Studentfirande och golf=min helg!

Den här veckan har jag tillägnat bara åt att plugga så att jag från och med nästa vecka kan lägga allt fokus på golf. Jag har pluggat samhäll hela dagen igår och förrgår. Idag har jag skrivit klart idrott och hälsa uppsatsen och en del av EU-frågorna jag fick från Cissi (vår samhällslärare) för att jag är ledig imorgon. Jag ska nämligen till stockholm på student, min kusin Marcus tar den imorgon och jag är där och ska fira den med honom! Sen blire hem till Hofors. Spela golf lördag och sen en liten utgång på bessemerfesten i Hofors kanske. Söndag blir det tävling med pappa sen bär det av till Örebro för tävling!

Nu ska jag kolla klart på SATC, sen duscha och packa sen sova!

God natt och sov gott mina vänner ;) !! <3

Puss på dig<3


tisdag !


Hej!
Idag var vi på VLT på studiebesök. Det var jättekul och väldigt intressant. Vi fick fråga frågor och spela ett jätteroligt spel. Till lunch åt jag skink och brocoligratäng men jag åt inte brocolin, för det tycker jag inte om. Men jag åt däremot morötter som jag absolut inte tycker om. Men jag har varit ätt onyttig tycker jag själv så jag kände för att vara lite nyttigare idag. Sen hade vi engelska men jag är klar med den kursen men jag var där ändå som lite sällskap, plus att jag tycker att det är roligt att träffa min engelskalärare:). Efter de hade vi estetisk verksamhet där vi inte behövde göra nånting. Men jag fick reda på ett betyg jag kommer att få i estet. brabra!

Väl hemma pluggade jag samhäll enda fram till nu. Nu tittar jag på NCIS och sen är det The mentalist. Efter det blir det spanskaplugg en timme. Har nämligen prov imorgon.




I wanna know what love is, I want you to show me


Hemma i Västerås igen!

Nu är jag tillbaka i Västerås igen. Efter en tripp till Hofors och Örebro. I hofors blev det bara golf och samma sak i Örebro. Nu när jag är här igen blir det lite pluggande och golf. Hela min tid går åt till golfen!

Nu ska jag sova!
GOD NATT !!!

Hofors!

Jag befinner mig nu där jag växte upp, i Hofors. Igår när jag kom hit började jag med att åka ner till golfbanan och slå lite. Sen träffade jag Amanda och vi käka på depå, sen snackade! Trevligt att ses igen:) Sen kom jag hem, somnade direkt. Ställde klockan på 10.30 idag för att jag skulle komma upp! Sen har hela min dag bestått av golf. Enda fram till kl 19. Då åkte jag hem och fick en underbart god middag, TACOS! Jättegott var det. Nu sitter jag här vid datorn, ska snart duscha! Först uppdatera min golfblogg.

Glömde skriva igår! Men vi spelade minigolf på idrotten och innan vi kom dit var skolans rekord 59slag. Martin fick 54slag och trodde att han var bäst! Men jag fick 51slag! Jag slog Martin! Jag blev jätteglad:) Bra försök i alla fall pysen;)


Imorgon blir det golfbanan igen! Alltid lika roligt!
Ha en fortsatt bra kristi himmel färdsdag idag!

Puss på er<3
speciellt på dig <3


En tanke blev många tankar!

Jag satt och tänkte på en sak vår lärare idag sa på engelskan. Hon frågade oss elever varför vi är så "betygskåta"? Ingen av oss gav henne något ordentligt svar. Jag tror att det har väldigt mycket att göra med vad man själv vet att man kan. Om jag vet att jag är jätteduktig i t ex. svenska och jag vet att jag kan skriva, stava, är jätteduktig på grammatik. Det är ganska självklart för oss elever att vi vill ha ett bra betyg. Men om man tittar på ett annat ämne som man inte är så himla duktig i som t ex. estetisk verksamhet, man vet att man inte är duktig på att spela teater eller ta kort eller vad man nu gör på estetisk verksamhet. Men ändå känner man att man försöker, lyckas man inte blir vi besvikna på oss själva men ändå gör vi inte så mycket åt att vi får ett G. Vi kanske inte kämpar så pass mycket för att få ett VG. Om man kämpar allt man har och verkligen ger allt men ändå bara skriver G på allting, då tycker jag att man är värd att få åtminstone en liten komplitering för att kunna få VG. Något som skulle vara bra i betyget är, hur flitigt man jobbar. Något som jag själv tycker ska vara med är hur man är i skolan, alltså uppförande. Jag känner att jag går emot mig själv lite grann här eftersom jag är medlem i SSU. Men bara för det behöver man inte stå för allt de tycker.

