Back on track.

Fredagen är äntligen här och nu är det endast 113dagar kvar till studenten.Det är på ett sätt så fruktansvärt skönt men också väldigt läskigt. vad ska man ta vägen efter den 10e juni? En sak är säker, min motivation till att plugga vidare direkt är så här liten . som en punkt ungefär så inte de. Ett jobb skulle inte sitta helt fel däremot. SKa skriva ett CV nästa vecka så man kan börja söka.

Innebandyn är det inte så himla mycket kvar av. Både bra och dåligt känner jag. PÅ ett sätt bra därför att jag inte har något intresse för det längre, men de dåliga är att laget är så roligt att umgås med. I och för sig umgås jag med många av dem utanför innebandyn också då men ändå.

Skoltröttheten travar över mig med stora steg. Finns liksom inget alls kvar att ta igen. Men efter gårdagens samtal med min käraste kusin Michaela fick jag några råd som ska hjälpa mig att klara mig hela vägen till studenten. Önskar jag fick träffa henne snart och bara umgås, var så himla längesen nu... :( Henne saknar jag sjukt mycket. Ännu mer efter gårdagens talk.

Idag är inga planer, hade hoppats på att få lite tårta hemma hos Sandra eftersom det är hennes 20års dag. Men eftersom hon ska sitta barnvakt får jag väl roa mig själv med något annat då ! Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på!




Dig är jag nyfiken på och det tror jag du vet...


those days I want you even more...

Förlåt mig för en dåålig uppdatering här på bloggen men jag har faktiskt inte lagt ner någon tid på den utan ägnat mig åt massa annat roligt.

Det ska bli skärpning men de är inte så lätt när jag inte kan uppdatera genom telefonen för den använder jag mestadels numera när jag "surfar" på nätet :p

Umgås med tjejerna för det mesta ! Mycket trevligt om jag får säga det själv :)

Sen träffade jag Frida när jag var i Västerås i helgen. var nämligen där och kollade innebandy :) Tyvärr blev de ingen SM-semifinal för Rönnbys del men underhållande match var de iaf ;)

Slutat för dagen har jag också eftersom idrotten är fullbokad. Blir en liten tripp till Valbo med Emma istället :)

Nu ska jag åka. Hörs !

RSS 2.0