måndag! sista november

Idag är det sista dagen i november och det är helt sjukt som jag sagt tidigare hur fort tiden går... Imorgon är det matteprov och jag ska göra mitt bästa och få ett G. Sen ska jag nog komplettera upp det. Men klart jag satsar högre men vi får se hur mycket grundkunskaper jag har inom detta område. Andragradsekvationer... tvivlar starkt på det men ska försöka :) Idag har tiden gått fort. VI hade en av de roligaste spanskalektionerna idag, den gick fort i alla fall. Sen en god lunch, köttbullar,potatis och sås:) Sen en engelskalektion där jag och Martin inte var aktiva alls. Vår lärare blev lite sur på oss men shape up på oss till nästa gång! Efter den lektionen cyklade jag till idrotten där vi utövade dans. DANCE HALL! Det gick sådär, dock inte sämre än jag trodde. Men jag tror att jag är bättre än vad jag är. Därför skrattar man bara och går vidare ! haha! Men gjorde mitt bästa i alla fall. Nu har jag lärt mig nya dancemoves så de blir använda på nästa fest :p

Väl hemma pluggade jag matte och sen käkade middag innan jag begav mig till träning. Den gick skitdåligt. VI körde straffar som jag hatar, mitt självförtroende sjunker längre än de redan är. Men de är bara att bita ihop. Samtidigt på två målen gick skit men helt plötsligt gjorde jag bra räddningar men släppte in en mellan benen. jaja. En okej träning i slutändan då...

NU ska jag gå och lägga mig. Får inte in nå mer matte i huvudet i alla fall. blir en sväng tidigt till skolan imorgon och plugga lite innan provet.

God natt och sov gott ! PUSS

I´m in love with U !

:)

Idag har varit en bra söndag. såna här dagar gillar jag faktiskt:)
Vaknade och tittade på tv. sen ner på stan och köpte ljus,peppisar och julmust. Sen for jag med gratis buss till Bombardier arena och tittade på en dålig innebandymatch, men men... :) Sällskapet var trevligt. Det var Åsa i mitt lag, eller ja, massören :) hon hade sin dotter med sig också:) men vi höll på att somna för matchen var så tråkig...
Sen kom man hem vid 15.30. slog på tvn och datorn och har suttit där sen dess. Därför är det dags för mig att stänga av en av maskinerna och det får bli den här. alltså datorn:)



Ha en bra kväll:)
Det ska jag ha!

PUSS OCH KRAM!

I wanna stop loving you, just because I know that you wont love me back...

första advent. shiit!

Idag är det första advent. Hur fort går tiden egentligen? Tyckte nyss jag hade höstlov men det var liksom en månad sen. Var tar tiden vägen? Hinner inte med i detta tempo! 
Vaknade tio över tio idag och slog direkt på tvn för att titta på nyhetsmorgon söndag:) Visste att Tilde skulle ha en intervju med Westlife så de var man ju tvungen att se!
Idag blir det en sväng ner på stan och köpa fyra ljus så jag kan ha i min adventsljusstake :) Sen blir det Bombardier Arena och titta på div1 innebandy. VIB spelar mot Hammarby i vår div1 serie så tänkte se hur de slutar samt skriva om den matchen till LE.

Nu ska jag göra mig klar och käka lite frukost!

Ha en trevlig advent mina vänner!:)

puss på er!

fredag=IKEA,Plantagen,Gränden,ICA och SF bio:)

Mycket får man gjort när man stiger upp tidigt på morgonen. Igår morse gick jag upp tjugo över sju. Väldigt tidigt om ni frågar mig. Men jag vaknade då och klockan skulle ringa tio minuter senare så jag slog på tvn och gick upp istället! Plattade håret och lite så innan jag klädde på mig lite ovanliga kläder för att vara mig. :) klackisar,klänning och strumpbyxor samt plattat hår. Inte direkt igenkännande som Cissi men bjuder till ibland:) haha! Vi hade fredagsmys som vanligt med mysteriet på greveholm! sen två timmar studiepass där jag pluggade samhäll. Sen lunch och samhäll där tittade på en hemsk film. Nämligen Lilja 4ever. Efteråt for jag,Lisa, Astrid och Simon till IKEA !:) Där shoppade Astrid mest, sen Lisa och minst jag. Blev lite julpyntsljus och grejer.

Sen efter nästan en timme på IKEA trodde man att de var klart, nä då for vi till plantagen och shoppade lite till. Blev lite blommor och grejer där också. Det var första gången jag handlade där, men nog inte sista faktiskt:)

När vi äntligen var klara och Astrid hade handlat en väldig massa åkte vi till stan. Jag gick hem med mina grejer som jag handlat och vi träffade Tuva och hennes pojkvän Markus också. Vi gick efter de till café gränden och käkade middag. Det blev Köttfärspaj med grönsaker och ramlösa:) kände mig rätt duktig när min kära vän Lisa tog en fläskfilé med pommes och beasås. Såg riktigt gott ut, men ska inte klaga på min mat heller för den var riktigt god också!

