hem till mig och gjorde mig iordning och sedan åkte jag till anna där jag befinner mig nu ;) ví sitter vid en varsin dator och chillar :D vi väntar på att Frida ska komma hit :) sen så får vi skjuts av annas förälder :) vet inte om det är hennes mamma eller pappa som kör, men vad spelar det för roll ;) haha ! 
 
ja,  nu säger anna att jag inte får skriva nå mer :D ha en bra kväll för det ska jag :) vi ska på lagfest och det ska bli trevligt :D:D!

puss


this is my handsome man ;) !!! and my date for the evening :)

fredag :)

jag sitter just nu i skolan fast jag har slutat ;) jag väntar på att mamma ska komma och hämta mig :) ja, idag var det ju planerat att man skulle spela match mot lockerud, men den blev tydligen inställd... tråkigt nog, dessutom så kommer pappa ner hit idag också :) jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll, fick sms av Anna i laget och hon frågade om vi skulle hitta på nått, men jag tror att mina föräldrar vill umgås med mig när de äntligen får träffa mig. jag vet inte hur det blir, men tror det blir let´s dance ikväll ;) hihii !

idag har man haft samhäll och kommunikation:) det var rätt okej, men tyvärr så jobbade jag inte så mycket som jag brukar göra. får göra allt i veckan istället :) men det löser sig ;) jaja, nu så ska jag gå ut och vänta på mamma !
ha en bra fredag :) vi hörs imorron ! ! pusspuss



onsdag :)

ja, vi åkte till idrotten med bussen :) Amanda, Lisa, Jenny och jag :) vi åkte typ i 20 minuter sen fick vi gå :) då kom mamma och hämtade mig sen så åkte vi och handlade lite, sen åkte vi hem och mamma började direkt att städa och klaga på hur jag har det här hos mig. förlåt då :p ja, sen när mamma torkade golvet så råkade hon hälla ut allt vatten i hinken på hela mitt golv. hiihiii :p något irriterad hon blev :p ! jaja, sen skjutsade hon mig till träningen :) det gick rätt bra på träningen tycker jag, iaf på matchen vi spelade :) sen så bestämdes det i ömklädningsrummet att det är lagfest på lördag och jag är på ;) hihii ! första gången jag festar i västerås. fast jag har ju inget att dricka så vad ska jag göra ? :p ja, sen åkte vi hem hit och åt lite kycklingtacos ;) hur gott som helst :p sen kollade vi lite på TV4, först semster svenskar och sen Made in Sweden, jag tycker att de programmen är sjukt bra :) hihii !

nu så sitter vi och tittar på lite handboll:) jag vet hur det gick och mamma blev sur för hon påstod att jag sa hur det gick, vilket jag inte gjorde.  :p men men ! skkiit samma. nu så ska jag sova :) börjar tolv imorron :) ännu längre sovmorgon nu när mamma är här :) sååå jävla skönt :) 

god natt och sov gott ;)

skooolish ...

ja, sitter här i skolan och väntar på att jag ska ha idrott. men den börjar inte förrän halv tre,så man får sitta här i typ en och en halvtimme till och vänta.. jipppi ! ja, jag har nyss haft engelskaprov och det gick rakt ÅT HELVETE... det är mitt sämsta engelskaprov någonsin... men men, någon gång så ska det väl gå dåligt också. ja, på idrotten så ska vi åka skridskor ;) vi ska åka på månskensrinken, var det nu ligger ;) vi vet på ett ungefär , jag tror att det löser sig när vi kommer dit. ja, idag så kommer mamma hit :) jag saknar henne faktiskt, det är rätt tråkigt att bo ensam ibland. men vad gör man inte för skolan ;) hon kommer och hämtar mig vid rocklunda och sen så ska vi handla :) vi ska ha så mysigt ! :) pappa kommer hit på fredag :) han jobbar i veckan annars så hade han också kommit hit och myst :)

nu jag vill sova , men det går ju tyvärr inte ... jag tycker inte om att ha tre timmars håltimme. nästa vecka ska jag nog åka hem emellan :) det vore skönt ! :)

