Idag torsdag

Idag har jag varit i skolan och det var huuur varmt som helst! säkert 28grader... vi höll på att avlida, men ändå var det skönt:) hehehee... efter skolan så cyklade jag ner till golfbanan och tränade lite, sedan ringde jag Wedin och frågade om han ville komma ner och joina mig. Han kom ner och vi slog lite sen så hade jag träning, så han fick stå på rangen själv. men han överlevde:) heheee.. sedan åkte jag hem med pappa, nu har jag nyss käkat:) deet var riktigt gott för jag var riktigt hungrig:)

Imorgon äre BESSEMERFEST OCH "TJEJKVÄLL" !!!! JIPPPI:)
Jag är så lycklig:)

FARFAR 70 år !!!!!!!




Imorgon så fyller farfar 70 år ! då får man äta tårta:D

Ett tag sen sist...

Jag har haft en fullspäckad vecka vilket ha gjort att jag inte har hunnit skriva något inlägg... Men idag efter 18håls golf så sitter jag här och skriver igen. Idag har de varit en okej skoldag, sedan vare golf som stod på schemat, där man spöade pappa lätt. Under veckan som gått har jag tränat, spelat tävling i Arboga som gick åt helvete, Varit ut och spelat med pappa. Jag har varit i Högbo och spelat golf med elitlaget. Jag har hunnit med väldigt mycket. Imorgon efter skolan så skall jag, mamma och Carina ut och spela golf, sedan så skall vi åka till Farfar för han fyller 70år:) Grattis farfar:) Men annars så äre ju Bessemerfesten i helgen:) ska på "tjejkväll" hemma hos Amanda och sen folkan som gäller... :D det gäller nog även på lördagen efter en springtur till golfbanan och en 18håls runda. Men vi får se vad som händer ! 


Ha de !!!

Puss  

Today after school:)

Idag har jag inte gjort så mycket... när jag kom hem från skolan så bytte jag om och sprang ner till golfbanan för att träna. jag slog 36x6 bollar:) sedan puttade jag i 1timme:) sedan kom mamma och hämtade mig och vi åkte och handlade:) sen åkte vi hem och åt Köttbullar och potatismos:) nu sitter jag och kollar på DH. ska sova sen !




ha de :)

School:)

Jag sitter nu i skolan i datasalen :) jag sitter och väntar på att ha 2timmar Energiarbete med Birgitta.... längtar verkligen inte... Amanda har ännu inte kommit till skolan. HOn missade HLR (Hjärt och lungräddning) det var ganska lätt att rädda liv;) heheee:P efter två timmar med Birgitta har vi lunch sedan har vi TVÅ TIMMAR TILL!!! hatar fysik,kemi och biologi! skönt att det snart är slut på skiten!!


 Höörs:)

idag...

Idag var det en ganska tråkig dag iskolan som det alltid är på måndagar... men Amanda gör alltid dagen roligare;) på lektionstiden med Birgitta idag(världens sämsta lärare!!!) så talade hon om att jag och Amanda var tvungna att göra en muntlig redovisning om kolkraft imorgon annars så skulle hon skicka Betygsvarning... Både Amanda och jag förstod inte varför ?... :O efter skolan så gick jag och Amanda hem till henne och sökte på kolkraft. vi hittade en del info som vi skall redovisa imorgon... Efter det så gick vi på hanssons och tog en fika:) det är så roligt att gå ut på bruket för man ser så många roliga människor att skratta åt:) heheee... PÅ vägen till hanssons så följde Amandas katt efter nästan hela vägen... vi blev lite oroliga så vi gömde oss. DÅ sprang han hem igen:) heheee...

Efter besöket och fikan med Amanda så cyklade jag ner till golfbanan för att knacka boll och träna lite... När jag kom ner så var det de vanliga som var där: Måns, Rokka, Jens, Fladder och Hägg... alltid samma personer... efter bollknackligen så ställde jag mig vid putting green och tränade chippning:) och puttning:) efter en timmes träning rullade jag hem igen för att äta en god middag. Det var kyckling med ris och kall sweet&chili sås:) mumss... ;) Sedan satte jag mig vid tvn och kollade tsm med min mor och far, när jag plötsligt kom på att jag var tvungen att göra sit ups så jag lade mig på golvet och gjorde 150st:) NU så sitter jag här vid datorn och funderar på att gå och lägga mig i min stora sköna säng:)

GOD NATT
HÖRS

Cecilia "Cissi"

Detta är jag när jag var på ålandsbåten... Jag och Anna skulle gå på disco:)
Jag på ålandsbåten...

idag var en annorlunda dag...

Idag har jag varit på Adolf Fredriks musik skola mitt i stan. (Estocolmo:) min morbrors sambos dotter går där och de hade en vårfest så alla fick komma och kolla:) Matilda som hon heter sjöng väldigt vackert:) Efter det så sprang jag runt på denna skolgård i ca 3timmar... efter det så åkte jag, mimmi, matilda,Leon och Åke ut på söder och tog en dricka tillsammans med Leons föräldrar. Nu sitter jag i N Sköndal bredvid Matilda och skriver på min nya blogg... Snart skall vi käka grillat kött med potatis och sås och grönsaker. Alla tänker säkert hur kan man grilla i detta väder ? och det undrar jag också, men det är min morbror vi pratar om. Han kan grilla i minus 25 och storm. han älskar att grillaa:D

NU så ska jag fortsätta att förstå mig på denna blogg. hörs ;)


Välkommen till min nya blogg!

Jag har idag blivit medlem på blogg.se. det ska bli roligt att skriva varje dag här under hela året:) heheheee! ni som läser får gärna bli vän med mig. :)

RSS 2.0