Sannaklaradag

Myspys med bästa vännen idag då. Först en lång runda på stan efter en helt onödig dag i skolan efter spanskaprovet. Hoppas verkligen inte att de blir bara g. inte för att det är något fel men vill inte ha bara G... Men sannaklara shoppade ialla fall upp hela sitt studiebidrag men hon är glad ändå :) haha! Sen blev de sturegatans pizzeria! MUMS va gott de var! Sen drog vi hem till mig där vi sitter nu och lyssnar på musik, sannaklara försöker plugga! Men det går inte framåt. jag försöker peppa henne men hon ger upp. KOM IGEN NU!!!

Älskar dig vännen :) Vi har så kul ihop!!

puss och kram!

To good to be true...

Jag måste vara väldigt ärlig nu och tala om att jag under den senaste månaden inte känt igen mig själv. En massa saker som jag gjort som jag tidigare aldrig ens tänkt tanken på att göra. Träffa honom hit, han dit och sen en tredje där. oerhört chockad för de första att så många vill ha mig och för de andra att jag vågat träffa dem... Sen att det bara blivit en gång är tråkigt:( Men trevligt så länge det varade (A). Men nu håller jag med mina vänner, det är dags att låsa in mig istället... Har varit ute på vift lite mycket nu.

Men det tråkiga är att jag trodde på dig och mig nu på slutet. endast en liten aning men ändå något. Sen att du inte ville samma sak. to bad for you.

Men vad gör de egentligen?


pain of soulvation...

Ontontont... inte alls kul med ont. Ryggen är paj och det känns väldigt lovande för resten av säsongen när den precis börjat... Men de blir nog bra. kör med voltaren och linnex får vi se vad de leder till.

Min helg har varit mycket lugn och kommer bli forsatt lugn. Ska ha spanskaprov imorgon, skriva minst 1A4 om mina tre idrotter. tänkte jag skulle titta lite på hur man bygger meningar och så för att sedan göra en uppsats imorgon typ... Det kommer nog gå bättre än väntat känner jag. Vill inte bara ha G i spanska. tror inte jag kommer att få det heller. bara en skön känsla jag har.

Mamma och jag har haft en dag tillsammans. De va mysigt. vi har gått runt på stan här i västerås och shoppat lite grejer och så. väldigt bra måste jag säga! Men nu har hon åkt hem så jag är här ensam.. Inget att klaga på. har ju fått träffa min morbror och min kusin Hugo i helgen så jag är nöjd! Fick en sallad med mig hem också. De va gott! Elitloppet är det som rullar på tvn nu. kul att Iceland vann hela skiten, ellerhur? haha! ingen aning om vem hästen är men fin var den...

Nu mår jag helt okej för jag knarkat lite voltaren då. Men soffan är skön och den ligger jag i hela kvällen nu. Ska lägga ifrån mig datorn för att inta min lilla godispåse som jag har.

Har inget att tillägga förutom att säga, jag förstod väl de...

Puss och kram mina vänner!


Horoskop har alltid rätt...

Jag är så himla duktig jag. åker till sthlm, kollar in banan och tränar. Idag händer det som jag alltid önskat för länge sen men nu säger vi inget mer om det. Jag har nu fått väldigt ont i ryggen och kan därför inte genomföra tävlingen som jag skulle spelat nu i helgen... Så nu ligger jag hemma hos min morbror i soffan med datorn på magen och lider av smärtan...
Åke håller på att grilla:) alla andra här i huset håller på med lite av varje. Jag tycker mest synd om mig själv just nu... Dessutom varnade mitt horoskop mig för att hamna i klaveret...

Nu orkar jag inte skriva något mer. men tänkte lägga ut bilden från när jag blev sminkad på make up store i torsdags:)

PUss och kram!!



Tada! :)


Fredag!

Fredag igen och shit, imorgon är det tävling igen. 36+18hål. Helt sjukt. Menmen, de är väl bara att göra de bästa av situationen.

