tisdag:)

efter skolan gick jag till biblioteket och lånade en engelskbok ! vi ska läsa en på engelskan :) Just listen heter boken:) sen så sprang jag till bussen. När jag kom hem så lade jag mig på soffan ! jag somnade direkt och vaknade av ett underbart sms av en underbar kille ! där det stod att han saknade mig och att han ville träffa mig :) jag blev jätteglad och svarade att jag saknar honom! sen så kollade jag på tv och nu så sitter jag och snackar med denna underbara person !

Jag har blivit världens lyckligaste person ! ni anar inte ! :)

puss på er vänner <3 längtar tills fredag:) <3 pusspuss

tisdag- skoldag

vaknade utvilad imorse :p fast ändå var jag trött.. gjorde mig iordning och gick till bussen :p hade mediekunskap på morgonen ! :p vi fick läsa lite om tvn och sen så fick vi skriva ner våran drömtablå som vi skulle vilja ha en dag när vi skulle slappa hemma.
11.00 Vänner
11.30 Christine
12.00 Desperate housewives
13.00 Gilmore gils
14.00 Navy CIS
15.00 One tree hill
16.00 One tree hill
17.00 Las Vegas
18.00 Idol
19.00 Efterlyst
20.00 Maria Wern- Främmande fågel
21.00 ?
22.00 Miss Marple
23.30 One tree hill
 Detta var min:)
sen var det lunch ! spaghetti och köttfärssås:) efter det vare engelska...

söndag !

Idag vaknade jag vid halv elva... gick upp och satte mig vid tvn och chillade. sen åkte jag och tittade på Hofors -Sätra damer div2. Hofors vann med 4-2. Sedan åkte jag till farmor och farfar för att få paket och ge paket . det är så här att jag fyller år nästa helg men kommer inte hem då, och farmor fyllde år idag så då firade vi oss båda idag ! jag fick två filmer kogänget och  Madagaskar !  En puttmatta. så att man kan träna puttning på vintern ! sammanlagt 600kr :) tack för allt ! jo plus en shoppinghelg med mamma och pappa ! dom betalar ! :D nu sitter jag här och väntar på att gå och lägga mig, jag är förkyld.. inte kul alls ! skolan imorron, förmodligen matteprov, men vet inte riktigt...  ha en bra kväll!

PUSSHEJ !

My heart will go on and on... especially for you

fredag

FREDAG;  Vaknade som vanligt kl halv åtta när man ska upp kvart i. gjorde mig iorning och käkade sen gick jag till bussen. KOm till skolan, gick in på lektion för att ha Samhällskunskap ! vi har nu börjat med demokratifrågor och det är väldigt roligt tycker jag ;) Sen lunch, det var Kotlettrad och potatis, det var gott ;) Sen gick jag, Elias och Sannaklara till ICA:) och sen tillbaka till skolan för att ha kommunikation ! Efter det återstod bara en lektion ;); Arbetssätt och lärande ! efter det bar det av till Avesta för min sista handbollsträning på sista tiden. efter träningen så åkte vi  till Malins familj på middag;) vi åt fondue.. de va gott! efter det sjöng jag och Malin singstar mot våra föräldrar! de va kul ;) vid elva gick vi och lade oss i husvagnen och kollade på film. vi kollade på crossroads med Britney... sen gick vi och la oss och snackade till klockan var 2... sen gick vi upp halv sju...!

träning.. ;)

Har varit på träning nyss kommit hem nästan eller för en timme sen ser jag nu på klockan :p jag tränade i två timmar, jag är målvakt i Rönnby :) det är jätteroligt att spela innebandy :) jag älskar det :) ! imorgon bär det av till Avesta för att träna handboll för sista gången, sen ska min familj hem till Wrede på middag :) Ska bli trevligt !det enda jobbiga imorron är att säga hejdå till alla i laget ! eller kanske inte alla men vissa iaf :p hehe ! ! men nu så ska jag ta mig en dusch och sedan gå och lägga mig, ska upp som vanligt imorron alltså 07.45... men det duger det en halvtimme längre än när jag gick på Hagaskolan ! :p I can live with that ;)

Ha en god natts sömn och en bra dag imorgon så hörs vi !

