körkortet fixat och julafton avklarad!

Körkortet är äntligen taget! Den 17december ;) Igår var det julafton och det firades med mamma,pappa,farmor, Olle och mormor. Träffade även Marcus och Maria :)

Fått massor av paket, bla One tree hill säsongerna, snygga kläder och massa smått och gott!

Ikväll är det partytime ! :)

Vi hörs :)

Mitt i julstressen känner jag mig lugn.

Snart är det jul och jag känner inte någon speciell julkänsla eller så, kan bero på att jag inte köpt en enda julklapp till någon eller jag vet inte. Men ändå känner jag mig lugn, för den största julklappen jag önskar kommer nog bli den bästa hittills! Talar om när jag får den vad det är för något! :) Nu är jag lite stressad ändå för allt plugg i skolan. men det ordnar sig efter jul tror jag. för då kan jag släppa körkortsteorin förhoppningsvis!

NU blir det gymmet med Matilda sen innebandy! :D

HÖrs!


Bortglömt eller åtsidosatt!?

Bloggen har inte varit det första prion i mitt liv just nu fast egentligen gör jag inte så mycket vettigt så de skulle kunna ha varit det... Känns som jag bara glider runt och är heelt slut i kroppen. bara allmänt drygt egentligen...

Nu babblar jag bara. Kan vara ilte seriös i alla fall...

Denna vecka har varit bra hittills. Måndag träning och lugn skoldag, tisdag ingen skoldag men massa plugg, sen sov jag hos bästa. Onsdag var en mycket seg dag men fartfylld kan vi inte neka den till...
Idag är det torsdag och en lektion på schemat, den var i morse mellan 8.15-9.15. Nu väntar jag på lunch sen beger min klass sig till Säter för att spana in mentalsjukmuseumet. Kan bli spännande och intressant!

Ikväll är det gym och innebandy som gäller. Sen lugnt!

Nu orkar jag inte mer. Har startat en ny blogg men avslöjar inte namnet än förrän den ser bra ut!


PUSS och kram :D

RSS 2.0