Tagga!

Idag är det fredag och imorgon smäller det. Då är det SM !! Guud vad jag är taggad! Fy faan vad vi ska spela bra!

Men det är inte förrän imorgon, idag kommer mina föräldrar:) Vi ska gå lite på stan, shoppa lite, käka lite mat och mysa:) Sen ska mamma tvätta åt mig ! Tack för det:) haha! Men nu så måste jag diska lite innan de kommer så de inte ser hur jag ätit den här veckan. Sen har jag varit och slängt mina sopor,varit och shoppat äppeljuice samt käkat lite glass. Men nu ska jag börja dricka vatten och tanka på inför morgondagen!

Nu måste jag gå och diska för mamma och pappa har åkt från Hofors !
Ha en bra fredag! :)

TAGGA FLICKOR ! Imorgon GÄLLER DET!

Puss !

snart slut på lovet.

det är redan torsdag vilket innebär att det snart är slut på lovet. Vilken tur att vi har studiedag på måndag så vi får en extra ledig dag! Jag kom hem från träningen för nästan två timmar sen, blev lite kvällsfika också. Jag kokade ägg,drack äppeljuice och käkade en macka med leverpastej på. Det var mumsigt:) Har tittat på nyheterna och sporten också. Dessvärre förlorade Djurgården mot Brynäs... Men men, det är många matcher kvar plus att det går bättre i hockeyn än i fotbollen, fast hoppet lever än. På söndag är det den sista omgången i allsvenskan fotbill. Då är allt avgörande, Om Djurgården inte vinner måste de hoppas på att Örgryte spelar oavgjort eller får stryk, då får Djurgården kvala. Om djurgården förlorar och ÖIS vinner åker DIF ur. Men om båda lagen vinner så är kvalplatsen vår ! HEJA DJURGÅRDEN! :)

Nu ska jag sova. Måste upp i tid imorgon annars kommer jag inte kunna somna tidigt imorgon.
God natt och sov gott!
Puss på er :)
<3

huvudvärk...

Jag har haft huvudvärk sen jag vaknade i tisdagsmorse. Varför?
Det känns som det har att göra med allt som hänt runt mig på sistone. Jag skäms för att säga det men jag har bråkat med flera av mina närmare vänner. Jag känner att det är mycket som är mitt fel och det är jobbigt. Men samtidigt känner jag att jag inte orkar bry mig. Beter man sig så där som vissa har gjort så förtjänar man inte min vänskap. Jag har flera nära vänner som jag känner att jag kan lita på. Jag tänker inte hänga ut någon eller säga att någon måste be om ursäkt. Men just nu känner jag att jag inte tänker be om ursäkt för nånting jag gjort. Det är mitt eget fel att det blivit så här men samtidigt känner jag att en del av detta inte är mitt fel. Mot en av personerna vet jag att jag varit taskig men samtidigt var jag ärlig. Jag har varit rätt duktig på att ljuga men kände att jag inte vill göra det nå mer. Jag är trött på mig själv som har varit så. Därför blev det som det blev mellan oss.

Mellan oss tänker jag inte ta på mig någonting. Att det blev så här mellan oss får ni stå för. inte jag, nämner inga namn men om ni känner er träffade kanske det är dags att tänka om. Men just nu träffas vi inte i alla fall vilket är en fördel. Men nu vill jag bara släppa det här. Allt. Jag tänker bara fokusera på innebandy den här helgen. Den är fruktansvärt viktig nu! SM! Inget annat är viktigt.

Jag känner att det bråket vi gjorde var rätt oseriöst men jag vet att jag var taskig och att du tog säkert åt dig. Men om du inte vill snacka med mig så fine by me. Jag har fler att snacka med än dig. Du är inte den viktigaste personen i mitt liv.

Nej. Nu ska jag inte vara nå mer negativ. Från och med nu är det bara positivt och bara innebandy i huvudet på mig!
Ha en bra kväll och enjoy the weekend:)
PUss och kram
älskar <3

Wallandernörd.



Jag vet att jag är Wallandernörd. Jag har tittat på den senaste utkomna Wallander-Prästen! Den var riktigt bra den också. ! Fast man saknar ju Johanna Sällström som fan när man tittar på dom. Det är det som saknas i de nya wallanderfilmerna. Men Wallander, Krister Henriksson är ju bäst i alla fall! Älskar honom som Wallander och inte Rolf Lassgård. Han är bara fel för mig.
Menmen, nu har jag inga wallanderfilmer kvar att titta på. Fast det kommer en ny. Läckan, vi får se när den kommer ut på dvd så man kan titta på den också:) Sen kommer det fyra filmer till har jag precis upptäckt. De heter Skytten,Dödsängeln, Vålnaden och Arvet. Ojojoj, mycket att se fram emot känner jag ! Älskar Wallander!

god morgon världen!

