lite längesen sist men ändå...

Hej!
Jag har inte uppdaterat speciellt ofta med tanke på att jag varit ute och spelat golf hela tiden, då har jag inte tid och sitta vid datorn.
mina placeringar under säsongen hittills är : 3a Gävle, 4a Örebro, 4a Nyköping, 15 Mosjö och 15 Österåker. Jag är nöjd hittills måste jag säga och just nu håller jag också på att tävla i Rättvik. Jag ligger 1a inför imorgon men vi får se hur det går. Jag ska kämpa hela vägen.

Jag har inte gjort speciellt mycket hittills på sommarlovet förutom att spela golf, eller jag har varit i Vaxholm och firat midsommar sen inget annat. Men snart blire lite uppehåll från golfen och då blir det neråt i landet som gäller:) lite Falkenberg, lite Liseberg, lite Gröna Lund kanske. Vi får se vad som händer !

Nu ska jag vila lite inför imorgon.
God natt och sov gott för det ska jag göra!

Pysspyss!


Fint väder vi har...

Varför kan det aldrig vara fint väder när jag ska göra något utomhus? Hela helgen har det varit regn, regn,regn och åter regn. Jag skulle ut och springa samt spela golf men hur går det när regnet bara öser ner? Inte speciellt bra måste jag erkänna, jag vill inte bli blöt när jag är ute och springer... Dessutom är golfbanan avstängd nu när det är sånt här väder. Fan säger jag bara. Inte kul alls!

Ja,min helg har varit ganska lugn. Igår (lördag) fyllde Maria 17år:) Grattis till dig i efterskott! Men jag och Anna åkte hem till henne och gav henne en stor ram och i ramen var det en massa kort på oss och Maria tillsammans. Fast inte ett enda kort på oss alla tre. Men det blev bra ändå, Maria blev jätteglad över den i alla fall och det var ju huvudsaken! Sen åkte vi hem till mig (jag och Anna) och käkade tacos och kollade på sommarkrysset från gröna lund med David Hellenius. Sen blev det kväller vid 1 för mig!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har varit nere på golfbanan trots att den är stängd och tränat lite. Det behövdes, det gick jättebra också vilket kändes skönt med tanke på att jag inte varit på topp nu på sistone. Nu slappar jag bara framför datorn och lyssnar på musik i sorround systemet på tvn. Skönt med lite lugn och ro tycker jag. Ikväll blir det också lugnt, inget speciellt som händer vad jag vet.

Nu ska jag titta på tv en stund!
Ha det bra!

Puss och kram:) <3

Finally!

Ja, äntligen sommarlov, men inte är det bra väder heller... Tråkigt tycker jag med tanke på att jag ska tillbringa mesta dels av min tid på golfbanan. Men jag får hålla tummarna på att det kommer sol så småningom!
Min vecka har varit rätt strulig men ändå härlig.
Imåndags lämnade jag in mopeden på service sen åkte jag och köpte lite blommor till en av mina lärare som hjälpt mig extra mycket detta läsår. Jag ville visa min tacksamhet och därför köpte jag några rosor. Sen åkte jag till skolan och pratade med mina lärare och dagen gick rätt fort:) på kvällen tog jag det lite lugnt och somnade rätt tidigt!
Tisdagen hade vi friluftsdag och jag gick på promenad sen fick vi lite lunch och på eftermiddagen blev det lite kubbspel. Trevligt med lite frisk luft ute i naturen tyckte jag. Efter det åkte jag hem och då kom mamma. Vi städade och plockade med det sista ur lägenheten och sen for vi till sthlm och tränade lite golf.
Onsdagen blev det golftävling, 18hål. Jag låg på en delad 7:e plats men igår (torsdag) blev det en sämre dag vilket innebar att jag tappade till 15:e... Men det är bara att ta nya tag tycker jag. Inget att tänka på nu.