 Men varför blir vi besvikna om vi inte får MVG?
Jag tror att det har väldigt mycket att göra med kraven på sig själv. Om jag är duktig på språk så är det klart att jag engagerar mig mer för att det är roligare, men samtidigt kräver jag mer av mig själv när jag vet att jag kan saker. Men som jag skrev tidigare så måste vi nog tänka om vi elever. Man kan inte kunna allt , inte vara bra på allt. Men varför begär vi det? Jadu, det kan jag fundera på länge. Om vi ska se till mina betyg så kommer jag gå ut med max två G, minst tre MVG och resten VG. Då undrar ni säkert om jag är nöjd? Ja, det måste jag säga att jag är. För de två G som jag tror jag kommer få är pga en viss lärare som jag absolut inte gillar... Jag har så svårt för henne så det finns inte. Jag tror att jag skulle kunna få VG i en av kurserna men det får vi se. Jag ska försöka i alla fall.

Om vi ska titta på mina krav i skolan. De är rätt höga måste jag själv säga. Jag sätter "ribban" för högt i många ämnen tror jag,men ändå känns det bra att jag lyckas få bra betyg. Kanske hjälper det med att ha höga krav? Men och andra sidan gör det att jag har stor press på mig själv så jag till slut bryter ihop. Det har hänt några gånger under det här första året. Jag har lärt mig väldigt mycket av det måste jag säga. Om vi tittar på språk så är jag rätt duktig, inte ett MVGbarn, men jag känner att jag har möjlighet till MVG om jag kämpar och lägger ner jättemycket tid. Men jag är för bekväm för det. Jag är rätt nöjd med ett VG i både svenska och engelska. Men när jag fick G på ett engelskaprov i början av 1an höll jag på att börja gråta. Jag har aldrig i hela mitt liv haft ett G i engelska. Det har varit tabu hela vägen. Under högstadiet hade jag i stort sätt MVG i allt jag gjorde i engelskan. Men nu är jag lite bekvämare vilket gör att jag är nöjd med VG. Jag känner inombords att jag skulle kunna klara ett högre betyg, men det får vi ta itu med nästa termin när jag har samlat krafter under sommarlovet.

Jag har tänkt på er som inte har det så lätt i skolan. Jag pekar inte ut någon utan alla i hela Sverige som har det lite jobbigare än vad jag har. Varför jag inte får MVG i alla ämnen är för att jag inte orkar plugga och engagera mig speciellt mycket. Men för er som kämpar för ett G måste tycka att det är jättejobbigt när någon annan i klassen kommer ut och ser jätteledsen ut för att ha fått ett VG. Jag kan tänka mig hur det känns. Jag skulle känna mig förnedrad och en respektlöshet mot er andra som har det tuffare i skolan. Men skillnaden på att ha det svårt i skolan och skita i skolan är stor. De som försöker men har det jättesvårt är värd extra cred för att de åtminstone försöker. Men sen har vi raka motsatsen, såna som bara får nya och nya inlämningar och prov, men skiter i dem. Sen sitter de och klagar på att de inte orkar med skolan och att det är så jobbigt att ha så mycket. Sådana människor blir jag faktiskt rätt trött på. Det är bara deras eget fel om de skiter i skolan. Det är bättre att gå till skolan, göra sitt bästa, få ett G och gå hem. Jag förstår inte vad som är så himla svårt? För de som har svårt i skolan förstår jag helt men inte de som bara skiter i allt och skolkar hela tiden. Usch på er som inte ens försöker!

En annan sak jag irriterar mig på (nu när jag ändå är igång) är folk som inte tar sitt ansvar i gymnasiet. Det är en frivillig skola som vi själva har valt, inriktning och allt. Det är vårt ansvar att vi får saker och ting gjorda. Vi gör det för vår skull inte för våra lärares. När man blir sjuk och är borta några dagar. Vad gör du då åt allt du missat? Går du runt till de olika lärarna i skolan och frågar vad de gjorde på förra lektionen, eller väntar du tills nästa lektion och säger: men jag var sjuk förra gången... Sånt tål inte jag. (förlåt om några av mina vänner gör så , men jag känner så här). Vi är snart vuxna människor och vi har eget ansvar för vår utbildning. Jag skulle aldrig klara av att bli lärare. Att varje lektion få höra: jag var sjuk förra gången så jag har inte gjort den uppgiften... Jag skulle lacka ur direkt och tala om för eleverna att de inte går på lågstadiet längre. Eget ansvar är nyckelordet på gymnasiet.

