worried ...

idag har jag varit i Sandviken med mamma och Marcus Leijon. men vi fick ett samtal från mormor att Lotta deras hund är försvunnen. Hon var ute på älgjakt med sin husse Olle och fick spår på en älg. hon sprang iväg och kom inte tillbaka. när vi kom hem så klädde jag och mamma på oss och begav oss till Korsån där hon försvann. vi letade i en dryg timme innan det blev mörkt utan något spår. vi saknar henne så mycket... det man är rädd för för tillfället är att Vargen har tagit henne, men vi hoppas på att hon lever och tas väl om hand om hon hittas. om ni skulle höra eller se något så hör av er till mig :) 070-666 80 24 !

Onsdag !

den här dagen har jag tillbringat lite med mamma, pappa, mormor och Olle. men mestadels har jag varit med Amanda ! vi gick och fikade lite på Hanssons sen gick vi hem till henne och checkade lite TV, lite las vegas, NCIS, Next, Bonde söker fru, Efterlyst :p sen kom pappa och jag och hämtade mig :p ! men innan jag åkte till amanda så bakade jag och mamma en sockerkaka ! den blev skiitgod :) ! sen så kom mormor och Olle hit, mamma klippte mormor . något annat har jag inte hunnit med idag :p hihi !

ha en bra dag ! vi hörs !
 pusshej <3


you look great

Tisdag !

idag har jag klippt mig, varit hos farmor och farfar. varit och tränat med Hoforsdamer Div2, vi körde Aerobics :p skiitroligt:) sen har jag käkat, lagat mat och glidit lite :p imorron äre Amanda som gäller :) vi ska umgås och prata lite ! alltid lika roligt :) hihiii ! :p undra vad vi ska hitta på ? , någon som har förslag? :)

ha en bra kväll så hörs vi ;) pusshej och god natt <3

Hofors !

Äntligen är man tillbaka där man är uppvuxen, nämligen Hofors ! Jag kom hit igårkväll efter SM i Kumla där vi vann gruppen och gick vidare :) ! Idag har jag tillbringat nästan hela dagen med mamma ! Först åkte vi in till Gävle där mamma var hos en kiropraktor, sen åkte vi till Valbo och shoppade lite. jag köpte ett par skor, en tröja, en övningskörningsskylt :) och vi käkade på IKEA ! De va gott ! sen bar de av hem till Hofors där jag fick köra moppe hem till farmor och farfar ! kul att ses, de va ett tag sen ! fick lite små mynt av farfar som jag alltid får när jag kommer dit :) sen åkte jag hem med min familj , käkade ugnspannkaka sen åkte jag upp till Hoforshallen och kollade på div2 träningen ! jag ska nämligen träna med dem nu när jag är hemma i Hofors den här veckan ! ska bli roligt de ! nu ska jag och pappa titta på Hockeykväll ! ha de bra så hörs vi !

Soooo cute


sovdags... !

ska snart gå och lägga mig, ska upp vid tio imorron:) jag ska till Avesta imorron och kolla på elitseriehandboll med Malin :) efter den matchen ska Malin spela div2 match:) den ska jag och mamma titta på ! sen ska vi åka hem till mig här i Västerås. sova här och sen åka till Kumla och spela SM:) ! sen så åker jag hem till Hofors ! ! ! ! :) där ska jag vara enda till nästa måndag ! :) men mer om det sen ! nu så ska jag gå och göra mig klar tror jag. eller jag kanske kollar lite på en film först. för jag är inte trött !

Ha en bra helg så hörs vi !
PYSShej ! <3




so sweet, so beautiful

freeedaag :p !

idag är man ledig från skolan ! lärarna har elevvårdskonferens:p ! de ska prata om alla elever, exakt alla ! :p ! haha ! idag vaknade man kvart över elva :) liiiite skönt med sovmorgon!:) den här veckan har jag börjat bli nyttig så jag vägde mig i måndags och idag vägde jag mig också. jag har gått ner 1.5kg :) ! jippi ! sen så har jag diskat, städat och pluggat engelska !:) ikväll blire hemmakväll ensam, ska nog kolla på Idol tror jag. ska äta en god middag, kyckling och ris:) mumsigt:) ! ska nu åka iväg och handla lite mjölk för annars så kan jag inte ha någon sås till eller jo det kan jag om jag använder vatten men det vill jag inte :p ! 