Dagen har varit bra. Först vaknade med Astrid vid min sida och Lisa på soffan:) käkade och gjorde oss iordning. mentorstiden var vi på också. Spanskaprov gjorde jag och Lisa efter nio och det gick awesome! Jätteskönt. Nu är det bara prov i spanskan på måndag och sen debatt på fredag sen är de slut! SÅ JÄVLA SKÖNT!
Efter lunch blev de samhäll där vi jobbade på som fan, grymt vill jag säga! Historian gick asfort, jag fick reda på mitt slutbetyg, de blir ett litet VG igen då! Känner mig nöjd med tanke på mitt flyt i kursen. Alltid varit en vgelev i nästan allt. Men de är rätt bra ändå va?

Cyklade hem som en liten tok och väntade på mamma där hon kom och hämtade mig:) vi åkte vid 15tiden och var framme mycket senare än planerat då vi fick stå i bilkö pga bilolycka i över en timme. Inte alls kul! men men, väl framme vid golfbanan gick vi den, tränade lite. Middag blev plättar och mjölk. Snart dags för sängen och taggning för tävlingen imorgon. Önska mig lycka till!

PUSS och KRAM!

so happy to have you by my side

En heldag igen! shiit, tävling på lördag...

Nu har jag umgåtts med astrid och lisa hela dagen idag också:) först rättskunskap som jag är klar med nu! Sen lunch, fisk och sås samt potatis, mycket gott!! stan sen då, shoppade loss lite idag. en skjorta och ett linne, sen skor. morsdag present och grejer också:)

Hem till mig vid 15tiden och pluggade, jag och lisa har spanskaprov imorgon... sen käkade vi kyckling,ris och currysås. efter de drog vi till stan igen, fick följa med på klubbkväll på både vila och make upstore. fick mig en sminkning, flickorna tyckte de blev fint. tycker väl de också då :) hihi!

shit, jag kom på att jag fortfarande inte lagt ut bilder på min nya lägenhet. Men de kommer snart. samma sak ska ni få se hur jag såg ut sminkad ;)

Nu kollar vi på ESC semifinalen, hoppas sverige går vidare till final.

Dusch och sova snart då!

Imorgon är de sthlm som gäller, ska kolla in banan sen och så.

hörs sen!

PUSS!

myspys,donk och bio!

Skulle ha blivit väckt av sannaklara via sms vid 9. men vaknade istället av sms från Jennifer vid 8... Så vid nio var man på skolan även fast man börjar tolv. Men sen fick man ett mysigt sms där de stod att någon ville mysa med mig. Då var de bara att åka hem igen och myspysa!!!

På naturen efter lunch gjorde jag inte ett skit, men samtidigt, vad gör de när man inte har nästan något att göra??? :)
Satt kvar till 15tiden och väntade på astrid. Sen gick vi hem till mig, jag lisa och astrid:) middag blev de på donken innan bion. gott de!

The last song hette bion vi såg och den handlade om en tjej typ. Den var helt okej. Astrid och Lisa grät som tokar medan jag själv inte var speciellt berörd.... Önskar jag kunna gråta men men. man kan väl inte allt här i livet?

Nu är vi hemma hos mig och har lyssnat lite på musik:) astrid är i duschen och sen blir de sömn!

Ha en bra kväll:)

PUSS OCH KRAM :)

i hope youré not the way i´ve heard...


inte alls som man tänkt sig, så jävla tråkigt...

happ. tråkigt värre säger jag bara. Skulle ha träffat en snygg och mysig kille idag men de uteblev eftersom han inte har körkort och fick ingen skjuts eftersom han jobbade över. De var väl jävla synd de:( Menmen, vi ska ses i slutet av veckan istället! Kan bli något på den här fronten tror jag. Inte bara en kväll och sen är de bra utan de här tror jag på. Men an erfarenhet så vet jag att man inte ska tro för mycket för då blir man bara besviken.

Nu blir de sängen för min del. Är astrött faktiskt. Sov dålig inatt igen... Inte alls bra! Men nu får jag väckning imorgon vid nio. Känns bra :)

Från det ena till de andra. Jag läste min väns blogg idag och upptäckte att hon skrivit ett inlägg om mig. Gud vad berörd jag blev. Tack Sannaklara för att du finns! Älskar dig! <3 http://sannaklara.webblogg.se

Sömn på g. puss och kram:)

wishing you were here, i looked forward to it:(

Mycket bra!