Jag skulle kunna räkna upp hur mycket saker som är otroligt dåligt med elever på gymnasiet. Jag känner att jag klankar på mig själv, men egentligen inte för jag tar inte åt mig av min egen kritik för att jag vet att jag tar mitt ansvar. Dessutom inte bara i skolan, jag gör allt annat när jag kommer hem. Lagar mat, diskar och allt annat som er mor och far gör för er när ni kommer hem och sätter er vid soffan. Men det kanske är det som gör mig till en mer ansvarsfull människa i skolan också? vad tror ni? Har ni några synpunkter på det jag just skrivit. Lämna gärna en kommentar!

Nu när jag fått ur mig lite tankar och irritations moment kan jag äntligen gå och lägga mig!

Puss <3


i miss you...

19/5-09 Grattis Marcus !

Jag vill börja med att gratulera min kusin Marcus som idag fyller den gröna skylten! alltså 20år. GRATTIS!


Grattis!

Idag har min dag varit lite bra, lite regnig och lite bra. Jag började med nationellt prov i matematik kl 9.00 imorse... Det gick inte bra känner jag. Jag hann dessutom inte svara på alla frågor vilket gör att jag kan glömma ett MVG, men VG får jag nog i alla fall. Det är helt okej, men jag visste att jag hade chans på MVG , då blev jag taggad men när det gick dåligt blev jag lite nedstämd... Engelska hade vi efter lunch men jag är klar med engelskan och får VG i engelska A så jag började plugga på idrott och hälsa uppgiften som jag tänker lämna in snart.Efter det hade vi digital bild, men vår lärare är sjuk, vilket betyder att vi inte hade något vernisage... Lite tråkigt med tanke på att mamma kom hit för att titta på det. Självklart kom hon hit för att träffa mig också men det hade varit roligt om hon hade sett mina fina bilder. Men idag fick jag hjälp av vår rektor som tog närvaro på oss, sen gick hon iväg på möte. Men hon hjälpte mig så jag är nu klar med allt inom digital bild. Det är rätt skönt! Väl klar åkte jag hem på moppen i ösregn . Jag var ganska blöt när jag kom hem kan jag lova. Men efter en halvtimme var det sol igen. Då åkte jag och mamma till golfbanan och tränade lite.Väl hemma duschade jag och nu sitter vi och tittar på NCIS, sen blir det The mentalist!

Nu ska jag vara lite närvarande i serien.
Ha en bra dag! :)

Puss puss <3

regn,regn och regn...

Vad ska jag säga om min dag? Jag blev blöt när jag åkte från matsalen till skolan och från skolan och hem. Pga regn, hatar regn! När jag kom hem dammsög jag , då kom mamma och överraskade mig lite! Sen diskade jag och gjorde lite fint hemma. Vid 17 åkte vi och kollade på lägenheter runt om i stan. Finfina måste jag säga om tre av dem. Den fjärde var inte direkt nice, hur skabbig som helst. Men jag är kär i de andra tre. Inget är ännu klart, allt pengamässigt ska kollas upp osv. men förhoppningsvis blir det ett nytt boende till tvåan!

Till middag blev det falukorv och stuvade makaroner, det var mumsigt! Nu kollar jag och mamma på CSI och sen blir de Jordan-Rättsläkare efter det blir det sängen.Jag måste sova lite tills imorgon när det är nationellt prov i matematik, del två. Jag tror att det kommer gå bra. Gör jag mycket bra ifrån mig kan jag möjligtvis få ett MVG i betyg. Men det får vi se. Nu ska jag fokusera på att svara på alla frågor, mest på VGfrågorna. Men nu ska jag vara lite social med mamma.

