Nej. nu blir de lite bloggande.

Jag har haft en liten blogg paus. Jag har inte orkat lagt ner nån tid och lust för att skriva. Men nu har jag bestämt mig för att ta tag i det igen. Jag känner för att skriva av mig lite. Det tråkiga med mig är att jag inte är speciellt bra på att göra om min blogg, därför är den riktigt tråkig.

Jag har haft rätt mycket för mig under min paus. Vi har hunnit med både seriepremiär och hemmapremiär i innebandyn. En vinst och en förlust. Det är helt okej med tanke på att vi är nykomlingar :) sen är det dags för sista golftävlingen i år. Det är i helgen, på Eskilstuna GK och vi får se hur det går. Jag har inga direkt förväntningar men ska verkligen göra mitt bästa för jag vet hur arg jag kan bli även fast jag vet förutsättningar.

I skolan är det rätt tufft med vissa grejor men det går. Jag satsar på G i t ex Matte för de är riktigt svårt. Och svenskan är riktigt tråkig så den får också bli G på.

Men nu är det dags för sängen. Jag kommer skriva lite av mina åsikter av de jag läser och hör. Sen får ni få som läser kommentera vad ni tycker ! :)


GOd natt och sov gott !


paus...

jag tänker inte skriva på ett bra tag nu. är så trött på allt så jag orkar inte lägga ner energi på bloggen, ni kommer inte att höra av mig. Tar en lång paus och tar tag i mitt liv nu.

Ha de bra vänner !
Puss på er :)

Onsdag

Idag är det onsdag, jag trodde det var torsdag, virrar runt lite. Men skitsamma. jag började tolv, men kände inte för att käka frukost så det blev lunch i matsalen med sannaklara, jenny och elias istället. Helt okej mat, pannbiff och potatismos (Y) brabra. Vi hade historia och började med lokalhistoria. Jag ska skriva om Hofors. Ska bara komma på någon händelse som skett i Hofors också. Tror jag vet men inte säker. Annars får man väl fråga pappa, han kan typ allt !

Ja, klockan är rätt mycket. Jag slutade kl 14.00 men jag var lite väntestöd åt sannaklara på stationen så jag var hemma vid tjugo i tre. Tog en riktigt härlig dusch och nu har jag myskläder. Men det var meningen att jag idag skulle plugga arslet av mig, men ingen ork och lust gör att det inte blivit speciellt mycket.

NU är det dags att göra lite mat, sen funderar jag på att åka till K-borg och titta på våra damer när de spelar träningsmatch mot Falun. Skulle vara rätt kul att få se lite innebandy. Sen när jag kommer hem måste jag platta håret för imorgon är det skolfoto och jag vill inte vara fröken krull... alltid kul att klä upp sig lite och vara lite fin.

Nu är de slut på min dag snart. iaf om vad jag vet att jag ska göra. Men ha det bra friends ! ;) <3


the feeling I have inside is just waiting to come out.


-----

Irritation,ensamhet och hjärtat bultar hårt. Saknad, tårar, kärlek. Oro,svek. 

Helt ofattbart att kunna känna så här. Du.

Golf,golf och golf. -Ovanligt?

Nu ligger jag i min soffa i min egna lägenhet och kollar lite på tv. Har för ca 1timme sen kommit hem från innebandyträningen. Skulle egentligen inte ha hunnit det idag med tanke på att jag i morse kl 07.30 åkte från Hofors till Arlanda Stad för att ha golfavslutning med Elitjuniorerna och vår tränare Per. Vi gick ut vid 11 och jag spelade riktigt bra. spelade bäst av alla 7 som var med och vann därmed 240kr:) kling i kassan lite grann! Sen käkade vi en dyr men rätt okej lunch, efter det bar det av fort som fasen till Västerås. Min tränare som jag åkte med var så himla gullig att han skjutsade hem mig. Tack Per! Hemma vid 18, packade upp och packade om för innebandy. Var rätt sugen på träning därför bestämde jag mig för att åka dit.

Blev ingen direkt uppdatering på hela helgen. Detta beror på att jag befunnit mig i Kristinehamn och spelat golftävling. 36+18 i regn och en genomblöt golfbana. Fy faan säger jag bara. Jag kom på en helt okej 10:e plats, den är godkänd med tanke på mina förutsättningar jag hade inför tävlingen.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och sova. Imorgon väntar matte B och Svenska!

puss och kram allihop!
Grr på dig (a)

RSS 2.0