Lov!

Äntligen är de lov på riktigt.! Vaknade imorse hemma hos mamma och pappa. Packade grejerna och fixade lite. blev en frukost och sen bar det av till Västerås :) Vi kilade ner på stan när vi kom fram och det blev Spicy till lunch! MUMS! Sen åkte jag till samlingen och visste att de blev bänken, men nej då, fick i alla fall stå hela sista perioden och vi vann med 9-5 !
Fick skjuts hem hit där jag ligger nu! Har duschat, käkat, rakat benen och snackat med J ! :) mycket trevligt säger jag bara! EN bra söndag den sista februari!

Nu är det wallander på tv och jag känner för att titta på den även fast jag redan sett den!

NU ser jag bara fram emot imorgon! De kommer bli så kul !

Ha en bra kväll!

PUSS OCH KRAM !


Såja!

Min blogg kanske inte är världens snyggaste. Men eftersom jag suger på stilmallar och grejer på bloggen så får den se ut så här för tillfället. Den ser ju mycket bättre ut nu än den gjorde tidigare!

HA de bra :)
hörs!

PUSS


Fram och tillbaka med glädje!

Hej!

Jag har ju kommit på att jag har en blogg så jag tänkte att de är dags att uppdatera den lite oftare. Gjorde en lång update för några dagar sen men nu ska de bli regelbundet!

Jag var igår i Avesta och träffade Malin, en handbollskompis som jag spelat med när jag spelade i Avesta. Vi kollade på Vänner, en gammal video från handbollscup i Danmark, gud så man såg ut. SHIT! Hemmagjordpizza och godis bestod hela kvällen av och en himla massa snack:) Himlans trevligt! De blev inte sömn förrän vid 4 då jag inte orkade längre. Malin somnade 1och en halvtimme senare pga ett samtal i telefon. :) Vaknade vid halv tolv och käkade frukost. Då kom jag på att jag inte ville sitta ensam hemma i Västerås en lördagkväll. Då ringde jag pappa och frågade om han ville hämta mig. För päronen ska ändå till Västerås imorgon! Så jag fick komma hem! Blev en lugn och skön kväll ikväll! Tacos och lite godis även idag blev mycket lyckat!

Jag är fruktansvärt mätt och trött, känns som de är mitt i natten fastän klockan precis passerat 23... Helt sjukt!
Imorgon är de sista matchen i div1 för säsongen. Jag, på bänken som vanligt. men har ett litet hopp om att kanske få spela! Dock endast pytte... S

Nu ska jag checka läget och fixa facebook till mamma tror jag!
Ha de bra ;)

PUSS!

Come to me now, I need you!

Tröttis...

Jag är så himla trött.. Därför jag inte uppdaterat på sistone tror jag.. eller jag har nog helt enkelt glömt bort att jag har en blogg...

Förra veckan var en mycket händelserik vecka!
Måndag: inget särskilt! :)
Tisdag: ROMME! HUR KUL SOM HELST :)
Onsdag: Första handbollsträningen med IVH!:)
Torsdag: Stockholm med Samhäll B :)
Fredag: Då hände en massa grejer. Min mamma skulle komma hit till Västerås och hämta mig men hon hann bara komma knappt en kilometer innan hon frontade med bilen... Jag blev hur rädd som helst! Men de var ingen fara med henne som tur var. Men hon och den hon krockade med fick åka ambulans och läggas in på sjukhus. Jag fick då ta mig mot Hofors men kom endast till Sala för att tågen var inställda och försenade och en massa. Dessutom kunde inte pappa komma och hämta mig utan de blev min mormors man som fick ta bilen till Sala och hämta mig. Men på väg till centralen innan jag skulle åka tåg så ramlade jag utanför Donken på vasagatan. Jag började blöda på knät men ingen större fara. Dock svider det än idag. Och detta var en dryg vecka sen. När jag väl kom hem efter att ha hämtat tre gamla tanter (inkusive mormor) så var jag äntligen hemma. Där var pappa och lagade kött och potatisgratäng! MUMSIGT!
Lördag: Jag och pappa åkte till Gävle sjukhus och besökte mamma som var helt drogad av morfinet att hon knappt orkade träffa oss. Efter 20minuter fick vi åka därifrån för hon var så trött. Men de gjorde ingenting. Fick träffa henne i alla fall :) Väl hemma hämtade vi Maria och åkte och handlade kvällens mat, tacos. Jag och Maria skulle ha en liten tjejkväll med god mat och lite god dricka! De blev lite mycket av varje men vi hade väldigt roligt! :) vi hann även med melodifestivalen =) Där Timotej gick till final ! Dom va grymma:) VI tittade även på The proposal! Den var grymt bra:) De blev även Ice Age 3! Även den var mycket underhållande! :)
Pappa kom hem lite onykter vid 1tiden och vi somnade strax efter två.
Söndag: Pappa och jag var ute och skottade så jag fick träningsvärk... Sen åkte vi och hälsade på farmor&farfar ett par timmar. Efter de åkte vi till värnahallen och pappa dömde innebandy:) jag lekte lite med boll och hade trevligt! På kvällen blev de en sallad och vi tittade på OS:)

