Natti!

Tänkte bara säga att det är dags för sängen nu! måste sova, de är som alltid skola imorgon!!
Imorgon är de sista april! DÅ jävlar ska de partas :) askalas är vad som händer!

Nu ska jag drömma om dig ! <3

PUSS ! SOV SÖTT !!

29/4

Dagen började med engelskt nationellt prov, writing. skulle skriva ett personligt brev,asså att söka jobb typ. jag sökte till receptionist och de kändes rätt bra ! Efter de gick jag och jenny till matsalen och käkade med lisa! Jambalaya stod på menyn, helt okej. men säger som tjejerna, tur att de finns mackor! Sen hade vi media där vi tittade på film hela lektionen.
Efteråt gick jag in till moncan och vi gick iväg och snackade i ca 1timme. hon gav mig några tankeställare,vilket faktiskt behövdes måste jag erkänna. tack för att du finns! :)

När jag var klar på skolan gick jag hem och bytte om sen hoppade jag på bussen ut till Hälla där jag stod och slog ca 1timme och puttade en kvart innan jag åkte hem igen!

Nu ligger jag i soffan och fryser samt är jättetrött. Ska kolla lite tv och sen diska. slutar nog med en dusch och sen sängen!


PUSS!!!


why do I always think to much?

another day with Sannaklara ! ;)

Nu är man nyduschad och är väldigt trött! men sannaklara ska klia mig på ryggen nu innan vi ska sova. VI har inte gjort så mycket, eller tittat på en prinsessas dagbok 2, käkat lite middag, en sallad den här gången! sen tagit lite kort som kanske hamnar här! :) Nu har jag masserat henne faktiskt. tog några dagar men nu är de avverkat ;) haha! tog en liten prommis också!

Nu blir de sängen och ladda för nationella prov i engelska! Kommer nog gå bra känner jag. Mitt vokabulär har utvecklats lite sen senast vi hade NP så de blir bra de ! :)

PUSS!!!

Sannaklara

Nu är de så här att jag vill bara säga att sannaklara är bäst och att hon sitter just nu och sjunger för mig! :) 
 
Du betyder ;) <3


igårkväll !

Igårkväll var det ännu en trevlig dag hemma i min lilla lägenhet. jag och sannaklara käkade lite mat, spicy/kebab. Sen kom Emelie hem till oss och hälsade på :) Men under den tiden så åkte vi till typ Vetterstorp och hälsade på Sannaklaras vänner som lanade. En kort stund spenderades där innan vi typ sprang till bussen och väl framme fick vi vänta typ 10minuter :p Tillbaka i stan var Emelie hemma hos oss och lekte med datorn samt kikade på dh. När vi kom tillbaka så ringde jag mamma och de andra tittade på Cougar town ;)
Vid 22.30 låg sannaklara i sängen och deppade medan jag och emelie hade trevligt! Men 22.45 gick hennes sista buss så vi följde med henne dit och kom fram till att de har hållit nollan ;) Bra jobbat flickor!

Vi tog en prommis runt kvarteret och snackade lite grann innan vi gick tillbaka och hoppade ner i sängen och tittade klart på 7miljonärer ! "tyvärr, jag heter egentligen Sven". Jag har nyss sagt upp mig som torped! haha askul, eller hur sannaklara?

Somnade gjorde vi vid typ halv 1 och imorse ringde klockan 07.45. gick upp, käkade lite frukost, skar mig i fingret, aj. Sannaklara låg kvar ett tag innan hon också klev upp. hon fick ingen frukost för vi åkte till sjukhuset för att hon skulle röntga sin lilla mage och då var hon tvungen att vara fastande.
Fick sitta i väntrummet i en timme men vad gör man inte för sina vänner! TIll lunch var det inget gott som serverades i matsalen så vi hamnade på vårt favvoställe, DONKEN! haha!