God natt och sov gott !
Wish me good luck tomorrow:)

Pusss <3

Söndag:)

Jag gick och lade mig rätt sent igår, vilket gjorde att jag sova väldigt länge imorse. Jag sov till halv 12. Guud vad skönt det va! Gjorde mig iordning och åkte ut till golfbanan för att spela en runda. Jag bokade en tid 13.42. jag gick med två cute guys och en gammal gubbe. Men det gick så dåligt fö dem så de gick av 9hål. Det gick i alla fall bra. :) jag åkte hem, kollade på one tree hill,gossip girl och bones. nu har jag duschat, rensat och skrivit upp allt jag har kvar i ettan att göra. Det är faktiskt inte så himla mycket kvar. skönt, men lite tråkigt tycker jag. Nu ska jag dricka lite loka och ändra en engelskauppgift. Sen ska jag nog sova lite. Imorgon börjar jag tolv, men jag funderar på att äta lunch i skolan. Då måste jag gå upp kl 10. men det gör inget. Imorgon efter skolan kommer mamma hit! hon ska vara här till på onsdag, då åker jag hem till Hofors, är där till fredag. sen åker jag till vi till Örebro!

Nu ska jag göra lite nytta.
Puss och god natt på er folket <3


Visst är man gullig?:)

Pink - Sober ! My drug.

Hej!

Sannaklara:)
Igår var jag i sala hela dagen/kvällen/natten och kom hem för ca en och en halvtimme sen. Jag åkte moppe dit, det var rätt kallt. men rätt roligt! Vi firade Sannaklara. började med att överraska henne när hon kom hem, jag var inte med utan jag blev lika överraskad som henne eftersom jag inte visste att det skulle vara så många hemma hos henne. Sen åkte ut mitt ute i skogen till två av sannaklaras vänner, Martina och Marika. Där vi tillbringade resten av kvällen, spelade brännboll,grillade, umgicks och hade det ganska trevligt:) vid 1 var alla jättetrötta , då gick vi och la oss. men imorse blev jag väckt av Jenny som klättrade upp på mig för att kolla varför jag inte vaknade. Då när hon var ca 10cm från mitt ansikte såg hon att jag hade öronproppar. Jag skulle precis somna om, men istället vaknade jag... 11.28 lämnade jag sala och var hemma hos mig 12.21. Det tog mig alltså 49minuter att åka 3.8mil. Det gick jättebra att åka, kul var det också, fast nästa gång ska jag ha musik och lyssna på tror jag. Då blir de ännu roligare!
 

Nu är jag hemma, ganska trött men ändå sugen på att hitta på nått kul! Jag vet inte vad, är öppen för förslag! Men ikväll är det Eurovision Song Contest. Det måste jag se! Heja Malena! La voix!

Heja Malena! Heja Sandviken! Heja Sverige!

23.00

Klockan är snart elva och jag har varit hemma i en och en halvtimme. Jag har som sagt varit och spelat lite golf. Det var rätt kallt men roligt! De gick bra också:) Väl hemma hade jag tänkt att plugga mänskliga rättigheter, men det har inte hänt. Jag ska jobba järnet imorgon på lektionen. Nu är det dags för Sex and the city, sen duschen sen sova!
Imorgon blir det Sala efter skolan. Jag, Jenny, Sannaklara och en massa kompisar till Sannaklara ska tillsammans fira Sannaklara som fyller år idag! Vi kommer att ha "the time of our life" hoppas jag!

God natt och sov gott!
Puss på alla <3

Svenska och golf

Min dag så här långt har bestått av lunch och svenska.Direkt efter jag slutade åkte jag hem till mig, där jag befinner mig nu. Jag ska snart ta något litet att äta sedan åka till golfbanan, slå lite, putta lite sen ska jag ut och spela! Det ska bli roligt faktiskt, jag har bokat ensam, om det inte kommer någon annan blir det en runda helt ensam. Det är bara bra tycker jag för då kan jag träna lite extra. Jag hoppas att det inte blir regn. men det tror jag inte ,om jag tittar ut. men för säkerhets skull får jag ta med mig regnjackan.