congratulations hotty.

torsdag...

började tolv:) hade svenska, på den så skulle vi gå till biblioteket och lyssna på en bibliotikarie som skulle berätta för oss om deras hemsida och visade oss runt i lokalerna ! deet var SÅÅÅÅ roligt att alla höll på att dö ! hon var sååååå tråkig, så det finns inte. till slut fick jag nå fel och började flumma lite så några i klassen skrattade åt mig :p haha ! de va roligt:p sen hade vi klassråd på mentorstiden och pratade om att vi i klassen skulle göra något så att vi skulle lära känna varandra bättre ! sen vare bara hem som gällde. men när jag kom hem så cyklade jag till coop och köpte lite mat, eller kött som jag har ätit idag ! ;) de va gott :p sen cyklade jag till träningen . på träningen gick de SKIIIITDÅLIGT ! jag släppte in allt typ. men skärpning till helgen för då äre SM ! jag fick sendrag i knävecket på träningen. det gjorde asont ! när jag kom hem så kokade jag korv och tog en macka,samtidigt som jag tittade på sporten ! :) haha ! just nu så dampar mitt ögonlock, ! de darrar till, man får damp på de :p haha ! nu så ska jag gå och tvätta ansiktet och gå på toaletten, borsta tänderna och gå och lägga mig ! fast jag ska nog läsa en bok innan jag somnar ! :p  JAG ÄR LEDIG IMORRON !!!! Jag har nu höstlov ! JIPPI ! ! !:) ska hem till Hofors och åka moppe !

Ha en bra helg ! PYSS HEJ


Såååååååå grymt heet.


my day :p

idag vaknade jag 08.43 och jag skulle upp kvart i ! :p så jag gick upp och gjorde mig klar och gick till bussen :p i skolan hade jag först spanska;p de va skiiitroligt, jag och Lisa satt och sjöng texter på spanska utan någon melodi :p vi hade skitroligt men det lät inte speciellt bra :P hihihi ! till lunch fick vi Lasagne, den smakade bara ost. den var inte god alls. minus till restaurang Terrassen. Efter de hade vi datakunskap, jag kämpade som faan med de jävla Excel.... de är inte kul ! sen så var de dags för idrott ! vi skulle till feel good ! ett gym där vi först fick värma upp på jätteroliga saker och sen lite styrka :p de var hur kul som helst ! efter de var de bara hem som gällde. jag lagade lite mat när jag kom hem. de blev fiskbullar och ris ! :) sen så cyklade jag till träningen och tränade innebandy ! :) efter träningen så skulle vi ut och springa ! de var hur jobbigt som helst ! :p men jag klarade det :p sen stretchade jag och cyklade hem ! nu så har jag precis käkat korv med bröd och ska nu duscha ! ha en bra kväll ! imorron börjar jag kl 12 ! :) jippi !

grattis !

Kärlek, så svårt det kan vara!

jag vet inte vem jag ska tycka synd om i det här fallet. jag vill att ni ska vara ett par. nu när jag har pratat med båda så tror jag att det är bäst att de är ifrån varandra ett tag. för just nu så hatar hon honom och han har gråtit och hon har gråtit. de är en massa krångel. jag hoppas att det löser sig någon gång. ni kan väl vara vänner iaf ! men ta lite avstånd från varandra nu tycker jag. finns här för er båda ! de är bara att ringa när ni känner för det ! ! ! kom ihåg de.