När vi hade ätit gick vi till ICA och köpte lite godis som vi skulle ha till bion. Vi hämtade biljetterna och sen köpte vi lite popcorn också till bion. Vi såg Luftslottet som sprängdes och det var en bra film. Den var rätt lång men ändå så pass innehållsrik att den inte blev långtråkig! :) dessvärre tappade jag mer än halva min godispåse vilket inte va kul:( Efter bion begav alla sig mot sina hem. Astrid, Lisa och Simon åkte bil och gick till parkeringshuset. Amanda gick och träffade kompisar och jag gick raka vägen hem, klädde av mig alla kläder och hoppade i säng efter tandborstningen. Tänkte att jag skulle hålla mig vaken tills utslagningen i Idol var klar men jag somnade innan de hann visa vädret på nyheterna kl 22. Så himla trött var jag. Vaknade sen imorse 11timmar senare.

En film ni måste se om ni sett de andra två ! :D

GUud vad skönt det var kan jag säga.

Min dag idag har varit: Gick till ICA och köpte lite mellamål med till match. Åkte till samling, åkte till match, satt på bänken och såg oss förlora med 5-2. Snabbdusch och sen hem igen. Åkte till coop och handlade julmust och lite snacks. Sen till spicy och köpte kyckling och ris med sötsursås!

Nu är jag så himla mätt på allt jag ätit !
Ska lägga mig i sängen och sova en skönhetssömn!
Puss och kram! GOD NATT !

mm.

ja. Idag har varit en bra dag. åkte till skolan till halv tio för jag skulle öva min redovisning på media. Lektionen var frivillig så därför talade jag om att jag skulle komma senare så jag skulle få lite sovmorgon. Men precis när jag sätter mig ner och ska börja planera kommer rektor Nina in och säger, nu får du sluta jobba för du ska möta några på centralen. Jag gick dit med Vanessa och vi mötte alla elever som kom från alla olika Infokompskolor i hela Sverige. VI hade ett så kallat centralt elevråd. Det var mycket trevligt och intressant framför allt. Ja vi höll på enda till 16.00 så det blev ingen mattestuga som jag hade planerat. Men jag får plugga matte i helgen istället.

Nu har jag inget att göra innan jag ska på träning så jag tänkte packa lite inför imorgon. Jag tänkte ta med mig min dator till skolan:) Ska skriva klart nutidskrysset som jag fått i uppdrag att göra. Sen har vi elevråd kl 10. Känns rätt onödigt men men. Jag går väl ändå=)

Imorgon blir det bio !:) yeah! VI ska se premiären av Luftslottet som sprängdes!

Nu ska jag göra något vettigt. ha en bra kväll:)

PUSS
love you

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö...

min dag idag var både bra och dålig. Det som varit bra idag är: blev klar med psykologin, hade en kort historialektion, träffade :), tränade en helt okej träning:)
De dåliga glömmer vi nu. Jag har inte ork och lust att tänka på det just nu.

Jag ska nu titta på oskyldigt dömd. ha en bra kväll!!
pussochkram!


inte första gången...

mmh... Det var ju kul... här har jag varit förväntansfull i nästan en vecka för att de ska ske... sen ba: neej. blev inte så... Jag har inte gråtit sen den 6augusti men idag hände det också. jippi, jag kan gråta! Jag är inte omänsklig trots allt. ! Tråkigt bara att jag ska behöva gråta över en sån här sak... men jag antar ett det har med vissa speciella saker att göra. Som när detta hände en gång tidigare blev jag besviken, jag blev inte mindre nu... jag hade verkligen sett fram emot det här. fan. men men, jag antar att det är det jag är värd. är väl inte bättre än så...

Sen hade vi svenskaprov idag som gick rätt okej tror jag, men de fanns inga poäng eller nått utan hon sätter g,vg och mvg frågor som vi inte har en aning om vilka av dom det var. Men skitsamma, ett g iaf måste det vara... annars vet jag inte var jag tar vägen. Har fått IG en endaste gång sen jag började skolan 1999!

Nu ska jag plugga matte.
Ha en bra dag!
Puss och kram

säger bara fucking svenska...

SVenskan tar död på mig. den handlar om jävla antiken i de litterära sammanhanget och jag kan inte ett skit och imorgon är det prov... det kommer jag sysselsätta mig med hela natten. åtminstone halva... Så jag har inte tid med ett bättre inlägg än så här.
Ni får reda på imorgon om det gick åt helvete eller inte... !

GOD NATT OCH SOV GOTT!
PUSS

En slankan dit och en slankan dit...

