Påsklov :)

kom på att de var dags för en liten uppdatering igen då :)

Jag har fått påsklov och de känns mycket bra. :) måndag och tisdag har sannaklara sovit hos mig, trevligt med sällskap :) igår blev man upplockad av Lovisa som igår tog körkort ! Vi hämtade Sannaklara och åkte till max och käkade lite :) Sen åkte vi hem och tittade på Wallander - Vålnaden!

Idag började vi tio och LO föreläste :)intressant för nu kommer jag förstå i framtiden vad mamma och pappa diskuterar :p Sen lunch och en ny föreläsning nämligen om ungprivatekonomi. Rätt intressant att få reda på saker om aktier och fonder och lite så. Efter de hade vi typ ett studiepass där jag pluggade rättskunskap!
Efter skolan hämtade mamma mig :) vi åkte till byggmax och bauhaus :p Nu är jag hemma i Hofors och har precis käkat tjockpannkaka! Mums:) Kollar även på en shoppahollics bekännelser. Den är grymt bra :)

Vi hörs :) !

PUSS


Spontanhelg gillas!

Min helg har varit mycket bra måste jag säga! Först på fredagen kom jag hem, fick spaghetti och köttfärssås, sen åkte min familj hem till la famillia Stenberg för att titta på hockey! Klart var man redo för de med djurgårdströja,mössa och halsduk! Men stenbergarna bara skakade på huvudet då alla utom en är brynäsare! Men självklart fick man ha huvudet högst när man gick hem! För Djurgården spöade Brynäs med 3-2 och är klara för semifinal!! Mycket bra säger jag bara! :) Under denna kväll fick Roland, herrn i huset ett samtal där de fick reda på att deras målvakt i korpen var skadad och de skulle vara slutspel i innebandyn dagen efter (lördag). Så man fick ställa upp såklart!


Ingen sovmorgon blev de heller på lördagen. För man ställer ju upp som målis och självklart hade laget jag spelade med första matchen kl9.00! Men ingen skada skedd utan de var bara att stiga upp. Dock förlorade vi med 2-1 och 3-1 innan vi tog tag i det hela och vann tre i rad vilket gjorde att vi klarade oss till slutspel där vi vann i semin med 1-0! I finalen kände alla sig helt slut och var nöjda med en finalplats. Vi släppte in de första målet som vi gjort varje match. Men sen tog grabbarna tag i det hela och vi vann faktiskt med 3-1! Vi vann hela korpslutspelet! Skitkul var det!! :)
På kvällen blev jag bjuden på middag på Hofors enda restaurang Bergsmannen. Förrätt toast skagen, varmrätt vildsvinsplanka och efterrätt marängswiss! Mums! När vi skulle betala så var de en av grabbarna som betalade mitt! Tackar och bockar så himla mycket! Han tyckte jag var värd de efter min bragd i målet! :) Blev hämtad och sen en check på tvn, ställde fram klockan och somnade !
    

 
Förrätt - Toast skagen!              Varmrätt - Vildsvinsplanka!                            Efterrätt- Marängsviss!

Idag söndag har jag inte gjort speciellt mycket. Vaknade vid halv elva och var slut samt en huvudvärk... Kom upp för trappan och päronen stod och målade köket. Vi käkade frukost och kollade på reprisen av körslaget! Sen åkte jag och pappa hem hit till Västerås! Käkade spicy, mums! gick till ICA och köpte lite godis och skulle hyra film, men den var slut :( alla uthyrda... Men men, får hyra den någon annan dag!

Tänkte hyra den här filmen som är väldigt ny på marknaden. Förstår att den är eftertraktad! Men vi får ta de en annan dag som sagt! :)

Nu tittar jag på svenska hollywoodfruar. brukar inte göra de men  de är kul att se Maria Montesami och hennes dialekt...! Muumms! Men nu byter jag kanal till kanal 5 där de är cougar town! Dock har jag redan sett de avsnittet men hellre de än töntarna! :)
Sen börjar säsongstarten av Bones:)

Ha ett bra avslut på veckan!:)
PUSS

Fun! :)

En liten vacker bild på mig, Lisa och Amanda inför den sista lektionen den här veckan, nämligen historia...! Sen bär de av hem till Hofors!