Ikväll är det träning som gäller, vi ska löpa ute före träningen, vi får väl se hur det går med tanke på min träningsvärk från i måndags när vi hade en grym fys... jag kan knappt röra mig. kanske inte ens kan åka skridskor. men vi försöker i allafall !  
Ikväll är det dags för Sverige match i VM Igen :) den här gången så möter dem
Kuwait :) jag tror på vinst, men det är upp till bevis :)

kyckling och ris !

ja, hur ska man sammanfatta min dag. kyckling och ris skulle jag vilja säga :) det är för att till lunch så fick vi ris och currykycklinggryta:) till middag blev det också kyckling och ris. jag älskar den maträtten :) speciellt kyckling, det är det godaste som finns :) jaja, idag så hade jag en riktigt tuff dag. inte så roligt faktiskt. först hade vi media och det var helt okej, vi har börjat med att vi ska göra en hemsida :) i min grupp är det Lisa, Amanda, Johannes och jag :) trevliga människor ! jaja, det gick bra att jobba ihop , vi kommer att göra en finfin hemsida tror jag ! sen gick vi på lunch, jag åt med Astrid, Lovisa, Liv, Emelie, Lisa, Amanda, Johannes och Alexander. det var trevligt:) sen så var det dags för engelska, som vanligt så brukar dessa lektioner men idag så var det lite avslaget tycker jag :p men men, det gör väl inget. alla lektioner kan inte vara roliga.
efter det så var det dags för estetisk verksamhet med drama. jag var (är) hur negativ som helst till det tydligen så syndes det ganska mycket. men oväntat så var min grupp den bästa på att spela teater. detta gjorde att vi slutade sent, men som tur var så hann jag hem till One tree hill :)

ja, nu så sitter jag här vid tvn med datorn i knät och tittar på Ali G in da house. det suger, men det finns inget annat på tv. så jag tror att jag ska slå på en film eller kanske gå och lägga sig tidigt:) det vore inte fel, för jag är hur trött som helst. men men, sova kan man göra när man blir gammal, eller hur ? :p jaha, imorron så har man spanska och vi hade tydligen en läxa men jag var sjuk förra veckan så hon förstår mig när jag säger att jag inte visste. sen så har jag tre och en halvtimme hål. så jag ska göra mitt engelskaprov, om jag får någonstans att sitta. annars så tänker jag göra det nästa tisdag. inte på omprovstiden för det hinner jag inte pga att jag ska träna innebandy:)

jaja, nu ska jag inte sitta här längre och bara tröka. ska slå på en film :) blir nog Rush Hour 3 :)
Förresten så har jag skaffat Facebook :) bli vän med mig om ni inte redan är det :)
pusspuss ! Imorgon den 28maj så var det 70år sedan min farfar föddes. Så imorgon skall jag och min familj fira honom:) GRATTIS FARFAR!!!!
                   jag tog den här bilden på min farfar för att jag saknar honom :) jag vet inte hur han mår men med liite otur så kanske han inte har så länge att leva. han har haft hjärtproblem sen han fyllde 45. idag är han 70, han kanske inte orkar längre ! ville bara säga att jag älskar honom jättemycket ! :)

idrottsgalan :)

ja, en kort dag i skolan som vanligt på en måndag. två timmar matte , idag höll vi på med ekvationer, rätt lätt men ändå väldigt tråkigt. jag har tröttnat lite, det känns inte så jävla bra faktiskt. jag skulle vilja få en nytändning. det blev ju inte direkt mer positivt när man inte fick välja på estetisk verksamhet och dessutom hamnar med de flesta tråkiga människorna på skolan...

jaja,skit i skolan. efter så åkte jag hem till mig och slog på tvn och somnade till lite :) vaknade som tur var precis när one tree hill började. sen bar det av till träningen, jag var hur trött som helst när jag gick, var inte alls sugen på träning, speciellt inte med fys efteråt. och självklart så var det inte min bästa träning heller, tråkigt nog. jaja. som tur var så hade vi bara en timme träning och sen fys och inte en och en halvtimme :) och fick sen skjuts hem av min tränare hem :)

nu så sitter jag och tittar på idrottsgalan och precis nu så vann Robert Karlsson ett pris för bäste manliga idrottare :) han är en av världens bästa golfare :) iaf Europas bästa ! han är grym ! de andra vill jag bara säga grattis till :) men speciellt Robert Karlsson :D:D:D: !!!!! han är verkligen grym och en dag ska jag bli lika bra som honom, det kan jag lova ! jag ska göra allt jag kan !