Sorry för lite dålig update men jag har varit i Hofors hela helgen och har spenda time med mina föräldrar. Det var mycket mysigt.
Men innan jag åkte hem i fredags var jag på utvecklingssamtal som var elegant och perfekt helt enkelt. Jag har dock varit nervös hela veckan för att mamma ska komma men ingen aning om varför... Struntsamma, sen åkte vi hem till mig, var ner på stan och shoppade lite, käkade en sallad på sturegatans pizzeria. Träffade Astrid på stan en snabbis också:) hon är i London, fuskigt tycker jag:( men de är hon värd:) Sen var det dags för samling. Vi hade nämligen match i fredags. Dessvärre förlorade vi med 4-5. Sånt som händer. vi hade lite tur i början men växte in i matchen och förlorar tyvärr orättvist tycker jag. Efter duschen bar det av hem till lilla byn. somnade typ direkt efter en dålig nattssömn dagen innan.

Igår lördag vaknade jag halv elva. Vi tittade lite på skidor på tvn samt käkade frukost. Sen begav vi oss ut på en promenad upp till centrum där vi fikade, handlade och shoppade lite kläder till mig innan vi gick hem igen för att titta på handboll på tvn! 17.00 var vi på plats hos mormor i torsåker som bjöd på middag. kött,potatis och sås serverades vilket var mycket gott! Efterrätt blev de också. pannacotta och de var gott också:)
Väl hemma igen vid 20 tittade vi på film och käkade lite godis:) det blev Wallander-Hämnden och Johan Falks första film:)

Idag blev det en tidigare uppgång ur sängen. Nämligen redan halv tio. Packade allt som jag hade med mig till Hofors och sen gick upp till föräldrar som hade gjort frukost:) Sen kollade vi på reprisen av idol innan pappa och jag for till farmor och farfar! Där var vi ca 2timmar innan vi begav oss hem till mig här i Västerås. Nu är han påväg hem igen till Hofors. Tänk att jag har såna snälla föräldrar, som kör mig hit och sen hem igen. TACK PAPPSEN:)

Nu ska jag titta klart på OTH innan jag börjar plugga för ett svenskaprov...
Puss och kram !

torsdagen =rolig :)

idag har varit en rolig dag ! Jag hade först media då jag och min lärare var ute och fotade mig inför min reklamannons för min parfym. Riktigt roligt, men dock lite kallt då jag stod i tshirt. Men det var inte jättekallt men lite. Skitsamma! Kul var det i alla fall. Sen lunch, som var fisk. efter de var de psykologi. vi fick en uppgift som handlar om utvecklingspsykologi !Riktigt roligt de också ! Sen fick jag förfrågan om att följa med en av mina lärare och handla lite frukt och godis. Självklart följde jag med:) ´hihi, hade ändå inget för mig! Sen åkte jag hem,käkade lite, tog en liten sväng på stan sen tillbaka till skolan =) var där 2timmar innan öppet hus började. :)

Det kom väldigt mycket folk i alla fall och snackade nästan omkull alla :) riktigt roligt tycker jag.
Nu ska jag sova ! >Börjar 8.00 imorgon, har elevråd:)

Puss och kram ! <3


sovtime!

NU är det sovdags för mig men först tänkte jag bara säga att det var fettråkigt på innebandyn idag. Jag var hur taggad som helst när jag åkte dit men vi var tre målvakter och vi hade bara 1timmes träning vilket sög. inte kul alls. Var inte alls svettig när jag gick av banan... Men men. Det är bara att bita ihop! har käkat lite kvällsfika för typ två timmar sen så nu är det sova som gäller!
Imorgon är det media,psykologi och mattestuga som gäller ! :)


SOV GOTT ! :D
Pussss

en timme till träning!

Det är en timme kvar till samling. Jag är fett taggad på att träna idag för det är sista dagen den här veckan jag tränar. Kommer att sitta på bänken på fredag men de är kul de också !

Skulle ju träffa Amanda halv 11 sa hon till mig igår och jag var där imorse men hon var inte där. Vi skulle göra en powerpoint presentation till vår historiaredovisning men det hanns dessvärre inte. För fick reda på via hennes blogg att hon var sjuk... men Emelie och jag gjorde redovisningen ändå utan henne och vi fick STARKT VG. Hade vi gjort ett pp hade vi fått MVG men men... Jag är nöjd med VG i alla fall,satsar inte 100 på historian direkt. Ett VG är bra tycker jag ! Efter lektionen var det elevråd, men vi var bara 5st men kom fram til mycket bra saker gällande lussevakan vi ska ha dagarna innan lucia! Kommer bli kul tror jag. :)
Kom inte hem förrän typ halv fyra... Käkade lite då för jag var hungrig sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag gick över till HM och kollade om de hade en röd piké till imorgon då jag på median ska bli fotad. Det tillhör den reklamkampanj jag ska göra. kommer bli awsome!

Nu ska jag titta lite på las vegas sen åka till träning! Kommer bli hur kul som helst tror jag:)
Puss och kram !
Hörs sen ! :)


fucking history...