PUSSHEJ <3


torsdag:)

Vaknade kvart över nio... gick upp halv tio ;) satte mig vid datorn och försökte att skriva klart min novell, men den är inte klar än. jag ska skriva klart slutet på tisdag nästa vecka. DET har jag bestämt ! Hade svenska klockan tolv så jag tog moppen till skolan :) vi satt i två timmar och bara lyssnade musik. jag skrev en mening. Men sen hade vi världens kortaste mentorstid, det har vi alltid :p efter det åkte jag till donken och käkade lunch ;) sen åkte jag hem och skrev analysen som ska vara klar till imorron:) den har jag skrivit klart nu:) nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå halv så att jag kan åka till träningen :) INNEBANDY <3 ! Men nu tittar jag las vegas ! :)

Imorgon äre Avesta och handboll , efter det blire Wredes. kommer att bli mycket trevligt :) !

Ha de bra :) <3 pusshej

onsdag...

hade spanska först... sen lunch men jag åt ingenting, sen hade vi datakunskap och efter det idrott, på idrotten spelade vi fotboll, de sög, för jag suger på de  ,då äre inge roligt... efter idrotten gick jag till trafikskolan och fick ett intyg som jag ska skicka in till vägverket. Sen åkte jag hem med bussen samtidigt som jag snackade med Anna;) sen pluggade jag lite och kollade på One tree hill ! :) sen käkade jag och sen kom grannen och sa att vi skulle få igång moppen. vi försökte och tillslut fick vi igång den och jag körde i en halvtimme, när jag kom hem igen och skulle stänga av den så gick de inte att stänga av den :P efter de ringde Wedin och jag satt och pluggade ;) nu kollar jag på filip och fredrik. sen ska jag skriva så mkt jag kan på min novell.


HA DE BRA :D PUSSHEJ<3

onsdag :)

Spanska på G nu,.. vi håller på att skriva om oss själva som vi sedan ska berätta för de andra i klassen... :p
Dagens lunch: Moussaka ? har aldrig ätit, hoppas att det är gott :) hihii ! efter lunch har vi datakunskap, där vi idag kommer att få lära oss hur man använder det nya Word. Efter det är det idrott som väntar... vi ska vara på lögarängen som vi alltid är nästan :p hihii !

IGÅR KLARADE JAG KÖRKORTET PÅ EUMOPED ! :D:) GRATTIS TILL MIG !

My heart is sold, but to the wrong person...

tisdag :)

 Varit  i skolan, efter de så gick jag till trafikskolan för att skriva upp för EUmoped:) Jag KLARADE DET:) :D JIPPI !!! sen åkte jag hem och pluggade matte :) hihiii !!!

Why did I fall for you when the world is so big ?

Lördag,söndag, måndag och tisdagmorgon:)

Lördag: Jag spelade golf med en massa folk sen så åkte jag hem och käkade mat och glass. sen kom Wedin hem till mig och umgicks till klockan var halv tolv på natten:P hehehe. det var hur kul som helst att träffa honom:) hhiii!
Söndag: Först var jag inne i valbo och köpte innebandybyxor och en ny jacka :) sen åkte jag hem till Anna och umgicks med henne och Gustav. :) sen åkte jag till mormor på middag :)
Måndag: var hos doktorn på återbesök, sen så hann jag till skolan för att plugga matte. men matteläraren var sjuk så vi hade rektorn... :) sen så kom mamma och hämtade mig, vi åkte hem till mig och somnade på soffan. Sen åkte vi iväg på innebandyträning. :)
Tisdagmorgon: nu sitterj ag i skolan och väntar på mediekunskapen som börjar nu :) ha de ba :)

fredag :)

skolan hade vi samhällskunskap, kommuniation och arbetssätt och lärande. efter det åkte jag tåg till Avesta där pappa hämtade mig och sedan åkte vi och spelade golf :) de var roligt som faan men de gick inge bra ... men så kan de vara. nu är jag hemma i Hofors igen, det ligger i Gästrikland ! Min vän SannaKlara tror att det ligger i Dalarna.men de gör de inte ! hehee ! imorgon äre golf som gäller sen på kvällen är jag ledig, så om nån vän till mig vill umgås så är jag öppen för förslag :) hehee ! :)

ha en bra kväll ! PUSSHEJ!