igår när jag var och tittade på elitseriehandboll så blev jag sååå jävla taggad att spela handboll. och idag fick jag ett erbjudande av Amanda i min klass om att börja träna med hennes lag :) jag blev väldigt sugen :) ska tänka på saken. men man kan alltid testa iaf :)

jaja, nu så ska jag chilla lite sen duscha och sova :) imorron äre tre lektioner, varav två tråkiga lektioner... men det är bara att bita ihop :p
puss på er alla :) ha det bra !

Oskar Carlén :) som idag tillsammans med landslaget spöade Spanien i VM
med 34-30 ! :)


GRATTIS ROBERT KARLSSON TILL PRISET I IDROTTSGALAN !!!!

friday and saturday :)

ja, igår,alltså fredagen var fett nice ;) ! först så var jag och jenny hemma hos mig sen så gick vi till coop för att möta jennifer och madde ;) vi handlade tacos :) sen gick vi tillbaka to my place ;) jag och jenny stod för lagningen :) våran måltid var väldigt mysig med tända ljus och allt ;) sen åkte vi buss ner på stan för att vi skulle gå på bio, vi såg Wallander-. Hämnden. jag tycker att den var helt okej, näst intill bra :) hihii., efter bion åkte jenny hem men jennifer och madde följde med hem till mig. men innan vi gick hem till mig så gick vi till donken ;) efter de så gick vi hem till mig då, där började vi med att titta på Wallander - Hemligheten. den är grymt bra. det som var så roligt var att jennifer ställde såna frågor om vem som gjorde och visst är det så. det var sjukt kul att hon var så insatt och tänkte så långt. det gjorde jag inte första gången jag såg den :) jaja, sen så trodde jag att vi skulle sova men nej då, då satt vi i soffan och snackade en stund. inte så lite heller utan i två timmar. vi gick alltså och lade oss kl4. liite sent för min del. men vad gör man inte för sina vänner ;) hihiii !


idag så var vi tvungna att gå upp vid elva. vi gjorde oss iordning och fixade lite grejs ;) sen bar det av till bussen ;) vi satte oss och åkte. jag skulle till skolan så jag hoppade av vid centralen :) när jag kom fram till skolan så var Natali och Elias där :) det var trevligt :) jo, varför vi var i skolan var för att det var öppet hus :) så jag fick stå och se glad ut och prata postivt om våran skola :) det var underhållande och trevligt. man fick lite godis också, de var också bra. jag kan säga det här och nu i min lilla blogg att på lördagar så äter jag liiite godis. det unnar jag mig för den här veckan så har jag gått ner 1kg från måndag till fredag ;) så det är bra med lite unnande ;) jaja, tillbaka till min lördag ;) som en liten belöning för att vi kom till skolan på en lördag så fick vi ett presentkort på 100kr på SFbio . så Natali och Elias bestämde sig för att de skulle gå på bio och askade mig om jag ville joina :) jag svarade kanske beroende på film. men vi gick direkt efter öppet hus till SF och kollade. tillslut så blev det Bröllopsduellen ! huuur bra som helst. men den gick vi på senare idag vid 20.30. efter vi bestämde oss så gick jag till bussen för jag skulle nämligen jobba i cafeterian på damernas match som de tyvärr förlorade med 9-6. jaja. sen träffades vi, käkade pizza fast nyttig som man är så köpte man ju en sallad ;) sen gick vi till ica och köpte lite candy och en loka som ett litet tilltugg till bion :) ja, filmen var i alla fall bra och jag rekomenderar den ypperligt :) jaja, nu så ska jag gå och sova :) har lite att göra imorron :D



god natt och sov gott ! see you guys ;) i had a nice weekend ;) pusspusss

jenny in me place :)




ja, vi hade en trevlig och ganska vanlig dag i skolan idag :) vi hade en okej samhäll sen en bra lunch och sen två lektioner som jag tycker var roliga i alla fall :) nu så sitter jag och jenny och tittar på tv :) vi väntar på one tree hill som börjar kl 16. som så väntar vi på att leo och madde ringer för då så ska dom komma hit och vi ska käka tacos :) sen så ska vi gå på bio :D Wallander ! sen tillbaka hit :) vi kommer att ha en nice kväll :)

ha en bra kväll allihopa :)pusspuss

back on track :)


den här bilden bjuder jag på idag för att jag var så glad när jag tränade innebandy :) haha !