Nu är jag äntligen klar med tvätten och den hänger lite överallt här i lägenheten! Nu är det NCIS i två timmar på tvn. Sen sätter jag fart med min redovisning som vi ska ha imorgon. inte direkt det roligaste jag gjort men jag måste dessvärre...

Allt är så jobbigt nu i skolan. VIll gråta men som tidigare kan jag inte... När mamma frågar om allt är bra säger jag ja, fastän jag saknar dom båda plus att jag behöver någon som stöttar mig och puschar mig till att plugga. Det gjorde mamma och pappa jämt när jag bodde hemma. Frågan är om jag är tillräckligt mogen och ansvarsfull för att ta tag i allt det här för att bo ensam? ingen lust och ork, var ska jag börja?

Nu orkar jag inte skriva nå mer heller... soffan och plugg innan sängen väntar.
Ha en mysig kväll!
Puss på er !

tvätta är ju såå kul...

hemma från en ganska tråkig skoldag men ändå gick den fort. jag ska nu bege mig ner och tvätta ett par maskiner! Sen såå måste jag plugga historia:( så himla tråkigt... men har redovisning imorgon så jag har inget vidare val...

Skriver mer om allt som är som det är just nu!

PUSS

natti !

Nu är klockan över halv elva och det är dags för mig att sova lite. skola som vanligt imorgon. Jag kom hem för en halvtimme sen från träningen som gick helt okej... Jag tog inte så många bollar eller ja. struntsamma. det gick okej i alla fall. VI körde lite målvaktsträning och det var jättekul:) men riktigt jobbigt!

Nu ska jag göra mig klar för sängen :)

puss och kram <3 sleep tight !

måndag:)

godkväll ! Dagen har gått fort, men det gör den när man går upp kvart över elva också:) blev en sovmorgon idag, ooops... Men det var jag värd tycker jag ! Käkade tacos till lunch, det var så gott att jag käkade det till middag också! På engelskan ska vi ha grupparbete och jag jobbar med Martin, vi har storbritannien. :) På idrotten fick vi massera varandra och sen fick vi massage av en massör. Guud va skönt de var ! Efter idrotten åkte jag till skolan för jag kom på att jag hade glömt historian i skolan som ska vara klar på onsdag. inte direkt kul men men...

Nu har jag käkat tacos för typ en timme sen och ska nu bege mig till träningen :) Det är målvaktsträning idag, förra veckan var det jättekul, hoppas de är lika roligt idag! Ska klä på mig och dra nu men hörs sen ! :D

PUSS !

tidig söndagkväll!

Hemkommen från Sala nu. Dessvärre blev det en förlust med 4-2 men jag var rätt bra idag! Jag räddade oss många gånger och tog en straff också! Så jag är rätt nöjd med dagen ändå ! :)

Nu är det greys på tv. Sen oth, gossip girl! :)
Men först ska jag göra lite situps och duscha!

Kvällens middag blir TACOS ! :D Mums !

Ha en bra kväll:)
Pusspuss


söndagförmiddag :)

idag är det söndag och jag ska spela div3 match ! Ska bli kul att få lira lite grann när man sitter på bänken så mycket i div1 :) men vad gör det? inget för min del just nu i alla fall. Men strunt samma...
Det blev ingen bio igår, det var så lång kö så biljetterna tog slut. Så vi gick hem till mig istället och tittade på Zac Efron i HSM 3 vilket är en mycket bra film :) snygg var han också !:) Det var mycket trevligt också ! :D

hörs sen när jag kommer hem !

Puss !

lördag !

idag är det lördag:) vi har varit i Stockholm och spelat match mot Hammarby ! VI vann med 6-3:) tjejerna spelade mycket bra!

Men redan igår åkte jag till Stockholm och träffade min kusin Hugo, morbror Åke och deras familj:) det var mycket trevligt. vi käkade ihop och sen tittade på idol :) helt rätt att Eddie åkte ur tycker jag. Han har sjungit falskt i flera veckor nu så det var dags. Bra Sverige, att ni röstade minst på honom.

Ikväll blir det bio med grymma backen Svensson:) vi ska se Trubbel i paradiset !

Ha en trevlig lördagkväll:)

Pusspuss !

Astrid och jag!

Då var det torsdagkväll igen. Imorgon är det fredag och helg. Gud vad skönt måste jag säga. Jag hann inte uppdatera igår men jag kan tala om att jag hade en mycket trevlig dag.


Jag och Astrid gick först hem och lämnade hennes tunga väska, sen gick vi till gränden och tog en smörgås och snackade lite. När vi kom hem kollade vi lite på tv och så sen handlade vi middag som blev kyckling. Efter det åkte jag på träning och astrid var själv hemma och pluggade. Duktig flicka ! Så glad som jag var när jag cyklade hem var det nog längesen jag var. I alla fall över en sån sak. Det var någon hemma hos mig, som väntade på att jag skulle komma hem. De var så mysigt att komma hem till Astrid som hade gjort "väldigt" komplicerad mat:) haha! Men det var väldigt gott!
Sen myste vi i soffan till efterlyst och nyheterna. Efter de blev det sängen ! :)

Idag har vi varit på elevrådsutbildning hela dagen. Det var inte direkt det roligaste jag gjort men skönt att göra något annorlunda än bara gå i skolan hela tiden. fick lunch, pannbiff,potatis och sås. Det var gott! Efteråt fick vi skjuts till centralen av Johan, vi gick hem och käkade rester från igår och sen följde jag med henne till tåget!
När jag kom hem igen så åkte jag iväg på träning och kom hem för en stund sen !