Hej!

Mycket bra gårdag tycker jag. Är riktigt nöjd med mig själv måste jag säga. Körde på som fan och fixade matteuppgiften och nästan hela rättskunskapen! Grymt! För det var riktigt tunga uppgifter måste jag säga!

Idag har varit en bra dag hittills, men tror knappast att det kan bli sämre. Började med att cykla till skolan vid 9 i spöregn. Mysigt väder, not... Nötte Rättskunskap så nu är de ÄNTLIGEN KLART!! Så jävla skönt! Har till och med börjat med en ny uppgift! Nöjd kan man säga! Svenskan tittade vi på fortsättningen av förra veckans film, Frankenstien. Den sög lite grann... Tycker faktiskt inte att den var bra. Men sen fick vi diskutera den och så. Vid 14 gick jag,astrid och lisa över till gula huset och pluggade. började då med en ny uppgift på rättskunskapen samt gjorde klart svenskan, fotbollsgrejen. Skrev dock inte om fotboll! Vid 16tiden satt jag fortfarande kvar,väntade på svenskläraren. fick reda på mitt nationella skriftliga betyg. Enligt mig är det en stor besvikelse. G... Har kämpat på den uppsatsen och de gick inte speciellt bra enligt mig själv. Hoppas bara inte att jag får G i betyg, då skjuter jag mig nästan. Får väl komplettera i värsta fall. Grät en skvätt gjorde jag också... töntig som jag är, gick in till lärarrummet och prata lite. då brast de. Men som Monica sa, varför låta de knäcka mig? vet egentligen inte... Men nu skiter vi i det.

Väntar nu på att en person ska komma hit och mysa lite grann:)

Hörs då:)

PUSS!

någon klagar så man måste väl uppdatera lite då...

Jag vet att de varit lite dålig update på sistone. Har haft fullt upp den här veckan förstår ni! Eller förra veckan menar jag:) Kompisar som sovit över varje dag här hos mig! Har varit asmysigt:) tack alla flickor:)!!!

Hemma i Hofors i helgen var jag, träffade lite vänner, speciellt Maria ! har inte träffat henne på jättelänge! hon fick till och med åka med mig när jag övningskörde! askul:) men lite mycket motorstopp var de! fick köra till Gävle också, var hos Fia, kiropraktorn och fick en behandling. asskönt! Väl hemma i västerås igår igen gled jag ut på äventyr, landade hemma igen sent, eller tidigt beror på hur man ser det. Men vi lämnar det där!
spanskaskit imorse men ändå roligt, jag och Lisa är grymma på att fördriva tiden (A) Lunchen var de köttbullar,potatis och brunsås! MUMS!

Engelska efter lunch fast jag är klar med kursen så jag pluggade matte. gjorde klart nästan hela uppgiften på de två timmarna, men sen gick de två timmar till innan jag var helt färdig. Men nu är hela den kursen också klar! Nu är det bara en jobbig rättskunskap som skaver i arslet ;) !! haha, annars är de lugnt för min del. Känns awesome måste jag säga. Kan hjälpa mina polers om de behöver hjälp!

Ska sova nu, är helt slut!

PUSS och KRAM!

thihii, imorgon är en annan dag, en väldigt bra dag!

Wish you were here

Min dag har varit mycket bra.lite sliten efter helgen men vad gör de? Först spanska fan, sen engelska shit vad jag pluggade... not! ångrar dock de eftersom de jag skulle göra ska vara in imorgon. Men vi bestömde att vi skulle göra klart de imorgon så de blir så!

På idrotten hade carlos fått för sig något knäppt. Först käka äpple, springa, blåsa balong med kex i munnen, springa med godis, käka upp godiset. De går inte att förklara. men kul var de !

Efter idrotten begav jag mig hem,duschade, käkade gröt sen träffade jag Madde, vi åkte till skolan och tittade på vernisage! Awesome bilder och god snacks! när vi blev utkastade därifrån åkte vi till spicy och käkade stark och god mat! MUMS!

