Den sista april är äntligen här!



Den 30april är det idag och imorgon är det maj. Hur sjukt är inte det då? Men det är skönt att det börjar bli varmt. Det tycker vi om! Jaha, hur ska man fira valborgsmässoafton då? Just nu har jag inte den blekaste. Eller jag vet att jag ska träffa Anna och Maria på nått sätt. Men inte hur och när och var. Det är ett litet mysterium, men det löser sig nog. Annars får man väl vara hemma med mamma och pappa och det är inte fel det heller:) hihi !
Ja, jag är fortfarande kvar i Västerås. Min mor kommer om ca en halvtimme och hämtar mig. Ska bli skönt att komma tillbaka till Hofors igen.!

Ha en trevligt valborg allihop så kanske vi ses !;)
Puss och kram <3


spanska-core-golf



Idag har det varit en bra onsdag. Spanska som alltid på morgonen, det var lite segt. Men det funkade... VI fick göra ett litet test, det gick faktiskt bra. Sen gick jag och Lisa och åt lunch, wallenbergare med potatismos,sås och lingon plus en massa grönsaker. Gott var det i alla fall! Vi gick tillbaka och började jobba på kommunikationen som ska redovisas nästa fredag. jag ska hålla ett föredrag om att flytta hemifrån och Lisa om hälsa. Det blir intressant känner jag:) Vid två gick jag, lisa, jenny och martin till idrotten, vi hade core på Njoy. Det var huur jobbigt som helst. Men jag kämpade på och svettades till tusen. Kändes som man kunde vrida ur min tshirt efteråt. Väl hemma käkade jag lite mellanmål, duschade och åkte sedan till golfbanan och tränade lite. Dessvärre var det fruktansvärt kallt vilket gjorde att jag bara slog två hinkar wedgar. Det gick finfint det och jag känner att det inte är fel på min sving längre. Vid 19 samlades vi, (mitt innebandylag) för att ha avslutningsmiddag tillsammans. Vi fick tacobuffé och det var gott. Sen snackade vi lite och fick en del information om vad som händer nästa säsong och om försäsongen. ! Jag kan vara med och träna i en eller två veckor i alla fall. Jag kommer att köra en del träning själv med tanke på att jag kör golf hela sommaren! Efter middagen bar det av på moppen hem hit till mitt lilla krypin:)



Nu sitter jag här och klockan är mycket. Jag är ledig imorgon, skönt nog! Det betyder sovmorgon och sen gå ut och springa. Det kan behövas känner jag. Har däremot inte bestämt mig vilken väg jag ska springa. Men det löser sig nog imorgon! Nu ska jag kolla klart på NCIS sen blire sängen. Sköönt med sömn måste jag erkänna efter att ha gjort en detaljerad planering på resten av min tid i årskurs 1 på infokomp. Måste säga att det ser rätt tufft ut under maj. Men sen är det över. !

Imorgon bär det av till Hofors igen, festa lite när det är sista april:) fast nyktert!
Nej nu ska jag sova. !
God natt och sov gott mina små gullegrisar <3
Puss och kram , dröm sött ;)

almost may!


Det här är min nya moppe! Hur bra som helst!
Tack mamma och pappa för att ni finns <3

Jag är trött så jag håller på att dö. Jag förstår inte varför, för jag äter cvitaminer, jag dricker vatten, jag äter mat och jag sover lagom mycket. Vad är det då som gör mig trött? Jag har själv ingen aning, utan jag kämpar vidare i livet.
Igår blev det en lugn dag med lite plugg och mopedåkning. Jag har ju fått en my moped i söndags av min mamma och pappa! Den fungerar. Hur härligt som helst att kunna ta sig någonstans utan att bry sig om tider osv. Nu sitter jag i min soffa som jag alltid gör när jag bloggar. Jag ska packa min golfbag och ta moppen ut till golfklubben och träna lite. Ska bli skönt att slå lite. Kul till tusen är det !
Allt går så fort tycker jag. Det är snart sista april, hur sjukt är inte det då? Jag har snart gått ett helt läsår på infokomp. Jag är chockad att det kan gå så här fort måste jag säga. Det måste lugna ner sig lite tycker jag. Jag har lite kvar i skolan att göra innan man slutar.
Idag har jag gått 12-16 men fick sluta tidigare på estet för vi inte fick in våra bilder på datorn... Men vi fick reda på Arbetssätt och lärande slutprovet, det muntliga engelska nationella och de skriftliga nationella. På Arb och lär fick jag MVG ! Det betyder att jag får det i slutbetyg också! I de muntliga fick jag VG+ och skriftliga VG. Jag är nöjd måste jag säga! :) för på muntliga snackade sannaklara hela tiden;) Men det gör inget alls. Jag tycker bara att det är roligt. Sannaklara, jag vet vad du fick för betyg på muntliga, inte med mening. Men jag såg pappret;) mycket bra säger jag bara!

Nej, nu ska jag byta om och packa min golfbag sen åker jag och slår!

Puss på er <3


Beautiful!