Fy faan vad roligt det var att träna innebandy idag :) Sååå in i helvete (ursäkta om jag svär) haha ! de var så roligt och få dom där små vita bollarna på sig igen :) hihiiii :p Även fast jag inte har varit borta så länge så var det asroligt att vara tillbaka :) !

Nu så sitter jag i min soffa och ska smörja in mina knän som är alldeles torra för att jag står på dom  så mycket ;) Men de får man bjuda på när man står i mål :) ! ja, ska gå och lägga mig nu :) En dag imorron också. då ska man hitta på nått med Jenny :) trevligt trevligt =) jaja, god natt på er alla :) sov gott ! pussssspuss

still in school :p

jag sitter kvar i skolan fast att jag har slutat. jag gjorde det för att sannaklara bad mig :) just nu så håller hon på att kommenterat mina bilder på bilddagboken. ! hon är heeelt störd sometimes :) hihii ! :p men men, jag ska hem till One tree hill. det missar man inte frivilligt iaf :p haha, Elias sitter också här och chillar. egentligen så ska sannaklara plugga psykologi men de gör hon inte :p hahaaa! 

pusselipusspusss då ;)

grönsaker all over the place !

haha, ni anar inte vad jag gjorde ikväll när jag skulle käka :p jag har skurit en stor skål med grönsaker och stekt kyckling, men när jag kommer in i vardagsrummet så tappar jag skålen och den vänder sig upp och ner och alla grönsaker åkte ut över hela golvet. vad ska man göra ? ja, jag reagerade lite annorlunda än vad jag hade trott. jag började nämligen att gråta... jag satte mig ner på golvet och började böla... haha ! moget va ? jag vet inte varför, det bara blev så. tur att ingen såg mig för det måste ha sett väldigt konstigt ut. jaja, man kan ju inte göra allt perfekt här i världen.

skitsamma, gjort är gjort. jag fick iaf ta fram dammsugaren och städa upp alla grönsaker. ja, det blev rent och fint här iaf :p

ja, nu är klockan efter 22 och jag är inte så speciellt trött. tur att jag har sovmorgon imorron, för jag ska till skolan ;) jag har frisknat till ! jag ska också på träningen imorronkväll :)

men nu så ska jag lägga ner datorn för idag. jag ska kolla lite på tv för det har jag ju intee gjort nånting under den här tiden jag har varit sjuk... men men lite till kan man väl titta :) jag har väl fyrkantiga ögon snart :) men de gör ju ingenting :) haha !

pusspusss ;) <3
love you guys <3

den här bilden bjuder jag på :) det är ju inte så många som läser min blogg ;) hahah !

another sick day...

ja, man är ju på bättringsvägen :) de här var nog en vila upp dig dag idag. så att jag är redo för träning och skola imorron :) jaja, eftersom man bor ensam så var man tvungen att gå och handla lite :p det var nog de nyttigaste jag handlade sen jag flyttade hit ! haha, jag köpte grönsaker, frukt, Loka. de mest onyttigaste var typ köttbullar ;) haha !

ja, just nu sitter jag och tittar på reprisen av Joey, såg avsnittet igår, men orkar inte byta kanal :p ! hihii, jag sitter bara här och väntar på One Tree Hill :) de är det jag lever för :p haha ! nu så ska jag gå och käka lite köttbullar och grönsaker :) haha ! jag har blivit nyttig :)

jag har blivit duktig, jag har slutat med allt som är onyttigt som godis, läsk, donken och annat. nu är det grönsaker som gäller :) dessutom så har jag börjat träna lite extra (fast inte än för att jag har varit sjuk eller är) jaja, jag har också börjat skriva en matdagbok, så jag vet vad jag äter :) jag har börjat att leva ett hälsosammare liv :) det ska bli skönt att må bra senare :p när man har gått ner i vikt :)

vissa säger till mig att jag inte behöver gå ner i vikt. men jag gör som jag vill och dessutom så tycker jag det och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det. jag vill inte ha några tröstande kommentarer. sanningen är alltid bäst, kanske svårare att höra men hellre de än när någon ljuger.


