VIB-Rönnby IBK

Jag har varit och tittat på Västeråsderbyt mellan VIB- Rönnby. eftersom jag är ett innebandyfreak så tänkte jag skriva ett litet referat om matchen ! :)

Efter ca 2 minuter i första perioden så slår Malin Wikström 0-1 till Rönnby. Efter målet var det en seg första period med några chanser. men efter ca 16minuter kvitterar VIB och det står 1-1 inför andra perioden. Den andra perioden äger Rönnby helt och skapar väldigt många chanser och det resulterar till slut med två mål, ena från Angela Wigell och andra målet gjorde Karolina Widar. Rönnby gör 2-0 i andra och inför tredje står det alltså 1-3 till Rönnby. Tredje perioden satsar VIB på att slå långa bollar på Backlund som ligger och fiskar i Rönnbys zon, men det gör inte något för Rönnby går in starkt och har de flesta chanserna och Malin Hansen gör mål. men direkt efter kontrar VIB och Backlund gör mål. 4-2 efter 4minuter i trejde. Sedan händer samma sak igen . Rönnbys Wikström gör mål igen och 7sekunder senare reducerar Backlund igen. 3-5 efter 16 minuter. I den 17:e minuten går Caroline Bagge in och skjuter från halva planen vilket blir de sista målet i derbyt. Rättvist slut VIB- Rönnby 3-6 !

innebandyhelg !

igår vare lördag och då spelade vi match mot Norrby och vi vann med 5-0 ! sen spelade div2 efter och då fick jag sitta på bänken som stöd ! :p efter de åkte man hem och gjorde tacos :) mumsigt ! hihi ! sen tittade jag på tv och hade trevligt, men var tvungen att gå och sova tidigt för i morse hade vi samling 07.30 ! JIPPI!   haha ! vi åkte till Köping och gjorde en kämparmatch inte något bra spel men vi vann till slut med 5-3 ! 

kl 16.00 är det Västeråsderby  VIB- Rönnby ! i Bombardier Arena :) ! 



 

fredag!

ja, en vanlig flum fredag har det varit i skolan, som det alltid är på fredagar ! :P men de får man bjuda på ! :p haha ! ja, vi har haft samhäll och där jobbade vi med ett häfte om hur sverige styrs och politik och sånt. sen käkade vi kyckling till lunch, tänkte ta fisk, jag ångrar att jag inte gjorde det för kycklingen var inte god. men men, tillbaka efter käket så hade vi seminarium på kommunikationen där vi snackade om självbild. de va intressant och vi hade ett bra samtal ! efter de så hade jag en presentation om hur jag lär mig och lärstilar osv på arbetssätt och lärande. ! de va roligt och jag hade gjort ett bra jobb ! :) sen cyklade jag hem, la av mig väskan sen cyklade jag till öb för att jag skulle köpa adventsljusstakar men de va slut ! så jag köpte schampoo och sen åkte hem igen ! :p nu har jag städat, plockat iordning och så nu är jag klar :p har gjort de fint tills pappa kommer :) vi ska käka och sen ska vi på bandy ! VSK- Vetlanda !

vi hörs sen ! ha en bra fredageftermiddag och kväll ! pusshej !


snälla, hör av dig iaf ! så jag vet hur det är mellan oss ! ett svar är allt jag begär ! :) <3


torsdag igen då :p !

faan vad fort tiden går, jag tyckte nyss jag var i Falkenberg men de va en vecka sen nu ! ja, fan va skönt att de gick bra på träningen idag :) gjorde några riktigt bra räddningar ! jag ska spela två matcher i helgen! en på lördag och en på söndag. på lördag kl 9.30 i K-borg mot Norrby (Hallsta) sen på söndag kl 9.00 i Köping ! så det är tur att man får sovmorgon på måndag när man börjar tolv :) ! men nu så ska jag titta på tvärs nytt och ringa mamma sen ska jag sova !

god natt och sov gott ! <3


Varför kan du inte bara svara så att jag vet ? snälla ! !

vad jag tycker kanske inte ni tycker...

