Leedig

Idag jobbade jag sista dagen, nu lite ledig till måndag vilket är rätt skönt då jag har en del planerat för helgen.
Först lite gym,solning och så imorgon, sen träffa en vän jag inte träffat och umgåtts med på säkert ett år. Men det ska bli roligt att träffa henne, vi har en del att ta igen. 
Efter de ska jag träffa en annan saknad vän, hon och hennes son har jag inte heller sett på flera månader. Jag har med andra ord en himla härlig fredag gramför mig! 


Dagen idag har varit som många av mina dagar sett ut på sistone. Med andra ord träning och jobb. Men det funkar. Jag gör allt jag kan för att sköta mig på alla plan. Det är en fight som är dags att anta. 


Nu måste jag sova. 

Godnatt! 

Onsdag

En ganska tråkig dag då jag inte gjort speciellt mycket. Valde en vilodag från gymmet så hann i stort sätt bara vakna så var det dags för jobb, 12:45 -21:30. Riktigt skönt pass tidsmässigt men det är lite långtråkigt egentligen. Men det är bara bita ihop och se glad ut för att man ens får jobba ! 

Nu blir det sängen så jag orkar upp till gymmet innan jag börjar igen :) 


Good night! 

It is getting better!

Idag började dagen bra. Fick samtal från doktorn som talade om att det är fel på min ämnesomsättning och att jag med detsamma ska börja med medicin. Detta kan låta som negativt men för mig är det bara positivt då jag mått ganska dåligt i alla fall det senaste året. Därför var det skönt att få svar att det var något som var fel och inte att det satt i huvudet som den senaste doktorn ville få det till. Nu kan jag börja om på nytt på många plan och veta att det kommer bli bra. 

Idag har jag tränat, blev 50längder och ca 1 timmes pass på gymmet med både cardio och styrka. Nu känns det bra igen! 

Pigg och glad! Men vi skippar kexchokla'n ;) 

Nu sova ! Natti

Försöker

Att vara jag är sannolikt inte lätt men jag känner stt det ska liksom inte ältas. Jag är vuxen och kan ta hand om mig sjlv så tänker inte börja tycka synd om mig själv. 

Jag är inte direkt positiv varje dag men jag gör mitt bästa. Jag har nu börjat träna samt varit hos doktorn för att få rätsida på mitt lov igen för något är det i min kropp (fysiskt)som inte stämmer. Det är något som inte är som det ska och då menar jag inte mina extrakilon för dom jobbar jag fullt ut med. Ska göra allt jag kan för att få bukt på det. Men just doktorn ska ju ringa imorgon och då får jag svar på alla prover jag tagit. Fick fylla 5 rör med blod. Det är inte bara etn grej som ska kollas där inte. Men men, hoppas iallafall få svar på vad det är. Men är det inget blir man lite fundersam för det ska inte vara som det är nu. 

Jag orkar inte diskutera något mer med någon om speciella saker. Jag har tydligen gjort fel på något sätt men vet inte hur. Och hur ska man kunna få reda på saker och ting så det skulle kunna bli bättre igen. Klart på ett sätt behövs det kanske inte lösas men ändår det bra för allas del. Men men, just idag tänker jag inte på det. 

Nu blir det sängen! Hoppas ni sover sött ute i landet :)

RSS 2.0