Torsdag :)

Idag har varit en ganska händelserik dag. började tolv men åkte in till elva för att skriva klart min novell. men jag blev inte klar men den behövde inte bli klar heller. vi hade svenska där jag skrev nästan ett A4 till.  jag har nu skrivit fyra och är påväg att skriva slutet. efter skolan åkte jag hem , städade, gjorde det fint i min lilla lägenhet, sen käkade jag och åkte sedan iväg med min moppe på lagning. min granne skjutsade mig och moppen. vi kom fram och de lagade moppen på en halvtimme typ. vi satt och väntade. när jag fick den så funkade den klockrent. men när vi kom tillbaka och jag skulle åka till träningen så fungerade den inte alls. :( så min granne skjutsade mig till träningen. hur sjysst som helst ;) hehee. sen tränade vi i två timmar. sen fick jag skjuts av mina tränare hem. de är jättesnälla dom med :) när jag kom hem satte jag mig vid datorn och ringde mormor jag frågade henne de frågor jag skulle och sen gick jag och duschade. efter duschen satte jag mig och käkade två hårdmackor med köttbullar på :) de vca gott. sedan diskade jag och nu är jag snart klar. ska bara packa om min väska som jag ska ha med mig hem till Hofors. jag åker hem imorgon och kommer hem på måndag :)

Ha en bra helg ! vi hörs !

PUsshej och sov gott <3

onsdag...

idag har jag haft spanska, datakunskap och idrott. jag slutade kl 15.30. på idrotten körde vi volleyboll på sand. efter det fick jag ringa och snacka lite med Anna :) sen när jag kom hem så satte jag mig och kollade på One tree hill. käkade lite och sen åkte jag på träning. vi tränade 18.30- 19.30. sen åtke jag hem och satte mig och kollade på Idol,sen duschade jag och käkade korv med bröd. Nu sitter jag och tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik ? . Samtidigt som jag håller på att skriver min novell. Men ska kolla på film sen sova. jag börjar inte förrän kl 12. så jag tänkte åka in vid elva och skriva lite till på novellen där.

:) pusshej <3

Spanska, onsdagmorgon...

spanska har jag nu :) ganska roligt :)hehee ! :) idag ska jag träna innebandy ! ;)plus at jag ska plugga :P

måndag + tisdag !

måndag: jag var och tog stick i armen på Hälsocentralen sen fick jag skjuts till tåget. på tåget skickade jag ett erkännande till mamma om helgen. fick tillbaka ett väldigt bra sms, det fick mig att börja grina. kom fram halv tolv då gick jag och låste in mina väskor och gick till skolan för att ha matte kl 12 ! vi pratade om prefix och värdesiffror. Efter skolan åkte jag hem och läste mediekunskap. 70 sidor !!! sen så skulle jag på innebandymöte. efter det skulle vi ha träning men alla skulle på Västerås- AIK Elitserien. Så jag gick dit och kollade jag med ! :) VIB förlorade med 5-8 men spelade bra stuntals :P ! på vägen hem så snackade jag med Wedin hela vägen :) det var ett trevligt samtal :) saknar honom ! :p kom hem och var skitstressad ! hade en engelskarecension tills tisdag som jag inte hade gjort så jag gjorde den och sen gick jag och lade mig och läste lite mediekunskap och jag har så mycket att göra den här veckan så jag skrev en planering ! sen släckte jag och somnade !

Tisdag; vaknade och var jättetrött ! gjorde mig iordning och åkte till skolan. vi hade mediekunskap . då fick vi läxa tills nästa gång ! . Sen hade vi lunch som jag åt med SannaKlara, Elias, Sara och Emelie. sen gick vi donken och jag köpte en glass :) efter lunchen hade vi engelska, vi jobbade och på en uppgift skulle vi skriva om en vän. men den hann inte jag klart med, men jag håller på att skriva om Marcus. :) efter det åkte jag hem och bytte om och åkte till körskolan och körde upp ! det gick bra läraren tyckte att jag körde bra. sen cyklade jag och handlade. plockade allt jag skulle ha men när jag kom till kassan så funkade inte mitt kort och då gick jag ut och skulle försöka ta ut pengar men mitt kort kunde man inte stoppa in i bankomaten... då ringde jag mamma och hon ringde banken men de va inge fel på kortet... fattade ingenting . jag fick handla för 50kr. sen åkte jag hem, då kom grannen och ville att vi skulle åka till en verkstad och fråga om dom kan laga min moppe. men verkstan va stängd så vi åkte hem igen och jag började plugga ett tag. sen blev jag hungrig och gick och gjorde chicken nuggets och nudlar ! sen pluggade jag datakunskap och nu är jag äntligen klar med allt ! jag ska även göra en intervju med min mormor imorgon via telefon ! :) plus att jag har gjort spanskaglosorna ! nu är jag helt klar ! ska poppa popcorn nu !