om någon gör någonting mot mig som jag inte tycker om kanske jag blir lite irriterad men om någon gör det och sedan skrattar åt mig känner jag mig förnedrad. Jag skiter i vad andra tycker men det är så jag känner. Tycker inte att det är okej att skratta i såna lägen... jag skiter i om det är en liten sak eller en stor sak men det är så jag känner och jag hoppas att alla i min närvaro kan acceptera det.

a little sick...

faan vad jag är hängig, mitt huvud hänger och mitt huvud värker. jag har lite feber och ont i halsen. det låter värre än vad det är faktiskt. men som tur är så lever jag ju i alla fall ! :p har tittat på OTH, sovit lite, de va så jävla skönt ! :p jag är inte hungrig, då kan man inte äta ju ? får väl ta lite fil och flingor eller nått ! :p snart äre dags för Bonde Söker Fru ! :D


should I stay or should I go ? !

hihii ! det är den stora frågan. haha ! men nu så sitter jag här i skolan och väntar på att datan ska börja, men den börjar inte förrän om en hel halvtimme!

Tack Sannaklara för den kommentaren <3 finns här för dig också! älskar dig med <3<333 !

love is hard...

jag kan inte förstå att efter mer än ett år så har jag fortfarande känslor för dig. men tyvärr så är avståndet för långt för dig. jag skulle klara det men tyvärr är du inte ens villig att ge det en chans. förlåt för att jag har flyttat, men jag vill fortfarande ha dig. jag skulle kunna göra allt för att få hit dig, men de enda jag inte kan är att flytta men det är ju tyvärr det som krävs för att få dig. förlåt ! men jag tycker om dig och jag tror att du tycker om mig också men ååå. de här är jobbigt, att vara olyckligt kär, men man börjar ju bli van. förlåt om jag har sårat dig, men nu är det lite lättare att ha en förhållande om du vill. men om du inte vill så är det väl bara att förstå det och gå vidare. men jag vet att jag har äkta känslor för dig och snälla, vi kan väl träffas en gång iaf ! det är allt jag begär :)

! miss you !  


tuesday !

idag har varit en vanlig tisdag kan man säga ! vaknade som vanligt , sen gick till bussen och åkte till skolan där vi hade mediekunskap. men våran lärare var inte där så vi fick uppgifter som vi skulle göra. vi gjorde inte så mycket, men lite iaf. men jag ska göra klart de här hemma, känns bäst så ! hihii ! sen vare dags för lunch som man åt med Lisa och Amanda :) trevligt var de iaf :) hihi ! sen gick vi till engelskan :p vi jobbade på som vanligt ! sen åkte jag med bussen åt andra hållet så att jag kom till affären som ligger typ 800 meter från min dörr. :) jag gick in och handlade sen gick jag hem ! när jag kom hem satte jag mig framför tvn och kollade på lite tv. samtidigt som jag gjorde samhällskunskapen ! :) sen dess har jag suttit hemma och kollat på tv och käkat middag och sovit middag !
skönt som fan att sova ! det gör man för sällan känns det som ! :p

Nu sitter jag och kollar på desperate housewives ! :p sen ska jag renskriva en sak och sen sova !

hörs och ses imorron! om jag går till skolan vill säga. !


måndag !

vaknade kvart i elva utvilad ! fy faan vad det var skönt ! gjorde mig klar och gick till skolan ! vi hade matte i två timmar som alltid. idag gick de bra och jag pluggade på ganska bra, men ska plugga nu under veckan så jag kommer någonvart ! :p sen så gick jag till Ica med Sannaklara och Elias och köpte tidningen, sen gick jag till bussen och dom gick tillbaka till skolan för att göra omprov i matte. lycka till! hoppas att det gick bra ! när jag kom hem lade jag mig på soffan och somnade :) vaknade lagom till french prince of bel air eller vad det heter. nu så sitter jag och kollar på OTH :) efter de bär det av till träningen ! :) pusshej !

min helg !