Mamma Mia

ja, nu har jag sett den filmen. jag tyckte att det var en bra film som man kan se igen. men vad jag har hört av mina vänner så tycker jag inte att jag håller med de. den är lite överskattad :) men den var bra ! :p haha ! ja, finns inget annat att säga om den. bra helt enkelt. fast en sak, Pierce Brosnan kan inte sjunga så himla bra... haha !


Stannar hemma från skolan imorgon också, har ju feber och är helt slut i kroppen så jag måste vila :p men jag måste tyvärr gå och handla. folk kommer väl tro att jag skolkar men de gör jag inte. det är ju så här när man bor själv :p !


God natt och sov gott :) ska checka film nu sen sova :) pusspuss

still sick ...

ja, jag är sjuk, plus att jag nu har fått feber. inte så mysigt. dessutom så är jag helt slut i kroppen. vet inte vad som händer med min kropp för tillfället. ja, igår tittade jag på typ 4filmer :) Rush Hour 1, 2 och 3. :) dom är grymma :) ja, idag har jag iaf ätit lite mat :) fil och flingor och kyckling :p nu äter jag lite pop corn, men det skulle jag inte göra om jag inte var sjuk. jag tröstar mig lite. inte för att de är bra men... ja, nu tittar jag på Mamma Mia, filmen fick jag i julklapp :) alla säger att den är så bra men jag har inte sett den. men nu så ska jag göra det, får man se om den är bra :D återkommer om mitt tyckande :p haha !! pusspuss .,..

sick

Chad Michael Murray ;)

Jag mår inte så bra. är typ magsjuk och så. inge vidare direkt, så därför lägger jag ut den här bilden på Chadis :) sååå snygg :) he makes me feel better ;) haha ! blir hemma från skolan imorron också, vilket innebär att jag slipper engelskaprovet ! såå skönt :p

at school

jag sitter nu i skolan och lyssnar på en text om en gammal nazist. den var rätt intressant faktiskt. nu så ska vi skriva en insändare eller en krönika om något som har med etnicitet att göra. !

jaja, skit i skolan. nu så sitter jag bara och väntar på att vi ska sluta för jag ska åka hem till Hofors :) jag ska träffa Lotta :) mormors hund ;) saknar henne lite grann ! hihii! men åker tillbaka till Västerås imorronkväll. ! men de är väl trevligt att komma hem lite :) hihiii !


Ha en bra dag :) vi höres ! pöusspusss

torsdag:)

ja, om typ en timme är det ju fredag. :p haha ! men iaf , jag sov typ fyra timmar i natt. vilket borde göra mig till trött nu. neeej, det stämmer inte. jag är inte trött , det är heeelt sjuk ! jag var lite trött imorse när jag vaknade och nöär jag kom hem :p men nu när jag ska sova så är jag inte speciellt trött... mobbat :p men men, just nu sitter jag och kollar på The Perfect Man. den är mycket bättre än En prinssessas dagbok 2. jag har tröttnat lite på den för igår innan jag somnade så tittade jag på den 3ggr...  jaja, nu så ska jag lägga mig ner och försöka slappna av till den här filmen :)


idag har jag inte gjort speciellt mycket förutom att träna :p m en det gör jag nästan varje dag så de var ju inte  något ovanligt :p hihi, god natt och sov gott. hoppas att jag gör det inatt ;)

pusselipusspuss

ja, lite ändrade planer ...