Anders Eklund. någon som tycker synd om honom ?

jag tycker att det han har gjort är helt obegripligt. jag blir förbannad när jag läser i tidningen om sådana som han. jag förstod först inte vem denna person var men sen så fick man höra att han var från Torsåker, som ligger en mil från där jag kommer ifrån, alltså Hofors. Ibland så skäms i alla fall jag över att bo i Hofors. Att något sånt här så hemskt har hänt i en sån här liten ort. Alltså Stjärnsund. Det är heelt obegripligt. När det kom fram att det var han så pratade alla i Hofors och Torsåker om honom och försökte få uppmärksamhet. en kompis till mig sa att han hade försökt få in henne i bilen när hon gick i lekis. Varför säger hon det just efter att han blivit "känd" det tycker jag är lite töntigt. jag känner mig lite taskig ibland när man säger att man vill att han ska dö. Det ska man inte göra, men när man vet vem det är och vad han har gjort så blir man så irriterad. när man har läst i tidningen om att han har blivit attackerad på fängelset. jag tänker inget negativt om det, jag tycker att det är bra att han plågas, Ja, det låter illa att säga så, men det är så jag tycker och det står jag för. jag vill be om ursäkt till alla hans anhöriga, men det är ju inte deras fel att han har blivit så här. jag tycker inte speciellt synd om Anders, bara alla runt omkring honom som känner honom och är släkt med honom. Jag kände bara för att skriva de här just idag, kände mig lite irriterad. Då tog jag ut det genom att skriva här istället för att göra något annat dumt.

happy day ! :p

idag har varit en ganska vanlig dag i mitt liv:p slutade kl 14 och åkte hem, träffade Sanna på bussen :) när jag kom hem så satte jag mig vid datorn och pluggade engelska och mediekunskap ! blev inte riktigt klar med engelskan men ska snacka med Monica imorron ! :p hihii ! sen så käkade jag falukorv och makaroner ! gott ! sen cyklade jag till träningen :) tränade och efter träningen hade vi lite fys :p jag har nu jätteont i mina bröstmuskler :p vi får se var jag ont imorron :p hihi ! när jag kom hem kokade jag korv med bröd och pluggade samtidigt ! efter typ en timme så gick jag in i köket och kände att de var varmt, då såg jag att jag hade glömt att stänga av plattan ! ! den var alldeles röd ! lite rädd man blev då !? men det hände ingenting så man är ganska glad för det ! :p fick nu höra av Peter Jihde att Djurgården förlorade mot Hammarby med 3-0 men det gör inget för jag hejar på Järnkaminerna ändå :) ! mitt hjärta står för Djurgården oavsett hur det går ! jag är en trogen supporter ! :) men nu så ska jag gå och lägga mig och sova lite grann. ska upp som vanligt kvart i åtta :p !

Ha en bra kväll och sov gott ! :) puss


you look great

monday !

vaknade kl halv 8 men jag börjar inte förrän kl 12 så jag gick och la mig och sov igen ! gick upp tjugo över tio ! :) skiitskönt att sova ! :) nu så sitter jag här och har precis missat 11.10 bussen, jag får ta 11.30 bussen istället ! de tar fem minuter att gå till bussen så jag måste gå tjugo över, eller nått sånt :p ! idag har jag bara matte i två timmar sen slutar jag ! då ska jag hem och diska, plugga och träna innebandy !:) idag måste jag verkligen diska för annars så kan jag inte laga mat ! hihi ! kl 18 har jag träning ! :) !

ha en bra dag ! skriver ikväll om jag får tid , jag har som sagt ganska mycket att plugga och det ska vara klart imorron . jag ska plugga klart om jag så ska vara uppe hela natten ! jag måste bli klar! så äre bara ! :p



du är sååå heeet

Parnevik !



En dag så kommer jag bli lika bra som den här grymma golfspelaren ! :)

Lista

OM JUST DIG

NAMN: Cecilia
FÖDD: 5oktober 1992
BOR: Västerås :)
SMEKNAMN: Cissi, mina handbollskamrater kallar mig Sirre,
FAMILJ: Mamma, pappa
SKOLA: Infokompgymnasiet

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
SAKNAT NÅGON: Ja.
ÅNGRAT NÅGOT: Ja
LJUGIT: Ja
SVIKIT NÅGON: tror de?
KÄNT DIG SÄMST: Ja
GRÅTIT: Ja
SKRATTAT: Ja
VARIT SJUK: Ja
VARIT UTOMLANDS:
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: ja, men ingen som jag aldrig har träffat tidigare.

KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA: Ja
SKRATTAR DU OFTA: Ja
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: varm, jag har feber.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: skiit,
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Ja
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Ja
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Förälskad ja, kär nej
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Nej
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Ja, det gör jag
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: ja
OM JA, VEM: Börjar inte det bli lite tjatigt? En viss person... Men han är redan upptagen...
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: ingen, bara one night stands ;)
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: söta, snälla helst muskulösa ! Men det är de inre som räknas
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Söt:)
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Brunett
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Nej, men det förstår jag med tanke på mitt utseende

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN:
Blond
ÖGONFÄRG: Blå
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Långt
SNYGG ELLER FUL: Ful
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Nej
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Jaa, men jag vet inte vad jag ska tro
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Nej
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Nej
SMINKAR DU DIG: nej

Hittade de här testet och jag hade tråkigt så jag gjorde det ! :)


söndag !

har sovit skiitdåligt inatt. men  men det märktes inte på matchen för jag var på hugget ;) jag blev jätteglad när jag fick så mycket beröm av alla och inte bara av mina tränare:) ! de va jätteroligt:) vi spelade mot Forsby FF och vi vann med 4-2 ! :) när jag kom hem så duschade jag och satte mig och pluggade lite engelska. imorron så ska jag göra klart alltihop om jag så ska vara uppe hela natten ! nu så sitter jag och kollar på text tv och ser att våra eliitseriedamer vann idag med 4-3 :) !!! de va härligt att se ! ! nu så ska jag gå och kolla om mina potatisar har kokat klart ! : ) ha en bra söndagkväll :) !


so sweet , so beautiful


LöRdAg

Idag har jag varit på skolan och hjälpt till på öppet hus :) jag fick sätta upp affischer ! prata om programmet jag går på och visa runt i lokalerna ! :) de va kul ! sen så fick jag skjuts hem av Monica ! ! När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och försökte plugga. jag ska skriva engelska, om en känd person, men vet inte vilken jag ska ta. Jag funderar på Chad Michael Murray men jag har inte tillräckligt med fakta om honom för att kunna snacka i tre minuter . sen så tänkte jag på Tilde de Paula , jag tror att det får bli hon ! sen så skulle jag skriva mediekunskap, men vet ingen bra eller dålig hemsida. ni som vet någon bra eller dålig får gärna kommentera ! det ska vara inne på tisdag ! :p efter de så cyklade jag till ÖB och köpte läsk ! Dansk citron blev det och den är väldigt god :) ! jag har tittat på High School Musical 2 på kanal 5. Sen Eva och Adam på ettan. sen dansbandskampen på svt1 och sen svensson svensson på svt. det blev en kväll på svt med andra ord ;p ! nu så sitter jag och väntar på att bli trött ,jag ska gå och göra mig inordning och lägga mig och läsa en bok! för imorron så ska jag upp kl 8 ! jag ska spela match kl 10.30 i Kristiansborgshallen ! vi ska möta Forsby FF ! jag hoppas att jag får stå :) vi har samling kl 9.00 de är därför jag ska upp så tidigt ! :p ! våra damer i elitserien vann mot IBF Falun idag, de vann med 7-6 :) imorron ska de spela mot Karlstad! håller tummarna ;p ! heihii ! god natt och ha en bra lördagkväll ! pussheeej <3

jag smälter varje gång jag ser dig för att du är så heet !

friday afternoon and evening :)

After school I went home and started with the dishes, it was so boring, but i listened to music so i sang along while I was doing the dishes :)  after that i went shopping dinner ! I´m going to eat tacos ! :) tomorrow as well ! now I have done the vegetables and soon I will make de forcemeat ! :) i´m starting to get hungry !:) while i´m eating i also gonna watch a movie, i´m going to have a movienight by myself :p
have a nice evening ! :) call me if you want :)

friday :)

today is it friday and i´m in school... After school when i come home i´m going to clean, do the dishes and studdy :p A very funny friday evening ! :p ! for the moment i´m having social studies :) and after that we have lunch!  :) It´s fish today :p I´m very hungry ! :p Have a nice day people ! :p

ibland vet man inte vad man ska göra !?

