VIB-Rönnby IBK

Jag har varit och tittat på Västeråsderbyt mellan VIB- Rönnby. eftersom jag är ett innebandyfreak så tänkte jag skriva ett litet referat om matchen ! :)

Efter ca 2 minuter i första perioden så slår Malin Wikström 0-1 till Rönnby. Efter målet var det en seg första period med några chanser. men efter ca 16minuter kvitterar VIB och det står 1-1 inför andra perioden. Den andra perioden äger Rönnby helt och skapar väldigt många chanser och det resulterar till slut med två mål, ena från Angela Wigell och andra målet gjorde Karolina Widar. Rönnby gör 2-0 i andra och inför tredje står det alltså 1-3 till Rönnby. Tredje perioden satsar VIB på att slå långa bollar på Backlund som ligger och fiskar i Rönnbys zon, men det gör inte något för Rönnby går in starkt och har de flesta chanserna och Malin Hansen gör mål. men direkt efter kontrar VIB och Backlund gör mål. 4-2 efter 4minuter i trejde. Sedan händer samma sak igen . Rönnbys Wikström gör mål igen och 7sekunder senare reducerar Backlund igen. 3-5 efter 16 minuter. I den 17:e minuten går Caroline Bagge in och skjuter från halva planen vilket blir de sista målet i derbyt. Rättvist slut VIB- Rönnby 3-6 !