NU har vi naturkunskap och efter de ska jag lägga mig i de röda sofforna i TM och ta en powernap medan sannaklara har lektion. Sen har jag LOVAT att massera sannaklara ikväll så får hålla det då !:)

PUSS !!

strong outside but pain inside

Sannaklara hela veckan!

ja igår sov sannaklara hos mig och vi förberedde svenska talet i nationella. Sen var vi ute och gick i vasaparken och funderade lite på livet. Sen innan de så käkade hon Subway och Madde och jag gick till spicy och köpte lite mat. MUMS! :)

Idag vaknade vi vid tio, klädde på oss och käkade lunch i skolan. jag tog blodpudding och sannaklara åt fisk med potatis och remouladsås. Efter de gick vi till skolan och övade lite på talet. När de väl var vår tur och sannaklara hade haft sitt tal förstod jag inte varför hon var nervös för hon var Awesome ! för mig gick de inte så jättebra men ändå okej... alla i hela klassen fick sina betyg utom jag. jag ligger tydligen mellan två betyg och tror att de är mellan G och VG.
Nu har jag suttit i gula huset och skrivit lite på rättskunskapen men mest facebookat (A) Sannaklara slutar om en kvart och då följer hon med mig hem igen, hon ska sova hos mig ikväll också. Skönt med sällskap!!

Får sällskap av Emelie ikväll också :) får se vad vi hittar på ! :)

Ska göra lite nytta nu innan Sannaklara kommer hit.

HA de bra :)

PUSS !

trött ,träningsvärk och tokig

Idag fick man sova lite längre iaf. enda till kl 8. Gick upp, packade,drog ur sängkläderna och försökte vakna.
Igårkväll spelade vi neger och president igen, gissa vem som vann 7gånger i rad?! Sen ville inte grabbarna spela nå mer... 
Tillbaka till dagen. Käkade frukost och damsög i stugan innan det var dags för utgång igen. gick med putte,nutte och måns. Spelade inte jättebra men ändå okej. vi var inne vid två tiden och åkte direkt hemåt. Putte var snäll och åkte över västerås för att lämna mig, men först stannade vi på donken i Arborga såklart!

Väl hemma hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här vilket jag har gjort sen jag duschade...

Wallander- Luftslottet börjar nu på tvn, den blir de sen sängen!!!
Spanska-Engelska och idrott imorgon :p sen följer Sannaklara med mig hem och vi ska jobba som fan med svenskan!!

PUSS!!

vill träffa dig nu

Golfläger

Igår hade jag nationellt prov i svenska... gick okej ändå, satt endast två och en halvtimme :p Sen blev de hemgång, packa de sista och sen åkte vi till Nora. som tur va hann jag och putte inte med grabbarna ut igår, de haglade, snöade och regnade så in i helvete... På kvällen fick vi mat också, blev hamburgertallrik !
efter de gick jag till grabbarnas stuga och spöade dem i kort !!

Imorse ringde klockan för tidigt... Gick upp och käkade frukost, sen blev de 36hål och nu är jag helt slut i axlarna... ska till kiropraktorn nästa sändag, men skulle behöva de nu :p ska ta en dusch och sen knalla över till grabbarnas stuga och spöa dom i plump ;)

Hörs imorgon när jag kommer hem!!

PUSS !

torsdag

SOm jag sagt tidigare idag så var det väldigt skönt att göra klart provet och föredraget. de lättade ordentligt. Efter de var klart snackade jag med läraren om betyget just nu, jag ska göra om en annan redovisning och så. Men de känns riktigt bra !;)

vid 17tiden blev vi utkastade från skolan, dags att gå hem nu. Okejdå, så jag följde Sannaklara till tåget sen gick jag och shoppade lite food till imorgon då vi har fem timmar nationellt prov imorgon, svenska...
Efter de bär de av till Nora på golfläger, där spenderar jag hela helgen. Men tror att denna lilla filur följer med. Man vet aldrig hur roligt de blir :p haha! Bäst att vara förberedd!

Nu ska jag läsa lite till sen blir de lite sömn också!

Tagga för Svenskan... !!!

PUSS!!


äntligen över!

ÄNTLIGEN ÄR JAG KLAR!! SÅ JÄVLA SKÖNT! Provet jag hade idag och föredraget har varit en pest för mig! Men nu är det över, så jävla skönt! Nu har jag "bara" fyra nationella prov kvar. ett imorgon som jag måste prestera på och på tisdag, på torsdag och nästnästa fredag. Sen är de nästan över alltihop!!