Fredag: efter skolan så kom mina föräldrar, mormor och mormors man Olle. de stod utanför och väntade på mig :) haha ! vi satte oss i bilen och åkte mot Falkenberg. Jag hade ganska tråkigt i början av resan så jag smsade med Sannaklara :) de va kul ! hihii ! sen så pratade jag och drog några av Martins skämt. :) de skrattade ! sen lyssnade jag lite på musik. vi stannade på några ställen, typ utanför örebro, sen vid mariestad och sen typ i falkenberg där vi letade efter ett matställe. men de var helt stängt överallt så vi fick käka på donken ! jag åt chicken nuggets :) de fick duga :p hihii ! sen begav vi oss till kokalen och där alla befann sig samt där vi skulle sova ! där träffade man alla släkt ! Michis, Calle, Marcus, Uffe, Meta, Danne, Lisen, Junis, Louise, Gun och senare på kvällen så kom Åse och Åke men även Karro, Jacob! Karros pojkvän och Rickard! ! :) vi satt och snackade och jag fick dra ett av Martins roliga skämt och alla skrattade ! ! sen snackade vi lite, spelade lite kort. jag gick och lade mig vid 2 !

Lördag: vaknade vid nio av Rickard gick upp, sen vände jag mig om och där så låg Karro och stirrade på mig ! jag blev asrädd ! haha ! så jag låg kvar i sängen och snackade innebandy med min kusse Karro ! men helt plötsligt så ropar Jacob: men Karro, håll käften! då vände sig karro om och böjade hångla istället ! haha , man ba, tack :p så till slut så gick jag upp och in i huset där alla människor var vakna ! :p så vi käkade frukost, sen gjorde vi oss iordning och åkte in till stan ! där vi satte oss på ett café/restaurang ! :p där skrev mamma, Uffe och Åke ett litet tal till sin broder som 50år skulle fylla ! :p (han fyller på onsdag) :) vi var i stan ca tre timmar och sen gick jag, Åke, Uffe, Meta och Marcus till Torggrillen och käkade lite lunch !:p sen åkte vi tillbaka till stället där alla bodde. :p sen hjälpte vi till lite grann och sedan var det dags för att göra sig iordning för festen som skulle vara på kvällen ! jag duschade och fönade håret sen fick Karro äran att platta håret och sminka mig. sedan klädde jag på mig min tunika och mina leggins och mina högklackade ! tro det eller ej men jag var ganska het faktiskt ! haha ! de var det många som tyckte iaf. sen gick jag in i lokalen och tog en cider med min kusin Jacob. sen drack vi på lite grann:) sen så var det en massa tal och mingel, sen kom trubaduren och då blev de lite dans. men jag och Jacob började inte dansa förrän vi hade fått lite i oss! Jacob blev liiite för full men vi dansade på hela kvällen ! fast jag hade jätteont i fötterna. men de bjöd vi på ! haha , sen satte vi oss bakom ett skynke och käkade jordnötsringar och drack lite cider. sen bar de ut på dansgolvet igen ! fy faan va han va full men de kul att dansa ändå ! sen vid två så började jag tröttna av vissa skäl så jag gick och lade mig. men klockan fem på morgonen så vaknade jag av att det var tänt i stugan där jag, michis, karro, adam, elin och jacob sov. då höll danne på att städa och jag fattade ingenting men då visade det sig att jacob hade spytt ! och alla tjejerna sprang ut ur stugan för att det luktade men jag kände ingenting. till slut så började karro att spreja med hårspray och då mådde jag illa så till slut så gick jag in i huset och lade mig på en soffa i de fina rummet. ! jag somnade och sov som en stockish !

Söndag: pappa väckte mig vid elva, käkade frulle och sen stack vi typ direkt. Olle körde. :) jag skulle ha åkt med frida och stefan men ångrade mig och åkte med mamma, pappa, olle och mormor. vi stannade till två gånger innan vi var framme hos mig :) först i tranemo och sen i skövde ! mamma, pappa,olle och mormor har nu varit hemma i ca två timmar! jag har varit hemma i typ tre och en halvtimme ! nu så sitter jag och kollar på Wallander : Luftslottet. ! efter den ska jag sova. har sovmorgon till 12 imorron, måste ta igen lite förlorad sömn ! :)

De va min helg och tack vare Jacob blev den lyckad ! Älskar dig kussen ! !