ja, jag ringde till hem och snackade lite med mamma om hur jag ska börja med mat och så där nu när jag ska bli smal :p hihii , då sa hon att hon och pappa skulle börja på måndag. då bestämde jag mig för att också börja då. men ändå inte. jag tänker börja lite imorron men heelt ordentligt på måndag. Det känns bättre om man har flera som är samma. jag vet att det är några i min klass som också har börjat så jag börjar med allt utom att inte äta mjukt bröd. det är liksom inte helt förbjuet för det är faktiskt mörkt bröd ;) hihiii ! men men, nu så ska jag ta mina tabletter och sen gå och lägga mig. skola väntar imorron. vi ska tydligen gå på bio sa en av mina lärare när jag träffade henne på centralen :p ! vet inte vad det är för film men vi har ett tema och jag antar att den handlar om de temat :p !  

god natt och sov gott mina vänner ;) ! pusselipusspuss !

sista dagen i mitt gamla liv :p

ja, idag är det den sista dagen för imorron så ska jag sluta med allt onyttigt och skapa ett hälsosammare och friskare liv :) det är väldigt viktigt för mig att gå ner i vikt och leva lite bättre än vad jag gjort innan. det är ett stort steg med tanke på mitt godissug men jag kommer att klara det här. det vet jag. :p jaa, så idag har jag köpt lite läsk och lite godis för att för sista gången äta det.

men ja, nu så ska jag kolla in en hemsida, ha de bra så hörs vi :) puspusssss

people :p

ja, tisdagen den 6januari 2009 ! jag och anna vaknade vid elva :p kollade lite på årskrönikan (sport) den var rätt bra faktiskt :) hihi! ja, nu sitter jag här och anna sitter och kollar på TV. vi ska snart gå och handla lite grejor för ikväll så ska vi åka till Örebro och jag ska spela innebandymatch :) eller inte spela, jag ska sitta på bänken. men vad gör man inte för laget ;) ! jaja, innan vi åker så ska vi käka tacos ;) de blir fiinfint de ;)

ska lämna över datorn till Anna nu, skriver sen igen ;) pussis !

Anna at my place ;)

ja. jag har äntligen kommit tillbaka till Västerås. skönt må jag säga :) hihii ! som lite sällskap innan skolan börjar tog jag med mig Anna hit :) trevligt trevligt :) fast hennes pojkvän blev inte så glad. men nämner inga detaljer för man ska inte lägga sig i andras kärleksproblem :p ja, just nu så sitter jag här och inte gör något alls, har precis packat upp all ren tvätt som mamma har tvättat åt mig :) det var en hel del kan jag säga. hihiii :p ! ja, btw så har jag köpt en ny mobil och därmed fått ett nytt
nummer : 0760-175700 ! ni som läser kan ju få ta del av det :p hihi ! det är ett 3abonnemang :) skapligt nöjd också, för min nya samsung telefon är en SGH-F480 Touchwiz :p det är likadan som Jenny i min klass :p ! men nu så ska jag gå och trösta min kära vän som ska vara här till onsdag :)

god natt och sov gott ;) <3

At Annas place ;)

jag är hemma hos mina kära kompis Anna med Gurra och Freddie. vi har precis käkat frulle (observera tiden) haha ! vi ska hang out lite tror jag:p vet inte när jag ska hem:p kanske när mina föräldrar ringer eller nått.... igår blev det försent tycker jag, vi somnade typ fyra... lite sent för min smak :p men vi vaknade kl 12 så de är väl okej iaf :P hhihii ! Jag är sugen på fest, blev inte så mycket på nyår. det var mest trevligt och mysigt. :p hihiii !


ha en bra dag, vi hörs senare ;) catch you later ;) <3
miss you guys ;)

2009 !

Nu är det nya året äntligen här  ! Fast det är väl inte så mycket att hurra för egentligen, det blir ju liksom ingen skillnad :p just nu sitter jag ute på landet hemma hos Anna och vi gör inte såå mycket. :p anna vill spela guitar hero men jag suger på det så jag vet inte :p haha ! men man får väl bjuda på sig själv ibland.

på måndag blire avfärd till Västerås med min fader men jag får en besökare med mig ! ANNA !!!!! jippi !! vi ska ha så mysigt ;)

vi hörs imorron ! pussselipusspusss pusss ! saknar mina vänner i V-ås !


RSS 2.0