Imorgon blir det mysteriet på greveholmmys på mentorstiden ! Sen klippa mig kl 15!

Nu ska jag sova ! God natt och sov gott:)
PUss


godnatt

ville bara säga god natt till svenska folket:) ikväll blir det mycket tidig sömn kan jag lova!

godnatt, sov gott och dröm sött:)

PUSS på er :)

tröttis...

jag är riktigt trött idag känner jag. tänker nog sova en liten stund nu känns det som. Skoldagen kändes kort och den kändes snabb. Vi hade matte i två timmar där alla tankar går till Lisa. Sen hade vi en snabb lunch där jag och tuva krockade... inte så jättebra för vi höll i varsin bricka :p men ingen dog iaf. Sen hade vi svenska där jag,martin,alex och emelie spelade upp vår teater. Det var riktigt roligt och vår lärare tyckte den var så bra att vi ska visa upp den för våra lärare nästa vecka. :) mycket bra betyg på den blev det:) Slutade 14.00, åkte då hem till mig, lämnade grejorna och gick ner och shoppade lite mat. Kvällens mat blir fiskbullar och ris:)

Nu ska jag städa lite, får fint besök imorgon, då får det definitivt inte se ut så här. Då dör hon kan jag säga:) haha ! :D

Ha en bra tisdagkväll :) pusss

not the greatest...

ja, då var den här måndagen också slut. efter en rolig helg slet jag med engelska orden till klockan halv två igår natt så jag kan säga att jag är rätt slut efter att har tränat innebandy och kört fys dessutom. Nu vill kroppen sova men hjärnan säger nej, jag måste träna på mina repliker inför imorgon. Vi har nämligen en teater på svenskan som skall spelas upp så det är bäst att man kan dom. annars blir det IG. Men men, min dag har inte varit den bästa. Först VG kanske:) men inga förhoppningar.

Ja,vi hade idrott, friskvård där vi hade teori om massage och sen ville han ha en frivillig. Klart man ställer upp:) säger ju aldrig nej till massage! så det var rätt skönt. han skulle gärna få massera mig nu efter 100situps, 100rygglyft och 80armhävningar. Skulle inte sitta fel.

Nu är det ju så att jag måste bara tala om att Djurgården igår (söndag) klarade kvalet kvar i allsvenskan !! :D jippi! Älskar er grabbar, ni är guldvärda! Vem fan vill spela i bondettan liksom? Härligt jobbat killar, bäst när det verkligen gäller:)

Hedrar grabbarna lite extra ! :D
Nej, nu måste jag läsa lite. sen blire sova :D

Puss och godnatt:)

mucho divertido

Nu är jag hemma igen efter mitt lilla äventyr till Skövde. Jag sa att jag skulle uppdatera men dessvärre fanns ingen tid för det och datorn dog precis efter jag stängt av den på tåget. Men jag har haft en riktigt mysig helg med Elin, Johan, Lucas och världens sötaste Zixten.. Han döptes nämligen igår. :) Elin är min äldstes kusin Calles barndomsvän som jag helt plöstligt känner. eller ja, hon såg mig när jag var liten och så men jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket av henne. Men nu känner vi varandra i alla fall :) Och nu har hon fått en son som är fem månader gammal och döptes igår 7/11 :)


Men i fredags när jag kom ner stod Elin och hennes vän Sissela och väntade på mig. Vi åkte direkt till lokalen där fikat efter dopet skulle vara. VI dukade, blåste upp ballonger och gjorde iordning det mesta. Sen åkte vi hem till deras lägenhet där Johan (Elins sambo) stod och bakade muffins:) han bakade fyra olika smaker på dem. kokos, choklad, morot och hallonvanilj. Sen bakade han chokladbollar också, riktigt händig kille:) hhihi ! Lille Zixten låg på golvet och lekte lite, guud vilken söt liten pojke! Vi tittade lite på Idol, käkade en riktigt god middag. Sen lekte jag med Zixten, han var hur mysig som helst! Vid 2 blev det sängdags och jag kan säga att jag somnade ovaggat.
Igår lördag väcktes jag kl 10 av Elin:) käkade lite frukost, jag duschade, fönade håret och plattade det. Sen vid 12 var alla klara då åkte vi till lokalen och gjorde ordning allt fika och så innan dopet som var kl 14.00. Vi gick tidigare till kyrkan för att ja, egentligen vet jag inte men vi var där rätt tidigt i alla fall. Jag blev utsedd till filmare av dopet vilket jag inte tackade nej till. Jag gillar inte direkt när prästen står och predikar om saker jag inte tror på så jag zoomade in på lille Zixten och så. Det var i alla fall roligt att filma :) Efter allt blev det fika. Inte liite fika heller. Det var fyra olika muffins, chokladbollar, kakor,godis och efter det blev det tårta. Jag kan säga att jag inte mådde speciellt bra efteråt igår. Men till middag blev det kycklingwok med klyftpotatis! det var också gott:) mums! Sen tittade vi på Johan Falk filmer, två st! Riktigt bra dom! Läde oss vid 1 :)