 ha en bra dag ! vi hörs imorgon !! pusshej <3

min helg... fy faan !

lördag jag spelade golf, gick upp kl halv 8. vi gick ut kl 9. jag spelade med Camilla, Kerstin och Katarina:) vi gick ett över par... vi kom på en andra plats och vi fick blommor:) efter tävlingen hade damerna avslutning, jag vann Eclectic:) fick en tavla :) sen vann jag 33birdiebollar, sen fick jag ett presentkort på IKEA, det fick jag för att jag är den enda unga tjejen som spelar:p sen vann jag närmast hål och då fick jag en skål och ett ljus:) sen var vi klara vid typ 16. då var vi kvar och väntade på pappa och Mats, vi kom hem vid typ 17. jag hade glömt min mobil hemma så Anna var jättenervös när jag ringde. hon kom hem til mig när jag stod i duschen, sen plattade hon håret  på mig och sminkade mig. jag hade leggins och tunika på mig. jag hade till och med högklackat. Jag fick två cider med mig, men drack inte bara de. tyvärr.... vi åkte in till gävle, förfestade och sen gick vi på stan vid 21 och då var jag redan väldigt onykter... så vi träffade Gustav och några andra, hoppade på bussen där man råkade hångla med en kille som jag inte har en aning om vem det var. söt var han iaf :P sen kom vi fram och Anna skulle möta Björn så jag följde med och sen skulle vi gå in. men då träffade jag en gammal handbollskompis från Forsbacka, Linn. det var jätteroligt att träffa henne. men vi stod i kön och när jag skulle gå in sa vakten till mig att jag var för full för att komma in, jag hade vinglat i kön. du får vänta en timme sa han till mig. och eftersom jag hade högklackat på mig kunde jag inte gå runt och försöka bli nykter så jag satte mig ner och ringde Ines, Michaela och nån mer. Efter en timme försökte jag igen men jag kom inte in... då sa samma vakt du får vänta lite till. klockan typ halv tolv på natten försökte jag en sista gång, då sa h an b ara det är dags för dig att göra kväller. då gick jag till stängslet och innanför stod Anna och Björn, då började jag att grina, sen ringde jag Stefan, men han kom inte på ett bra tag så jag gick och snackade med polisen... till slut kom Stefan och hämtade mig. vi åkte hem och när vi kom hem så sa Stefan till mamma att jag var hemma och att jag var skitfull... jag somnade direkt..
Söndag:
vaknade kl 10... då var jag hur bakis som helst. visste inte vad jag skulle ta mig till. kunde inte äta och inte vrida huvudet snabbt i sidled.. då sa mamma till mig att jag skulle plugga matte. vilket jag gjorde, men det tog ett tag.. sen kom mormor och olle på besök... och Stefan också... på kvällen åkte vi till farmor och farfar :) och hälsade på :)


Friday :)

idag har man varit i skolan:P veckan har gått fort, tyckte att de nyss va måndag och vi knäppte kort :) vi har haft samhällskunskap, Kommunikation och Arbetssätt och lärande ... tråkiga lektioner hela dagen ... men man får stå ut :P efter skolan gick jag till pressbyrån på stationen och köpte mig en glass,två bananer och två loka :) sen gick jag och satte mig i väntsalen och väntade på mitt tåg som skulle avgå kl 14.27 från spår 3b. för att bege mig till Avesta och träna handboll, en av mina sista träningar... efter träningen kom pappsen och hämtade mig :) han retade mig hela vägen hem.. klagade och skojade hela tiden, jag antar att han var glad att se mig :) till middag fick jag varma mackor :) hehee.. sedan ringde jag ett par samtal:) sedan fick jag ett samtal av Amanda ;) nu sitter jag här med henne bredvid och umgås ilte och pratar lite :) hehe ee ! ska spela golf imorgon och sen blire insparken i Gävle ! tagged :)

ha de bra så hörs vi ::)

pusshej !