Väl mätta for vi hem till lilla mig och min nya lägenhet! Ett litet tag sen for hon hem till pojken sin. bara dissa mig så där ;) Neej då! Lugnt de! skulle ändå ha pluggat. men de blev inget av de. är för trött!

PUSS!!
nu blir de sömn.

Hade inte varit fel med lite av dig!

Tiden går för fort när man har roligt!

Måndag V. 20 redan. De är helt sjukt hur fort tiden går. Fantastiskt men ändå tragiskt!

Den här veckan ska jag ådstakomma de här:
Svenska - Fotbollsreferat och Carl von linné repotage - ska vara klart imorgon.
Rättskunskap - skriva om boende och hyresförening...
Naturprov - energi!

Sen ska jag ha gäster i nya lägenheten. först Emelie imorgon, sen Astrid,Tuva och Lisa på onsdag och Sannaklara på torsdag:) Mycket trevligt!

Nu är de dags för idrott,läraren har sagt att de är hemligt!

 hörs då!
PUSS

Fullspäckat,asbra, tack ska du ha!

Har varit mycket fullt upp här i cecilia liv, därför en dålig update. Men vi kör väl en nu ;)

Fy faan va kul de va att köra bil. Igår,lördag körde jag ner till golfbanan igen, spelade 18hål, gick inge bra. chillade där nere ett tag sen fick jag köra hem igen!! Duschade och gjorde mig klar, SEN FICK JAG KÖRA ENDA TILL FAGERSTA! SÅ jävla roligt! Väl där bytte jag om, Lisa plattade håret på mig sen var partyt igång, en cider hit, en cider dit, vin, lite grogg, vin! Fina grejer de! Mycket trevlig kväll måste jag säga. Men vid elva tiden drog vissa ut på krogen, men inte vi små 17åringar och några st andra. Vi fortsatte partyt hemma och gled ner till "bruks" där allt hände;) haha! Gick hem därifån igen och hade lite efterfest.
Sen fortsatte äventyret för lilla cecilia... slutade kl 5 på morgonen, allt jag har att säga!

Vaknade vid 7igen, inte alls kul och sen dess har jag varit vaken nästan. fick springa ut i ösregnet till coop och köpa loka för alla var så törstiga! blev snorblöt... Men kul var de! blev frukost vid 11, sen chill tills mina päron hämtade mig och körde hem mig. käkade MAX! MUMS!! Somnade på soffan vid fem och vaknade kvart i sju här på kvällskvisten.

Har bara tråkiga  kanaler i mitt nya place. men vad gör de? Kanske använder mer tid till att studera;) haha!

Hörs då! har tyvärr inga bilder, glömde ta kort(A)!

PUSS och kram!

WHOHO! Akta er för kungen ;)

Jag har blivit kung över natten på att köra bil! Helt sjukt! Från att inte kunna växla till att köra på 90väg! Awesome alltså:)

Min dag har varit bra! Började med att mamma väckte mig när hon tappar bakplåten i diskbänken. Skulle ner till golfbanan, mamma frågar mig, ska du backa ut? Neeeej sa jag. hon backar halvvägs sen kör hon tillbaka och säger JO de ska du! Sen fick jag köra hela vägen ner till golfbanan! Där tränade jag sen fick jag köra upp till centrum , till farmor och farfar sen hem igen! väl hemma så kom pappa och vi åkte iväg ut igen. Nu har jag kört som fan och gud va roligt de är! 90-70-50-30! Awesome ;)

Nu har jag nyss käkat potatisgratäng och kyckling med grönsaker! MUMS! Tittar på talang och hockeyn, lite zappis!

Imorgon blir de tidig uppgång, ska spela golf! slår ut kl 8!

Puss och kram! ;) <3


Hofors

Hemma hos mor och far nu. Vi har flyttat klart och ska nu äta mat med mormor och Olle! kom just på att kameran ligger ute i bilen så jag får lägga in dem snart när jag sätter mig vid den andra datorn.

Är hungrig och ska vara social nu!

Hörs sen:) !!

PUSS!

Inflyttad och klar!

Gick upp tidigare än vanligt. Pluggade klart historian och så sen följde jag med Astrid till stan där hon köpte en matta, nya leggins och en ugnsform till Alex i studentpresent (hoppas han inte läser de här) haha! käkade mat, skagenröra och bakad potatis! På naturen hade vi redovisning. De gick okej! Efter de gjorde jag idrotten och började med svenskan. Nu är jag verkligen på gång!

