Tomt

Allting är bara tomt .känner ingenting. Eller så är det de jag gör? Jag vet inget alls. känner bara att jag inte förstår vad som hänt och de kommer nog ta ett tag att inse det också... Jag funderar på om det är därför jag mår som jag gör eller vad kan de annars vara ?


Tomt, allt är verkligen tomt...


Från allt till inget...

Helt sjukt vad allt runt omkring mig förändras. Först blir man 18 sen fest och krog och hela faderullan. Men den 16/10-10 kl 22.10 förändrades mitt liv. Det var då min farfar dog. Har nog aldrig mått så dåligt som jag mådde den helgen. Nu idag kan jag inte förstå att jag aldrig mer kommer att få träffa honom igen... Tårarna har runnit till tusen. Nu återstår bara begravningen som sker nästa fredag.

Jag har tagit mig till skolan varje dag för att visa att jag klarar det. Men orken har förlorats, jag tar inte tag i mitt liv... bara är och gör det jag känner för, men kanske får man göra så när man förlorat någon väldigt nära.


18!!

Wohooo! awesome, äntligen är det min tur att bli myndig!

Vill tacka alla för gratulationerna :D synd att de är några som glömt bort mig. men vad gör de ? Jag är bara en liten individ av alla här på jorden! ;)


Nej, nu ska jag sova!

God natt och sov gott! :D

RSS 2.0