Provet gick sådär... ett säkert G måste det vara ialla fall! Föredraget gick prima. kanske lite nervös men annars är de bra! :)

Nu sitter jag kvar i skolan även fast jag inte behöver. Men jag känner att jag skulle behöva plugga lite så jag tänker nog göra det.

Skriver sen! :)

PUSS!

Jobbigt åter igen...

Jag övar,övar och övar på mitt föredrag men de blir för långt hela tiden. Jag tänker strunta i om jag pratar i några minuter för länge. JAg känner att de sitter bra nu i alla fall. Nu går jag över på rättskunskap och ska printa in lite grann där istället. Har ju prov där också...

Får se när de blir sängen. god natt och sov gott !:)

PUSS !

Onödigt jobbigt...

Jag kanske inte ska gnälla för jag vet att en av mina vänner haft en mycket jobbigare dag än vad jag haft. Men jag känner att jag måste ta tag i mitt pluggande nu. Har prov och föredrag imorgon... jag vet vad jag ska säga men har inte övat. Tror att de kan gå bra ändå, men lite övning ska jag ge mig på nu. Sen måste jag läsa rättskunskap :( tyvärr... hatar verkligen de ämnet just nu!

Ville bara säga de. Nu måste jag göra de här.
Hörs sen då !

tisdagen...

Dessa dagar börjar bli bra numera. Börjar tolv och slutar kl två. Men dagens väckning går till historien. Vaknade tio över tio för att de plingar på dörren, jag flög upp ur sängen kan jag lova!! Drog täcket runt kroppen och tittade i kikhålet men de var förhållt. Låste upp försiktigt och öppnade sakta. Där stod Jennifer och Madde! Helt borta var jag men släppte såklart in dem :) De tyckte jag var söt när jag var nyvaken, tackartackar (A)!
När jag var klar gick vi och käkade lammfärs och potatis! :) Jennifer ät dock inte för lammar är så söta:p klaga inte på stavningen för jag säger alltid lammar även fast de heter ett lamm, flera lamm :)

Hade svenska där vi ska skriva en tidning i upplysningens anda.. mycket roligt måste jag säga. eller inte, de är hur tråkigt som helst. Men sannaklara och jag kämpar på! Vi ska skriva ett huge repotage om Carl von linné.

Efter lektionen skapade jag min powepoint som jag ska ha till torsdag när vi har föredrag på median. När de var klart fick jag reda på engelska muntliga. De blev ett VG. bra de;) Väl hemma lade jag mig i soffan, skapade en ny golfblogg som ska uppdateras hela sommaren med tävlingar och allt! Jätteroligt! Mycket lättare nu i år också, för jag har en smidigare dator att ta med mig var jag vill! :) http://golfarncissi.blogg.se kan ni läsa om ni vill!

Vid 18tiden snackade jag med Svensson om att ses på stan, vilket hände också. Vi träffades på donken och tog en milkshake! snackade i ca två timmar. Mycket trevligt:) Frida är en väldigt trevlig och en bra vän:) <3

Hemma vid nio igen och tittade på the mentalist! Nu tittar jag på cougar town sen christine:) Efter de ska jag läsa lite rättskunskap och sova!

GOD NATT OCH SOV GOTT :) !!

PUSS!


Svenska B= DÖDEN!


Vill bara informera alla som ska läsa svenska B att de suger så hårt att jag dör. Vet inte var jag ska ta vägen... Litteraturhistoria hit och dit hela jävla tiden... USCH!!!
Nationellt prov ska vi ha nu på fredag också, och hela betyget hänger på de... inte alls roligt! Men men, de är bara att kämpa på känner jag!

De var allt för nu. Ska skriva lite om Carl von linné nu. Sen är de plugg för fulla muggar!!!

PUSS!

ska hälsa från mamma Sannaklara också ;)

Måndag åter igen...