Söndag idag. Har inte fått sova ut i helgen. Men imorgon är det måndag och då är det sovmorgon för mig! Jag börjar nämligen tolv! Idag fick jag gå upp kl 06.45 efter att kommit hem lite innan midnatt. Jag var nämligen på bio igår! 17again. Den var hur bra som helst faktiskt. Som sagt fick jag gå upp tidigt för att åka till Fullerö golfklubb där jag tillbringade även gårdagen. Idag gick vi ut och spelade kl halv nio... Hur tidigt som helst, men det märktes inte på mig för jag började med en birdie:) det gick dessvärre inte bra varken igår eller idag... Men jag vann min match mot Måns i alla fall. Sen efter lunch gick vi ut 9hål till. Det gick mycket bättre enda fram till sista hålet där dog jag. Eller inte dog. men där förstörde jag allt bra jag hade gjort innan. Men kanske inte ska kräva så mycket för det var bara min tredje runda för året!
Nu ska jag titta på One tree hill och plugga matte.

Vi ses och hörs!
Pusspuss<3


FREDAG!

Gud vad tiden går fort när man har roligt. Det är redan den 24april 2009 och snart maj vilket innebär snart sommar. Allt detta sker så sjukt fort. Men det är jag tacksam att det går fort. Det innebär också att jag snart gått ut 1an på gymnasiet. Ja. idag hade vi nationella i engelska där vi skulle skriva. Man fick max skriva 600ord och minst 200 ord. Jag tyckte att ämnet som var datorer var rätt roligt att skriva om så jag skrev exakt 521ord. Jag räknade de var och en för varje mening jag skrev. Jag var klar efter 79minuter och efter 80 minuter fick man inte skriva något mer. Jag känner mig rätt nöjd med det jag skrev även fast det var ett rätt ointressant ämne.

Den här bilden visar hur dagen har varit. Fast här har det inte varit
några moln! Hur vackert väder som helst har det varit! Hoppas
det fortsätter så hela helgen!

Till lunch fick vi kött potatis och beasås. Det var gott men jag åt typ hälften av portionen man fick för det var så himla mycket mat. Efter lunch var det dags för kommunikation och arbetssätt och lärande. På kommunikationen fick vi se en film om retorik. Det var rätt intressant men mannen som pratade om det var helt exad på ämnet vilket gjorde det jobbigt att lyssna på honom.

Arbetssätt och lärande var det dags för sen och vi hade slutprov på hela kursen. Det var ett rätt lätt prov om man ser till frågorna för jag hade inte pluggat ett dugg men ändå skrev jag hur mycket som helst. Allt kanske inte är 100% men jag satt i mer än en timme längre än alla andra. Jag började skriva kl 13 och var klar strax före 15.00. Jag skrev 6 A4 papper för hand. Det kändes kan jag säga. Men jag är riktigt nöjd och hoppas på ett MVG men jag tror att det är minst VG i alla fall. När jag väl var klar fick jag för mig att städa mitt skåp. Sen gick jag in i lärarrummet och snackade lite. Jag var hemma vid 16, fast jag egentligen slutade kl 14. Men det gör inget för jag tycker att skolan är rolig att vara i efter skoltid.
Väl hemma gick jag och diskade sen skrev en lapp och gick till coop för att handla. Till middag blev det tacos, inte direkt någon överraskning. Men som vanligt så gjorde jag en stor portion och åt inte upp allting utan jag mår illa nu istället.

Hade det varit en fredag före lovet hade jag suttit och käkat godis och druckit läsk, nu är det det nyttigare alternativet med ramlösa och torkad frukt samt lite naturgodis. Det tycker jag att jag är värd för pappa ska nämligen festa både idag och imorgon och hur många kalorier kommer han inte få i sig då? För er som inte vet så har pappa och jag godisförbud i en månad. Men för pappa är det tydligen okej att dricka alkohol. Jag är duktigare än honom. För jag ska inte ens dricka på sista april. Men skitsamma, nu ska jag göra lite nytta. Eller i alla fall inte sitta vid datorn nå mer för idag.

GOD NATT OCH SOV GOTT<3
Imorgon blir det tidig uppstigning så jag måste varva ner lite.
pussen<3


Efter midnatt...

Klockan är över tolv och jag är fortfarande vaken... Hur kommer det sig? Jag kan säga så här. Samhällsekonomi. Den är jag äntligen klar med. Skönt. Det blev 3 A4. Är nöjd med resultatet. Ska bara lämna in det imorgonbitti till Cissi.
Träningen gick bra för min del. Jag tog rätt många straffar och det var skönt. Sen släppte jag in några enkla men jag vet vad jag gjorde för fel så det är bara att fixa till nästa säsong.
kl 9.00 imorgon är det Nationellt prov engelska. Det kommer att gå bra känner jag. Sen är det arbetssätt och lärande prov, ett slutprov, alltså det sista för kursen. Sen slutar man kl 13 på fredagar:) skönt det.

Nej nu ska jag sova. Har varit upp mer än en timme för länge känner jag. Men lite sömn blir det i alla fall.
Godnatt och sov gott!
<3

torsdag!

Vaknade kl 10.30 så himla skönt med sovmorgon. Jag kommer inte att få sova på hela helgen så man får passa på när man börjar 12! Vackert väder har det ju varit hela dagen. varmt och skönt! cyklade till skolan, hade svenska och sen satt jag kvar i skolan. Dels för att vi var tvungna att göra klart svenskan som vi ska lämna in imorgon. Men när jag var klar med min del satt jag kvar och skrev ´nästan klart samhällsekonomiuppgiften som ska lämnas in i morgon. Jag kom hem vid 16.25 och då satte jag mig vid datorn och fortsatte skriva på samhällen. Är ännu inte klar, gör klart det ikväll när jag kommer hem efter träningen. Till middag blev det kyckling med grönsaker. Gott gott, mätt till tusen nu. Snart ska jag packa och göra mig klar för att åka och träna den sista innebandyträningen på säsongen. Hoppas att alla kommer så man hinner träffa de en gång till innan det är slut. En sak som jag vill berätta är att min moped fungerar !!! JIPPI! Fast ändå är det rätt tråkigt, för jag var hur nära som helst att få en ny... Men så blir det inte nu:( Men nu kan jag i alla fall åka till golfbanan när jag vill!