torsdagkväll... sent

var lite stressad när jag skrev förra inlägget, är inte mindre stressad nu men det får gå :P hehee ! jag var ute och skulle starta min moppe men det gick itne , men jag försökte och försökte till slut kom grannen och försökte men den funkade inte... jag skulle ut och lufta den men det gick ju inte. så jag cyklade till Donken och köpte en glass så jag hade något att trösta mig med :P nu ska jag duscha och sen sova ! IMORGON SKA JAG ÅKA HEM !  men innan jag är hemma ska jag träna handboll i Avesta:P det blir nog en av mina sista träningar... ska inte säga något till laget än. måste tänka lite först.. men om de läser här så vet dom redan men tänkte säga det typ nästa vecka:p för jag tränar innebandy och det är mycket roligare ! :) tänkte att jag skulle ringa Tobbe ikväll men det blev inte så ... ska ringa honom imorron ! måste snacka med honom , han måste komma på insparken på lördag :) hehee ! jag vill jättegärna träffa honom ! :) men nu ska jag duscha ! god natt, sov gott och dröm sött ! hörs imorgon !

pusshej ! :)


torsdag.

sovmorgon till tolv:) gick upp käkade frukost :P klädde på mig och gick. hade svenska i två timmar :P skriver en novell :P sedan hade vi mentorstid sen slutade vi. då gick jag till körskolan och tränade på körkortet för moppe :P i två timmar satt jag där !! sen åkte jag hem , käkade och kollade på las vegas. sen har jag pluggat matte och nu så ska jag ut och åka lite med moppen ! den behöver luftas :P hehee ! ha de bra !

pusshej !


eftermiddag :)

vi sprang på idrotten, jag är lite besviken på mig själv, sprang på en jävla dålig tid... faan ! men men, får visa sen att man förtjänar ett bättre betyg än G... då kommer både jag mamma, pappa och min gamla idrottslärare att tappa hakan ! :P efter lektionen skulle man ta sig hem, jag visste inte var man skulle gå så jag gick och gick. ,till slut hittade jag en busshållsplats, men den bussen hade slutat att gått för dagen, då blev jag fundersam och trodde att jag skulle få gå hem :p men jag följde efter en lite lätt springande tjej ,  då hittade jag en busshållsplats och där satt Jenny ;p ;) jag åkte till smedjegatan och bytte buss där för att sedan åka hem till mig :)
kom hem , satte mig framför tvn och kollade på One Tree Hill repris , Lucas var med om en bilolycka och fick hjärtstillestånd sen slutade det ! så nu måste jag titta på det imorgon också :P  jag somnade på soffan efter det och vaknade när Las Vegas började ;) när jag tittade på Las Vegas så käkade jag brunabönor och köttbullar :P det var rätt gott faktiskt ! ;) efter det så åkte jag och tränade innebandy ! idag gick det rätt bra på träningen, jag gjorde några bra räddningar men släppte också in några skitbollar :P men så kan det vara...  nu så sitter jag här framför tvn och skriver lite , samtidigt som jag kollar på Big mommas house 2 :) den är grymt bra:) hehee ! jag börjar kl 12 imorgon så jag har ingen tid att passa i säng :P hehee ! klockan är nu 22.55 och jag ska nog sova länge imorgon :) så jag tror att jag går och lägger mig efter filmen :) imorgon är det gymnasiefest igen, den här gången alkoholfritt... jag vet inte om jag ska gå... vi får se, det känns som jag vill men ändå vill jag vara hemma och bara ta det lugnt! vi får se hur det blir ! ;) heheee !

nu ska jag sluta skriva ! god natt och sov gott ! glöm inte att drömma sött ;)

pusspuss


onsdag...

jag har nyss haft datakunskap, sitter fortfarande kvar i datasalen. ska ha idrott kl 14.30, vi ska springa... boring ! jag hatar att spring plus att jag har världens sämsta kondition, jag vet att man måste springa för att få bättre kondition men det beror inte bara på lathet utan min sjukdom som gör att jag får sämre kondition och vikten går upp.... det är väldigt jobbigt !! hatar det verkligen , men ´det är inget man kan göra något åt. det är bara att käka medecin och se glad ut ! :P

innebandyträning ikväll :)

hörs !pusshej

Spanska... :)