Måndag den här veckan:
Jag var ledig från spanskan för läraren var ledig och sen från engelskan för min stackars lärare har haft av hälsenan. Tycker väldigt synd om henne! Hoppas hon har de bra och kommer tillbaka snart:)
Dessutom tog jag ledig från idrotten för att kunna hämta mamma från sjukhuset. men fick reda på sen att jag inte hade någon idrott heller. Sen åkte jag och pappa hem till mig i Västerås. Där tränade jag både innebandy och handboll :) Mycket roligt !
Tisdagen var mycket trevlig! Först en lugn mattelektion, sen en god lunch, efter de hade vi svenska... Inte lika kul men ändå lugnt.Efter skolan fick jag vänta i två timmar på lillen (Astrid) Som skulle sova hos mig. Så jag snackade lite med Elaine och tog en liten powernap! Vid 4 slutade hon och vi gick till ICA och handlade mat för kvällen. De bjöds på kycklingwrap! Hur gott som helst! Efter de åkte vi till Rocklunda för att titta på bandy. VSK-SAIK. Självklart vann Sandviken och de var bara jag och Astrid som jublade när de gjorde 2-1 i sudden death! Sen åkte vi hem och sov!
Onsdagen alltså igår vaknade vi till Higher! :) mycket bra låt! En lunch på skolan blev det också där de bjöds på thaikycklinggryta och nudlar. De va gott! Enda lektionen vi hade var naturkunskap och den var hur lugn som helst. Fick reda på provet och läxförhöret. Säger bara provet och där var jag en poäng från VG. alltså G+. Läxförhöret gick mindre bra så de måste jag göra om... Efter skolan gick madeleine till solen och jag följde med! Hon blev typ bränd och jag fick ont i huvudet av strålarna då jag satt bredvid solariet ! Efter de blev de en sväng till den gula fågeln och käkade lite. Efter de blev en sväng till Stadium och köpte tejp inför kvällens träning. Men jag tränade aldrig för jag var så himla trött och skulle plugga... Men nå plugga blev de inte utan jag och madde kollade tv, chillade. sen blev de en sväng till Coop och inhandlade väldigt nyttiga saker ! C, C och S! MUMSIGT! Somnade vid typ 1. ! 

Idag är det torsdag! Jag har haft rättskunskap och media. De va föreläsning i två timmar. Sen ett personligt samtal med Agneta, gick inte bra... men de är bara att rycka upp sig... Idag blir det dubbel träning. Först handboll sen innebandy ! kommer vara helt slut ikväll när jag kommer hem! 

Nu ska jag sluta skriva. tänkte bara tala om vad som händer i livet just nu. Kommer uppdatera lite oftare från och med nu. Annars är de ju folk som klagar ;) haha! 

PUSS OCH KRAM !! <3 

love is in the air

jag vet inte...

...vad jag ska göra? jag blir tokig på allt runt om just nu... blir frustrerad som fan.


Innebandyhelg!

God middag!

Innebandy fredag, lördag och idag söndag.
I fredags spelade våra damer mot Huddinge och vann med 6-4.
Igår spelade vi mot Hammarby och förlorade med 4-5...
Idag spelar våra damer igen och de möter Täby.

Vill ni läsa om helgens matcher, gå in på www.ladiesedition.com

Men annat än innebandy har jag också hunnit med också. I fredags ko´llade jag lite på tv men somnade ganska tidigt.
Igår ,lördag var jag och Amanda här hemma hos mig och lagade lite mat, drack lite gott och käkade godis! Melodifestivalen blev det på tvn och Manboy var en stor favorit hos båda ! Mycket roligt hade vi. Hon målade naglarna och plattade mitt hår också! :) trevligt iaf ! :D

Nu ska jag försöka läsa lite naturkunskap, sen är det innebandy och sen naturkunskap igen! :) men tror de blir en liten sväng på stan nu först innan jag beger mig till Kristiansborg!

Ha en bra alla hjärtans dag! Jag ska bara ta mig igenom den. gillar inte den dagen speciellt mycket :p !

Puss !

sällan är aldrig bra...

Nu kom jag på att jag har en blogg så jag tänkte skriva lite!