Vi är så söta ! :)

You are the sunshine in my life

Dagen har varit bra. lite lång men ändå snabb. Vi vaknade vid elva och pluggade matte! Vi har varit grymma den här gången. Får fortsätta på den här banan! Gick och köpte frimärke och kuvert för skulle skicka en grej till min hyresvärd. Sen shoppade jag lite mat till kvällen. Jag käkade kött och sås ! De va gott även fast de kanske inte låter som en middag. Men jag blev mätt! Sen lite glass också! Mums! Somnade gjorde jag också innan det var dags för hockey. Djurgården- Brynäs. Dom vann på hemmaplan med 2-1 och nu är det 3-1 i matcher! Heja Järnkaminerna! :)

Nu ska jag gå och duscha sen läsa lite matte, efter de en god natts sömn och ladda för nationellt prov! :)

Puss och kram<3

Älskar dig, vill bara säga tack för att du finns i mitt liv <3

m,s,r,r och m :)

God kväll! en bra dag måste jag säga. först hade vi matte i två timmar där jag behövde hjälp så jag hann inte så långt men längre än jag brukar i alla fall :p Till lunch fick vi pasta med ost och skinksås vilket var väldigt gott ! Sen hade vi svenska där alla protesterade mot läraren så vi inte hade något läxförhör. mycket bra jobbat klassen! När vi slutat den lektionen gick jag över till gula huset för att plugga rättskunskap. Det gick helt okej, men Madde och Emelie störde mig lite grann:p vi säger så i alla fall! Vid 16 gick jag och madde hem till mig och sen till pizzerian och käkade kebab! Shoppade lite på apoteket också! Fixade även lite efterrätt på coop! Efter de gick vi raka vägen hem till mig och pluggade matte hur länge som helst faktiskt! Vi är grymma och de kommer gå hur bra som helst för oss på nationella:) Nu har vi tittat lite på tv och så men nu är madeleine upptagen med att snacka med sin pojkvän så jag passade på att uppdatera. För det blev nämligen så att Madde spenderar natten här hos mig:)

Nu har hon slutat snacka i telefon och jag tänkte vara lite social!


VI hörs ! Ha de bra ;)<3

PUSS !

can´t take my eyes of you...

måndag igen

Idag är de måndag igen och en ny vecka att se fram emot. Spanska, engelska och idrott var dagen i skolan och de gick bra faktiskt. Spanskaläraren var inte där så vi fick en uppgift. Lämnade in den när vi nästan var klara och gick och käkade en god bakad potatis med kycklingröra. Sen engelska, där äntligen vår lärare var tillbaka! Mycket bra säger jag bara! På idrotten hade vi simning vilket var mycket roligt ändå även fast jag inte gillar att ha bikini på mig. Men de gick okej ändå, dock drunknade lisa och emelie typ när jag försökte rädda dem. haha! Jag hoppas att jag slipper rädda ngn för den kommer dö ändå. :p haha! Efter lektionen stannade jag och emelie kvar och simmade 30 längder och emelie 40! Jobbigt måste jag säga för nu sitter jag här med träningsvärk och allt. Men jag har också tränat innebandy men ändå. JAg är slut...

Nu ska jag gå och duscha sen ska jag sova!

God natt och sov gott! <3

PUSS !

Jag hoppas att de försvinner snart


-----

inte kul att vara ensam...
inte kul att veta
inte kul att sova ensam
inte kul att sakna föräldrar
inte kul att du inte vet något
inte kul att jag inte har någon ork
inte kul att ha sockersug
inte kul att inte känslorna försvinner
inte kul att vara frustrerad
inte kul vecka med np och grejer...
inte kul att klaga men känner att jag måste.

KUL ATT DU ÄR TILLBAKA ENGELSKALÄRAREN:) saknat dig!

myssöndag

Söndag idag och dagen efter ett av årets höjdpunkter! Gårdagens fest hemma hos tuva var rolig som fan! Först god mat sen anlände trevligt folk. :p kom hem vid halv tre, Vilket ledde till att jag inte vaknade idag förrän kl 14.00! Men skönt var det att sova i alla fall! Blev lasagne till frukost vilket var väldigt gott! Sen gick jag och handlade lite grann, behövde toapapper och lite mat för kommande vecka :) Har tittat på handboll på tvn där Guif vann mot Alingsås och nu tittar jag på SMfinalen i bandy mellan bollnäs- hammarby. Det är snart fem minuter kvar och bajen leder med 3-1.

