Fredag!

Det var ett tag sen sist igen. Men har haft en massa att göra. Nu om ca 4 timmar kommer jag sitta på bussen påväg till Göteborg för att spela SM ! steg 2!

Ska bli riktigt riktigt roligt! två matcher imorgon och förhoppningsvis två matcher på söndag.

Uppdaterar från bussen sen!

Puss!

Mycket att göra!

Jag har lite mycket matte att plugga nu så jag har egentligen inte tid att uppdatera. Men jag gör de ändå för de är så kul! Ja, idag hade jag engelskaprov och fick reda på resultatet direkt ! Det blev VG på det första provet och G+ på det andra. Vi hade två prov i ett. Det roliga var att man kunde inte få nå högre!:) Jag är väldigt nöjd med det:) Nu ska jag plugga matte och svenska. Har två prov imorgon ,först geometri, sen på eftermiddagen har jag muntligt prov i svenska om medeltiden. Får väl se hur det går.

Nu har jag inte tid nå mer. måste hinna plugga innan träningen!

Hörs sen! Pussss !

</3

Intressanta nyheter!

Som ni alla vet sitter jag på bänken i Rönnby IBK U som spelar i div1. Eftersom jag inte spelar så har jag tagit mig nöjet att skriva om alla våra matcher istället. Därför, om ni är intresserade av att läsa om innebandy. Då ska ni gå in på www.ladiesedition.com . Det är en innebandysajt som skriver om daminnebandy. Från Elitnivå till juniorer. Jag har en del artiklar/referat som ligger uppe där.

Ha det bra. Nu ska jag tagga för intervju och engelskaprov imorgon.

Puss och kram !

skrev nyss

Förlåt för dålig update. Men nyss skrev jag ett långt inlägg men då fuckade internet sig och jag orkar inte skriva om. Men jag har en del i mitt liv just nu som har gjort att jag inte haft tid att blogga.
Den här veckan som kommer har jag matteprov, engelskaprov, svenskaprov och en intervju.
Så jag har en del att göra!

Vi hörs framöver när de blivit lite lugnare!

PUSS !

Ledig men ändå i skolan...

Ja. Jag har varit ledig hela dagen idag.  Men ändå begav jag mig till skolan redan vid halv elva och väntade in Sannaklara då vi hade bokat lunchdejt:) VI fick falukorvspecial och potatismos. Rätt gott! Efter de gick jag med S till centralen då hon skulle ta tåget hem. Men hon insåg att de var ersatt med buss och blev inte så glad. Tyckte lite synd om dig där! Då gick jag i alla fall tillbaka till skolan och pluggade engelska! Helt otroligt, jag är fan stolt! Jag blev nästan klar. Ska hitta lite mer fakta och sen öva lite så är det perfekt. Vid två gick jag och handlade och sen hem. Innanför dörren låg det jag beställt för några dagar sen. Nämligen kort som jag framkallat! Alltid lika kul att titta på! Jaja, sen har jag inte gjort så mycket mer. Jag ska ta mig i kragen nu och dammsuga lite innan det blir käk och träning.

Ha en bra kväll ! :)

Puss och kram!

Tack Sannaklara :)

dagen avklarad :)

Inte för att den här dagen har varit speciellt jobbig. Men den är ändå avklarad snart. lite tv bara kvar sen sova. Nej, vår dag idag har varit den lugnaste sen jag började gymnasiet. Först hade vi sanning och konsekvens i två timmar. Sen till lunch fick vi soppa, inte speciellt gott men åt lite ändå. Sen på svenskan gjorde vi inte ett skit. inte ett dugg. vår lärare försökte prata men ingen lyssnade utan småpratade och det störde henne så hon gav upp. hihi.
När jag väl slutat var jag kvar i två timmar för att vänta på Sannaklara:) Det var rätt trevligt. :) När hon väl slutade så gick vi på stan och hon shoppade lite!:) gick hem till mig och tog det lite lugnt innan hennes tåg gick. GIck hem och nu är klockan snart halv nio. Jag kollar på mästarnas mästare. :) Efter de ska jag ligga i sängen och mysa lite.

Ha en bra kväll!
vi hörs och syns;)

puss och kram


orkar inte redan nu...

Jag har tappat all ork för skolan. Det är heelt sjukt hur mycket jag känner att jag måste göra och jag sätter mig ner och ska skriva ner så gör jag det inte ändå... Jag känner bara hur allt snurrar inne i huvudet. Inte alls roligt. Frågan är hur jag ska lyckas med allt om jag inte tar tag i det... Jag vet att jag måste men hur ska jag klara det när jag inte har någon som säger åt mig att jag MÅSTE ta tag i det. Jag känner bara att jag vill skita i allt. Precis allt och bara leva lugnt och skönt. Inte ha några problem som att jag ska gå ner i vikt, att jag inte får äta som jag vill för då går jag upp i vikt. Att jag Måste gå till skolan för att annars får jag inte bo kvar. Aldrig att jag flyttar hem igen.. Men ändå vill jag komma hem till trygghet. Nu kommer jag hem till mitt lilla kryp in och känner mig ensammast i världen... Nu ska ni inte tycka synd om mig, det är inte därför jag skriver. Jag vill bara tala om att det är därför min blogg är lite dåligt uppdaterad.

Nu säger jag inget mer utan updaterar lite senare.

Ha en bra dag. Det ska jag och Sannaklara ha. :)

PUSS

Lugna puckar !

Inte många dagar kvar till skolan börjar. Men man har ju haft ett bra lov ändå, mycket lugnt i alla fall. Idag skulle jag ha åkt till västerås och gått på handledarutbildning men så blev inte fallet då handledaren blev sjuk... Så vi har hyrt två Johan Falk filmer istället. Har redan sett dem men de är så bra så jag kan se dem om och om igen. Annars är det lugnt här i lilla byn. Skulle dessutom ha varit till Västerås igår också men Per Ols som vi skulle möta hade inte fått ihop lag så det blev inte någon tur då heller.

Nu ska jag äta hemmagjord pizza. Mycket gott!

Ha de bra :)
puss !


att man orkar...

fin dag idag för min del. först skottning sen en promenad med mamma upp till centrum :) efter de ett besök hos farmor och farfar. Nu när jag kom hem har jag löst korsord och duschat. nu när jag satte mig vid datorn och läser några bloggar förstår jag inte hur folk är funtade. Jag står på din sida och jag tror du vet vem du är. Jag håller fullkomligt med dig. Håll dig till dina riktiga vänner. Jag kan lova att jag är en av dem!:) Jag ska inte lägga mig i eran fight men tycker de är så typiskt att denna person drar upp sånt där så stort. Skitsamma. Jag finns här för dig. hoppas du vet de ! :)

Nej, nu kommer mormor och olle och vi ska käka middag och mysa lite. Ha en bra lördagkväll mina vänner ;)

pussss <3
miss U

2010!

nu är det ett nytt år och jag fyller 18år detta år:) helt otroligt ! jag firade med mamma,pappa,kusin stefan, hans flickvän, sen en familj som heter Turesson och är bekant med mamma och pappa. vi käkade tre rätters och sen drack man några drinkar :) trevligt var de ! nu ska jag och pappa skotta lite snö sen åka och hyra film :) en slappar dag !

ha ett bra 2010! puss på er !:)


RSS 2.0