Bra tisdag!

Tänkte berätta om min dag istället för att bara gnälla på hur myclet jag tycker om en viss person... Så here it goes.

Har fått sovit ut ordentligt idag! Haft en skön förmiddag med greys anatomy på tvn rullandes :) härligt med lite ledigt! Vid 15 åkte pappsen och jag in till Fia för behandling. Hon kollade mitt knä och det visar sig vara svullet och inflammerat vilket gör att jag inte får belasta det under resten av veckan. Men men, efter behandlingen blev de bio och popcorn. Vi såg svensson svensson och den var tråkig... Jag hade förväntat mig mer helt enkelt!
Efter bion blev de donken. Gottis:) men inte välbehövligt. Väl hemma hämtade vi mor och åkte hem. Mina sista timmar innan sömn har gått till greys. Jag älskar den serien!

Nu ligger jag i sängen och ska sova när som helst. Jag har en fundering men tror inte den ska skrivas ut just idag. De får räcka med tråkigheter när de kommer till mina känslor...

Godnatt!


Den dagen,den glädjen

Såld,det är allt jag har att säga. Jag vet att du vet och du kan läsa detta. Jag kan inte säga nå mer att den dagen de tar slut,den dagen är ingen gladare än jag. Måste säga att jag ändå inte slutar hoppas fast jag ändå vet slutresultatet... Men varför inte chansa?

Man kan inte förlora något man inte har.


You had me at hello...

Kan inte annat än säga att jag är såld. Vet att du kan läsa detta men jag kan inte göra något åt det. Nästan ingen vet vem du är och så får de förbli också. Det kommer gå över en dag och den dagen längtar jag till... Speciellt när jag vet att de inte blir du och jag.


vackraste jag vet

Du är den finaste jag vet.

RSS 2.0