Ha en bra nästa vecka så hörs vi ! :) god natt och sov gott !




!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

friday !

nu jag sitta vänta på ett klockan ska bli ! Jag tråkigt har, vad jag göra ? inte roligt att kolla på alla andra när de lyssnar på musik och jag inte göra nånting... :p hihii ! om timmen så jag åka till Falkenberg med mammi,pappi, mormori, och mormoris manis ;) haha ! jag lyssna på musik vägen hela ! :p !

fridaymorning !

jag sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli nio så att jag kan ha samhällskunskap ! hihii !  vi kommer att få reda på vårat prov ! jippi ! det gick ganska bra för mig så man hoppas ju på ett vg iaf :p ! idag så ska jag åka till Falkenberg på fest ! min morbror fyller 50 ! haha ! han blir gammal ! :p imorron så har jag namnsdag Cecilia! min mormor, mamma, pappa och mormors man kommer och hämtar mig vid skolan ! :p

ha en skön helg ! jag skriver på söndag hur min helg har varit ! !



you look great !

torsdagmorgon:)

vaknade ungfär för en kvart sen. har klätt på mig och tagit tabletterna. nu väntar jag på att klockan ska bli lite mer så att jag kan gå till bussen för att åka och käka lunch med Sannaklara:) det är ärtsoppa och pannkakor ! :p guud va längesen de va :)! nu ska jag klä på mig och bege mig bort mot busshållsplatsen !

vi hörs sen :) pusshej !

onsdag !

idag har min dag sett ut så här: vaknade kvart i åtta, gick upp och tittade på tv. sen så gjorde jag mig klar och gick till bussen:) kom till skolan och hade spanska. min spanskalärare kan inte bra svenska även fast hon själv är svensk. hon sa jag har en skjorta svart. jag ba: men du menar väl en svart skjorta ? hon ba: nee.... en skjorta svart. faan vad irriterad jag blev. :p hihiii, jag åt lunch med Emelie och Pricilla :p vi fick Klyftpotatis, kotlettrad och beasås... de va jättegott ! sen gick vi tillbaka till skolan och datakunskapen väntade. det gick bra och jag blev klar med powerpoint :) jippi ! efter de så begav vi oss till Lögarängsbadet och livräddning väntade. de gick bra men de var asjobbigt ! sen gick jag och Jenny till stan och hon köpte röda hörlurar ! snygga faktiskt :) :p ! sen gick vi till centralen och träffade en av hennes vänner. sen gick min buss och då var klockan mycket så jag hann bara komma hem innan jag var tvungen och gå till bussen för att åka till träningen ! :p på träningen körde vi de vanliga och sen spelade i typ en halvtimme. sen så sprang vi i trappor. 1.5min gånger 8. hur jobbigt som helst. men jag klarade det :) sen så fick jag vänta i typ en halvtimme på bussen. då ringde jag Anna så att jag kunde roa mig lite medan jag väntade:) när jag kom hem så tog jag en dusch och käkade en paj. nu så sitter jag och kollar på oskyldigt dömd !

ha en bra torsdagkväll ! sovmorgon imorron :) pusshej <3



This love I feel for you goes on and on


tisdag :)

idag har det varit en okej dag i skolan,. vi hade först mediekunskap där vi läste ett häfte och diskuterade en reklam nämligen Crime medicine som jag hade skrivit om. sen gick jag med Madde och Jennifer till restaurangterassen där vi äter lunch :) vi fick pasta med salamisås. sen gick vi tillbaka för att ha engelska. så jag satte mig vid en dator och jobbade tyst och lugnt på hela lektionen och jag pratade engelska när jag behövde hjälp. så ska jag jobba alla lektioner. de var roligt. :) nu så sitter jag och kollar på vänner och käkar pepparkakor och dricker julmust :) hihii ! jag ska springa bort det en annan dag :) men inte idag ! :p hihiii !




hopelessly devoded to you....

english .

from this moment I´m gonna speak and talk english for about two hours. Because I think that it´s important to talk english. ! and after this englishlesson i´m going to shop some food to my place :) when I come home I´m gonna do the dishes :)

måndag !

idag äre måndag och man är tillbaka efter en okej helg i Hofors. ! nu sitter man och väntar på att man ska ha utvecklingssamtal ensam med min mentor. hihi ! jippi :p sen ska man hem och sova lite, kolla på OTH och sen äre träning som gäller :) !