Shit, de är en måndag och i mitten av april. Det kan inte bli sjukare. Fan va fort de går! Idag har de varit spanska, engelska och Innebandy på idrotten! Awesome day med andra ord. När jag slutade kom pappa och hämtade mig fr vi skulle på handledarutbildning så man får börja övningsköra :) De var de tråkigaste jag gjort på länge tror jag... FYFAN! Hon stod och sa ingenting i tre timmar... kan de bli värre ? :p höll på att somna ett tag! sen blev de middag på max med pappa. Efter de och som de fortfarande är, HOCKEY! Djurgården spelar mot HV i tredje SMfinalen! De är förlängning! De måste vinna nu känner jag! PP efter PP är de dags för DIF mål!

Nu kan jag inte skriva mer. måste fokusera på tvn nu! De är viktigt nu!!!

ÄLSKA JÄRNKAMINERNA! DIF !

SM-GULD och ORKEN-GULD! vilken helg:)

Ojojojoj. vilken helg jag haft alltså!

Fredagen började såklart i skolan, lite historia och lite samhäll sen var den dagen över. Fortsatte hemåt med kära mamma, åkte direkt hem och käkade för att sedan spela två matcher i en rolig skojturnering i Hofors som heter Orken. Jag spelade med laget Cykel och där spelar de två "minsta" grabbarna säger vi. En är två meter lång och väger "bara" 120kg. Den andra är också två meter och väger lite mer. Alla lag har respekt för dessa grabbar, så man var glad att spela med dem och inte mot dem:) jaja, vi spelade två matcher på fredagen och vi vann båda!:) sen for vi hem och sov.

Lördagen började tidigt. 06.30 stod klockan på, nämligen match 7.20 för vår del! Självklart blev det en seger även där! Men nå mer handboll denna dag blev de inte för min del. för jag åkte hem , tog en dusch, sen for vi raka vägen mot Globen,Stockholm och SMfinalerna i Innebandy!!! Rönnby mötte IKSU, det var en mycket spännande match, RÖnnby ledde med 5-1 men släppte upp till 5-5. Matchen slutade 6-6 vilket innebar sudden death, men inga mål där och matchen fick avgöras på straffar och DÄR HÄNDE DET! 3-0 i straffar till RÖNNBY! SM-GULD!!!! SÅ jävla kul att se!vilken känsla, träffade tjejerna efteråt och grattade dem ordentligt! De är GRYMMA! en extra applåd för Alice, en 92a som varit skadad i flera månader, kommer tillbaka, får göra mål i andra bytet och sen mål på straff! HON va grym :D !!



Hanna Pettersson var grym igår ! Helt enkelt världsklass! att vinna en SM-final med stryk i skotten med 47-18, då kan det inte var något annat än en bra keeper!

Efter finalen var de dags för herrarna, men den va tråkig...
SÅ vi åkte hem innan den var slut, men där vann Storvreta iaf!
Var hemma vid 20, då var de dags för lite party, men eftersom jag inte är 18 så blev de ingen utgång men en liten förfest var de för min del sen gick jag och Bella hem till henne och vi somnade på soffan av trötthet. Var helt slut :p

Men imorse vid 10 ringde klockan igen, de var dags igen för handboll, nu var det dags till och med för slutspel:) Vi vann åttondelen med 19-8, sen kvarten med 11-6 eller nått, semin var tajt men vi drog de längsta strået och vann med 10-9! I finalen blev de SEGER! Med 17-9 :) Helt underbart! två segrar under helgen! Awesome :)
Dessutom fick jag en liten behandling av en i laget som går ut högskolan som kiropraktor i sommar! Hon va grymt bra så henne ska jag träffa igen så ska hon fixa min nacke! Hon var hur trevlig som helst! En mycket bra filur! :)

Nu blir det sängen och imorgon blir de en ny vecka med nya utmaningar. en sak är säker, måste slita som ett djur när de gäller plugget i alla fall!




Ha de bra:)

PUSS!

-

inte kul
men ändå roligt.

Vet ibland inte vad jag ska ta mig till.
vet inte var jag har vissa i mitt liv.

trodde en sak men visade sig vara en annan.
att hoppas är överskattat.

mess...