Idag fredag har jag varit i Sandviken på student. Trevligt var det trots det dåliga vädret. Sen blev det en sväng i Valbo och en till farmor och farfar. Nu är jag hemma och tar det lugnt!
Skönt med en avkopplande dag mitt i golfen.

Nu ska jag fixa lite här hemma i Hofors!

Ha en skön sommar !
Vi hörs;)

Pusss <3

Nationaldag 6/6 - EU val 7/6 - 09

Igår var det Sveriges Nationaldag, den firade jag och Anna lite smått. Jag gick upp kl 06.10 först , pappa och jag åkte ner till golfbanan och spelade 18hål. Sen tränade jag puttning i 2timmar. Vid 15 åkte jag hem och då kom Anna hem till mig. Vi checkade lite TV och somnade till en halvtimme. Så kul var den dagen. Neej då. Sen åkte vi upp och handlade lite godis och jag köpte en liten kebab med bröd. Vi åkte Annas Epa till hennes pojkvän Gustav där vi var ett par timmar. Efter det for vi hem till mig igen och hade lite trevligt. Vi snackade lite och så, sen gick vi ut och gick i Hofors. Sen gick vi hem till mig igen och då fick vi besök i sängen och det var mycket trevligt... Nå mer tänker jag inte tala om! Vi somnade vid 3 och vaknade idag vid 11...

Idag rensade jag och mamma resten av min garderob, jag ska absolut inte klaga för jag har kläder för ett helt fotbollslag. Helt otroligt sjukt hur mycket det är. Vi käkade lite frulle och sen åkte vi upp till folkets hus där mamma och pappa röstade. Sen bar det av till Västerås där jag befinner mig nu! Jag har varit här sen 18.00 idag och nu är det snart läggdags.
 
Just nu sitter jag och tittar på EU-valet, valvakan på SVT2 och jag tycker att det är väldigt dåligt att folk med åldern inne inte går och röstar. Det är ca 40% i hela Sverige som röstar. Varför? Jag tycker det är plikt att rösta. Jag blir fan arg på alla som inte röstar för att de inte orkar eller nått sånt. Jag kan förstå de som är väldigt sjuka och kanske ligger på sjukhus eller nått sånt. Men att inte orka bry sig om vad som händer i Sverige och Europa. Det är vårt samhälle vi pratar om, är inte det viktigt? Hade jag varit 18år hade jag inte tvekat på att rösta. Jag struntar i vad alla röstar på, bara de röstar. Men nu ska jag inte lägga nå krut i det här. Då blir inlägget väldigt långt.
Nu ska jag sova!
Godnatt och sov gott ! ;) <3

Hofors:)



Jag är i Hofors. Jippi! Jag kom hit redan igår efter en sväng i Sala och Avesta. Först var jag i skolan i typ en timme, sen åkte jag och Sannaklara buss till Sala och hemma hos henn hjälpte jag henne lite med matte. Sen gick mitt tåg till Avesta där jag fick hämtning av Tomas, Malins pappa. Vi åkte hem till dem och snackade lite och umgicks lite bara. Trevligt att träffa familjen Wrede igen! Pappa kom och hämta mig , då åkte vi hem till farmor och farfar en stund. Sen hem och sov!

Idag har jag varit uppe på björkhagsskolan och hälsat på lite. Träffade Anna och Maria så klart. Sen träffade jag mina gamla klasskamrater, Ahlström, Oskar,  Ludde, Robin och några till! Fick till och med en kram av Ahlstöm:) Sen frågade Anna om jag ville följa med till Valbo och shoppa lite, självklart följde jag med, kände inte för att träna golf i regnväder direkt. Vi åkte buss in, jag shoppade två par skor och ett par hörlurar. riktigt trevligt var det. Sen åkte vi buss hem. Nu är jag i mitt egna hus med mor och far. Vi har precis ätit middag och ska snart krypa till sängs för jag och pappa ska troligtvis ut och spela golf imorgonbitti kl 07.30. Regnar det ska jag bara träna. Men vi hoppas på fint väder tycker jag:)

Sen blire lite firande av nationaldagen vår med Anna. vi får se vad vi hittar på. Något blir det i alla fall! 

