Bästa!

Helgen har varit den bästa hur jag vet inte hur länge! Fredagen var kanske inte den bästa med en stor förlust med 13-3... Men lördagen var bäst. Började med Alborgen! Jag var i lag med Sigge och Katrin, dock förlorade vi men vad gjorde de? Vi hade i alla fall roligt! :) Väl hemma blev de en pizza till middag. sen snabbdusch och fixa mig klar. Sen ner till Barkhyttan på fest! Mycket roligt! Jag och födelsedagsbarnet lade oss kl 7imorse! :)

Dagen har varit på soffan. Sovit myycket, det var väldigt nödvändigt måste jag säga. Nu är jag lite piggare men ändå trött. kommer inte bli några problem för mig att somna senare ikväll!

Fantastiskt roligt att få komma in i laget och gänget! Det är väldigt trevligt folk måste jag säga! :) tråkigt att Signe ska åka till sälen och jobba hela vintern, men och andra sidan förstår jag henne till 100% ! Man ska passa på att göra såna grejer när man får chansen. :) Säger grattis i efterskott här på bloggen!

Nu ska jag kolla lite i körkortsboken innan jag lägger mig.

God natt och sov gott!

Puss!


inte alls...

Ny dag och nya möjligheter!

Torsdagen som gått har varit en bra och lugn dag. Först i skolan hela dagen med dessutom ett möte med Mikael gällande mitt projektarbete.

Efter skolan blev det gymmet i nästan 2 timmar med Matilda. Väl hemma blev det blodpudding till middag och sedan plugg. Gjorde klart idrottsplaneringen till nästa vecka.


Imorgon är det skola för sista gången den här veckan. Blir fika med Anna efteråt. Sen taggning till match! GGIK hemma imorgonkväll kl 19.00!

Helgen kommer bli awesome!

Ha de bra :D

Hörs!

It hurts when you are feeling bad...


Otydligt kroppsspråk misstolkas ofta

Trodde på att det kunde bli något men som vanligt är det för bra för att vara sant. Att ha känslor för en person som sedan talar om att inga känslor är besvarade utan vi ska bara vara vänner. På ett sätt kände jag det på mig men och andra sidan så fick jag inte de signalerna då vi har umgåtts ett tag nu. ÅÅh, blir bara lite irriterad. Jag hade aldrig gått så långt om jag inte hade trott på oss. men som sagt så är jag expert på att göra dessa misstag men måste ta och lära mig.

Nu vet ni som inte redan visste...


I am back at square one and will be there for the entire life...


Bra eller dåligt...?

Vet inte någonting känns det som.

Helgen har varit bra. Först myskväll med laget, sen match och pyjamasparty med Anna och Maria i Hästbo! Igår blev de ridning och middag med några släktingar. Fick också följa med pappa till Värnahallen och sitta i sekretariatet... Jätteroligt.

Något roligare är ju du i alla fall. Intressant och mycket trevlig.


Nu blir det sängen snart.


Hörs!

God natt och sov gott :)


Moget med homework... men så blir de när lärarna är överallt och ingenstans...

Jobbigt att gå upp tidigt.
Känner mig så himla skoltrött...
Har:
Svenska
Engelska
Natur
Internationell ekonomi
Historia
Psykologi 
 
Allt detta ska göras den här veckan... riktigt roligt måste jag säga, eller inte!?

Annars då, jo innebandyn går rätt bra, han går inte så bra, hon går inte heller bra, men livet rullar väl på som tidigare antar jag. känner mig dock lite nedstämd... Orkar liksom inte, vill bara några saker men de fungerar inte heller så då skiter jag i allt. Men det går ju inte heller så jag vet inte vad jag ska ta mig till... ELler jo men just nu vet jag inte :p

Ska packa lite nu sen soova !
KÖrlektion imorgon, körkortet går finfint, iaf körningen. Teorin ska råpluggas vilken dag som helst!

PUss!


är det så här det ska vara? då vill jag inge mer...

Fortfarande tomt när jag tänker på dig.

Är det bara jag i hela världen som inte har förstått att jag aldrig mer kommer att få träffa min käraste farfar? Den 16oktober gick han bort men än idag förstår jag inte det... Varje gång jag tänker på honom blåser hjärnan sig tom och det gör ont i hjärtat. Jag vill bara gråta men jag kan inte. Förhoppningsvis kommer det en dag då jag inser att han inte finns men hur lång tid ska det ta?

Orkar inte mer...

Vill ha dig här!

och bilen går bra? ;)

Allt rullar på som det ska, lovet som varit har behövts. Bara varit och inte gjort något speciellt känns det som fastän jag gjort en massa saker! Träffat vänner, åkte till västerås och tittade på innebandy med päronen, haft körlektioner. Tänkte avsluta lovet på bästa sätt, genom en trevlig kväll med lite vin och mycket bra sällskap! Känns riktigt härligt !

Har också hunnit med en begravning... har inte haft ork till att skriva blogg därför det varit tomt här. Plus att min fucking mobil inte vill att jag ska skriva blogg för internet lägger ner så fort jag går in på blogg.se... Men men. Nu har jag äntligen uppdaterat och tänker fortsätta med det lite oftare i alla fall!






Det ser inte bra ut på insidan men huvudsaken är väl att utsidan lyser!?

RSS 2.0