Jag har en liten röra in my life for the moment. Därför jag inte uppdaterar så himla bra...

Har haft ett bra lov i Tyskland och en bra födelsedag för mamma också! Tyskland var varmt och bra, känns rätt bra att slagen sitter okej även fast de va nästan sex månader sen jag slog innan jag åkte dit. :) god mat, fina banor, trevligt sällskap och god dryck!

Skriver när mitt liv har hittat en bättre plats än vad de är nu...


PUSS!

känns skönt att veta att ni finns för mig ! <3

Roadtrip to Germany!

Yeah! Äntligen är det dags för något jag sett fram emot verkligen länge. Jag känner också att det var en perfekt tajming på denna resa. De är lite struligt på många håll. känner att de är bra att komma därifrån. Men ändå vill jag lösa allt. Men meningen med den här veckan är självklart att komma igång med golfsäsongen med 5rundor på fem dagar! Men också en mental rensning från allt negativt. Känner att de verkligen behövs.

Att bero på ingenting så åkte vi förbi en olycka nu på vägen och de var en bil som hade kört på en älg :( älgen låg i diket och blödde jättemycket. jag tycker jättesynd om den. R.I.P till den! för förmodligen kommer polisen eller någon att skjuta den för tror den hade otroligt stora skador:( Mår dåligt för älgens skull...

Men nu ska vi inte tänka på det längre! Nu är vi snart i Jönköping och då blir de nog ett matstopp innan vi fortsätter ner till helsingborg där vi ska spendera natten. För imorgon åker vi över till helsingör och fortsätter ner till Rödby och över till Tyskland! Mycket trevligt. Det är jag, pappa och bellas pappa Rolle som ska på denna roadtrip ! :)

Nu ska jag göra det jag tänkte när jag slog på datorn förutom att ägna en tanke till älgen!

PUSS !

<3

Påskafton!

Undrade imorse när jag vaknade om väderguden läst min blogg... Igår skrev jag ju att de va tråkigt väder. Men de tackar vi för! Nu är de sol!! Och varmt också, helt underbart måste jag säga :) Idag har jag tagit fram kläder till golfresan, varit ner till golfbanan på grandopening i shopen! Köpte en riktningssticka! Sen åkte vi hem till familjen stenberg och hämtade grejer som jag glömde där igår. Nu är vi hemma och mormor är här! Vi sitter och tittar på ishockey! dessvärre ligger djurgården under men de ändrar sig nog snart :)

Blir påskmiddag och kortspel ikväll!! Sen imorgon är det dags för Tyskland och golfläger med pappa! :D

PUSS !!


påsk! :)

Påsken är här men ändå inget vackert väder eller smältande snö... Men men, man får ta det som det är! Det får man ta när man umgås med trevligt sällskap och god mat!

igår blev en spontanutgång! Först på en förfest, sen utanför folkets hus eftersom man var under 18 och inte fick komma in... :p haha! Sen efterfest så man kom hem vid strax efter fyra...
Vid 12 idag vaknade jag och insåg att jag inte kunde sova mer för jag,bella och pappa skulle åka till Falun på innebandy. Men pappa var för bakis för att köra så mamma fick följa med. vilket hon inte gjorde motvilligt! :) Men vi åkte dit och fick se en bra match där bortalaget Rönnby tog sin andra vinst i semifinalen! SÅ jävla skönt! Grymt spel i målet av hanna måste jag säga:)
Sen åkte vi hem till bellas familj och käka middag, mums! kollade talang och chillade. sen spelade vi kort och jag vann chicago! och kom tvåa i plump! Känner mig på gång nu! :) nu har vi nyss kommit hem från familjen och jag hör att min mamma håller på att fixa mitt påskägg som jag ska få leta efter imorgon! Gott de ska bli!

Ska nu gå och lägga mig! Ha en fullspäckad dag framför mig imorgon! packa, och lägga in musik och en massa grejer sen får vi besök av mormor och hennes man!

PUSS !!

Skönt att du finns när man behöver dig. saknar dig väldigt mycket!

RSS 2.0