God morgon kanske de är lite sent att säga. Men jag vaknade mycket tidigt imorse, trots att jag somnade kl 1. Men nu är jag pigg och glad i alla fall! Gårdagen bestod av två Wallanderfilmer, Tjuven och Cellisten. De båda var bra, men Cellisten var grymt mycket bättre. Det hände grejor nästan hela tiden! Den var riktigt bra! Tjuven var det mycket strötid vilket gjorde den lite tråkig men ändå bra på sitt sätt!  
 

Nu tänkte jag dra ner på stan en sväng och checka läget. Sen måste jag handla lite också! Vi hörs sen :)
Puss

pain inside

Nu sitter jag bänkad framför tvn och tittar på ett spännande avsnitt av Oskyldigt dömd! Sen blir det Wallander x2:) Tur att det är höstlov och man får sova hur länge man vill imorgon!

Träningen gick bra, jag var ensam målvakt men det var kul att träna! Ser verkligen fram emot SM i helgen:) Höll inte nollan men släppte bara in 1mål och det är jag nöjd med:)

Nu börjar upplösningen av avsnittet i oskyldigt dömd. Ha en bra kväll vänner :)
älskar dig

redan onsdag.

Klockan är snart 16.00 och jag är taggad för träning. Men vad har jag gjort idag då? Jag vaknade vid 11, käkade frukost, åkte ner och lämnade tillbaka Wallanderfilmen som jag hyrde igår, men samtidigt hyrde jag de två som kommer efter Kuriren. Det blev Tjuven och Cellisten, Wallander. Dessa två filmer blir det ikväll efter träningen. Efter de åkte jag en snabbis till skolan, den var låst men jag plingade på och Cissi öppnade. Tog med mig matten,engelskan, spanskan hem för att ha något att göra nu under lovet. Innan jag åkte snackade jag lite med Rainer, min matteoch psykologilärare. Han är mycket trevlig:) Tyvärr var inte Monica där, hade varit kul att träffa henne, skulle vilja snacka med henne också. Men hon är i skolan nästa vecka antar jag , då kan vi prata istället förhoppningsvis. :) Men men, nu har jag pluggat fem sidor matte och har fastnat på ett tal vilket gör att jag inte kan fortsätta för alla tal är likadana. Så jag får vänta tills efter lovet. Men jag hann plugga till sida 119 som vi skulle vara på ialla fall så de är skönt. Ska ta något att käka snart , ska träna kl 18.30 men samling 18.00:)

Filmen Wallander-Kuriren var bra, de hände lite vilket var roligt. Ikväll blir det de andra två filmerna, får se hur bra de är. Sen finns det en till kvar. Prästen, den hyr jag nog imorgon tror jag:) haha! OM ingen vill hitta på något vill säga. Men det är sista träningen innan SM också, då är det full fokus. :)

Vi hörs sen :) puss på dig !


mys och leklust.

Jag var idag efter min hemkomst från Fagersta ner på stan och träffade Frida:) Det var mycket trevligt. Först gick vi runt och tittade i lite affärer, sen hem och checkade min lägenhet lite snabbt, inte speciellt mycket att se iaf... Sen blev de café stugan. Där satt vi i nästan två timmar och pratade om allt, mysigt var de tycker jag:) Sen fick jag ett litet ryck och sa att vi skulle gå in på leklust och kolla på leksaker. Det gjorde vi också. Det var riktigt roligt, vi såg först en snygg affisch på Zac Efron, vår favorit. Sen kollade vi in barbies, pistoler och en massa grejor. Gud va roligt de var. Alla små barn som var där inne tittade lite snett på oss. Men kul var det iaf! När Frida tog bussen hem gick jag ner till ICA och handlade lite frukt och bröd. Sen hyrde jag en film också. Nämligen Wallander-Kuriren. Det är den 16:e filmen och jag har inte sett den så den här veckan blir det Wallandervecka på tvn.
 
Farmor ringde också, men jag ringde upp henne och vi snackade i typ tio minuter om ingenting egentligen. Som vanligt när det gäller farmor. Men jag gillar henne ändå. Gjorde min middag som blev kycklinghamburgare. Gott som tusan! Nu sitter jag och kollar på Christine. Sen blire Vänner, NCIS och The mentalist. Avslutar kvällen med Wallander filmen.


