En ny idé

Jag har kommit på ett sätt att kunna skriva mer och göra mig mer uppdaterad för er som vill läsa om vad jag pysslar med och så :) jag har fixat en mobilblogg!

http://www.mobilblogg.nu/Cecilialeijon-frojd

Där kan ni gå in och läsa! Det första inlägget är gjort!


Jag kommer fortfarande skriva här också men jag känner att jag får skriva lite mer sällan här nu när jag fixat mobilbloggen !:)

Hörs då :)

Mycket händer i krokarna...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12837566.ab

http://www.expressen.se/nyheter/1.2393591/20-aringarna-begars-haktade-for-lararmordet

http://arbetarbladet.se/nyheter/hofors/1.2928549-paret-traffade-54-aringen-pa-corner-pizza

http://gd.se/nyheter/hofors

Dessa fyra tidningar har uppmärksammat något av det mest hemska som skett i Hofors sedan jag föddes. Det är nämligen en lärare på vår skola som blivit mördad och de misstänkta är kända inte minst här på skolan...

Även fast jag inte kände denna lärare säger jag bara att vi befinner oss alla i en obehaglig situation och jag skänker alla mina tankar till de som kände honom och som sörjer. <3


de är sjukt hur fort det kan vända...

Fullt upp som vanligt har jag, det är därför jag inte funnit någon tid till att blogga. Sorry för de! Men jag känner att det inte är det viktigaste just nu.

Har väldigt mycket i mitt liv just nu som gör att bloggen inte prioriteras. Men jag har nu börjat ordna upp en del nu för att kunna leva igen. Försvann ner på botten men nu vänder det och är påväg upp skulle man kunna säga.

kan väl nämna lite grejer som förssigår i mitt liv just nu. Innebandyn är över vilket innebär gymmet istället. På dagarna efter skoolan blir det mycket plugg då jag hamnat lite på efterkälken men det är luuugna puckar. Har fixat ikapp mig nu så det är lugnt. Party ganska ofta måste jag säga men nu är de lugnt i två veckor innan det är dags för årets turnering i Hofors! Handboll skall spelas och ni anar inte hur glad jag är och hur mycket jag längtar. Sen är de påsk och sen är de lugnt igen. Det går upp och ner i vågor de där men måste behärska mig annars är det lugnt.

Nu är det dags för sängen, är det någon som undrar hur jag egentligen mår vilket inte är något jag talar om helt här så får du min vän gärna höra av dig.

Ha de bra gott folk! :D

KRAMIS


RSS 2.0