Idag blev jag inte väckt utan vaknade för att det var så himlans tyst vid halv elva. Då sov lille Zixten och Elin. Men jag gick upp och packade lite, gjorde ordning lite grejor och precis när jag var klar och satte datorn i knät , då kommer Elin upp helt nyvaken :) vi käkade lite frukost och jag matade Zixten:) sen skrek han lite och somnade :) vid 13 åkte vi ut till nästan Skara och hälsade på Elins syster Emma som flyttat ut nånstans utanför Skara. där jag lekte med honom och de lagade mat, trevligt var det:) det blev lite stressigt på slutet men vi var ändå en halvtimme innan tåget kom på stationen. 15.29 gick tåget hem :) det var rätt tråkigt med tanke på att jag läste engelskan. Fucking prov imorgon med 337glosor och jag kan kanske 140 av dom. Bättre än inga i alla fall.

Nu ska jag inte skriva nå mer :)
Här kommer lite bilder från i helgen i Skövde :)

I kyrkan. Johan, Elin, Zixten, Lucas, gudfadern Ricard, gudmor och moster Emma.


Söta familjen, Zixten, Elin och Johan :)


Glade Zixten med mamma Elin :)


Paketöppning på g. Storebror Lucas hjälpte till att öppna:)
Zixtens pappa Johan öppnade också presenter :)


En present de fick var den här fina tavlan som är ritad av Johans syster.
Ett kort på familjen :)
Den bilden får avsluta hela helgen !

Puss på er alla !

samhäll=tråkigt. tåg=roligt !

Sitter just nu på samhällslektion och vi har precis tittat klart på film. Den var riktigt tråkig måste jag säga. Den handlade om FN och Sverige och vad svenskar gör för Fn och grejer. Men men, det orkar jag inte med nu. Nu sitter jag på spänn med förväntan på att åka tåg till Skövde !

14.08 bär det av och jag är sjukt taggad ! :D

Uppdaterar från tåget sen :)

pusshej <3

ojojoj, inte långt kvar nu!

Jippi! Imorgon är det dags för min lilla tripp till Skövde och jag kan lova att jag har längtat så otroligt mycket kan jag säga:) thihihi !

Ja, min dag har jag ju redan berättat om men den var soft i alla fall. Jag har varit och tränat nu också, gick rätt okej, men släppte in lite många mål men men, det är så när man möter den bästa kedjan. ;p kul att dom får göra mål ibland också. Kan ju inte knäcka dom totalt ;) hihi !

Jag kommer att ha datorn med mig imorgon vilket gör att jag kommer uppdatera hela helgen !
Nu ska jag packa klart innan det är sängdags!

GODNATT OCH SOV GOTT SÖTNOSAR:)

Torsdag!

idag är det torsdag och snart slut på veckan. helt sjukt vad veckan går fort. Tyckte nyss det var SM men det var 5dagar sen. Går fort i innebandy:)

Idag har jag haft medialektion där vi målade med vattenfärg och hade jätteroligt. Vi gjorde vår reklam på det viset och det gick faktiskt rätt bra, trots att jag suger på att måla. Jag har också insett att brunt inte är fint, de är fult. mycket fult, i alla fall i de sammanhanget jag tänker på.
Till lunch blev det pannkakor, det var gott, riktigt gott faktiskt! Trodde jag skulle behöva äta ensam vilket jag absolut inte ville men Martin räddade mig i sista sekund. Dock var det jag som frågade men ändå:) trevligt sällskap var det !
På psykologin var det en uppgift som vi fick jobba med men jag hade missuppfattat vår lärare så jag trodde att vi skulle klara idag när vi kom till lektionen men vi fick jobba med den vilket innebar att jag redan var klar. Då pluggade jag matte istället vilket var mycket roligt! :)

Det blev även lite mattestuga och där tappade jag minnet på allt vad matte heter. Men men, tillslut förstod jag vilket jag är glad över.
När jag kom hem tog jag fram lite kläder som jag ska ha med mig imorgon när jag åker på en liten tripp till Skövde:) Ska bli så himla roligt!

Men nu är det OTH på tv, snart blir det middag sen träning! :D

Ha en bra kväll!
Puss på er!:)


nattinatti !

nu blir det sömn för min del:) Träningen gick mycket bra, höll nollan på två målen idag:) mycket roligt! Sen blev det lite talk med Åsa samtidigt som vi tittade på damernas träning. Trevligt trevligt!