Jag har idag varit i skolan och haft svenska och matte. Sen gick jag och Lisa till friskis och gymade. Vi kommer bli så snygga till beachen 2010, Nu är jag hemma och kom nyss på att jag har läxförhör i naturkunskap.. inte kul men måste göras...

Kom också på att jag måste börja läsa två böcker också. sen göra hemprovet i historia. sen är det lite engelska också. måste ta tag i de här nu.

HA en bra kväll!

Pusss!

kort och intensivt.

Hej!

jag befinner mig i den lilla orten Hofors för tillfället. Var ledig från skolan igår så jag kunde få lite qualitytime med min familj. När jag vaknade igår vid halv elva gick jag direkt upp och pluggade samhäll. Först Europarådet, sen Globaliseringen, efter de filmrecensionen till svenskan. känner mig så stolt att jag klarade av de! Nu är jag fas med allt. Efter de begav vi oss hem till farmor och farfar och umgicks lite, käkade mellanmål och myste. Vid 16tiden ringde jag amanda och vi träffades på hanssons och tog en kopp choklad och snackade lite. Vi gick till hoforshallen och kollade på innebandy också, Hofors - Mora. Vi såg de två första perioderna då stod de 2-5. alltså bortaledning. Då gick vi hem. Tog reda på hur mycket det blev och Mora vann med 7-4.

På kvällen tittade mamma,pappa och jag på let´s dance och käkade popcorn samt drack loka. måste vara lite nyttigare nu när mamma och pappa försöker gå ner i vikt. Ska också börja nu igen men inte förrän på måndag.

Nu är det lördag och idag åker jag till Borlänge och ska spela div1 match. eller kanske inte spela, men sitta på bänken i alla fall.. Sen åker vi hem igen, hämtar grejor och far till västerås. för imorgon är det länslagsmatch i kungsör och det tar lite tid. därför åker vi till västerås redan ikväll. så man får lite sovmorgon imorgon.

Hade hoppats på att få stanna längre här hemma men så blev inte fallet...

Nu ska jag käka frukost och tagga till bänken!

Ha en bra dag:)

PUSSS

tröttis

Gud vad jag är trött. Helt slut i kroppen och hjärnan... Tänkte ta en dusch och sen sova. ska upp tidigt imorgon. Det blev så att jag fick idag reda på att jag ska åka till stockholm på centralt elevråd med de andra infokompskolorna. Vi åker 7.52 :) Det ska bli roligt :)

Idag har jag haft matte, lunch, svenska och sen ett elevinflytandemöte. Sitter i den gruppen nu:) hihi! Sen gick jag och madde till ica och köpte till godis. Hem till mig och tittade på lite film,  men hon blev lite trött så hon åkte hem. Till middag blev de plättar :) Gott! Nu tittar jag på mästarnas mästare. Efter de blir de dusch och sömn.

Annars har jag inte så mycket mer att säga. Lite kul att snacka med en viss person bara :)

Nu ska jag kolla vidare! Ha en bra kväll!

Sov gott!

PUSS

Ja.

Nu har jag inte uppdaterat på länge. Men tänkte göra det nu. Jag har varit i Göteborg i helgen och vi spleade SM. Vi gick enda till SM-kvartsfinal men där tog resan slut. Dock är vi bland de 8 i Sverige. Så jag är rätt nöjd ändå. Men nästa år ska vi ta guld! Dock har jag socialiserat mig lite mer i laget vilket jag verkligen tycker är roligt. Har snackat med fler och känner mig som en i gänget. Kanske var på tiden men de är inte lätt.

Sen fick vi idag har reda på Raoul Wallenberg stipendiet . Den där ledarskapsutbildningen som jag sökt. Dock kom jag inte med.. Blev besviken för jag hade verkligen sett ram emot att få åka eftersom jag känner att jag skulle ha nytta av den senare i livet. Men men...

Nu tittar jag på innebandy på tv. Falun - Rönnby och vårt A-lag leder just nu leder med 4-2. Det ser bra ut. :) Dock gillar jag inte expertkommentatorerna som sitter och snackar och tror att dom kan nånting, För det kan dom inte. Dom snackar endast en massa skit. Måste bli bättring där säger jag bara.

Annars är det bra, dock har jag mycket samhällsarbete som jag måste jobba med. Det ska jag ta tag i nu så jag hamnar i fas med allt. Det är det enda jag ligger efter i och det är inte speciellt svårt att ta igen ett ämne jag 'älskar. Men det är inte lika roligt nu som det var i 1an.  Men ska skriva bra arbeten så det blir ett fint betyg ändå.

Nu ska jag fortsätta titta på innebandy och sen göra i ordning mat. Vi hörs !:)

PUss !

RSS 2.0