Chad Michael Murray får stå för min dag!


Nu ska jag göra mig klar och åka till träningen:)
Pusspuss <3


Spanska-dont like...

Spanskan-Vi hade nationellt prov hörförståelse... Det gick åt helvete om jag får säga det själv. Men ett G kanske jag klarar i alla fall. JAG HATAR SPANSKA !!! Så himla tråkigt. Vi gör inget på lektionerna, det är en dålig lärare och jag får damp på mig själv för att jag inte kan prata spanska när jag kan grammatiken så bra. Det känns som att jag ens kommer att få ett VG på spanska steg 3. Jag måste snacka med läraren om vad jag ska göra för att få ett VG.

Skit i det nu. Den lektionen är över för längesen... Till lunch fick vi soppa, man kan inte kalla det mat i alla fall men det var ganska mättande ändå, jag blev rätt förvånad faktiskt. Nu är jag tillbaka i skolan fast jag inte börjar förrän kl 14.30. Då har jag pingis på bellevue... För mig är det en helt meningslös sport men det ingår i idrotten och då är det bara att pallra sig dit... Sen bär det av hem. funderar på att gå för att få lite frisk luft men vi får se hur jag känner för det.
Vid 18 tänker jag pallra mig ut till Skerike golfklubb. jag ska nämligen börja träna där med pron och ikväll är det gruppträning och där ska jag vara med. ska bli roligt faktiskt. Jag tycker inte att det är speciellt roligt att träna själv...

Jag tror jag har kommit på varför jag inte är på topp. Jag har börjat med nya tabletter och jag kom nu på att det stod i lappen man får med att man kan bli deprimerad av dom här tabletterna. Men så kan det vara... Nu har jag en anledning i alla fall.

Skriver ikväll :)
Ha en bra dag! <3

IVH - Skövde HF semifinal 2

Idag spelades den andra semifinalen i handboll damer. IVH mötte Skövde och jag var på plats och måste säga att det var en otrolig stämning att vara där om man jämför med en vanlig elitseriematch. Det var över 1000människor på plats för att se IVH ta hem segern efter en tuff och intevsiv match.
Matchen började lika jämn som en semifinal ska vara. Det var lite jojo kan man säga. Gjorde IVH mål så gjorde Skövde mål. Räddade Skövdes målvakt så räddade IVH skottet i anfallet efter. Det var en väldigt spännande match att följa måste jag säga. I halvtid var det så jämt som det kan bli. 10-10. Det var en väldigt målsnål första halvlek med många skott utanför buren men också en del fantastiska räddningar från de båda målvakterna. I andra halvlek kom IVH ut som det lite starkare laget. En känsla hängde i luften att publikens stöd gjorde IVH mer taggade till att visa att här i Västerås tar man inte stryk av regerande mästarinnorna. Det visade de ganska tydligt i slutet av matchen. IVH pumpade på och stod för väldig fart och fläkt men ändå många misstag. De hade en väldig tur för Skövde gjorde lika många misstag vilket gjorde matchen mycket jämn. När slutsignalen tjöt jublade hela hallen när IVH Västerås vann med 24-21. Mycket underhållande match men dessvärre lite för många tekniska fel.

Matchens lirare IVH:
Nr 14 Ulrica Andersson

Skärpning för fan!

Jag måste fan ta och skärpa mig. Helt seriöst. Jag har absolut inte något att vara ledsen för. Jag måste ta tag i mig själv. rycka upp mig. Jag känner att det inte är speciellt lätt. Men det hjälper definitivt inte att sitta och deppa. Det är bara att ta tag i kragen och se glad ut. Jag har egentligen ingen aning om varför jag känner så här. Tidigare idag kände jag en stor klump i halsen och ville bara gråta. Nu är klockan mycket och jag sitter här och tankarna snurrar som en virvelvind i huvudet på mig. Men vad tänker jag på egentligen? Det vet jag knappt själv. Men det känns som jag bara är negativ. Jag måste vara lite mer positiv. Jag vet det. Men just nu tar det lite psykiskt på mig genom att gå ner i vikt. Men jag kommer att klara det. Det känner jag direkt att det går!
En sak som jag inte förstår är varför jag inte tar tag i läxor och andra saker.Jag känner mig så slö, jag vill inte vara det men jag är det.

RYCK UPP DIG !

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan.

Liiite nervös...

Jag sitter här på engelskalektionen och är hur nervös som helst. Vi ska nämligen ha nationellt prov i engelska,muntligt. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Försöker tänka på något annat istället men det går inte för det enda jag tänker på är att man inte får säga ett enda ord på svenska. Då är man rykt... Jag vill bara att tiden ska ta slut så jag slipper göra det här. Egentligen vet jag inte varför jag är nervös. vill inte vara det, men är det ändå... Det är alltid så att jag är nervös. inte kul alls... Det kan räcka med att jag ska ha ett litet muntligt för några personer så blir jag nervös... HATAR ATT VARA NERVÖS!!!!!
Vill bara börja gråta. det känns inte som det här är en bra dag för mig. är trött, känner mig ledsen fast jag egentligen har något att vara ledsen för... I alla fall vad jag vet. Det känns som om något är fel men jag vet inte vad det är. Vill bara gråta,men handikappad som man är så kan jag inte:( åååå...
Sen har jag ångest om vad jag ska göra i helgen. Handboll eller golf? :( ååååå. jag blir så arg på mig själv. kan inte bestämma mig för något. Allt känns bara så fel. !

