Äntligen klart!


Tänkte bjuda på en liten bild på när man var yngre(a)! 2007:)

Jippi! NU har jag äntligen flyttat till min egna första riktiga lägenhet! Skönt som fan att komma närmare stan och bort från huset. Jag sitter här i soffan och tittar lite på tv. Har bara varit hemma i ca 1timme för jag var på träning tidigare. Den gick åt helvete, man var som ett soll, släppte in typ allt. Ingen bra dag på jobbet där, men men... Annars idag har jag haft spanska, engelska och idrott. Spanskan var lite svårare än väntat, engelskan jobbade jag på, tror det eller ej. På idrotten hade vi kondition, låg intensivträning. Rätt skönt att springa lite faktiskt. När väl dagen på skolan var slut cyklade jag direkt till min nya lägenhet där min mor,far och mormor precis hade anlänt med mitt flyttlass! Vi packade in alla grejor i hissen, fast det tog ju ett tag, inte bara en gång. Fy faan vad jag har kläder och grejor asså! Helt otroligt.

Nu är jag rätt trött, så jag tänkte gå och lägga mig i min säng och sova gott! Såg just att jag inte har någon frukost till imorgon så jag får gå ner till ICA innan jag åker till skolan och shoppa lite!

God natt och sov gott mina vänner!
Puss på dig (a):)


One day left!

Idag har min dag bestått av innebandy helt enkelt. Det blir lätt så när man har samling rätt tidigt och matchen börjar mitt på dagen en bit bort, då hinner man inte med nå annat. Ja, vi åkte till Falun idag och spelade träningsmatch, vi vann den med 10-9. (ovanliga innebandysiffror) Men så är det. Sen blev det donken till middag. Rätt gott med tanke på att jag nu ikväll ska skriva ett kontrakt om min hälsa som ska gälla enda fram till höstlovet. Som jag ska skriva under också. Det gör att jag ska sätta ett straff om jag bryter kontraktet. Någon som har ett förslag på vad så säg gärna till. Blev avsläppt på stan för att jag tidigare fick ett sms om att jag var tvungen att hämta nyckeln till min nya lägenhet! SÅ GLAD ATT JAG FLYTTAR IMORGON!!! Ska bli skönt att slippa vara inneboende och den här lukten... Tack gode gud!

Väl hemma började jag packa nästan alla mina saker som jag ska ha med mig i flytten! En del kan jag inte packa utan det får min mamma göra när hon imorgon kommer hit och hjälper mig flytta. Ikväll är det sista natten här och det är något jag verkligen ser fram emot måste jag säga!

Nu ska jag säga god natt till alla! Men vi hörs imorgon när jag sitter i min nya fräscha lägenhet :)
God natt och sov gott allihop!


En tråkig lördag...

Jag vaknade typ död när klockan ringde 08.30. men var tvungen att gå upp för jag skulle ju iväg till K-borg på innebandyträning. Kom till samlingen lite tidigt vilket innebar att jag var först... Men de gjorde inget för jag hade ändå inget att göra hemma imorse(a). Vi var dessvärre inte så många, kanske 12-13st bara. Men det var en rätt rolig träning och möte. Vi bestämde att vi skulle köpa nya overaller! Tummen upp på den(y)! Sen bestämde vi en massa andra saker som också var bra! Cyklade sedan hem till mitt lilla kryp in, väl hemma duschade jag länge! Guud vad skönt det var!



Åkte sen till coop och inhandlade två nya dvd:er samt lite godis till min ensamhetslördag! Just nu tittar jag på Allsvenskan på TV4. Det är AIK-Trelleborg... Jättekul... inte! Snart blir det nått bra på TV hoppas jag! Men inte förrän kl 19.00 då blir det Without a Trace, sen 20.00 Sommarkrysset! Sen avslutar jag kvällen med en film! Vet inte riktigt vilken än, men nån blir det i alla fall!

Ha en bra lördagkväll! :)
Kramisar <3

varför är du komplicerad?! Typiskt killar...

Jag sitter just nu och snackar med en kille jag gillar och dessutom försöker vi lära känna varandra, men vad pratar han om då? Jo , en jävla tjej som han var på g med för typ 4-5år sen.. Hallå? jag har tydligt talat om att jag gillar honom och han verkar gilla mig men har inte sagt det för han rätt blyg. Men jag förstår inte att han kan sitta och säga saker om henne, att hon är söt och att de har myst och blablabla... Jag vet inte riktigt hur han tänker. Men men, det återstår att se. Han påstod nyss att han ångrade att han inte tog chansen när han hade den... 