Ha det bra mina vänner ;)
Pussar <3

9-19.

Idag har jag varit i skolan hela dagen. När jag kom till skolan kl kvart i nio var det endast få där. Jag skulle ha spanska men när vår lärare kom sa hon att jag inte behövde vara där eftersom jag är klar med hela kursen. Jaha tänkte jag, vad ska jag hitta på nu till kl 14.30? Men smart som jag är gjorde jag klar min matteuppgift och sen en liten media grej som inte alls hade någon betydelse i betyget. Men när det var klart frågade jag om jag fick reda på mitt slutbetyg i spanska. Det blev något oväntat måste jag säga, nämligen MVG. Helt otroligt måste jag säga. Jag är imponerad av mig själv när det gäller spanska! Till lunch som jag åt med Sannaklara fick vi Mousakka, det var rätt gott men mättande. Sen hjälpte jag Sannaklara med matematik hela eftermiddagen så hon blev klar med alla inlämningsuppgifter. Bra jobbat Sannaklara:) Sen var det dags för vernissage, det var rätt okej, men dessvärre kom det lite folk. Det var fina bilder och alla var nöjda. Jag var hemma 19.10. En heldag på skolan med andra ord. Men det gör absolut ingenting för jag trivs i skolan. Det är något som gör mig glad där.

När jag kom hem skrev jag en liten rapport och nu är den klar vilket innebär att jag är klar med exakt allt i 1an. Det är så himla skönt! Jag ska nu diska och sen titta på Satc, sen en dusch. Sen lite sömn!

Mina betyg när jag slutar år 1:
Matematik: VG
Mediekunskap: VG, tror jag?
Engelska: VG
Estetisk Verksamhet: VG
Spanska : MVG
Idrott : VG
Svenska: VG, tror jag?
Samhällskunskap: MVG
Kommunikation: VG
Arbetssätt och lärande: MVG
Datakunskap: MVG
Jag är väldigt nöjd med mina betyg måste jag säga. Jag vill inte skryta men jag känner mig duktig (y) !

Nu ska jag sova!
God natt och sov gott! Imorgon bär det av till Hofors !!!
Puss och kram <3

Fy fan vad skönt!

Under dessa två dagar i början av veckan har jag tillbringat i Örebro. Jag har spelat tävling, men det gick åt helvete så vi behöver inte nämna de nå mer. Igår pluggade jag både matte och samhäll vilket innebär att jag är klar med nästan allt. Jag har lite kvar av inlämningen på matten, men sen har jag bara en sak kvar, det är copyn på median, när jag skrivit klar den, då är hela årskurs 1avslutad för min del! Liite skönt är det faktiskt!
Det som är kvar i skolan:
Imorgon är det spanska, sen ska jag och Sannaklara skriva klart en rapport. Plus att jag ska hjälpa henne med matten!:)
Sen är det betygssnack i idrott och efter det Vernisage. Plus att Agneta ska hjälpa mig med en sista sak på media. När det är klart då är ALLT klart!!
Torsdag är det sista svenskalektionen, då får vi förhoppningsvis reda på svenska provet och slutbetyget.
Fredag är det sista samhällslektionen, men de som inte har några rester behöver inte åka dit. Det betyder att jag kan åka till Hofors på torsdag!
Måndag är det sista mattelektionen.
Tisdag är det friluftsdag (Sannaklara åker till Sicilien, ha så kul !)
Onsdag spelar jag golftävling på Österåker i Åkersberga utanför Stockholm.
Torsdag är det skolavslutning!!!

Såå fort mitt första år på gymnasiet gått. helt sjukt tycker jag!

Nu ska jag jobba lite matte.
Puss och kram allihop <3

Jag står på din sida, all the way my friend!


RSS 2.0