Fan.

Jag älskar er ändå DIF<3

Jaha, nu är matchen slut och dessvärre blev det en Bajenvinst. Men vad gör det då? Jag älskar Djurgården ändå och det kommer jag alltid att göra! Men det är bara att ta nya tag och vinna nästa match istället ! ÄLSKAR DJURGÅRDEN av hela mitt hjärta <3

Äkta djurgårdare föralltid <3


Sannaklara!

Dagen började med att jag vaknade kl 10. gick in i duschen,guud va skönt det var. Sen åkte jag ner till lunchen och åt med Sannaklara. Sen gick vi till skolan och hade matte. Vi började med statistik och det är rätt lätt, så de behövs inte så himla mycket engagemang i det. Efter skolan åkte jag och sannaklara hem till henne i Sala. Hon har en väldigt fin lägenhet:) Vi har kollat på roliga videoklipp och varit ute och fotat och varit till coop, där vi köpte lite naturgodis... Inte så bra för mig, men det bjuder jag på idag. Nu börjar klockan närma sig 20 och det är dags att sätta sig framför datorn för vår del. Vi ska nämligen titta på Stockholmsderby. Hammarby-DJURGÅRDEN! Heja Djurgården! För er som inte vet så är jag djurgårdare hela vägen in till hjärtat ! Men det är lite jobbigt för just nu är jag hemma hos sannaklara och hela hennes familj hejar på hammarby. så man är rätt kört men man ska inte skämmas för att vara djurgårdare. En äkta difare sviker inte sitt lag:)


Hofors-Västerås:)

Guud vad skönt med lite sovmogron imorse. jag vaknade vid elva. så mysigt skönt. jag och pappa papclade det sista som skulle med innan vi åkte hemåt mot Västerås. Men vi hade lite otur på vägen för vi skulle ha moppen med oss. Vi hade den på släpvagnen och spände fast den, men innan vi kom till Torsåker så vickade moppen och en lampa gick sönder... Men vi gjorde ett nytt försök och det fungerade mycket bättre. Men innan vi kom till Bodås (ca1mil senare) vinglade framdelen av mopeden så vi fick stanna igen och vi spände så hårt att de gick bra tillslut. Väl framme i Västerås efter att ha kört ca 80hm/h tog vi in allting jag hade med mig till Hofors, sen åkte vi ut till Skerike GK och jag slog ca 130bollar. Det gick riktigt bra förutom med drivern och spoonen, men det är bara små detaljer. Fixar jag de så blir det hur bra som helst. Efter de åkte vi till Coop och handlade lite. Hur nyttigt som helst. Bara grönsaker och frukt samt lite yoggi och tuggimmi.
Tillbaka i mitt lilla krypin sitter jag här och kollar på One Tree Hill. Ska snart käka tacos, börjar bli ganska hungrig faktiskt. Min tvkväll kommer se ut som följer. OTH- GG- Bones-Van Veeteren eller en film. Sen sova! :) Börjar kl 12 imorgon, det är rätt skönt faktiskt! 


 Golf?Handboll?
Jag har lite beslutångest faktiskt. Nästa helg är det Orken i Hofors. Det är alltså en handbollscup på skoj som är otroligt rolig. Samtidigt så är det golfläger här i Västerås med Elitlag och elitjun (där jag tillhör). Det gäller fredag, lördag söndag båda två. Om ca tre veckor så har jag min första tävling i golfen. Ska jag ta golflägret före handbollen? eller jag ska jag spela handboll vilket jag inte gjort på hela säsongen och något jag har saknat under de 8månader jag bott här i Västerås? Jag är splittrad. Jag kan inte bestämma mig. En annan sak som också spelar in är att det känns som att jag sviker min pappa. Ska jag spela golf eller handboll nästa helg? Hjälp mig. jag är splittrad till tusen! skulle kunna gråta över det här.

Golf?

Handboll?

Ses :)

At Marias place:)

Har inte uppdaterat sen i torsdags men har dessvärre inte haft tid. Men nu när jag är hemma hos Maria så har jag tid för hon sitter och läser bok för sin systerdotter Felicia. Maria, du är grymt inspirerad när du läser! haha! Jag är som ni kanske förstår i Hofors och ska snart rulla hemåt. Jag åker nämligen moppe. den fungerar! Väldigt trevligt att vara här måste jag säga.
Skriver senare när jag sett SMfinalen i innebandy. den är redan spelad men har spelat in den och har ingen aning om hur det gick! :)

Pusspuss


Ärtsoppa till lunch!