Måste hämta kraft för att diska... Sen ikväll är det Johan Falk- Leo Gaut! Den är grymt bra så jag måste se den igen!

Imorgon börjar allvaret igen. Blir fokus på matematik den här veckan för de är nationellt prov på torsdag!

Nu ska jag se klart bandyn!

Hörs!

PUSS!

PARTYTIME!

God eftermiddag mina vänner!

Dagen så här långt har varit trevlig även fast jag tillbringat tid på stan ensam. Har varit in i alla affärer jag normalt sätt inte besöker, men ville hitta ngt fint till ikväll och jag tycker jag lyckades rätt bra! De blev svarta leggins, ett linne och en lite större tshirt över ;) blir nog bra. jag är i alla fall nöjd! Nu ska jag plocka undan kläder här i lägenheten sen blir de en dusch, föning och plattning av håret. SEN ÄR DET DAGS! Jag och the girls ska till Tuvis och äta middag, sen är de partytime ;) kommer bli mycket trevlig kväll hoppas jag!

Ha en bra kväll allesammans, för det vet jag att jag kommer ha! ;)

PUSS !

life is a bitch!

JA. Rönnby är i semifinal med 3-0 i matcher mot Täby! Fy fan va bra jobbat ladies! Mycket spännande match måste jag säga. :)

Idag har jag varit i stockholm hela dagen med elevinflytande gruppen! Vi lärde oss mycket nya saker och fick med oss massa ideer hem till skolan. God lunch fick vi också. Det hade varit en massa klagomål på mat så nu hade ansvariga gabriella beställt pizza! :)

Ikväll har jag varit på matchen och kollat på upplösningen av let´s dance där Willy äntligen åkte ur. Tack svenska folket för ni röstade ut honom idag. Nu tittar jag på happy gilmore och snackar med lite folk! Blir läggdags snart. man har lite att uträtta imorgon på dagen innan man beger sig på middag och party! :)

Skriver imorn! Ha en bra natt :)

PUSS!

Orken, var är du ?

Jag är så himla trött i hela kroppen hela tiden... Vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. För det funkar inte att sova ut... Men men, skolan känns jobbig men ändå är den inte det. eller jag vet inte egentligen! Sen är jag jämt godissugen:( blir så arg på mig själv att jag inte kan stå emot allt sött... Vad ska jag göra?:(

Jag har idag fått reda på att de blir en tripp till Tyskland på påsklovet och spelar golf :) Mycket skoj! :)

Eftersom ingen ork finns här så tänker jag inte skriva något mer, uppdaterar imorgon! :)

PUSS!

Vackert väder

Ja, god morgon allihopa:) vilket vackert väder vi har ute idag!

Jag befinner mig nu i Hofors igen och igår var vi hos mormor och käkade middag och spelade plump! De va mysigt!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer men vi får väl se :)
Ikväll är det i alla fall final i melodifestivalen och den måste ses! Hur, var och så vet jag inte men det blir nog super ändå!

Ha en bra lördag:)

PUSS!

Onsdag!

Hej!

vilken bra dag jag haft idag! Först fick jag sova till halv elva, sen en rätt god lunch som bestod av potatismos och falukorv! Sen hade vi naturkunskap där John föreläste för oss i två timmar... Sen gick jag till tingsrätten och hämtade domen på den kille som jag skriver om i rättskunskapen och så. Sen följde jag, jennifer och emelie med madde när hon skulle möta upp nån kille hon har på g. Hoppas han är en bra kille! :) Sen gick jag hem och gjorde klart både samhällsuppgiften som skulle kompletteras och rättskunskapen som skulle skrivas klart. De va riktigt skönt att få det gjort. :) vid fem cyklade jag till fryx där jag skulle ha handbollsträning:) först löpning i ca halvtimme, sen en massa spring och skott! Gud va kul de va :) Träffade inte mål alla gånger men mestadels så fick jag till det! :) Imorgon är det träning igen! Är så himla roligt asså!:)

Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite engelskabok tror jag. Sen sova! :)

Ha en god natts sömn vänner:)
Förresten, om ni undrar varför jag aldrig lägger ut bilder så är de just nu för att mina päron har kameran hemma... Men bilder kommer snart, lovar de:)

PUSS!

I´m not surprised...

