What have I done to make this?

Eftersom att jag för några dagar sen fick höra en sak som jag aldrig trodde jag skulle få höra så tänker jag fan inte vara snäll nu kan jag lova...

Jag trodde att alla vi var vänner. helt seriöst. men nej, tydligen inte... Jag som har ställt upp som fan på er och allt. vad får man tillbaka? Nada. Jag är så jävla glad att jag har flyttat hem till Hofors, där vet man att man har riktiga vänner som man kan lita på och som bryr sig om en.

Jag saknar en person ifrån min gamla gymnasietid och jag tror hon vet vem hon är. Hon är den enda som jag har litat på till 100% varje gång och jag hoppas hon känt desamma.

Orkar egentligen inte bry mig, men det gör jag pga att jag trodde verkligen att jag hade riktiga vänner i Västerås. men det var tydligen väldigt fel.

Men nu lägger jag det bakom mig och struntar i dem. Hofors är de som gäller och här har jag fått fler vänner än någonsin :D
Så jävla skönt!


Helt rätt!

Vill bara säga att jag kommer nog aldrig i hela mitt liv ångra att jag går sista året här hemma i Hofors och att jag kommer ta studenten här. Heelt sjukt vad taggad jag är! Älskar allt runtomkring mig nu! Fantastiskt vad föräldrar och vänner kan göra :) Älskar er allihop här hemma ! <3

Jag är egentligen fruktansvärd irriterad och besviken men orkar inte skriva nått mer om de nu.

Ha en bra kväll och sov gott :D

GOD NATT!

Ångrar ingenting!

I Hofors har jag nu befunnit mig i ca 3dagar. Mycket härligt! Började på Björkhagsskolan i torsdags efter lunch, mycket bra måste jag säga! Ett mysigt välkomnande fick jag också, Amanda, Matilda och Maria stod och väntade på mig i entrén! Fick en liten rundtur på skolan innan lunch så nu hittar jag nästan! Efter lunch fick jag hoppa med i lektionerna och bara köra på. Torsdag slutade jag 15.30. Efter de umgicks jag och Maria lite grann, kollade film och flummade som vi brukar göra, allmänt kul hade vi! :)

Fredagen var bra, lektioner 8.15-14.20. Sen Falun med Anna och maria. Mycket mysigt, Maria och jag köpte gemensam present till Wedin som fyller 18år nästa vecka! Anna köpte också en asgrym present! avundsjuk på att han får sånt och inte jag (A) haha! För er som vill veta vad jag önskar mig, jag vill ha en sån! :p haha!

Idag är de lördag och jag jobbar mellan 12-16. Endast två timmar kvar! Men men, de går nog fort! Sen hem, chilla lite. Av rykten tror jag mammsen och pappsen ska till vintergatan, får nog följa dit eftersom alla är upptagna ikväll :p haha!

Puss och kram!

RSS 2.0