Ärtsoppa, det var inte igår måste jag säga. Det åt jag till lunch idag. Eller frukost skulle man kunna säga för jag åkte till lunchen dirket från sängen! Mina lunchkamrater för dagen Jenny och Sannaklara tyckte jag såg nyvaken ut. inte så konstigt eller? I alla fall så åt jag soppa. den var hur god som helst, sen som efterrätt så åt jag lite pannkakor. Det var också gott. men efteråt så mådde jag så illa att jag höll på att spy. vi vandrade sakta tillbaka till skolan för att ha svenska. Det var en ganska intensiv lektion, men å andra sidan så är det ju bra att vi får något gjort. Mentorstid stod på schemat efter de och Agneta sa inget speciellt så jag förstår inte ens varför vi har sådana timmar. När hon hade snackat klart satt jag kvar med sannaklara och jenny på mattestugan. jag själv gjorde också lite matte och förvirrade sanna några gånger, men kul var det. jag kände inte så mycket för att åka hem för jag visste vad som väntade, nämligen städning och diskning. men väl hemma vid 16.15 började jag städa direkt och när de var klart diskade jag. Nu har jag varit klar ett tag och det är dags för middag. Dagens middag blir stuvade makaroner och falukorv. Det är gott de! Sen blire innebandyträning. Jippi! De ska bli skitkul för jag har inte tränat på tre eller fyra veckor.


hittade en bild på internet. Det här är Alice som spelar med damerna
men har även gjort några matcher i laget där jag spelar:)
En mycket duktig flicka som även har blivit uttagen till U19landslagets
utvecklingsläger. Grattis!


Bara onödigt men ändå roligt.

Den här dagen har bara varit onödig tycker jag. Åkte till skolan imorse och hade spanskaprov. Det gick jättebra och tog tio minuter och eftersom vår lärare sa till oss förra gången att vi skulle sluta efter provet så slutade jag 9.10. Jippi... Sen fick jag reda på att vi inte hade någon idrott. Då blev jag jätteglad och tänkte. perfekt, nu kan jag åka och träna golf. Nej, då fick jag reda på att vi skulle ha ett möte och välja kurs inför tvåan... Hur onödigt som helst. mötet tog typ tio minuter. Vår mentor hade kunnat tagit de där imorgon på mentorstiden men nej då. skitsamma. Jag valde i alla fall Psykologi A. Känns bra faktiskt. Men många i min klass som hade det förra terminen säger att det är grymt svårt... så jag vet inte. men jag ska försöka i alla fall ! Efter de där mötet hade jag ingen ork att åka hem så jag gick in i lärarrummet och störde två av mina lärare. Monica och Cissi. Tycker om att vara där inne. känner mig som hemma (kanske inte) hihi. men kul är det i alla fall. Sen följde jag med Sannaklara till stationen, hon hoppade på tåget och jag fick springa till bussen. väl hemma så bytte jag om, gjorde en smoothie i min nya blender och for iväg på cykel till Skerike GK för att träna golf! Huur kul som helst att slå måste jag säga.

Det här är min blender från OBH Nordica.                    Tiger Woods, jag slår faktiskt nästan lika långt som honom.
hur grym som helst.                                                      Eller nästan i alla fall. Jag är bara ca 60meter efter !
Jag har vunnit denna på en golftävling!
visst är den snygg?

Nu så sitter jag hemma i min soffa som alltid. Jag kollar på keno ! inte så kul men jag ska nu gå in i badrummet och ta en lång varm dusch. Jag fryser jättemycket om händer och fötter... Kan bero på min förbränning nu när jag håller på att gå ner i vikt eller så är det för att jag cyklat över en mil idag. Det kan nog vara båda. Dessutom kom jag på att jag ska använda mössa nästa gång jag cyklar dit för det var hur kallt om öronen som helst. trodde nästan att jag skulle få öroninflammation.

Nu blire dusch, sen lite food, sen plugga samhäll samtidigt som jag kollar på vänner.
Ha en bra kväll.
Blir inte uppe speciellt länge, är ganska trött och har sovmorgon imorgon så jag ska sova lääänge imorgon.
Ses och hörs!
Puss på er <3


Skolan har börjat...

Idag har det varit första skoldagen på tio dagar. Rätt skönt med ledigt, men nu börjar allvaret igen. Fast idag blev det en lugn start. Vi hade media, vi gick och käkade och när vi kom tillbaka så stod vår engelskalärare Monica påklädd och sa att vi inte hade någon lektion för hon var tvungen att åka hem pga hennes son hade fått migrän... Så vi fick uppgifter och sen åkte jag hem för jag skulle träna golf. trodde jag ja. det blev inget med det. fick ett samtal att vi inte skulle träna. lite irriterad jag blev med tanke på att jag egentligen skulle åkt till sala och fotograferat med Sannaklara och Jenny. men det gör vi nästa vecka istället. Så imorgon så ska jag cykla ut till golfbanan och träna. Men innan det så har vi kondition på idrotten. så imorgon blire mycket krävande... ! Men det behövs känner jag.




Idag när jag kom hem efter skolan vid 13... Satte mig vid datorn och jobbade lite engelska men tröttnade rätt fort och bestämde mig för att jag ska göra klart allt imorgon istället. Men de blev lite tv och dator istället. sen åkte jag iväg och köpte lite mjölk. sen hem igen och ringde för att få reda på om jag skulle få ställa mina klubbor på banan. trodde även att vi skulle åka och slå lite. men så blev de inte... :( lite sur blev jag kan jag tala om. men men, imorgon då jävlar! Men nu så har jag suttit framför datorn och tvn hela kvällen. men var nere på stan en vända också. köpte ett fodral så jag ska kunna cykla till golfbanan med lite klubbor. en sak är säker. jag hoppas att poletterna funkar som jag har. för annars blir det lite problem. jaja, nu så ska jag titta på sex and the city. sen sova. Imorgon är det spanskaprov. det kommer att gå bra känner jag! Det är rätt lätt måste jag säga.

