Ny vecka och nya tag!

Har hunnit med en del sedan sist jag hördes här. Träffat Sandra, umgicks med Wedin och Anna. varit ute på promenad med Maria, fyllechaffis åt föräldrarna i helgen. Bakat och spelat wii med Sandra! Spelat korpinnebandy, löpt och gymmat! Så skulle man kunna sammanfatta mina senaste dagar.

Imorgon är det prommis igen med Maria,sen träff med Karin och gym på kvällen med Frida ;) känns bra de här!

Nu ska jag titta klart på Criminal minds innan de blir sängen!

Hörs ;)


Ont i fötterna...

Har varit "hemma" sedan 21.30 och nu är det nyheter på tvn här :p tror det blir tidig säng ikväll faktiskt, är så himla trött, höll på att somna när jag var i skolan. Men som tur var, var dagens ämne utbrändhet/överträning väldigt intressant :)

Nä,nu blire sängen! Godnatt


Stockholm on

Tjena!

Sitter på tåget påväg till Stockholm, det är nämligen så att varje onsdag är det lektion på GIH(skolan jag går på) och det innebär att jag just nu pendlar mellan Hofors och Stockholm :) det går bra faktiskt, att åka tåg och spana är alltid lika roligt.

Igår blev det gymmet med mamma. Sen jobb på petreskolan två lektioner,engelska med en elev som aldrig kom och matte med åk 6! Efter det åkte jag och Sandra till Gävle för att få oss en duvning av vår speciella och mest fantastiska kiropraktor Fia! Riktigt skönt! Middagen blev Max och sen en snabb sväng till Dollarstore,hittade der jag skulle vilket var bra :)

Kvällen bestod av en visit hos Thuressons för att titta på sista omgången av elitserien :) dock blev min dag mycket sämre eftersom Djurgården åkte ner i kvalserien och ska nu få kvala sig kvar... Hoppas verkligen de behåller platsen! Men som troget fan stöttar man dom oavsett hur det går ;D

Dagen idag innan tågåkning har varit en promenad på ca 5km med Maria och sen sprang jag hem från henne :)

Vill bara tillägga att denna brud på bilden har kommit med en ny singel - Spread a little light! Älskar den, lyssnar på den minst 5gånger om dagen! För er som inte vet vem hon är, Molly Sandén! :)

Puss


Kanske är det dags för att börja blogga igen?;)

Goddag! Det är evigheter sen jag bloggade så tänkte ge det en chans igen.

Det händer egentligen inte så jättemycket förutom att jag fortfarande har känslor för en viss person.. Sen pluggar jag 15hp nu fram till sommaren,idrottspsykologi :) hur intressant som helst är det. Innebandyn blir lite åtsidosatt men det får man ta eftersom plugget går först! Jag började den 2a januari att gå ner i vikt och nu efter 9 veckor har jag gått lyckats med att tappa 11.1kg :) känns bra faktiskt men har ca 20kg kvar. Men det går bra :)

Skriver mer sen :)

Kramis


RSS 2.0