Nu är man äntligen inne i den nya lägenheten! Finfint blev de;) tänkte jag skulle ta kort och lägga ut, men de gör jag imorgon, för då ska vi hämta soffan och den måste synas annars går de inte ;) VI har hållit på sen 16 typ och nu är klockan snart 22.30 och vi är äntligen klara!

Flyttat alla lådor, byråer och allt, flyttade in allt här, åkte till ikea och shoppade ny säng och en massa andra nödvändiga saker, käkade även där! Köttbullar,mos och brunsås! MUMS! Åkte till gamla lägenheten och hämtade lite grejer som jag glömde... hihi! Sen 19tiden har vi varit här hemma i min nya lya!
Myspys!

Nu blir de en dusch och sen sängen! Imorgon ska vi hämta soffan och möbler till balkongen! AWESOME!

Puss och kram! hörs då ;)

Nöjd!

Jag är nöjd med vad jag ådstakommit idag. Först gjort klart rättskunskapen, sen lugn svenskalektion, sen börjat med historian och den kommer bli klar imorgon, de kan jag lova. De var rätt roligt att skriva om mellankrigstiden och hur Hitler kom till makten. Awesome!

Jag har käkat kyckling,ris och rödvinssås med grönsaker till middag. Men den här dagen, alltså tisdagar är dagen jag alltid får abstinens när de gäller godis/socker. Därför har jag käkat lite grann nu... Har bestämt mig för att tisdagar är dagen då de är godistime!

Men skit i de nu. Fuska ibland får man göra tycker jag...

Men nu ska jag gå och lägga mig för jag är väldigt trött, men först ska jag lyssna på break your heart!

PUSS och KRAAM!


So happy that you are back in my life!

svar: sorry monkan, men vg är skitbra va? ;)

Dagen började tidigt som jag tidigare nämnt. Satt i två timmar och skrev klart rättskunskapen! Så himlans skönt. Sen käkade jag lunch med tuva,lisa och astrid. Isterband och stuvad potatis samt morötter. Fick äta de för de hade lagt jävla lök i den vanliga goda salladen. Ett STORT minus!
Hade svenska fast egentligen inte för vi fick åka och titta på Infokompturneringen i fotboll som arrangerades här i västerås iår! Ska skriva ett fotbollsreferat om matchen vi tittade på.

Åkte tillbaka till skolan och satte mig vid en dator och pluggade natur, den är klar nu i alla fall. Sen började jag på historian och kom en bra bit på vägen alltså. känns riktigt skönt alltså!!

Nu är jag hemma och så. tänkte jag skulle plugga lite matematik samt natur. Sen käka lite kyckling!

back to work!

PUSS !


Flytt på gång!

Ojojoj, flyttlådor tar upp hela lägenheten här... Men vad gör väl de? Ska ju snart flytta! Gud va exited jag är. ska bli skönt att få eget första handskontrakt då! Oerhört skönt! Idag har vi haft spanska, engelska och idrott. På spanskan gjorde vi inte speciellt mycket som vanligt. till lunch blev de chíli con carne. Engelskan är nu egentligen avslutad kurs för mig så jag skulle förberedas inför engelska C. Blev ett litet VG där i Bkursen. är skapligt nöjd faktiskt, men på NP-reading och listening sög jag rätt hårt på vissa grejer, men men... de förbättras nog så småningom! Träffade vår lärare som är mammaledig, nämligen Cissi. hon var på besök med hennes söte son William. Snackade lite och fick hålla sötnosen! Ska lära honom spela golf när han kan gå ;) På idrotten körde vi lite bollekar. typ spökboll och lite annat..  :P kul var de i alla fall! Gick tillbaka till skolan medan alla andra åkte buss. kände mig lite duktig!