jag förstår inte hur man kan göra som vissa människor gör ibland ! jag blir fan irriterad ! jag vill hjälpa till men vet inte hur ? jag mår faan inte bra av detta ! ibland förstår jag inte hur man kan vara så egoistisk.  man kan vara lite snällare ! men om man inte bryr sig om andra utan bara sig själv så förstår jag faktiskt inte varför man tar kontakt med folk och sen bara säger nej ! jag förstår ingenting ! blir bara irriterad ! men om det är detta du vill  så är det inte okej med mig, men det finns ju inget jag kan göra så jag får väl gå runt och låtsas vara glad iaf ! hoppas du hittar någon som inte bor så långt bort och någon du inte vill såra när du säger att du inte vill vara vän ! åååå ! ! ! ha ett bra liv men du är raderad ur min telefonbok !

torsdaag:)

just  nu så sitter jag och kollar på Dödligt vapen 3. Jag har nyss ätit plättar med glass på:) de va jättegott ;) idag har jag stått på gymnasiemässan :) Jojo, Anna, Marika och Kajsa från innebandyn kom och hälsade på :p inte för att dom ville gå på min skola utan för att hälsa på mig :) Efter mässan så fick jag åka med min mattelärare Rainer till skolan för att ha svenska ! jag fick min novell tillbaka som jag har skrivit ! JAG FICK MVG ! ! ! !  JIPPI ! :) jag blev jätteglad ! efter svenskan åkte jag hem och lade mig på soffan och somnade. men jag vaknade lagom till att One tree hill började :) 16.10 :)  ! Jag käkade plättar till middag, orkade inte göra något speciellt ! men imorron så ska jag käka TACOS :) igen, jag åt det igår och i tisdags:) ! men jag tycker att det är så gott så jag kan äta det många gånger :) jag ska nu läsa lite Samhäll sen så ska jag nog göra mig klar för sängen :) ! imorron börjar man nio som vanligt ! :p slutar kl 14  !

sov gott och ha en bra kväll ! pusshej

något het du är då ! !

spanish y gymnasiemässa ! :p

jag har för tillfället spanska, men nu har jag rast ! :p vi håller på att läsa i boken och pratar lite ;p kl 11 är det lunch och sen lite datakunskap, ! kl 13.30 går jag till station och tar bussen till Västeråshallen (Bombardier Arena) och ska stå och representera Infokompgymnasiet ! :) ska stå 14-18 ! sen så rusar jag till träningen !  ;) haha ! :p kom och hälsa på mig i monter nr 4 :) !

Tisdag !

Vaknade som alltid fem minuter innan jag skulle upp ! gjorde mig klar och gick till bussen ! kom till skolan utan att ha gjort en uppgift på mediekunskapen,. alla fick en utskällning och läraren sa att vi låg på IG-varning. men vi fick en timme på oss att göra den vilket alla gjorde. Sen så fick vi en annan uppgift som är mycket roligare :) den handlar om Internet. ! det är lite tråkigt för att jag tycker om alla ämnen på skolan utom ett och det är mediekunskap , jag går liksom på den här skolan för att jag har valt den inriktningen (journalistik och media) ! men det blir nog bättre får jag hoppas ! efter de var de dags för lunch, vi fick Pasta med ost och skinksås. ! efter de så hade vi engelska, ! vi kollade klart på filmen Catch me if you can och sen svarade vi på frågor. kl 13.30 så gick jag och några till på marknadsrådet. så jag hann inte skriva så mkt ! dessutom så var jag hos skolsyster på hälsokontroll !

imorron är det gymnasiemässa och jag ska stå där från kl 14 till kl 18 :) sen ska jag skynda mig till träningen !

Måndag...