Sov gott och dröm sött:)

PUSS

good afternoon:)

Ja. klockan börjar närma sig 17 och det är snart dags för träning. Samling 18.00 :) Dagen började rätt segt, vaknade och var jättetrött, ville verkligen gå upp, fast jag var tvungen för jag skulle åka till sjukhuset och ta blodprov. Precis när jag köpte biljett träffade jag på Frida:) snackade lite om typ inget egentligen men kul att träffa henne någon annanstans än på träningen:) Åkte 19till sjukhuset, tog provet och åkte tillbaka hem igen. Det tog typ 20minuter alltihop. Packade en liten väska med frukt och vatten och for till skolan:)

Väl framme hade jag planerat att plugga samhäll men så bra blev det inte. Jag gick in i lärarrummet istället och snackar med Monica en stund:) Sen satt jag mig vid datorn och checkade läget lite överrallt:) Sen var det dags för historia och vi ska nu börja jobba med Europa upptäcker världen. Vi ska jobba i grupp och jag jobbar med Amanda och Emelie:) Bra grupp:)! VI gjorde dessvärre inte speciellt mycket förutom att läsa lite om vårt område som blev Gustav Vasa! Men vi jobbar på nästa vecka istället. :)

Väl hemma för typ tre timmar sen käkade jag lite kycklingsallad och en hårdmacka med köttbullar på! Samt drack en vie!

Nu är det snart dags att göra sig klar för träning, fett taggad för att rädda några bollar! Sen bonde söker fru, oskyldigt dömd!

Ha en bra onsdagskväll:)
Puss!

just nu...

Jag håller på att försöka göra om min blogg till det lite snyggare. men just nu går det åt helvete. Men jag försöker i alla fall:) Den får se ut så här till imorgon när kan fortsätta fixa lite. Men nu så ska jag gå och lägga mig och sova lite. Börjar tolv imorgon, det känns bra , lite sovmorgon:) det gillar vi !

God natt och sov gott !
Puss

back from break

Första skoldagen på tio dagar. Skönt att vara tillbaka och få börja arbeta med hjärnan igen. VI hade först två timmar matte först där jag dessvärre inte jobbade speciellt mycket utan hjälpte Astrid mest:) Men det bjuder jag på! Till lunch var det fisk, sås och potatis, helt okej faktiskt. Efter lunchen hade vi svenska där vi håller på att spela teater från antiken. Måste säga att de där var den roligaste lektionen jag haft på svenskan sen jag började tvåan! Tiden gick till och med över två innan min grupp slutade. Så roligt hade vi ! Jag satte mig i gula huset där det är lugnt och skönt för att skriva psykologiinlämning, lika bra att göra klart den idag när den ska vara inne på torsdag. :) Jag lämnade in den också så vi får väl se hur bra de blev. Kändes bra men ändå jobbigt för det blev rätt personligt måste jag säga. Klar vid 15.15 gick jag över på andra sidan och lämnade in den. Sen checkade jag lite samhäll i skolan men det blev inget av då jag kom på att allt jag skrivit är här på min dator. Då packade jag in lite grejor i skåpet, då kom Monica och snackade lite. For hem två minuter senare och kom på att jag inte har någon frukt hemma och bestämde mig för att gå ner och handla lite. Det blev lite grönsaker och yoggi bara.


Nej nu har jag skrivit jättemycket tråkigt som vanligt.
Ikväll blir det lite kinamats rester från i fredags som jag tog upp från frysen. Sen NCIS, The mentalist:) jippi! Men kl 19.00 blir det tvättstugan först ! Jippi. :)

God kväll mina vänner:)
Sleep tight;)

Puss

En rätt tråkig måndag.

Jaha. en tråkig studiedag faktiskt. Men men, allt kan inte vara roligt jämt. Vaknade vid 10, kollade tv och checkade lite på datorn i ett par timmar. Käkade lite frukost, kollade ännu mer på tv. Sen gick jag ner på stan en sväng och köpte två anteckningsblock, kände mig i behov av dom därför köpte jag dessa :) Helt plötsligt blev klockan rätt mycket och det var redan dags för träning. :) Var en rolig träning faktiskt, fast jag blev inte varm innan vi körde målvaktsuppvärmning så det gjorde lite ont när de sköt på mig. Men men, de gick över efter ett tag när jag blev varm, fast jag frös fortfarande om händerna och det gör jag rätt ofta. Lite irriterande faktiskt med tanke på att de faktiskt skjuter på mina händer :p Men men, ingen aning om varför jag fryser men men... Efter två målen blev det lite intervallträning, vi sprang, gick,sprang,gick osv. Det var jag med på. Var rätt jobbigt men jag höll ut :) Efter träningen var det bråttom hem eftersom våra damer spelade match på tvn:) När jag kom hem och slog på tvn stod det 1-3 till Rönnby, en stor överraskning faktiskt! De spelade mycket bra och vann tillslut med 3-5. Bra jobbat damer!