God natt och sov gott!
PUSSEN! <3

media...

jag sitter på lektion som snart är slut. media har jag... inte det roligaste ämnet vill jag säga. jag ska skriva en tagline till ett yrke... hur tråkigt som helst. men jag får väl bita ihop och se glad ut :) haha ! snart är det lunch. det blir köttbullar,potatis och sås... ganska gott ju! sen blire engelska!

ha de bra. vi ses sen !

I´m back in town!

ja. nu är man äntligen tillbaka i Västerås. Jag vill bara säga, skönt. nu behöver jag inte anpassa mig efter andra utan bara mig själv. Imorgon börjar skolan. Jag tycker att det ska bli skönt att träffa mina vänner och lärare igen. Har varit ett okej lov men har inte haft så mycket tid i Hofors. Var till Gävle på måndagen. Umgicks med Amanda på tisdagen, sen Maria på den kvällen. På onsdagen åkte jag till åland sen bodde vi hos min morbror Åke hela påsken och kom hem igår. Då kom mormor,olle,farmor,farfar, Stefan och Frida hem till oss och käkade. sen somnade jag, vaknade vid elva och nu så sitter jag i min soffa ensam som alla andra kvällar.! Men idag har pappa och jag åkt hit, vi handlade,checkade in golfbanan jag ska träna och spela på sen åkte jag hem, käkade lite. Sen hade jag tråkigt , då smsade jag Anna och åkte till henne en stund. Har bara varit hemma i ca en timme. Men nu så ska jag ta de lugnt, sen duscha,sova för imorgon är det ju tisdag och då börjar jag ju 9 :(

ja. jag tänkte att jag skulle lägga ut bilder från påsklovet men dessvärre så glömde jag min kamera i Hofors så jag kan inte lägga upp dom nu...

Ha en god natts sömn mina vänner ;) <3

Västerås, en vacker stad :)

Back from Åland!

Ja. en v'äldigt trevlig båtresa med Maria och en massa släktingar. det var hur roligt som helst. vi tog de lugnt, checka in båten osv... sen få fixade vi till oss och gick och käkade. riktigt gott var det måste jag tillägga. sen gick vi ner i hytten och allt jag vill säga är, synd att det tog slut för tidigt Maria;) haha! men kul hade vi i alla fall! Vi dansade en hel del bugg, sen bar det av upp till discot, men där var det bara småglin även fast det skulle vara 18års gräns. liite dåligt att det var brist på killar... men men, tur att Hugo kunde dansa. hahah! (min 10åriga kusin!) vi hade hur kul som helst. sen vid halv tre blev det ner till hytten och sova lite. men sömnbrist måste jag säga att jag fått. Jag sov i 6timmar. även fast de är rätt mycket ändå så är jag hur trött som helst idag. även idag på båten blev det bugg. Maria och jag, vilket radarpar vi är ! sen kom vi iland vid 16 och då gick jag,pappa och Maria direkt till bussen. inte bussen hem till Åke utan bussen till Hofors. Stackars Maria fick dessvärre åka ensam hem med bussen! men hon är hemma och hon mår bra:) 

Väl hemma hos Åke så blev de lite Wii sen somnade jag på soffan. såå skönt. men efter en timme så väckte mamma mig, jag fick inte sova nå mer:( till middag blev det fläskfilé, klyftpotatis och sås. gott så in i norden! nu så gör jag inte speciellt mycket. är rätt trött ändå. ska sova i Hugos rum, mysigt de ska bli!  

God natt och sov gott !

Jag kan väl passa på att säga Glad Påsk!

PUsss <3


bilresa och åland !

jaha. var ett tag sen sist, men skönt att vara tillbaka. Just nu befinner jag mig hemma hos min underbara kusin Hugo och hans familj. men om några timmar så kommer jag och maria sitta och pimpla på båten ! :) ska bli skönt att lämna sverige ett tag!  Efter ca två timmar i bil med maria har vi skrattat av oss lite. kuul som satan med lite bilresa:p lite lunch blev de också. på sibylla! jag käka köttbullar och maria käka korv. gott gott, de intygar maria också:)
NU BLIRE FESTIS !!!
Ha en bra dag så ses vi nån gång! :)


Pusshej
ha en bra helg!

Amanda och Maria är min dag.

Jaha. dagen började med lite frukost tillsammans med mamma. sen begav jag mig hem till amanda och vi har idag varit på hanssons och fikat lite. sen gick vi på en promenad och tog en glass. de va mysigt. sen gick vi hem till henne och satte oss på trappen, då kom det tre småkillar och sa att vi var töntar. Jag jävlades lite med dom , hihihi.. alltid lika kul ! Sen gick in , satte oss vi datorn och skapade ett konto på kamrat. vi var en 29årig kille vid namn cecilia. hur roligt som helst! Efter de begav jag mig hem på min mamma cykel för att äta lite av gårdagens middag. nämligen falukorv och stuvade makaroner. Sen snackade jag lite med mamma och efter typ 20minuter så for jag iväg på min cykel hem till Maria.
Nu så sitter jag hemma hos Maria, väldigt trevligt måste jag tillägga. Vi har busat runt lite i sängen, sen har vi packat hennes väska. För imorron så ska vi åka på ålandskryssning! JIPPI! !!! Kommer att bli hur kul som helst ! VI har checkat inte lite roliga klipp på youtube osv. nu vet jag inte vad vi ska hitta på men nått blire:) vi har ju aldrig tråkigt så de blir ju kul ! :)

Maria :)                                                              Amanda !