Ha en bra tisdagkväll vänner:) <3

all night long

Hemma i stan igen efter den lilla färden till Fagesta. Det var mysigt värre säger jag bara. Vi gick och handlade, vi tog ett/två glas mousserat vin innan maten. Till middag blev det fläskfilé och potatisgratäng vilket var mycket gott. Sen drack vi lite till, myste, snackade lite om allt. Vi fick drink a lá Astrid, den var mycket god. Sen bar det av ner till bastun där vi fick ansiktspeeling av vår lilla mamma Astrid, sen bastade vi, fick ansiktsmask, myste lite till. Satt i bastun och svettades lite, jag som aldrig gillat bastu speciellt mycket tyckte att det var fruktansvärt skönt att basta. Kan ha med alkoholen att göra, men de struntar vi i nu. De var bara en bonus. Sen fick vi inpackning i håret, jag fick nått balsam som skulle göra mitt hår blondare. Jag tror de blev det faktiskt. VId halv tolv blev alla lite sega så vi gick och satte oss i sofforna, myste, snackade. En del grät över sina pojkvänner och de är förståeligt med tanke på varför, inga detaljer. Vid halv 2 blev det sängdags. Sov på madrass med Tuva i Astrids rum. Kallt som tusan måste jag säga. menmen, morgonpigg som man är var man vaken först! Piggast också! Fast huvudvärk måste jag erkänna, blev lite för mycket vin igår... Men man får bjuda till ibland.
Aja, nu är jag i min lägenhet:) Jag ska nog platta håret lite, sen blire en träff med Frida på stan. Får väl se vad vi hittar på :)
Bilder från gårdagen nedan:








Den här söta bilden på vår kära Astrid får avsluta de här inlägget och den fantastiskt roliga kvällen vi hade tillsammans!

Puss


the lonly days are gone


Astrid och jag :)

Idag kommer nog bli en av de roligare dagarna i mitt liv sen jag började tvåan:) Jag ska nämligen åka till Fagersta med Lovisa,Amanda och Lisa. Vi ska hem till vår lilla Astrid och ha en myspys dag med lite finare grejer. Jag ser verkligen fram emot det. ;) kommer bli mycket roligt! No doubts! Men först ska jag käka lunch som för övrigt blir tacos, mumsigt! Sen packa lite, dra en sväng på stan, träffa Lovisa vid biblioteket och se om vi hittar någon engelskbok att läsa. Måste även göra mig iordning, ska vara lite finare idag(a). Platta håret, klackisar på fötterna och typ strumpbyxor och grejor. De blir finfint de. Bilder på de får ni imorgon!


Nu ska jag ta mig i kragen och resa mig från soffan. Ha en bra måndag! Puss på alla vänner:) <3

I Mälarstaden igen då:)

Ja. vad ska man säga om min helg? Egentligen skulle jag kunna skriva en uppsats med det ska jag inte göra för det är bara onödigt och det jag kan skriva, vill jag inte skriva. Men men. Igår var det lördag. Då började dagen med ett coachmöte mellan mig och Per. Gick bra och kom fram till en massa bra saker. Sen blev de frukost med mamma och pappa. Efter de bar de av upp till Hofors centrum och där shoppade jag lite. Tror det eller ej men det är faktiskt sant. Det blev en undertröja som jag har när jag står i mål, sen en stickad tröja och en typ kläning/tshirt aktig och en sjal. Tack mamma och pappa! Det blev även en fika på Hanssons med mormor och parents. Skrapade en triss som jag vann 50kr på=) vi åkte hem och lagade lite mat som vi tog med oss till farmor och farfar för att äta. Det blev tacos! Gott! Vid 18tiden åkte jag till en liten fest på göklund... var kul att träffa Maria som jag inte träffat på länge och Wedin var det roligt att se också faktiskt:) Var inte så jättekul på själva festen så jag åkte hem vid 22tiden... Men men, umgicks lite med mor och far innan det blev ett tidigt möte med sängen:)

Imorse vaknade jag tjugo minuter innan klockan ringde och hade fått sms på mobilen. Där det tyvärr stod att mina två vänner som skulle följa med mig till Västerås inte kunde. Men men... det blir fler gånger. Jag har därmed andra planer:) Det blir Astrids place i Fagersta imorgonkväll med alla tjejer:) jaja, åter till dagen. Mamma och jag åkte till Fagersta för vi spelade match mot Borlänge där:) alltså hemmamatch, det blev en säker vinst idag nämligen 11-3. Mycket bra jobbat flickor! Efter matchen duschade vi och käkade sen tittade vi på våra damer som dessvärre förlorade med 4-6 mot nuvarande serieledarna Mora. Menmen, inte lätt att spela hemmamatch på bortaplan. Fick skjuts hem av Svensson:) trevlig biltur;) Hade ett stort bagage med mig hemifrån men det gick de också.