Jag har spanska för tillfället. vi har lärt oss ar, ir och er verb... det kunde man ju inte ? :P hehee ! men jag tycker om spanska, det är roligt. fast jag knappt kommer ihåg nånting så äre roligt ! jag har tappat hela min hjärna, men den är nog påväg tillbaka får jag hoppas ! 

vi hörs sen ! pusshej  

tisdag :)

idag har jag haft en enorm migrän, nu har det äntligen släppt, nu kan jag titta på tv och sitta här ett litet tag. fortfarande har jag lite ont i huvuvdet men det går nog över:P jag har legat i sängen nästan hela dagen.. men nu så sitter jag upp :) skönt, imorgon så har jag idrott ! vi ska ha kondition. sen äre innebandyträning:) nu ska jag kolla på film , sen så ska jag gå och lägga mig ! :)

puss och god natt !!!

måndagmorgon/förmiddag :)

jag ställde klockan på 10 för att jag ville fixa mig lite smått, ta det lugnt,  kolla på tv och käka frukost, nu har jag gjort allt detta och klockan är tio över. nu går min buss så jag hinner inte med den, jag får ta nästa buss som går halv. men det gör inget för vi ska ta skolfoto idag. :) inte så roligt för jag har inga direkt fina kläder att ta på mig:P jag ska ha svarta jeans, en vit/rosa t-shirt och min vita Peak tröja :) sen har j ag ju plattat håret :) det är ju grymt de :P jag är ganska nöjd faktiskt:) hehee!

vi hörs sen !
pusshej

kväll:)

Efter att Anna åkte hem så har jag varit och handlat och pluggat:) och suttit vid datorn, kollat på ensam mamma söker:) nu sitter jag och kollar på Ture Sventon igen:) hehee:)
 Jag har fixat biljetter till Insparken:) jipppi :D vi ska ha såå himla roligt;) jag ska ha värsta kläderna, ingen kommer att känna igen mig:) hehee :P


miss you sweety ;) hope you like me to ;)

Söndag :P

Söndag, en dag där man ska vila tycker jag, men nej då, här sitter man och pluggar mediekunskap samtidigt som man skriver in alla matcher man ska spela i både handbollen och iinnebandyn och alla matcher som man vill kolla på ! det är mycket, fast nu så tänker jag låta mig själv vila, men först så ska jag åka och handla. Sen så ska jag lägga mig på soffan och slappa. äta en god bit mat och kolla på Ture Sventon! imorgon har jag skolfoto så idag innan Anna åkte hem så färgade hon ljusa slingor och plattade mitt hår :) så nu är jag jättesöt :P hihiii!


pussheej ! vi hörs ikväll!

lördag med Anna:)

idag har jag och anna varit på stan:) vi shoppade, fikade, sedan så åkte vi hem och Anna duschade medans jag var ute och luftade moppen.. sedan åkte vi till stan för att käka på kina :) jag och anna tog 4små rätter, med friterad banan och glass till efterrätt:) sedan fick vi en fortune cookie. :) Jag köpte två tunikor/klänningar:) hårfärg( jag ska färga ljusa slingor) , tre armband, ett halsband och tror det eller ej, jag köpte mascara :O !!!!!  alldeles nyss så var Jenny och Natali här och hälsade på. men de skulle på stan och träffa några andra kompisar. men nu så ska Anna vattna mina blommor och sen ska hon logga in på sin msn:P


Imorgon åker Anna hem:'( men vi ses nästa helg för då ska jag åka hem :) jag ska spela golf, sen så ska jag iväg på kvällen med ett jävla gäng:D :)


pusspusss

Fredagkväll och kanske natt :P

idag så kom min kära vän Anna Selin på besök:) hon sitter bredvid mig på en stol och stickar en liten tunika. jag och Anna har käkat tacos,. kollat på lite innebandy, hon och jag var busiga idag, jag råkade köra henne på muppen och hon hade ingen helmet. busigt värre... sedan gick vi till donken och köpte glassssssss, och en milkshake, anna och jag håller på att få nå¨fel , för mina kompisar kommer . två av mina nya vänner i Västerås skulle komma hit, men dom har inte kommit än. snart så låser vi dörren, då får dom inte komma in !

vi ska slå rekord i att käka popcorn, :) heheee !!!! skål !