ännu ett roligt test ! :D

--
Fem SKULLE
Skulle du vilja vara längre? Ja, det skulle jag. Typ fem centimeter.
Skulle du vilja väga mer? neeej, aldrig
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
ja, men skulle bli ledsen också.
Skulle du vilja ha sex med en kändis? Ja, det skulle jag. Om jag fick välja vem jag ville !
Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej, inte på en torsdag... !


Tio KAN

Kan du röra på öronen?
Kan du slicka dig på näsan? Nej
Kan du kolla i kors med ögonen? ja, det kan jag
Kan dina föräldrar lita på dig? Ja, det tror jag väl.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? ja, det kan jag väl.

Kan du vara på fest utan att dricka? ja det kan jag.
Kan dina vänner lita på dig? ibland...
Kan du tänka dig att pierca naveln? nej, vill inte helller
Kan du suga? suga på vadå?
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja, det är klart !


Femton HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja, för många gånger
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? det har dem!
Har du ett syskon? Nej, jag är ensam
Har du varit full den här månaden? nej, det har jag inte.
Har du någonsin haft sex med någon? Ja, det har jag.
Har dina föräldrar ljugit för dig? jag vet inte. Tror det.
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? nej de är roligt att svara på de härJ
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej,
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja det har jag.
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? nej, det har jag inte
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? ja, men skulle aldrig vilja testa.
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? nej, det har jag inte!
Har du haft sex med mer än tre personer? Nej, inte än J
Har du ljugit på någon fråga än då? nej, det har jag inte.


Tjugo VEM

Vem är din bäste vän? Jadu, jag tror att jag säger Anna. !
Vem älskar du? Familj, släkt och vissa vänner..
Vem hade du senast sex med? Det får jag inte tala om för någon.
Vem vill du bli full med? jadu, mina vänner !
Vem är den bästa artisten? jag vet inte, lyssnar inte på så många artister.
Vem pratade du senast i telefon med? mamma J
Vem har du en liten crush i? någon som redan är upptagen...
Vem är snyggast i världen? Chad Michael Murray
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Jag skulle ge de till mamma.
Vem är snällast i världen? jag vet inte eftersom jag inte har träffat alla i världen.
Vem är din bästa kompis? Anna
Vem vill du prata med? Jag vill prata med Gustav
Vem sov du med senast? öö.. Marcus
Vem såg du full senast? Marcus
Vem vet allt om dig? Ingen som vet allt, men Anna är inte så långt ifrån.
Vem kysste du senast? Marcus
Vem kramade du senast? Sannaklara
Vem kan berätta allt för dig? den som vill, jag säger inget till ngn som sprider ut det direkt.
Vem kan du berätta allt för? Anna och Amanda.
Vem hatar du? Jadu, ingen som jag kommer på nu.


tossdag :) hihi !

fy faaan vad det är skönt med sovmorgon :) sov till halv elva :) såå himla skönt ! jag hade svenska i två timmar som alltid :p de va inte så kul ... sannaklara målade på mig. de va inte kul.. men de tyckte hon ... aja, sen åkte jag hem och pluggade samhällskunskap ! har prov imorron ! ! ! Ideiologierna , 9st ! vet inte om jag klarar det, ska plugga lite till efter att jag har diskat, om jag orkar diska... hihii ! nu kollar jag på tvärsnytt, ganska kul :p hihii ! imoorron så åker jag hem till hofors igen:) kulkul ,ska träffa Lotta! Mormors hund! saknar henne mycket. men nu så ska jag plugga lite till ! imorron äre FREDAG ! ! ! ! !

ha en bra tossdagkväll :)





faan vad du är snygg

onsdag !