NU är det gossip girl och ensam mamma söker:) Ha en bra söndag vänner <3


Back in the village...

jaha, nu sitter man i lilla Hofors igen. Jag var här förra veckan också, och nu är jag här igen, känns konstigt med tanke på att jag inte varit här sen jag började tvåan innan förra veckan. Okej, de där blev en konstig mening, men de bjuder jag på. Jag tänkte uppmuntra alla (få) mina läsare att jag fick VG på historian, VG+ på Psykologiprovet och MVG på Nyhetsanalysen på Samhällen. Jag är rätt nöjd måste jag säga. Jag har kommit tillbaka till en positivare trend än för några veckor sen. Det är riktigt skönt.
Min gårdag bestod av som ni tidigare läst, skola. Men när jag kom hem städade jag och gjorde fint för jag fick fint besök igår och får ännu finare på söndag. Men i alla fall. Det tog en timme att städa. Sen träffade jag Amanda på centralen, vi gick hem till mig, hon blev ganska imponerad, citat: Asså, det här är verkligen mitt i city! Haha. Lite kul faktiskt. Det har blivit en vana för mig att komma ner på torget direkt man kommit ut från porten. Men men, vi käkade på donken, blev chicken nuggets. Tyckte jag var värd det, fast egentligen inte... Sen köpte jag en liten bilpåse och en mer. Vi såg ju Flickan som lekte med elden. Det var en bra film och det hände rätt mycket saker i den. Men jag vet inte om jag är kräsen, men jag är inte jätteexad på att se den igen. Med tanke på slutet så vill jag bara se nästa film. Menmen, filmen slutade sent så vi gick raka vägen hem och kröp ner under täckena. Somnade strax efter tolv, efter lite myssnack så där. :)



Vaknade hur pigg som helst trots en dålig natts sömn, men men. Amanda var inte den morgonpiggaste personen jag varit med om. Hon skulle snooza hela tiden men nej. De va inge kul. Vi kom i tid till mentorstiden som egentligen inte alls var viktig. fast vi fick ju skolkatalogen och de var fett nice. Haha. Jag ser ut som ett mongo på klassfotot men men... Vi hade studiepass som alltid på fredagsmorgonar och jag satte mig i engelskarummet där min favoritlärare alltid sitter. Jag pluggade engelska, de gick rätt segt men jag gjorde lite i alla fall. Man får jobba lite ibland. Lunchen var tacos. Mums på det. Fast kunde ha varit godare. Samhällen var rätt tråkig för vi snackade välfärd men de gick an. Sen tog jag 14.27 tåget med några vänner till Sala för att sedan åka vidare till Avesta där min far hämtade mig. :) Väl hemma blev det potatisgratäng och kött till middag. Riktigt gott, Sen lite glass till efterrätt. Jag vet att jag måste skärpa mig men just nu är jag lite gottegris. De går över snart. SKA skärpa mig. jaja. nu har jag tittat på första delen av idol och jag diggar Erik idag och Calle. Fast Tove var helt okej. Men jag tror faktiskt Rahib åker. Sorry.

NU har jag gjort en update som blev rätt lång, men älskar att skriva så:)
Imorgon blir det tidig uppstigning för jag ska träffa min golftränare Per och vi ska diskutera nästa säsong:) Ska bli roligt för jag tänker verkligen satsa. Elit siktar jag på:)

Men men, god natt och ha en bra helg. vi hörs =)
Puss på er vänner ;)

Back in buisness!

Nu börjar jag igen !
Jag börjar blogga från och med idag igen. ;) jag har inte haft tillgång till någon dator för den varit på lagning i två veckor. Men nu är den äntligen hemma igen och jag kan börja plugga som vanligt och sluta skriva för hand. Jippi :)

Jag har idag haft ett Historiaprov om Antiken. Jag svarade på nästan alla frågor, alla utom två tror jag. Men jag känner att jag får ett starkt G iaf :) Men nå mer hoppas jag självklart på men ingen garanti. Sen for jag hem och skrev klart svenskan som skulle varit klart för en månad sen. Men bättre sent än aldrig. Var på träning också, gick finfint faktiskt. Börjar hitta formen igen som jag var inne i. bra för SM:) Men nu kollar jag på oskyldigt dömd.
Imorgon börjar jag 9 som alltid, då är det media. Sen lunch, pannkakor , mums! Sen psykologi, det är de roligaste ämnet jag haft alltså. Grymt roligt asså ! Sen mattestuga, måste jobba igen lite. Sen hem och städa... Imorgonkväll blir de mys med Amanda, vi ska käka lite sen på bio! Flickan som lekte med elden. Det ska bli riktigt roligt att se den. Den första filmen var så där men då hade jag läst boken. Det har jag inte gjort nu så jag tror den är bättre.

Nu ska jag ta de lugnt. Ha en bra kväll!

Nattis :)

RSS 2.0