Gick och lade mig vid 23 igår. jag ville sova länge eftersom jag började tolv idag:) jag ställde kl på 10.30:) det var hur skönt som helst att sova ! sen gick jag upp och käkade två mackor och ett glas juice :p sedan cyklade jag till skolan ! :) det var hur skönt som helst ! det tog inte så lång tid heller. så jag ska börja cykla till skolan och till träningarna:) då får man lite motion också;p ! nu så sitter jag och funderar på vad media är för mig ? jag har nästan ingen aning, eller jo jag vet att jag använder det hur mkt som helst varje dag ! ;p

Floorball ;)

gick upp kl 07.30.. käkade lite frukost med pappa och gjorde mig klar. Sen åkte jag och pappa till Fagersta där jag och mitt lag skulle spela SM F18 :) mina lagkamrater kom efter en kvart. då bytte vi om och gick ut på planen. men jag stod inte, jag satt på bänken,. Ida fick stå ! Första matcen vann vi med 5-0 mot Per-Ols ! sedan skulle vi möta Örebro SK Innebandy , det skulle bli en hård match men vi vann till slut med 4-2 :) Sedan mötte vi Kumla där vi inte spelade så himla bra men det blev 3-3 jag fick inte stå någon av dessa tre matcher. inför sista matchen värmde jag inte upp speciellt mycket för att tränarna sa att Ida skulle stå den matchen också. men när vi kom ut på planen för att värma upp så skrek Peter till mig att jag skulle stå ! då blev jag glad:) Men det började inte så bra. eller jo vi gjorde 1-0 ganska fort. men efter tre minuter så sköt dom ett skott på mig som jag inte fattade nånting av, den studsade jättekonstigt och över mitt ben. in i mål. 1-1 efter tre minuter mot KFUM Örebro som hade fått stryk alla matcher. men sen så satte mina lagkamrater lite fart och tillslut vann vi med 8-1:) sedan duschade vi och åkte hem till Västerås :) nu så ligger jag med datorn på benen och kollar på tv. ska snart sova även fast jag börjar 12 imorron:)

ha en bra natt ! vi hörs !

pusssss och god natt

golf och Anna:)

har spelat golf idag :) spelade med Sverre och Edda. VI VANN !!!!! 170kr var:) sen vann jag närmast hål också:) då fick jag tre lyktor som man ska ha ljus i :) vi spelade skitbra men slarvade lite ! vi gick minus 7 :) asbra ! sen åkte jag och pappa hem till farfar där mamma var. vi käka en macka och jkollade på tv :p sen åkte jag och pappa hem till oss och jag gjorde mig lite finare:p sen fick jag skjuts till Anna :) nu sitter jag vid Annas dator och skriver:p :) Vi ska snart käka :) vet inte vad vi får men det luktar !

Imorron ska jag spela SM-kval i Fagersta ! kom och kolla :p hihii !

ha en bra kväll ! pusshej <3

my heart will go on and on


idiot ! ! !

Här så vill man ha en cykel ifred men tydligen inte. Någon har snott min cykel ! den var låst, vem fan vill ha en låst cykel??? idiot säger jag bara ! den där cykeln är det bästa jag har ! dessutom har jag fått den av farmor ! jag hatar folk som snor cyklar ! när jag klev av bussen stod det två negrer och kollade på mig, dom såg ganska skyldiga ut. jag vet att det där var lite fördomar ! men vem fan har inte det ? det är svårt att inte ha det ibland. när man tittar på tv och dom beskriver en brottsling så lägger dom alltid till "han" talade svenska med brytning. ! jaha ? varför ? jag tycker synd om såna utlänningar som sköter sig och jobbar osv., vissa av dom blir utvisade medan andra går runt och lever på bidrag och förstör i samhället ? vilka är bäst att ha i vårat svenska samhälle ?

! ååååå !

kort sammanfattning om helgen

lördag: vi var på stan och kollade läget sedan åkte vi hem,. jag, amanda och maria åkte hem före anna , gustav och wedin ! vi gick och handlade medan dom fortfarande var på stan.. sen när vi kom hem satt jag, amanda och maria och kollade på tv medan anna, gustav och wedin gick in och lade sig i sovrummet och pratade. jag fattade ingenting. ,men efter ett tag så gick jag in till sovrummet och umgicks med dom , sen kom maria också:p tyvärr så blev det inte den helg jag trodde att det skulle bli... men jag tror att det berodde på människokombinationen. nästa gång ska man nog ta med folk som tycker om varandra! och kanske inte lika många heller ! mina vänner får komma i omgångar... :) !