Nu ska jag göra mig klar.
Ha en bra kväll :)

Puss<3

ännu ett grattis till Sannaklara:)


Sannaklara Heidenborg 17år:)



GRATTIS SANNAKLARA :) <3


M-E-D-G-S

Min dag har varit sådär, median på morgonen var inte så himla rolig, hade kunnat slängt en stol i uppehållsrummet för jag var så arg. Lunchen var god, jag åt fisk, potatis och remolade sås, plus pizzasallad, för första gången var den god. Engelskan var rolig, jag och emelie jobbade ihop och vi gjorde lite grammatik. De var roligt! På digital bild gjorde vi iordning våra bilder till vernisaget vi ska ha nästa tisdag. Efter skolan cyklade jag hem och gjorde en smoothie, åkte och tränade golf. Det gick rätt bra, i början gick det inte speciellt bra och jag ville slänga klubborna men sen gick det bättre:) Efter det åkte jag hem till mig, kollade på NCIS och The mentalist.
Nu sitter jag här med matteboken i handen och kollar på sex and the city. Imorgon är det nationellt prov i matte, del 1. Det kommer att gå bra känner jag.

God natt och sov gott mina vänner ;) <3
Puss!


Matematik...


Tiger från Kolmården 2007:)

Idag har jag endast haft matte i skolan. mellan 12 och 14. Så mycket som jag jobbade idag har jag nog aldrig gjort, plus att vi hade lite betygssnack, jag ligger på en stadig VG-nivå. jag har nu lämnat in mina inlämningsuppgifter som jag fick göra om lite på för jag hade gjort lite fel. Men det gör inget för jag har VG ändå. Jag har  haft lite svårt för ekvationer men de är rätt enkelt om man bara tänker lite.
Efter matten åkte jag till apoteket i ösregn... inte kul att bli blöt, men jag var tvungen att hämta mina p-piller så jag fick offra mig. Jag fick betala 25kr för de, jag blev jättechockad för tidigare har jag betalat 270kr. Men jag tackar bara för det. Nu är jag hemma och det har jag varit sen halv tre.. Jag har gjort klart engelskan, median och ska börja skriva på samhällen nu.Jag stannade hemma från träningen idag för jag kände mig lite trött, plus att det har regnat hela dagen och det gör det fortfarande nu när jag tittar ut... men resten av veckan ska jag träna golf, förutom på fredag för då åker jag till Sala och firar Sannaklara:)

Ikväll är det inget på tv, så tråkigt... Jag får väl plugga lite till. Ingen som har dött av för mycket pluggande. Men först ska jag ta något att äta, kolla på vänner!
Ha en bra kväll:)
Pusss <3

Globen och Jönåker.


Igår var jag i Globen som numera heter Ericsson Globe Arena. Jag var där med mamma och pappa, vi tittade på SMfinalerna i handboll. Första matchen mellan Sävehof och Skövde blev avslagen, därför att Sävehof enkelt tog hem SMguldet med hela
32-19. Utklassning måste jag säga att det var. Dessvärre såg det ut som Skövde gav upp efter att legat under med fem bollar i halvlek. Den bästa flickan på planen tycker jag var Isabelle Gulldén. Hon jobbade bra i försvar, gjorde snygga och enkla mål. I globen var det över 10 000 personer och tittade på dammatchen. Så många har det aldrig varit vad jag minns. Grattis Sävehof!

Precis före herrmatchen och före dammatchen var Tobbe Trollkarl på besök på planen. Han trollade och dansade. Hur rolig som helst var han!
Herrmatchen mellan Alingsås och Guif var mycket roligare att titta på. "det röda havet" från Eskilstuna hade passat sig till globen för att stötta Guif, den här gången lite fler än de 2000 som varit på de senste hemmamatcherna. Nu var nämligen mer än hälften röda i globen och hejade på Guif, men Alingsåsklackan var inte dålig den heller. På herrmatchen var det hela 13927personer, vilken stämning det var i hallen. Jag rös av den stämningen som var. Jämn men lite fördel till Alingsås står orden för första halvleken. I den andra ryckte Guif upp sig och gjorde 7raka mål, det gjorde att de vände underläget från halvleken med fem till ledning med två. Dessvärre förlorade Guif, men Grattis till Alingsås som vann guldet!


Efter matcherna for vi till Nyköping. Väl där vid 22tiden åkte vi till banan och checkade in den lite. Sen åkte vi till hotellet som låg långt ut åt helvete. Väl framme gick vi direkt och la oss för vi skulle upp kl 6 imorse. Dålig sömn och en obekväm kudde gjorde att jag idag inte spelade så himla bra. Men vill ni veta placering och mer detaljer, läs min golfblogg - http://turnenollnio.blogg.se/ !