Nu har jag duschat, tvättat ansiktet och druckit lite vatten. Nu är det dags att lägga sig i sängen och ta det lite lugnt innan man somnar. Imorgon är det skola ! Mycket roligt faktiskt! Saknar en del i klassen:)

God natt och sov gott !
PUSS

Måndag och mitt nyttiga liv tar fart på allvar!

God eftermiddag!
Idag är en stor dag. Jag kommer nämligen börja ett nyttigare liv igen. Jag klarade det förut men nu har det börjat gått utför så jag kände att det var dags för en förbättring och den här gången är det verkligen på allvar.

Så idag slutar jag med godis och allt som innehåller socker eller är gott som har mycket fett i sig. Nu är det den nyttiga Cissi som gäller hela vägen fram till jul i alla fall får vi se vad som händer sen. Jag kommer att fortsätta tills jag når min målvikt i alla fall. Vilket är 10kilo till.

jaja. Idag skulle jag ha träffat Amanda men så blev det inte, hon var upptagen. Men men, det blir fler gånger känner jag. Nu sitter jag framför datorn och kollar lite bloggar, kollar lite viktminskningstips och lite annat. Jag har också startat en ny blogg där man kan följa mig i min viktminskning hela vägen, dag för dag. http://minskatiokilo.blogg.se Ni är välkomna att läsa den också :) om ni är intresserade av hur jag gör för att gå ner i vikt.

Ikväll blir det träning, sen en snabb cykeltur hem för att se våra damer som spelar på TV4 Sport kl 19.15 och vår träning slutar 19.30. Jag hinner se andra och tredje i alla fall. Tänkte duscha hemma idag så man hinner mycket:)

Vi hörs sen :)
Puss

VIB - AIK

Jag var tidigare ikväll på min första SS-match. Det var VIB som tog emot AIK, de regerande svenska mästarna. Det var en rätt tråkig match men med snygga mål när de väl skedde. AIK gjorde det de skulle och vann enkelt med 6-2. En vanlig dag på jobbet kan man säga. Det tråkiga med herrinnebandy är att det inte är speciellt offensivt så som vi spelar. Men det var mycket snygga mål och en del snabba spelvändningar men annars inget speciell match. Men det blir lätt så när det gäller såna lag som AIK som är ett lirande lag. Det blir inte direkt fysiskt och kampaktigt.Det blir mer rulla boll så som vi gjorde igår.

Nu sitter jag här och tittar på Djävulen bär Prada, den är riktigt bra faktiskt. Har den till och med på dvd. Det har varit en lugn dag idag. Har bara tittat på tv,kollat lite bloggar, uppdaterat facebook lite då och då, sen gick jag och handlade lite frukost och lite godis. Jag tyckte jag var värd det för imorgon börjar det nya allvaret. Jag ska sluta äta sånt nu igen. Känner att jag vill fortsätta gå ner i vikt nu när jag har möjlighet till det. Därför ska jag sluta käka godis,glass och så mycket socker som möjligt.

Men nu ska jag fortsätta titta på tv:)

Sov gott vänner:)
Puss

Vidare i SM:)

Så härligt! VI är vidare i SM. Vi vann gruppen och är nu klara för regionsslutspelet som går av stapeln i januari:) Det ska bli riktigt roligt ! VI vann första matchen med 2-1. andra oavgjort 3-3, trejde vann vi med 3-0! Höll nollan:) Sista matchen var den viktigaste på hela dagen, vi var tvungna att ta minst en poäng. Men vårt lag har nog den största vinnarskallen jag vet vilket gjorde att vi vann med 5-0! Höll nollan två gånger! Riktigt roligt!



Ja. Det var en mycket rolig dag. Det var det även i fredags också. Mamma,pappa och jag var på stan. Först köpte jag en doppresent till lille Zixten som döps nästa vecka. Sen kikade vi runt lite, tog en fika. Mamma och jag köpte fars dag present också:) Sen gick vi hem till mig, mamma tvättade och pappa och jag fixade mat. Mamma och jag köpte kinamat från spicy, mums :) Pappa tog en sallad på sturegatan och sen köpte vi lite godis också. :) Tittade på idol och bandyn Saik-Edsbyn, vi zappade lite mellan dem. Bandyn blev inte direkt som man hade tänkt sig så vi tittade mest på idol. :) Men där åkte ju Erika ur:( de va inge kul. Men men, röstar man inte så kan man inte påverka något.

Idag blir det en lugn dag. Vi kom hem kl 1 inatt från Tidaholm men det var det definitivt värt! Har skrivit en sammanfattning till LE och nu är det lite handboll på tvn, samtidigt som reprisen av körslaget, jag får zappa lite:)

Ha en bra dag:) Vi hörs sen !
Pusspuss


RSS 2.0