Men vad ska jag göra åt det då? jag kan liksom inte säga, men skit i henne nu , tänk på mig istället (a). Det känns inte bra alls, jag tycker inte om att tycka om någon för jag blir så på. eller jag kan bli, men jag behärskar mig (a)! Det låter som jag är dökär, men det är jag inte. Jag vill bara träffa honom igen och mysa lite! hihi! Jag tror att det kan bli något mellan oss och vill inte förstöra det. Men om det är som det alltid är med min otur så är han inte intresserad. Men det tar vi då. Nu ska jag byta ämne så jag slipper höra om henne!

Byebye!
Pusspuss <3

konstiga saker de där med internet...

Ja, helt plötsligt fungerar mitt internet här hemma igen. men men, det är bara bra så att man har något att fördriva tiden med när man bor ensam...
Jag är rätt trött nu så jag ska ta och sova lite. Vi har mentorstid imorgon sen en gemensam dag på lögarängen med hela skolan.
GOD NATT !
Puss <3

Liten update again!

Som jag skrev tidigare så har jag inget internet hemma hos mig, därför uppdaterar jag nu medan jag befinner mig i skolan. Jag har egentligen slutat för en timme sen, men jag hade tänkt att jag skulle läsa svenska boken samt skriva klart mediauppgiften, men jag har inte gjort något av det. Men jag hade tänkt att göra det imorgon för jag har ändå inget bättre för mig en fredagkväll (a)!  Nu ska jag pallra mig hemåt, ta en liten powernap, käka lite och sen är det träningsmatch! Jag ska inte stå idag, det är Ida men jag ska få stå på söndag på nästa träningsmatch!

VI hörs imorgon!
Ha en bra dag! :)

Puss och kram ;)

Internet= noll!

Mitt internet hemma funkar dessvärre inte, det gör att jag inte kan uppdatera när jag är hemma.Så jag tänkte uppdatera gårdagen nu istället. Jag var i skolan och hade en lektion, men innan käkade jag och Sannaklara subway, sen hade vi historialektion, den var helt okej! Efter det bar det av till stan för att käka glassbuffé med Jenny, Sannaklara och Elias. Gott till tusen var det, men det fick man sota för sen... Väl hemma packade jag lite och somnade tio minuter på soffan innan det var dags för träning. När jag väl kom dit upptäckte jag att jag var en kvart sen, jag som trodde att samlingen var kvart över när den var egentligen var kvart i. Jaja, en lugn träning blev det enda tills efter, då fick vi springa i trappor så man blev hur svettig som helst, men vad gör de om hundra år? Kul var det i alla fall:)
Något jag verkligen gillar nu när jag finally kommit tillbaka till Västerås är den sociala biten efter träning, att jag och mina lagkamrater samt tränare har en konversation! Så roligt de är alltså! :)

Nu ska jag käka lunch, sen ska jag ha psykologi! ojojoj.

Puss och kram :)

Andra dagen avklarad!

Jaha, nu är det tisdagen avklarad också, inte direkt ett jobbigt arbetspass idag heller. Matte B i två timmar och Svenska B i två timmar! Det var lätt avklarat. Sen gick jag och Sannaklara på stan ett tag, jag skulle ha en almanacka så jag kan hålla koll på mitt liv nu under skolan. Skiitdyra tyckte jag att de var , men till slut hittade jag en rosa som jag gav 99kr för. Det sved med tanke på att jag köpte en likadan förra året för 59kr. Men men, nu är det köpt och klart,inget mer handlande till skolan!

Väl hemma och hungrig som ett as lagade jag lite mat. Köttbullar, potatis och rödvinsås! Gott var det, och till efterrätt åt jag vindruvor! Nu tittar jag på Linas Kvällsbok på Kanal 5 som snart är slut. Men fan vilken bra film det är ! Värmländska är fan hur rolig dialekt som helst! Hela filmen är grym! Ivar är coolast!

Nu vill jag mysa, kom hit med dig nu! Snälla?;)

Imorgon börjar jag tolv! Lite sovmorgon är alltid skönt! Men ska luncha med Sannaklara så de blir 11 på stan som gäller!

Nattis allihopa!
Ha en god natts sömn!
Puss på er!



