Drömmar

Jag har en sjukt stor dröm och ett mål med mitt liv och det är att bli ekonomiskt oberoende och bo i ett hus som har exakt allt jag vill ha!

Nu har jag hittat hur det ska se ut på utsidan ungefär och det är som Rosersbergs slott som ligger en bit utanför Stockholm. Här är en bild på det :)






Jag vill ha ett gym, en stor pool, en putting green och en liten range. en innebandyhall och en spa och relax avdelning :) det stora huset ska jag bo i sen ska jag ha en golfsimulator i ett litet hus med golfklubbior och grejer sen kanske mina föräldrar får bo någonstans i de små :) Swen ska jag vara inburad i ett stort staket/räcke där grindarna ska öppnas med kod och grejer :)

Jag har stora planer men en liten detalj saknas och det är nämligen vad jag ska jobba med i framtiden som gör att jag kan uppfylla dessa mål. Jag vet på ett ungefär men vi får väl se ;) Drömma kan man alltid få göra tycker jag!

Sorry

Jag säger så mycket men gör inget åt det i alla fall ;P men grejen 'är att jag inte haft någon tillgång till dator och där är orsaken till att jag inte kunnat skriva här :)

Men men, nu var de ett tag sen ! De har inte hänt så mycket mer än en fylla eller två och sen en hel golfvecka där jag tog ledigt onsdag,torsdag och fredag för att få lite lugn och ro ! De var riktigt roligt trots att det inte gick jättebra under hela veckan.

Men men, annars är det jobb 7-16 som gäller hela vägen förutom fredagar där jag har äran att sluta 13.30... De suger men vad gör man inte för pengarna ? :D går ju inte att klaga på lönen så de är bara att bita ihop :)

De händer inte nå roligare än så i mitt liv just nu.

Vi hörs :D

RSS 2.0