Ha en bra kväll allihop !!
PUSS

annonsbladet !

hahaha ! faan va kul asså. Jag är med i annonsbladet i Gästrikland. Fy faan vilken stor bild det är på mig asså ! sida 42, den är hur stor som helst. Shiiit.. haha !
Jaja, nu sitter jag framför tvn, ska snart bege mig upp mot centrum och träffa Amanda :) Trevligt trevligt!
Vi hörs ikväll !
PUSS

Amanda :)


Shopping och doktorn...

Jag och mamma gick upp tidigt imorse. nämligen kl 9.15. Vi gjorde oss iordning och sen satte oss i bilen och åkte in till valbo. väl inne så gick vi runt och snokade lite. till slut så hittade jag en skjortklänning på Kappahl. (bild på den kommer under veckan :) mamma köpte en tunika, tre par trosor och tillsammans en overall. Jag fick jackan och mamma fick byxorna. Vi skulle vara hos doktorn kl 14 men redan vid 12.30 så var vi klara med shoppingen.. men vi åkte in till Gävle för att besöka min läkare. Det var bara ett litet återbesök pga min struma ( en sjukdom som sitter i sköldkörteln, inget farligt). Men de visade sig att vi ändrade intaget av medicinen, sen så tog jag lite andra prover. så jag kanske har en annan infektion i kroppen också. Sen blev det hemfärd. Vi åkte och handlade lite till kvällens middag som blir Stuvade MAKARONER OCH FALUKORV :) hur gott som helst ska det bli. Mormor, Olle, Stefan och Frida kommer på besök också. Stefan( min kusin) fyller nämligen år idag :) 22år!! Grattis till dig :)
Nu är jag hemma, sitter i soffan och chillar medan pappa dammsuger. Jag har ganska tråkigt. men ändå skönt att bara slappna av och inte behöva tänka på något heller. Anna kanske tittar förbi här en sväng senare, skulle vara trevligt :) hihii!


Imorgon så ska man träffa den här bruden:)
Amanda. Hon ser lite crazy ut på bilden, men hon
är egentligen en väldigt snäll människa!

Irstablixten- Hofors-Promenad

Igår så bestod min dag av att sitta i Bombardier Arena och kolla på handboll :) det var hur kul som helst och jag insåg hur mycket jag verkligen saknar handbollen.Avesta, mitt gamla lag var med och spelade, men dessvärre förlorade de alla tre matcherna. Men jag hejade på dom ändå:) sen kollade jag på F95 Forsbacka, där min föredetta lagkamrat Lina är assisterande coah eller nåt :) Den matchen som jag tittade på så vann dem. Det var en bra match men med fruktansvärt dåliga domare! jag var i hallen från 12.30-20.00... Då kom pappa och hämtade mig hemma hos anna:) Jag var tvungen att låna hennes cykel i fredags när jag skulle hem.
Jag och pappa käkade på donken sen så åkte vi hem i full fart. Väl hemma vid 22 så träffade jag Lotta (mormors hund) och myste lite med henne. sen vid 1 så gick jag ner och lade mig i sängen och somnade direkt. hur trött som helst.


Idag så vaknade jag vid 11. hur skön sömn som helst, de behövdes kan jag säga. Sen så gick jag , mamma och pappa upp till centrum, handlade lite mat. sen gick vi till farmor och farfar, fikade lite osv. vi var där i några timmar och pratade lite. Sen så gick vi hem igen, men på vägen stannade vi och snackade lite med amanda och hennes mamma. :) sen knatade vi hem i ruskig fart. väl hemma satte jag mig i soffan och tittade på handboll. Det var kvartsfinal mellan Lindesberg- Alingsås. Lindesberg vann och gjorde så att det blir en avgörande match i iAlingsås nästa vecka. Sen blev de ishockey och då vann Färjestad den tredje finalen. Nu äre golf på tv och naturgodis att tugga på.
Ikväll blire väl inget speciellt på tv, bara chill med familjen. ! :)

 
Mamma :)                                                 Pappa :)


HA en bra kväll !!!

nattgång och trötthet...

Ja, inatt blev det ett litet äventyr i västerås. Jag var hemma hos jenny med sannaklara, chrille och elias. men jag kände mig trött vid midnatt så jag gick ut och väntade på bussen. jag stod och väntade på bussjäveln i en halvtimme men den kom inte. fan vad arg jag blev. så jag gick tillbaka in till jenny, där alla låg och sov. Vid halv två så kände elias på sig att han ville gå hem. då hängde jag på, tänkte att de skulle vara skönt med en liten promenad. Så vi tre (chrille också) gick från Klockartorpet till Kristiansborg där grabbarna skulle sova. själv så fortsatte jag hem, liiite rädd var man ju vill jag bara säga. men efter en timme så var jag hemma hos mig. trött som en idiot och ett skavsår mellan tårna. jag slog mig ner i soffan och tog mina tabletter sen blev det sängen. jag kan lova att jag somnade efter fem minuter. sååå himla trött.