hade först spanska, de var ganska kul men vi var  bara fem stycken ! vi satt och översatte typ tre texter sen fick vi sluta :p jag käkade lunch med Lisa, Emelie, Amanda och Liv :) de va trevligt :) sen hade vi datakunskap och jag gjorde inte så mycket men jag förklarade hur man gjorde så jag kan få mvg ! :) fast de tror jag inte för jag suger ! haha ! efter datan var de dags för idrott på lögarängsbadet där vi skulle ha vattengympa. fy faan  va de va roligt ,men de va lite jobbigt :) hihiI ! sen slutade vi och jag åkte hem, kollade på OTH , stekte kycklinghamburgare och åkte till träningen ! de var roligt att träna :) jag blev astaggad när jag kom dit ! :p sen när jag kom hem så kollade jag på Bonde söker fru och oskyldigt dömd. men nu så ska jag duscha och ta något litet att käka :p imorron börjar jag tolv så jag har inte direkt bråttom att gå och sova :)

ha en bra onsdagkväll så ses vi :) pussis !
Sannaklara, han är ful !



You are so sweet. when I saw you today you just smiled, sooo cute

tisdag !

vad kan man säga om en tisdag som den här då?:) jadu, det har väl varit en normal, kanske lite slött men de får man vara ibland :) på mediekunskapen så gjorde jag inte så mycket och inte på engelskan heller. på engelskan fick jag ett skrattanfall ! de var så roligt :) hihii ! sen åkte jag hem och diskade till Absolute Music 58 :)  sen satte jag mig vid datorn och gjorde lite läxor :) kollade lite one tree hill :) men annars har det väl inte hänt något förutom att jag inte kan laga mat,jag gjorde typ världens sämsta potatismos och de äckligaste fiskpinnarna... men de gick väl att käka ändå... nu sitter jag och väntar på att desperate housewives ska börja ! sen ska jag göra sit ups och armhävningar ! sen ska jag gå och lägga mig ;p måste sova lite ! är lite trött... :) !!




hur kan du tro något sådant ? förlåt att jag bryr mig...

måndag !

vaknade halv elva ! sååå skönt att sova länge ! :) efter skolan cyklade jag hem i ösregn, liiite blöt man blev då... men men, de bjuder jag på :) hihi ! jag har pluggat lite engelska när jagkom hem. sen har jag snackat med en kompis på msn, kanske ses i helgen :) nu ska jag titta på one tree hill ! sen ikväll så ska jag spela Västerås derby ! Rönnby - Västerås IBF ! kl 20.00 i Bombardier Arena. ! välkomna :) hihiii !


söndag !

idag har jag varit i Kristiansborgshallen nästan hela dagen. från halv tre till sex. pappa skjutsade mig hem till Västerås :) sen åkte han hem igen och dömde innebandy. jag och mitt lag satt sargvakter på våra damers hemmamatch. tyvärr så blev det första förlusten för säsongen. Rönnby- Pixbo 0-2. men det gör inget, det är väl inte kul eller jo de är väl roligt att vara obesegrade. men de gör ingenting att förlora en gång.. vinner man hela tiden då blir man lite bortskämd. då blir man ännu surare och besviken. det är bara att ta tag i nästa match ! tyvärr så skadade sig den bästa spelaren i damerna. Susanna Touminen. men Rönnby spelade bra hela matchen men tyvärr fick de inte in några bollar i mål. och det är ju de som räknas :) hihi ! men nu så sitter jag och tittar på Ensam mamma söker. de är roligt tycker jag :p men just nu är de skitreklam. de är så drygt. men men, kanalerna måste ju gå runt.




 ! varför????????????????????????????????????????????

