Ja.

Nu har jag inte uppdaterat på länge. Men tänkte göra det nu. Jag har varit i Göteborg i helgen och vi spleade SM. Vi gick enda till SM-kvartsfinal men där tog resan slut. Dock är vi bland de 8 i Sverige. Så jag är rätt nöjd ändå. Men nästa år ska vi ta guld! Dock har jag socialiserat mig lite mer i laget vilket jag verkligen tycker är roligt. Har snackat med fler och känner mig som en i gänget. Kanske var på tiden men de är inte lätt.

Sen fick vi idag har reda på Raoul Wallenberg stipendiet . Den där ledarskapsutbildningen som jag sökt. Dock kom jag inte med.. Blev besviken för jag hade verkligen sett ram emot att få åka eftersom jag känner att jag skulle ha nytta av den senare i livet. Men men...

Nu tittar jag på innebandy på tv. Falun - Rönnby och vårt A-lag leder just nu leder med 4-2. Det ser bra ut. :) Dock gillar jag inte expertkommentatorerna som sitter och snackar och tror att dom kan nånting, För det kan dom inte. Dom snackar endast en massa skit. Måste bli bättring där säger jag bara.

Annars är det bra, dock har jag mycket samhällsarbete som jag måste jobba med. Det ska jag ta tag i nu så jag hamnar i fas med allt. Det är det enda jag ligger efter i och det är inte speciellt svårt att ta igen ett ämne jag 'älskar. Men det är inte lika roligt nu som det var i 1an.  Men ska skriva bra arbeten så det blir ett fint betyg ändå.

Nu ska jag fortsätta titta på innebandy och sen göra i ordning mat. Vi hörs !:)

PUss !

Kommentarer
Postat av: Lina

Var det innebandySM? :P Hur går det med handbollen då? :) Tränar du fortfarande? Kram

2010-02-10 @ 10:52:12
URL: http://helbraflinga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0