Spänningen är olidlig...

Okej, nu struntar jag i om jag inte har sagt det till alla. Här kommer iaf den exklusiva nyheten! Jag ska flytta HEM till Hofors! Gå sista året på björkhagsskolan tillsammans med mina kära vänner Maria och Amanda bland annat. Mycket trevligt! Dessutom kommer jag börja spela innebandy i Hofors IBK! Surprise:)

allt här i Västerås har varit en bra tid och jag har lärt mig väldigt mycket samt skaffat en hel drös vänner som jag förhoppningsvis kommer ha kvar hela året om inte annat! Som jag sagt tidigare så är det inte världens ände att flytta till Hofors , vill bara att alla ska inse att de endast är 12mil och det går att hälsa på mig! Men samtidigt så kommer jag också komma ner och träffa er!

Nu är allt flyttat och klart sista skoldagen är imorgon onsdag sen till träningen och säga hejdå! Sorgligt men sant.

Vi hörs. låter er som inte redan visste att smälta de här nu!

PUSs


Inte än...

Jadu, en bra helg i Hofors med lugn atmosfär! Allt det jag behöver just nu under tiden då ett beslut skall tas. Eller det är redan taget men ingen av mina medmänniskor vet något än. Men imorgon släpper jag bomben. Olika reaktioner kommer att ses men jag är redan klar och har verkligen tänkt att det är rätt.

Imorgon får ni som inte redan vet, veta! :)

Ha en bra söndagkväll ! :D
Själv har man svt, och tv4 typ! inte alls kul men men.. får stå ut ;)

Puss!

Fredag!

Idag är de fredag och jag har bestämt mig i den tankeställare som gavs ut igår. Vad jag nu har bestämt mig för tänker jag inte gå ut med idag. Det ska tänkas över i helgen och jag går ut med det i början av nästa vecka!

Nu är de håltimme en timme till. Sen är de favoritämnet, natur! :p

Ha en bra dag ! :)

Maybe, maybe not!?

En tankeställare har nått mitt huvud. Det ger en grym funderare och ni får reda på det så snart jag bestämt mig vad som kommer ske vad jag nu bestämmer mig för...


Hörs sen då!

Trött och less...

Jag är inte speciellt glad men ändå glad för att svenska C är en 50poängskurs. Varför jag inte är glad är pga läraren, men jag är glad att den är över efter jul! Ingen mjukstart på den sidan, nejnej. debatt om två veckor...

Nu är jag hemma efter en sväng vid valstugorna och donken... Dags för taggning till träning! Inte ett dugg taggad för att ens gå dit. De är tur att Svensson är där. Hon är den enda man känner att man vet var man har och är en bra vän:) men känner att det är dags för träning, annars jag tappar min plats på bänken;) 

Skitsamma. Ska väl inte uttrycka allt här... de får man ta i en annan gång;)

Nu ska jag göra mig redo för träning:)

Hörsdå!


Skoldag 1.

Första skoldagen och är inte alls pepp. trodde att jag var det men visade sig att det inte är. skitsamma! det är inget att göra något åt. Ett tredje år och sen är de klart! Måste stå ut. Men just nu har jag inte lust med någonting så var det bra med det...

Nu orkar jag inte skriva mer idag. puss och kram!

Sista dagen på lovet!

Sista dagen innan allvaret inom allt börjar. Skola, viktnedgången, seriösa innebandyträningar och allt! Ska bli så skönt att slippa bara vara nu. vill ta tag i mig själv nu!  Men idag är en skön och chilldag. Film och lite glass förgyllar dagen. Har tyvärr ont i halsen och känner som feber så jag ligger lågt. skulle egentligen ha tränat men vilar mig till imorgon!

Nu ska jag slå på en bra film!

Ha en bra dag allihop!

Hörs ;)

Fått skäll, dags för update!

Ojojoj! Vilken sommar! de tar nästan emot och säga att jag älskar att vara i Hofors. Det är egentligen en liten håla som inte har någonting förutom de jag älskar mest! Kan säga att i den här stunden och de här moodet jag befinner mig i nu är jag glad att jag vet vilka mina riktiga vänner är! Älskar er! Ni vet vilka ni är!

Jag har festat, spelat lite golf, hängt med de bästa! Sen inte gjort så mycket mer, har känt mig glad hela sommaren! Nu är man tillbaka i västerås och har träffat några vänner. på måndag börjar årskurs tre. ojojoj! Helt otroligt va fort de går! Saknar några av lärarna måste jag säga. komma på morgonen och säga hej! de är alltid lika mysigt! Synd att min favorit inte kommer att vara där... Men jag får väl stå ut!

Nu ska jag bädda bäddsoffan så fyllona som kommer inatt har någonstans att sova...


god natt och sovgott!
Ni kommer höra mer från mig nu!
Lovar!

PUSS!

RSS 2.0