När jag väl kom hem vid 16tiden började jag packa i flyttlådorna och nu har jag fyllt alla 6 men har en kvar. Funderar på om de ska bli en övrigt låda med alla andra grejer som inte packats ner än. Men vid 19 var jag helt slut så gjorde middag istället och tittat på tv. Imorgon ska fingrarna brännas när jag ska plugga halv 9-11 i skolan, sen 14-16.10! Ska göra allt jag kan för att slippa plugga senare, om några veckor alltså.

Nu har jag tittat på hf och nu petras show. inte kul direkt men orkar inte byta kanal just nu. Men ska ta mig en apelsin och sen duscha. Ska upp kl8 imorgon!

PUSSS!!!

saknar dig. kommer inte glömma dig, du har en speicell plats och den är väldigt tom just nu...

Golf är roligt ibland!

Hela helgen har bestått av golf i stort sätt! Gick okej ändå, spelet var bättre om man jämför med förra året, men placeringen lite sämre, men det beror på att jag spelar på en nivå högre än förra året.
Ni bryr er i alla fall inte så jag berättar om helgen istället!

Fredag:
Skola med NP engelska, de gick väl okej... lyssna och läsa är inte riktigt min grej. Lunchade med Astrid,Lisa och Tuva. Fläskkarré och potatis. Dög väl... Åkte hem och hämtade mamma , tog vårt pick och pack och for till Lundsbrunn/ Götene (Västergötland) Gick banan, tränade lite. Sen for vi till Skövde och träffade en kusin, Michaela, som jag inte träffat sen förra sommaren! Otroligt roligt att träffa henne igen! Puss på henne! Käkade på mangos sen åkte vi hem till henne och fick se hur hon bodde, tog en kaffe och snackade lite(ingen kaffe för min del). Till hotellet och lade oss vid 23tiden.

Lördag:
gick upp jättetidigt, ca 6.30 och käkade frulle, sen spenderades hela dagen på golfbanan, nämligen 36hål! Efter de hoppade vi in i duschen sen for vi till Elin, en kompis och hennes familj! Tog lite längre tid än väntat och fick utskällning för att jag inte kunde läsa kartan... Väl framme träffade vi Elin, Johan och lille Zixten! Gud va han har vuxit sen sist. Jättesöt och full fart var de också! Han fick en nalle av mig:) hihi! käkade klyftpotatis, kyckling, beasås och sallad. Till efterrätt fick vi persikohalvor med after eight uppepå, varma från ugnen! MUMS! Var där rätt länge, Zixten höll igång oss ordentligt, sötungen! Hemma på hotellet somnade vi direkt...

Idag:
Gick upp 6.45 och käkade frulle i bilen. Värmde upp och gick ut kl 8.20 igen! Spelade och var klar vid 12.30. bytte om och åkte bilen hem mot västerås. käkade donken påvägen hem. Väl hemma landade jag direkt på sängen och somnade direkt i en och en halvtimme, sen ringde farmor och farfar och väckte mig. Efter de gick jag ner och handlade lite till mitt nya liv som börjar imorgon. Kände mig jättestolt som gick ut från affären med grönsaker,frukt,mjölk och ramlösa! Sen gick jag till ica och köpte lite glass samt lite mat för kvällen.
Nu sitter jag och tittar på Bones som snart är slut. Då ska jag nog titta på wallander och packa lite. FLYTTAR PÅ TORSDAG!

Måndag,tisdag och onsdag ska jag plugga tills jag dör. Jag ska göra allt de här:
Rättskunskap - Familjeuppgift
Idrottsfrågor- Koordination
Svenska- Skriva repotage om Carl von linné
Natur- Redovisning på miljöåtgärder
Historia- Instuderingsfrågor om Mellankrigstiden.
Matte-Statistikuppgift
Media- Marknadsplan och göra PP till redovisning.

Nu ska jag njuta av mitt gamla liv, för imorgon börjar de bättre livet och då jävlar ska de gå bra! TÅLAMOD är allt som behövs!

Puss och kram!

Inget hindrar mig!

Blev skola idag ändå även fast jag var lite krasslig. vaknade med endast halsont. Bättre de än att man måste snyta sig en gång i minuten känner jag! men jag måste vara tyst eftersom de gör ont när jag pratar. Men då blir alla glada ändå.