Tisdag idag och två lektioner som kräver en massa... Först matten som egentligen inte var jobbig men allt är jobbigt när man inte har någon motivation:( sen en lunch som bestod av soppa.. jättemycket mat eller inte. Men sen en svenska lektion där vi i ring satt och snackade om medeltiden och renässansen och grejer... inte kul iaf.
Efter lektion fick jag vänta en timme för att gå på elevinflytandemöte kl15. Vi kom fram till en massa bra saker ;) så de gick bra. Sen gick jag och madde hem till  mig och käkade lasagne och lyssnade på melodifestival CD:n som jag har!
Sen vid sex åkte hon hem och de blev vänner på tvn för min del! Nu är det biggest loser på tv samtidigt som eltseriehandboll så jag vet inte riktigt vad jag ska titta på. lite splittrad faktiskt... Kl 20 är de dating in the dark och 21.00 The mentalist! Säsongstart igen! GUD VAD JAG LÄNGTAT! :)

Nu måste jag samla kraft!

Ha en bra kväll och sov gott !

PUSS OCH KRAM! <3


Stöten :)

Nu sitter jag och Bella i lägenheten och ska snart titta på sommaren med göran ;) Vi har åkt i två dagar nu och mina tår håller på att dö... Jag fryser så in i helvete när jag åker, speciellt om händer och fötter. Vi har åkt i funparken typ hela tiden, men gjort en pistride över hela stöten. Har nog åkt alla backar nästan ;p

Ikväll blir de let´s dance och fläskfilé med potatisgratäng:) Sen lite kortspel tror jag! Ska spöa päronen och Bella:)

Gårdagen gick vi upp kl halv åtta och satte oss i bilen oh åkte till Stöten:) De va trevligt och bilresan gick mycket fort måste jag säga! Igår kväll tittade vi på luftslottet som sprängdes och gud va den är bra! Jag har redan sett den men ändå kul att se den igen! :)

Nu ska jag lämna över datorn till Bella så får hon också blogga lite(A).
Hörs då !

Se upp i backen, annars får du kaviar i nacken! :) Ett roligt citat:)

Puss !
I knew it was to good to be true...

mitten av lovet :)

Nyvaken och känner mig som en helt ny människa. Jag behövde helt enkelt nästan 12timmars sömn för att bli jag igen. Denna dag är fullspäckad så vi får höras senare!

Ha de bra i yrvädret:)

PUSS!

Började bra... men kul var de:)

Ja, klockan är snart 20.00 och då är de dags för VSK - Saik på tvn. Mycket spännande och jag hoppas att Sandviken vinner :)

Ja. till gårdagen då. VI åkte till Fagersta (hem till Astrid) vid tvåtiden med tåg. De va jag, Lisa, Lovisa och Amanda:) Väl framme gick vi och handlade lite mat, det blev tacos. vilken tur, jag som inte ätit de på ett dygn! Men jag älskar de så de va mumsigt!
Men innan vi åt blev de ett par shottar och en drink... Slog till på en gång kan man säga eftersom jag inte käkat på ca 7timmar. Men men, sen gick de undan. Drink efter drink och sen var de kört. Vid tolv hamnade jag på toaletten, aspackad och spydde så jag höll på att dö... Sen gick jag en trappa ner och spydde igen. Som tur var så har jag Underbara vänner som tog hand om mig och hjälpte mig i säng vid ca 1. Sen fortsatte de parta loss till 3...
På morgonen vaknar jag vid halv tio och en känsla av att de inte är min dag idag. Jag mådde inte bra kan jag säga. Huvudet snurrade, illamående, huvudvärk och helt lost... Men jag tog mig ur sängen nästan först ändå! Men de skulle jag inte ha gjort... Drack lite vatten men de kom upp lika snabbt.. Helt sjukt! Men jag repade mig och vid ett på eftermiddagen efter en jobbig promenad åt jag lite grann. Sen fick jag skjuts till centralstationen och åkte tåg till Torsåker där jag fick hämtning av mormor och Olle.

Nu är jag tillbaka i hofors igen och de är skönt att vara hemma. Dock blir jag inte de så länge för vi åker till Stöten på torsdagmorgon! Jag mår lite bättre och har käkat lite mer !

BANDYDAGS !
HEJA SAIK! :D

HA en bra kväll!

PUSS

RSS 2.0