Nu är jag hemma i Västerås igen, ska nog gå och sova snart. är rätt trött efter 36hål och lite sömn.
Ha det bra , vi hörs imorgon!
Sweet dreams<3

SM Finaler Handboll - Globen 9maj!

               
Skövde HF ställs mot de obesegrade Sävehof imorgon i Globen!
Imorgon smäller det. Jag, mamma och pappa åker till stockholm och tittar på SMfinalerna i handboll.
Lagen som möts är på damsidan: IK Sävehof -Skövde HF. Den går av stapeln kl 16.00 och det kommer att bli en repris på förra årets final. Jag hejar på Skövde. Skövde är regerande mästarinnor men Sävehof är iår liksom förra året obesegrade under slutspel och serien. Det kommer att vara en oerhört spännande final. Kommer Sävehof underskatta Skövde? Blir Skövde överkörda? Vad som händer ser jag imorgon och ni andra som vill på SVT1 eller SVT24 kl16.00.
Nyckelspelarna i Sävehof är Isabelle Gulldén och Johanna Ahlm. Är dessa två heta handbollsspelare på topp imorgon blir Sävehof svåra att stoppa. Men Skövdes nyckelspelare är Angelica Wallén som har varit skadad men i sista semifinalen mot IVH kom in och provade på. Vågar hon ta sitt ansvar trots sin skada som precis läkt? En annan viktig spelare för Skövde är deras linje Anna Larsson.


Isabelle- Sävehof     

                                                                                           
Johanna - Sävehof
     
Angelica- Skövde                             Anna- Skövde



                       
Alingsås möter de skrällande laget Guif ifrån Eskilstuna.
På herrsidan är det en final som kommer skrivas i svensk handbollshistoria. Det är nämligen Alingsås- Guif. Dessa två lag har spelat SMfinal förr om året men aldrig fått stigit upp på pallen som vinnare. Imorgon kommer ett av lagen få sin dröm att slå in. Den här matchen kommer vara ännu mer spännande än damernas final. Jag har dessvärre inte följt herreliten så mycket i år. Men Alingsås var oslagbara på hemmaplan och kom tvåa i serien. den matchen börjar kl 19.00!
I den här matchen finns det bara en kille som har spelat en SMfinal tidigare, han spelar i Alingsås och heter Johan Pettersson. Med över hundra landskamper i ryggen ska han imorgon leda sitt lag med sin erfarenhet och sitt grymma kantskott Alingsås till ett historiskt SMguld. I Guif har man ingen direkt spelare som sticker ut så pass mycket. Guif är ett lag där vem som helst kan avgöra smfinalen imorgon. En av dom kan vara målvakten Daniel Johansson.
  
Johan- Alingsås                                                  Daniel - Guif

Det här är än så länge årets höjdpunkt!
Ha en bra lördag, för det kan jag garantera att jag kommer ha!

Sen bär det av ner till Nyköping och sova. På söndag gör jag min första golftävling för året. Önska mig lycka till!
Jag kommer inte att uppdatera förrän på söndagkväll när jag kommer hem.!

Puss på er alla därute ;) <3

Redovisning-Golf-REGN!


Min dag har varit på följande sätt. Jag vaknade helt död imorse, men jag gick upp och gjorde mig klar sen åkte jag moppe till skolan. Jag hade först samhällskunskap och vi har nu börjat skriva om mänskliga rättigheter. Jag ska skriva om Kvinnofrid för jag tycker att det är intressant men hemskt...
TIll lunch fick vi hamburgare och klyftpotatis. Hamburgaren var nog den tjockaste och största jag sett. Jag åt ca en 1/4 av den.

Redovisning idag med för de här tre flickorna:)
Amanda, Astrid och Lisa. De hade också redovisning och de var mycket duktiga och intressanta att lyssna på!
Efter lunchen var det dags för redovisning. Jag satt uppe igårnatt till kl 1 för att göra klart den och träna på hur jag skulle säga. Vi hade fått instruktioner om att prata mellan 5-8minuter. Men dessvärre snackade jag i 13minuter... Det gjorde att
jag fick ett litet sämre betyg men jag ska inte klaga för jag fick MVG-. Hade jag hållt mig inom tidsramen hade jag fått MVG. Men detta gjorde att jag nu får ett slutbetyg VG i kommunikation. Det är jag jättenöjd med för jag har inte varit speciellt intresserad och tyckt att det har varit rätt tråkigt och svårt.
Efter de hade vi utvärdering på Arbetssätt och Lärande. Det var vår sista lektion för kursen och vi hade även betygssnack. Men min lärare ville inte prata med mig. Men de gör inget för jag vet redan att jag fick MVG:) det är jag hur nöjd med som helst. Tack säger jag till henne;)

Blev en liten tupplur när jag kom hem!