Fredag :p

idag är det fredag och mer än halva dagen är genomförd. jag har nu kommunikation och sen arbetssätt och lärande sen slutar jag ! :) då ska jag åka med halv tre tåget till Avesta ! jag ska träna handboll med mina gamla lagkamrater ! sen kommer pappa och hämtar mig och så åker vi och kollar på Hofors - Mora div2. ! imorron så ska jag till Falun och titta på elitseriematch ! Falun - IKSU damer ! men nu så sitter jag här i skolan vid datorn och funderar lite på hur jag ska göra med kärleken. jag vill bara glömma honom, men det är inte speciellt lätt. vet inte hjur jag ska göra. men ska klara det iaf ! får väl tänka på något annat eller nått... någon som har ett förslag ? :p ! jag har bara lust att supa mig full och ha roligt. men jag har ju ett löfte att hålla. att inte dricka alkohol förrän jag fyllt 18år ! men vet inte om jag kommer att klara det. det ska väl gå. de låter som jag är värsta alkolisten, men det är jag inte ! kan jag lova. då hade jag väl druckit för länge sen igen. De som är svårt är att jag ska på fest om två helger och då kommer typ alla att dricka. jag får väl hålla mig till läsk jag :p som småbarnen, men de som är så roligt är att jag troligvis kommer att vara yngst så de blir ju kul. min mormor sa yngst och fullast. jag önskar det, men det ska inte bli så ! ska inte dricka en droppe :) ! ja, att bero på ingenting, jag saknar dig ! hihii !
 
ha en bra fredag så hörs vi !!!!!!


why are you so hot?

Svara på den här :)

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811061007323187&a=1&


Gå in på den här länken och svara på lite frågor om mig :) !

Onsdag...

min dag har varit okej, som alla andra dagar :) först Spanskaprov! gick okej, ett klart G iaf :p öö sen åt jag lunch, vi fick Mousakka eller hur de stavas. de va gott :) hiihii ! sen hade vi datakunskap och då fick jag verkligen damp ! förstod inte en uppgift, till slut så fick jag hjälp av Astrid, Lovisa och Lisa ;p efter de hade vi idrott, vi var i simhallen. vi skulle simma 20längder sen fick vi gå hem :p så då åkte jag med en annan buss för att kunna köpa kontantkort :p sen gick jag hem och precis kom hem till One tree hill ! sen åt jag lite spaghetti och köttfärssås :p sedan rullade jag till träningen på cykeln :p vi tränade en timme och i början gick de åt helvete men sen så gick de bra=) sen efter träningen bar det av ut och springa. vi sprang och sprang, tillslut kom vi tillbaka. men efteråt var de skönt ! :p cyklade hem och stekte en kycklinghamburgare:P nu så ska jag snart duscha och gå och sova. Jag har sovmorgon imorron så jag ska sova lääänge ! börjar inte förrän tolv:)  

ha en bra kväll ! pusshej ! <3 


varför ? 

?:)

Jag kommer från: Sverige
Jag heter: Cissi
När fyller du år? 5oktober
Tycker du om någon just nu? Ja, det gör jag :)
Om sex månader: har en månad kvar i 1an
Jag samlar på: inget
Gröna eller röda äpplen: gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Anna
Gillar du golf? Japp, älskar det. Spelar !
Vilken tid gick du upp idag? 07.45
Har du sovit i din egna säng inatt? ja
Har du sovit ensam inatt? ja
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? Hej, Hallå, hej de är Cissi
Vad ska du göra ikväll? Kolla på DH, packa idrottskläder.
Vad ska du göra imorgon? Skola, träning.
Var vill du bo när du blir stor? Funderar fortfarande, men journalist verkar kul
Är det okej att gråta? Ja det är klart.
När grät du senast? Hmm... Kommer inte ihåg.
Vilken årstid tycker du bäst om? sommar
Laddar du ner musik och film från internet? Nej, det är ju olagligt
Skulle du göra om du vann en miljon? En massa saker
Bär du glasögon eller linser? Glasögon vid datorn.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nja, det beror på. De är snyggtJ
Har du piercing? Nej, vill inte ha heller
Har du tatuering? Nej.
Vill du gifta dig? Ja, men har inte tänkt så långt än.
Vill du ha barn? Ja, men de är långt dit.
Solar du ofta? ibland
Är du bra på att laga mat?nja, inte spec.
Gillar du att dansa? Ja, de är kul men är inte bra på det.
Hur vig är du? Vigare än förut iaf.
Vilken är din favoritglass? Cornetto Citron
Tror du på ett liv efter döden? Jag vet inte eftersom jag inte har varit med om det.
Bor dina föräldrar tillsammans? Japp ! Men inte jag
Är du morgon eller kvällsmänniska? Morgon!
Vilken ögonfärg har du? Blå!
Vilka hårfärger har du haft? Svart,röd, brun
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Ja, tyvärr.
Är du beroende av något? Ja, det är jag väl.
Senaste låt du hörde? Gabriellas sång
bruker du bädda sängen? De gör jag varje morgon.
har du kysst någon den sista veckan? Nej tyvärr
Vem kramade du senast? Sannaklara
Var du glad igår? Ja, lite trött men glad.!
Sminkar du dig? Nej det gör jag inte,
Känner du dig värdelös? Nej, inte för tillfället men har gjort det många gånger.