Full fart framåt...

Ja, första skoldagen och första dagen hemma hos mig i mitt Västerås är "avklarat". Mjukstart ändå i skolan, mentorstid i en timme, engelska i 1och 30 sen idrottssnack i 15minuter. Jag ska inte klaga på  min första dag. absolut inte, jag har ju fått träffa mina klasskamrater:) SÅ himla roligt, gud vad jag har saknat alla, speciellt två! ;) Sannaklara och Astrid:) Riktigt roligt att träffa dem :D:D

Väl hemma packade jag lite saker som ska med till nya place. javisst ja, jag kanske inte har talat om. Jag ska flytta till stan! I en egen lägenhet, de ska bli riktigt skönt att slippa komma hem till någon och måste säga hej, samt varje gång jag öppnar dörren på kvällen stirrar man in i grannens vardagsrumsfönster. Inte direkt kul! Nästa vecka  blir det min egna första lya:)
Ska bli himla kul!

Förlåt Sannaklara om jag verkade arg på dig idag, men de var jag inte. Jag var bara allmänt trött och lite slut i huvudet! Jag är absolut inte arg! :) Puss på dig;)

Träning hann jag med idag fast jag är lite små förkyld men jag snackade med min tränare att jag inte skulle springa så jag slapp de och bara var med på innebandyn:) Fy faan vad jag svettades, men de är bra för då förbränner man lite och de är precis de jag vill!

Nu ska jag käka lite vindruvor sen titta klart på Jordan, rättsläkare. Sen blire sängen!

Höres imorgon vänner:)
Puss!

Äntligen!

Jag är äntligen tillbaka i Västerås efter ett fartfyllt sommarlov och nu återstår endast en söndag. Ojojoj... Men tiden går fort när man har roligt sägs de, och de är nog rätt. Men det är inget jag kan göra något åt utan bara följa med i farten. Imorgon blir det att inhandla lite skolmaterial för jag hittade inget tidigare i Hofors. Några block och en kalender, kanske ett par pennor så jag har något att skriva med. Sen blir det vila för hela slanten för jag är nämligen lite snuvig... men det är något jag inte dör av.

Men nu ska jag chatta lite på msn, kolla på Djävulen bär Prada sen sova länge,länge imorgon.

God natt och sov gott :)

Pusspuss<3

Nu är det nära!!

ojojoj. Vad fort detta sommarlov har gått. Jag tyckte jag nyss satt i skolan och slet för att bli klar med mina sista arbeten. Men nu har jag två vardagar kvar och en helg, sen är det dags för årskurs två på infokompgymnasiet! Jag ser verkligen fram emot det, träffa alla vänner , alla lärare och få börja tänka igen:)

Men idag har jag varit hemma och packat hela dagen sen åkte jag,mamma och pappa till Gävle och kikade lite :) hittade dessvärre inget... Men men, skönt att inte göra av med pengar för en gångs skull!

Imorgon blir det färd till Västerås en sväng, skriva på lite papper, fixa lite material för skolan och träna innebandy för första gången den här säsongen:) Sen far vi hem för jag ska till tandläkaren på fredagsmorgonen.

NU ska jag kolla lite tv, snacka med lite vänner på msn sen sova!

God natt och sov gott:)
Pusspuss <3

På besök i Huvudstaden!

Ja, i Stockholm är jag nu, men innan jag berättar om det ska jag tala om något rätt roligt. I lördags när jag skrev mitt senaste inlägg skrev jag att jag inte orkade och inte ville. Men när jag hade avreagerat mig så gick jag ut och sprang i alla fall. Störd är jag men skönt ändå att jag gjorde det. Lite stolt faktiskt över mig själv!

Jaja, nu är jag i Stockholm,mitt i stan, ca 5minuter från drottninggatan och 1minut från vasaparken. Rätt centralt. Men varför jag är här är för att jag har varit hundvakt åt min morbrors hund Cessan. vi har myst lite, varit ute och gått och haft helt okej roligt. Jag har hela dagen idag tittat på film. Först Wallander-Skulden sen Solstorm. Båda var skiitbra! Nu har jag käkat mat och lite glass till efterrätt. Imorgon är det lite kik på stan sen ska jag, min kusin Marcus och hans tjej gå på grönan! Skiitkul ska det bli , längtar:)

Nu är det så att jag håller på att titta på ny lägenhet till mig. Har hittat några men tänker inte tala om var:)

Vi hörs!
Puss<3

-Sannaklara- Taack för kommentaren<3<3

Frustrerad och förvirrad...