på söndagen så åkte jag iväg och spelade min första innebandymatch för Rönnby IBK ungdom ! vi mötte köping och vi vann med 11-2 , jag släppte in två skitmål, det ena var inte ens hela bollen inne... men skitsamma! vi vann iaf! :D när jag kom hem satt Marcus och väntade på mig :) sen gick vi till donken och köpte en hamburgare. sen gick vi och handlade lite middag. vi bestämde oss för kyckling och ris. så vi köpte en vad vi trodde var färdig kyckling! men när vi kom hem och gjorde mat så visade det sig vara en kyckling som ska stå inne i ugnen i över en timme. problemet blev då att jag inte har någon ugn ! så vi fick gå tillbaka till coop och köpte chicken nuggets... när wedin värmde dom så sprack tallriken! Wedin har dessutom haft sönder min badrumsdörr ! mongo:p hihi ! JAG GLÖMDE BORT ATT SKRIVA ATT JAG FYLLER ÅR :)

måndag: Wedin gick upp halv åtta,. han sa till mig att ja slapp följa med honom till stationen, då blev jag jätteglad:) haha ! jag fick sova till 10 ! sen så gick jag upp och gjorde mig klar och åkte till skolan:p vi hade matteprov idag... det gick sådär ! jag är godkänd iaf. kanske ett VG tror jag !:) sen åkte jag hem och städade och damsög ... sen dess har jag suttit här framför tvn. ska nu läsa medieboken . från sidan 8 till 34.

ha en bra dag så hörs vi !

pusshej !

I hope that you someday will find your happiness... !


fredag :)

vaknade som vanligt vid kvart i åtta... :) gick upp och gjorde mig klar:) hiihii:) åkte till skolan och hade samhällskunskap på morgonen! :) vi håller på med demokrati:) det är ganska roligt för jag tycker att det är intressant !: ) sen hade jag lunch mellan 11 och 12. vi fick fläskkarré,klyftpotatis och beasås... det var ganska gott men ändå inte... hihii ! sen gick vi tillbaka till skolan och hade kommunikation, efter det hade jag arbetssätt och lärande :) hiihiii... sedan åkte jag hem och städade och gjorde fint i min lägenhet. sedan gjorde jag mig iordning och åkte ner till stationen där jag mötte Wedin ! :) vi satt på stationen och väntade på att amanda, anna, gustav och maria skulle komma:) hihi ! till slut kom dom och vi gick på stan och sedan åkte vi hem. där fick jag mina presenter ! jag fick absolute music 58 :) sedan fick jag godis och två dildos... inte önskat... men men vad ska man göra. !? hihi ! sedan åkte vi ner på stan och käkade på en pizzeria. alla käkade en varsin pizza sedan så gick vi till bussen men då ringde jenny och dom var i stan så vi gick till donken och träffade henne och natali . vi köpte lite efterrätt:) jag köpte en milkshake jordgubb:) den va god:D hihi i! nu så sitter alla utom jag och tittar på sex and the city filmen, vilket jag inte tyckte var bra så jag gick och satte mig vid datorn istället :) hihii ! sen så skulle jag göra lite popcorn men de blev ett jävla tjat så jag sket i dom !! jag lyssnar just nu på mimmi sandén ! hon äger :) hehehe ! :)

still sick...

vaknade kl 10 och kände mig okej, men när jag gick upp och tog febern så hade jag fortfarande det. kände en huvudvärk vandra fram så jag orkade inte gå till skolan, så jag sitter här nu och kollar på tv samtidigt som jag försöker att bli klar med min novell. ;) det går inte så bra, jag har fastnat och kan inte hitta ett slut. men det kommer nog snart. ! :) hiii ! imorgon äre skola som gäller. det har jag bestämt mig för ! så äre  !ha d ebr aså hörs vi ! puss hej

sick...

jag sitter här och kollar på en dålig tvserie (Våra bästa år) vi snackade om den igår och sa att det var en kolla på när man är sjuk serie !:) hihiii :) jag är sjuk och kollar på den så jag har rätt :) samtidigt så smsar jag med Tobbe:) hihii :) jag har nyss kollat på filmen Madagaskar :) har käkat risplättar till frukost;) sen så ska jag fika lite :) glass tror jag står på schemat ;) :p

miss you honey <3

RSS 2.0