Förlåt...

Förlåt om jag har sårat dig, men jag kan inte bestämma att tycka om dig. Om du nu tycker om mig så är det inte mitt fel. Men tyvärr så har jag inga känslot för dig. jag vill absolut inte såra dig, men om jag har gjort det , de enda jag kan göra är att säga förlåt. Jag tror att jag sände lite fel signaler dessutom. Jag vill vara vän med dig och inget annat. Hoppas att du kan förstå det. Vill du inte prata med mig så visst, men jag tycker om dig som kompis ! vill att du ska veta det !
Snälla, bli inte sur på mig, ! om du nu gillar mig så vet jag inte hur jag ska göra, jag kan ju inte tvinga fram känslor som jag inte har. ! FÖRLÅT !

Lotta !

Lotta är tillbaka i mormors och Olles hem ! Hon hittades i Falukommun så mormor och Olle fick hämta henne hos polisen :) så nu är hon hemma och lever ! ni anar inte hur glad jag är ! ! ! ! ! ! :D jippi !


Skrev inget igår men skriver det nu. Igår när jag satt på bussen påväg hem från skolan så såg jag en NEGER cykla på MIN cykel som är stulen. tyvärr hann jag inte hoppa av bussen och springa efter för att bussen var på väg åt motsatt håll! Det som gör mig mest förbannad är att man har fördomar mot vissa människor, men är det så konstigt då ? när man ser sin cykel med en annan som inte är svensk dessutom ? jag är inte förvånad... men vad ska man göra !? jag ska försöka hitta min cykel för nu vet jag var jag ska leta ! !


ha en bra kväll !


någon lista jag hittade på nätet :) :p

Sex

*Kommer du svara ärligt på domma frågorna ? ja, så ärligt som jag kan.
*Är du en pojke eller en flicka? flicka :)
*Är du oskuld ? nej.
*Vem hade du sex med senast ? får tyvärr inte tala om det...
*Hur gammal var du när du förlorade oskulden? 14år
*Har du någon gång haft sex med strumporna på? jag tror inte de men jag har för mig att jag hade det när jag förlorade oskulden...

Utseende

* Ögonfärg ? de är blåa.
* Hårfärg? mörk blond typ.
* Är det din naturliga hårfärg? japp :p
* Skostorlek ? 39-40.

Hygien

*Hur ofta duschar du ? efter varje träning och varann dag typ.
*Använder du deo ? ja, varje dag !
*Brukar du borsta tänderna varje dag? ja, de gör jag två ggr om dagen. !
*Använder du parfym ? ja det gör jag nästan varje dag :p

Vad föredrar du

Cola/Fanta*
*Tv/data

Med / Utan kondom*

*Blå/Rosa

*Skola/Jobb
*Fest/Softa








....!

vad ska man hitta på idag då ? just nu sitter jag och kollar på tv, men det är ju inget bra... ska snart duscha och hänga tvätt. Lotta har inte hittats men mamma och mormor är ute och letar. stackars lotta, tänk om hon är skadad och ligger och lider i skogen. tycker så synd om henne. hoppas att hon lever och att hon kommer tillbaka ! någon som vill hitta på något idag  ? säg bara till :) 070-666 80 24 :)

ha en bra dag ! :)

RSS 2.0