kl 09.25 ringde klockan och man var ju absolut inge trött heller. så jag pallrade mig upp och klädde på mig. gick till bussen och åkte ner på stan för att köpa en liten present till amanda. jag och lisa träffades på centralen och pallrade oss till make up store och köpte en liten gift :) (vi har redan gett den) väl klara där så gick vi till åhléns och provade lite saker som var hur snygga som helst ;) klockan började bli elva så vi gick ner och käkade lunch TACOS!! Hur gott som helst, har inte käkat det på hur länge som helst. jag är huur trött som helst och har varit hela dagen. Kl 14 slutade ag men kom inte från skolan förrän vid 15 för jag satt i lärarrummet och snackade med monica och rainer. det var hur trevligt som helst. väl hemma blev jag väldigt trött men lyckades dessvärre inte somna. sen bar det in i duschen för att sen åka ner på stan och träffa anna och frida:) vi gick och käkade på spicy och hade en jättetrevlig måltid :) efter de gled vi runt lite på stan sen beslutade vi oss för att åka till Bombardier Arena och titta på Irstablixten. även det var väldigt trevligt måste jag säga. !

Nu så sitter jag hemma hos anna med henne och frida. vi käkar popcorn och lite chips samtidigt som vi kollar lite på tv och bara chillar lite :)
ha en bra helg mina vänner så ses vi kanske någon gång i framtiden! :)
Imorron bär det av till Hofors med mor och far !!! men först kanske en innebandyträning och en massa tittande på handboll :)

GOD NATTTT !
PUSSSS



Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.

I can´t stop thinking of you
your eyes make me lose my breath...


Skola för tidigt...

jag sitter nu i skolan och klockan är typ kvart i tio... jag är en idiot som sitter här egentligen men är man glömsk så blir man straffad... Jag är nämligen här för att mina nycklar glömdes i den röda soffan i uppehållsrummet i skolan igår. Det var inte något som man blev sådär jätteglad över. men man lär sig av sina misstag. Men jag var här idag kl 9 och inga nycklar är ännu funna. Jag är lite förbannad, fast bara på mig själv som glömde dem. Så jag får egentligen skylla mig själv. Fast jag tycker att det är rätt onödigt att ta ett par nycklar som inte ens går att använda. Men det sitter ju ett USB minne på vilket man vara väldigt effektivt för vissa. Skitsamma ! Om dom är borta så är dom väl det och det kan inte jag göra något åt nu. EN annan sak som gör mig sur är att jag har mitt svenska arbete på USBminnet så jag kunde inte göra det igår. Men jag har inte gjort något nu heller för jag är så himla trött. men det löser sig.

Ja, idag står det innebandyträning!!!! Kommer nog inte att bli så seriöst  men alltid roligt med träning! :)

Damernas träning i K-borg ! :)

IVH- Lugi

Ja, igår så var jag på den andra kvartsfinalen mellan IVH och Lugi damer. IVH vann med 25-21 efter en berg och dalbane fajt skulle jag vilja säga. IVH tog ledningen med 8-2 i början av matchen men Lugi tog time out och IVH slappnade av lite grann vilket gjorde att det efter ca 20 minter stod 9-8 till IVH. Men halvlek blev resultatet 12-9. Andra halvlek var en riktig kamp. Utvisningar blev det och en massa fysiska situationer som gjorde Lugi en aning trötta. IVH var det bättre laget rakt igenom matchen och välförtjänta vinnare enligt min mening ! Rättvist resultat tycker jag. Detta innebär också att IVH är klara för en Semifinal!

Matchens Lirare i IVH:
Nr 14 Ulrika Andersson.

Spanska-Idrott !



Ja. spanska hade vi idag som vi alltid har på onsdagmornar... Det är rätt tråkigt ,men efter det hon sa igår på chicken race så kanske man måste ta och skärpa sig så kanske man får ett VG :) Det tycker jag att jag förtjänar i alla fall. Idag gjorde vi nästan samma sak i två timmar... men det var helt okej roligt. Lunch åt vi också, mousakka åt vi, det var riktigt gott med lite sås och grönsaker till. mums faktiskt. Håltimme i typ två timmar efter det. Jag gjorde inte så mycket, spelade spel på facebook. alltid lika kul! kl 14 gick jag och martin till lögarängsbadet och simmade :) det var nämligen vår idrott idag. Jag simmade 20längder och sen gick jag in i duschen. jag har nämligen gjort allt man ska göra så jag var egentligen på en lektion jag inte behövde. men jag kände för att simma lite och dessutom har jag inte tränat på hela veckan nu när vi inte tränar innebandy mer än en gång i veckan och det imorron (torsdag). Sen tog jag bussen från löga till centralen. lite slött men de bjuder jag på. :) väl framme vid centralen gick jag till pressbyrån och köpte en korv, en loka och en sandwich :)
När jag klev av bussen så insåg jag att jag inte hade mina nycklar med mig. jag tror jag nämligen har glömt dem i skolan. i soffan... :I inte så speciellt bra. Men ingen kvar på skolan när jag ringde så jag gick hem till mig. som tur är så har jag bra hyresvärdar och de hade en extra nyckel så jag kom in :) nu ligger jag i soffan med datorn i knät och kollar på gilmore girls.Ikväll står det handboll på schemat. Jag ska kolla på IVH- Lugi kvartsfinal damer. :) kl 19 Bombardier Arena!


Ikväll blire den här damen i huvudbild. Den bästa spelaren i i IVH nämligen
Jessica Enström. jag tror hon gör en tio mål! Jag tippar att IVH vinner med 27-24.
Jag skriver ett resultat och en liten sammanfattning av matchen när jag kommer hem:)

Pusspuss
Ha en bra dag !

RSS 2.0