Jag har den här veckan varit ute och sprungit, måndag,tisdag,onsdag och torsdag. Igår tog jag en vilodag men jag var ute och gick 18hål plus att jag tränade golf. Imorse när jag vaknade var det bestämt att jag skulle ut och springa, men när jag väl vaknade kände jag att nee, jag vill inte. Jag orkar inte och har ingen lust. Vad gör man då? När jag vet att jag måste ut och springa för att om ca 1 vecka börja träna div 1 innebandy och för att orka med måste jag göra det. Men jag tog på mig shortsen och sen satte jag mig i köket och grät över detta. Varför gör jag så? Jag vet att om jag ringer någon av mina föräldrar så säger de att du vet att du måste inför innebandyn och annars så blir det inge golf idag. jaha? vad gör man då? när jag vet att jag kommer få dessa svar men ändå inte orkar ta mig ut och springa på en jävla grusväg fram och tillbaka? Jag blir så frustrerad att jag sitter här och funderar på hur jag ska göra för att inte kunna gå ut och springa. Ska jag "ramla" i trappan? ska jag "stuka" foten? det här är inte rätt tankar med tanke på att jag vet att jag om ca en vecka kommer gråta igen när jag ska på min innebandyträning och vet att jag ligger efter. Jag blir så matt på mig själv att jag inte har den viljan att gå ut och springa just nu. Jag skulle bara kunna lägga mig ner och gråta ännu mer för att jag känner en press för att träna plus att gå ner i vikt. Men den pressen har jag på mig själv. Men samtidigt så vet jag att mina föräldrar aldrig tvingar mig men ändå vet de också att jag nästa vecka inte vill gå och träna för att jag ligger efter i innebandyn. Finns det några andra sätt att bygga kondition än att gå ut och springa? Jag kommer inte på något annars hade jag provat det för länge sen.
Jag vet inte vad jag ska ta mig till... jag vet att det är skönt efteråt när man kommer hem och känner sig duktig och kan ta en dusch i lugn och ro. Men om man inte har viljan? vad gör jag då? Det blir liksom inte bättre för att jag säger, äh jag springer imorgon, skjuta på träning är det värsta som finns. för då kommer man aldrig till skott med det. Lika bra att göra det på en gång. Men när jag känner en sån motvilja, fast jag vet egentligen inte mot vad... de är just de, vad är det som gör att jag känner, nej jag vill inte ut och springa?
Hjälp mig någon! Får nå fel!

Nu är det inte långt kvar!

Ja, nu är det bara två veckor kvar på sommarlovet och jag har spelat så otroligt mycket golf, men ändå är det inte slut. dessa två veckor som är kvar består av träning, träning och kondition:) träffa lite vänner kanske jag hinner med också!

Ja, idag blev jag klubbmästarrinna på Hofors Golfklubb:) kanske inte helt oväntat men kul ändå att kunna spela bra när det väl gäller:)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... har inget direkt roligt att tala om! Jag lovar att uppdatera lite mer nu framöver!

Ha det bra vänner:)

Puss puss <3

Sommarlovet börjar lida mot slutet..

Helt sjukt hur fort denna sommar har gått. Jag har endast 22dagar kvar innan det är dags att fara till Västerås igen och börja årskurs 2. Kul ska det bli men ändå lite konstigt. Självklart ska det bli hur roligt som helst att träffa mina klasskamrater. Man saknar vissa väldigt mycket!

Mitt sommarlov har bestått av i stort sätt en sak. GOLF! Det har gått riktigt bra också faktiskt. 4,4,4,3,2,1 och lite andra placeringar. Jag är riktigt nöjd men nu är det dags för mig att få spela på den högsta nivån inom juniorgolfen nämligen Elit-JSM. 

Men jag har även varit på liseberg, i falkenberg och träffat mina kusiner, träffat några vänner osv. Det är tre veckor kvar och hela nästa vecka går åt till golf. vecka 33 är jag ledig från tävlingar och då ska jag träna golf och umgås med mina vänner här i Hofors innan de börjar i skolan. Sen v34 är det sista veckan på sommarlovet, då blir det golf och mys. Men nu ska jag fokusera på elit.

Ha det bra så hörs vi !

sommarkramar! <3

RSS 2.0