Mamma och jag har glidit runt här i västerås idag. Erikslund inne på mio,kungsängen, jysk, nisses. Sen över till hälla in på ikea och käkade sen en rundtur där och kikade läget på vad vi ska shoppa till min nya lägenhet som jag flyttar in i nästa vecka!

Imorgon ska jag göra NP i engelska sen drar vi till götene,skara och checkar läget på hur banan ser ut, träffar kusin i skövde och på lördag är de dags för TÄVLING!!!

Nu ska jag vara lite social med mamma nu medan hon är här!

PUSS !

miss you


orkar inte förkylning...

De hela bröt ut inatt. vaknade vid tre av att jag knappt kunde andas... Inte alls kul men vad gör man inte när man inte varit sjuk sen förra sommaren. De är väl min tur nu. Men de tråkiga är ju tävlingen som sker i helgen!

sova nu!

god natt!

PUSS!

förkyld...

Klockan är över halv elva och jag känner att det är dags för mig att sova lite. Tänkte vara lite duktig att åka tidigare till skolan och göra klart lite rester jag har. de är inte speciellt många men varför inte göra klart dem när man har tid?

Sängen ropar på mig med hög röst. så trött är jag!

vi hörs då :)

PUSS !

Aldrig säg de som inte ska ske.för det sker...

tjo!

Säg aldrig att du inte varit sjuk på länge för då blir man det. Jag har inte varit sjuk sen jag började årskurs 2 på infokomp och tror ni inte att förkylningen är här nu. Dålig timing för jag ska nämligen tävla min första tävling i helgen. helt värdelöst om jag skulle bli sjuk. är inte helt sjuk än men de är nog på god väg tyvärr:(

Dessutom är jag väldigt irriterad på mig själv... jag har bestämt mig för att jag ska ta tag i min vikt igen. Inte äta godis eller äta ute utan vara nyttig och äta bra. Men hur gör man när abstinensen tar över? jag vet inte var jag ska ta vägen... blir så trött på mig själv. varför har jag de anlaget att gå upp i vikt när jag äter godis? eller om jag äter ute någon gång. blir ledsen:´(

Min dag har annars varit bra, fixade först vilken färg på min tapet jag ska ha i min nya lägenhet. Sen lunch med Jennifer och Madde. Svenska som inte ledde någonstans... Inflytandemöte kl 15 med Rainer,Ann och Anna samt några elever.
Fikat med en vän jag saknat väldigt länge! Men nu är vi tillbaka och ni anar inte hur glad jag är för det! :) Tack vännen, du betyder!

Nu ska jag ta de lite lugnt och sen blir de tidig säng!

PUSS !

Måndag 3/5

Bra dag idag. Innehöll spanska, engelska, handboll på idrotten! Sen gick madde och jag och köpte en sallad;) Såg även team picasso när de hyllades på sigmatorget! Mycket bra är de verkligen, så jävla synd att de inte vann för de var överlägsna!
Vi köpte gurka, morötter och dip samt en loka! till de tittade vi på vålnaden- wallander ! Den hade jag redan sett men den är bra !:)

Nu har jag nyss duschat och ska hoppa i säng. Är så fruktansvärt trött... för lite sömn i helgen. Känns dessutom som att jag är påväg att bli förkyld, inte speciellt bra med tanke på att första tävlingen är på lördag!

Sovdags!
PUSS !!!

Min helg!

Sorry för en dålig update under helgen men har inte suttit vid datorn på hela helgen.

Min fredag började i skolan med kuratorbesök, sen en föreläsning av mohammed i rättskunskap. Efter de blev de lunch, hamburgertallrik.När lunchen var slut hade jag nämligen tagit ledigt för att åka hem till mor och far. Åkte tåg till avesta där jag fick hämtning, sen till centrum och handlade lite! Vid 18 drog jag ner till Sandnäs med anna och gänget där partyt började! träffade lite trevligt folk också! vid 22tiden begav vi oss upp mot Hofors, hamnade hemma hos en kille som jag spelat golf med tidigare. Hemma vid ett, pappa skjutsade hem mig. Det var lugnt! Lovar!!

skriver med om helgen sen!
Det var min valborg ialla fall!

Kommer hem imorgon!
PUSS !!!

RSS 2.0