Hoppsan,hade jag en blogg?

Jag har helt glömt bort att jag har en blogg. Fick stora problem i Boden när internet på telefon inte ville som jag och att jag råkade trycka fel på en knapp och hela inlägget var helt borta. Då tröttnade jag helt och hållet...

Men nu, typ nästan tre månadet senare känns det som de är dags att skriva lite igen.
Det har ju hänt en del sen sist jag skrev men kan väl kanske korta ner det lite i alla fall. Jag gör ett försök i allafall.
Jag fick i alla fall alla rätt på sista provet när jag avslutade min utbildning i Boden och blev då officiellt väktare. Bilfärden hem gick alldeles utmärkt och 00:30 rullade jag in på gården hemma.

Efter avslutad utbildning har jobben bara pepprat in, haft minst 12samtal och har nu en behovsanställning på ett företag men dessvärre har jag endast jobbat 7pass och har redan tröttnat... Men allt i mitt liv just nu är på en skör tråd.

Men denna vecka (V.29) har varit den roligaste på länge. Har nämligen varit i Barsebäck, på en fantastisk golfanläggning strax utanför Landskrona. Vi har spelat LagSM men dessvärre gick de inte jättebra men de var den grymmaste veckan ! Helt otroligt roligt och fått vänner på ny nivå.

Jag skriver mer senare. Ha en bra dag!:)


RSS 2.0