Efter skolan åkte jag hem till mig, la mig i sängen och skulle planera min resterande skoltid men jag la mitt huvud på kudden och somnade. Det var hur skönt som helst måste jag säga. När jag vaknade trodde jag att jag hade feber. Men de hade jag inte och tur var väl det. Jag vaknade till och klädde om, åkte till golfbanan för att träna lite chippning och puttning. Men efter 10minuter kommer det SVARTA moln kommande mot golfbanan. Helt plötsligt börjar det att ösregna, helt sjukt mycket. Jag ställde mig under tak och slog lite. Efter en timme regnade det fortfarande lika mycket. Men jag var tvungen att åka hem någon gång. jag begav mig ut i regnet och satte mig på moppen och åkte hem. Jag var absolut inte blöt alls... Eller? jag var dyngsur när jag kom hem.

Inte kul med regn... Men ibland får man stå ut antar jag...

Gick sen och handlade lite middag. jag var rätt hungrig och jag orkade inte laga mat så jag köpte en pirog som jag inte ätit på flera år. De var gott måste jag säga. Nu är klockan 21.30 och jag har kollat på så ska det låta och lite talang. nu är det dags för singing bee. Sen filmen Loser och efter det sova. !


Puss och kram :)<3


Kommunikation - Trötter.



Min dag idag har varit bra faktiskt. Jag har haft nationellt prov i engelska. Haft en timme svenska, tio minuter mentorstid. Jag slutade alltså vid 14.15. Men jag kom inte ifrån skolan förrän kl 16.00 på grund av att jag inte har gjort klart min redovisning i kommunikationen tills imorgon. Jag ska nämligen prata om golf. Det är i alla fall något jag känner mig trygg i och det är skönt. Jag hann idag i skolan göra en powerpoint presentation om golf. är inte riktigt klar med den så jag ska åka tidigare till skolan så jag är klar med den till eftermiddagen. Nu är det kväller igen, tiden går så himla fort tycker jag. tyckte nyss att jag vaknade.

Nu sitter jag och kollar på Hjälp! jag är med i en japansk TV-show, chattar lite och skriver på min redovisning. Det går rätt bra faktiskt. Ska göra klart allt nu så jag slipper göra så himla mycket imorgon. Det räcker med att jag ska göra klart min powerpointpresentation som jag gjort tidigare idag. Jag har idag också lyckats hälla ut ett glas vatten på golvet här hemma... lyckat det är då!

Jag är jättetrött vill jag bara säga. Sover och sover men ändå är jag trött. Jag äter Cvitaminer och äter bra. Varför är jag trött? Någon som har förslag på vad de kan vara?


Jag har idag gjort om min nya blogg.
http://turnenollnio.blogg.se heter den.
Där kan ni som vill följa mig under våren och
sommaren på alla mina tävlingar samt alla aktiviteter jag hittar på
under sommarlovet.

Ha en bra torsdagkväll!
Puss på dig <3

Nationellt prov...

Jag har nyss haft nationellt prov i engelska. reading... inte speciellt kul men det gick rätt bra faktiskt. förutom på den första, den var jag helt lost på. men det gör nog inte så mkt, jag gissade nog ganska rätt tror jag. Vi har snart listening också, det är inte min starka sida direkt... Men jag ska göra mitt bästa. Vi får en senare lunch idag.. inte kul för jag är redan hungrig...

Puss och kram ! ;)

Inge trött heller!


Jag vid 2års ålder :) lite söt kanske?:)

Jag är ganska trött måste jag erkänna. Men just nu är jag så uppe i varv för jag har gjort en ny blogg. Skriver upp adressen sen för jag ska inte börja skriva den förrän  på månag.
Ja, jag hade en väldig tur, det blev inge regn på hela tiden jag var och tränade golf idag. Det kom till och med fram en liten gul sak som lyste. Men fruktansvärt kallt var det. Jag höll på att slå sönder mina händer. Det gick jättebra att slå idag! Jag slog längre än de flesta i Skerikes Elitlag och då pratar jag om killar ! Liiite glad jag blev! Sen fick vi knacka bollar. det var inte speciellt kul, men det måste göras de också. När jag kom hem tänkte jag ta något att äta men jag är fortfarande mätt sedan lunchen. Jag och Astrid åt en fruktansvärd god lunch. MUMS !
Nej , nu är det sex and the city på tv. Ska kolla på det sen blir det lite sömn. Det är nog en fördel när vi ska ha nationellt prov imorgon i engelska.

Puss och kram allihop <3

Jävla skitväder !


Jens :) en golfspelare i Elitjun. ! trevlig!
Jaha. idag är det inte speciellt fint väder. Efter att ha varit på stan med Astrid och även ätit en mycket god lunch begav jag mig till lögarängsbadet för att ha idrott. fast på själva lögarängen. När jag kom dit var det rätt många där. Vi satt och väntade och då kom vår idrottslärare och sa att vi inte hade någon idrott... Lite lack man blev. Jag åkte tillbaka till skolan även fast jag slutat och var där enda till 16.00. Helt otroligt, som vanligt satt jag i lärarrummet och snackade lite med mina lärare , Monica och Rainer. Trevligt var det! Varför jag aldrig åkte hem var för att jag inte hade någon lust att cykla! hemma var jag vid 16.30 efter att ha cyklat sakta men säkert framåt.
Nu är klockan 17.30 och jag ska snart åka till golfbanan och träna lite. Träningen börjar kl 19 men tänkte att jag skulle slå lite innan. Hoppas att det inte börjar att regna bara. Det är inte speciellt kul. Igår var det skitväder. Regnade och haglade... Jättekul!
Nu ska jag byta om och sen åka iväg!

Hörs ikväll!

Pussen

6maj 09

Fan vad tråkigt det är med spanska. Jag sitter här och det är en kvart kvar innan jag börjar. anledningen till att jag är så pass tidig är för att jag igår glömde mitt USBminne i en av skolans datorer, Men jag var en av de sista eleverna kvar på skolan igår och idag var jag den första. Detta innebar att minnet satt kvar i datorn ! liiite glad blev jag då:) Vi ska idag ha läsförståelseprov på spanska. Det är typ nationellt prov. men vår lärare är konstig, för om vi får IG får vi göra om det. :s Efter spanskan blir det lunch på mongoliska med Astrid och sen en liten shoppingtur med henne:) mysigt värre ! kl14.30 har jag idrott där vi idag ska spela softball... jippi :( skitsamma, det är bara att se glad ut i alla fall.
Nu är det ca 9minuter kvar tills jag börjar och typ ingen är här.. tänk om jag blir ensam? :O

Skitsamma, ska spela lite spel på facebook.

Pusshej <3

orken,var är du?

Jag orkar inte. Jag ska göra hur mycket saker som helst den här veckan både i och utanför skolan. Jag har inte börjat med något heller.
Min vecka:
Mediauppgift klar imorgon (inte börjat)
Digital bild bilder till imorgon( inte klar)
Spanska läsförståelse ( kan inte speciellt mycket)
Nationellt prov engelska ( inte så mycket att plugga men lite nervös)
Kommunikationredovisning, muntligt. Jag ska prata om vad jag vill. Men kommer inte på något! Ge mig förslag!!
SMfinaler Handboll !! Underhållande och roligt!
Golfträning, tisdag,onsdag,torsdag och fredag.
På söndag är det dags för min första golftävling för säsongen.

Just nu ligger jag ner och kan knappt hålla mina ögon öppna. Jag är godissugen till tusen men ändå ångest för att jag inte orkar ut och springa fast jag egentligen ser det som ett måste. Jag känner mig så slö för att jag inte tränar mer än att jag cyklar till skolan och tränar golf. Men jag vill ha tid till att gymma eller ut och springa, men jag har ingen motivation... Jag vill bara sluta äta och gå ner i vikt. Jag blir så sur på mig själv för att jag hela tiden känner godissug och det känns som jag inte går ner i vikt fast jag har gått ner 3.8kg. Jag tycker att det är för lite på den tid jag hållit på men alla säger att jag är så himla duktig. men det tycker inte jag för att det går för sakta. Men jag undrar varför jag inte tar tag i det själv? det känns som om att jag är för slö...  Är jag det? Allt jag vill är att gå ner i vikt...

RSS 2.0