fredag:)

nu så sitter jag hemma i min lilla lägenhet och ska plugga matte... idag har varit en ganska seg dag. först hade vi samhällskunskap med våran lärare Cecilia :) sen hade vi kommunikation, sista timmen var hur seg som helst, då hade vi arbetssätt och lärande. sedan cyklade jag hem :) det tog bara 20minuter. det var uppför nästan hela vägen. :P sen var jag ute och luftade moppen lite:P nu har jag tvn på o ch sitter vid datorn, det är ju jättebra för miljön :P Anna kommer hit om tre timmar lite drygt, då ska vi handla, sen käka tacos, sen så kommer Jenny och Natali :) trevliga människor:P


ha de bra ! vi hörs :P pusshej


torsdagkväll... fredagmorgon:)

igårkväll så hade jag ganska tråkigt. så jag satte mig och kollade på Bring it on :) jag hade inte sett den på länge så jag tyckte den var bra : ) hihihii!

vaknade halv 8 skulle upp kvart i ... gick upp klädde på mig, käkade frulle, borstade tänderna och åkte iväg på cyklen för första gången. :) det tog 20minuter att cykla :P nu sitter jag vid en av skolans datorer och skriver :P

IDAG KOMMER ANNA HIT OCH HÄLSAR PÅ MIG :) det ska bli SÅÅÅ roligt :D vi ska käka tacos ikväll och mysa lite :P sen imorgon så ska vi gå på stan, kanske bowla, lite allt möjligt :) längtar :D:D:D


pusss pusss

torsdag : )

Torsdag, en ganska tråkig dag :P fast ändå okej :) jag hade svenska i två timmar, vi skulle skriva 7ord och sen byta med någon, jag gav Sannaklara mina ord, men hon tyckte att dom var så tråkiga så hon gav dom till Madde och hon fick skriva 7ord till Sannaklara, iaf jag fick 7ord av Jenny. blomma, fluga, geting, honung, flicka, prinsessa och trollstav. sedan så skulle man hitta på en novell om dessa ord. min handlar om en flicka som gillar honung och hon blir biten av en geting osv... efter svenskan så hade vi mentorstid i typ 10minuter, vi fick matkort också fick vi reda på när vi ska ta skolfoto på måndag.

Ikväll är det gymnasiefest för ettorna, men jag vågar inte gå, jag är lite feg och jag känner inte så många heller. men jag ska gå på nästa:P dessutom så vet jag inte var det ligger, jag ska ta reda på det till nästa gång:) på nästa ska jag gå, det har jag bestämt !!!
ialla fall, när jag kom hem från skolan så åkte jag ut och åkte lite med moppen, man måste hålla igång den så att den inte dör, den har en väldig tendens till att inte starta om man inte åker på den minst en gång om dagen. :) men men... skitmoppe! sen så har jag pluggat matte i över två timmar ! så jag är snart klar  :P nu så sitter jag och kollar på Americas funniset homevideos... sen är det Christine och halv 8 är det Vänner :) efter de så ska jag ringa Anna:D hon kommer hit imorgon:D:D:D:D jippi :) vi kommer att ha så roligt : )

puss och kraam :)

Datakunskap...

Nu har jag datakunskap , det är inte så roligt, vi ska skriva tio bra saker om Word och tio dåliga... jag  kommer inte på så många dåliga saker. .. Sen har jag idrott. vi ska gå till lögarängen sen så slutar vi typ... Mamma kommer och hämtar mig :D och ikväll så ska jag träna innebandy:)

Imorgon är det gymnasiefest för 1orna,  men jag vet inte om jag ska gå, får tänka på saken under dagen:P jag vill gå dit, men har inte så många vänner. ,men man kan ju gå dit och se vad som händer sen kan man gå hem i sånna fall::P vi får se vad som händer :;)

cya

onsdag

i´m in school:) have not start yet:P i´m going to have spanish:P it´s rather boring, because we have it in two hours... then it´s lunch. i quit half past three. mom is gonna pick me up. she is in town because it´s parentsmeeting tonight.

cya


tisdag:D

idag var jag på stan och checkade lite affärer , jag hittade en pikétröja :P fast inte från HM utan på Kappahl:) hittade den på rea, den hade kostat 299kr men jag betalade 99kr:D sen så köpte jag en liten hamburgare på donken, sen gick jag och handlade på ICA:D jag köpte saft, loka och yoggi:D nu så sitter jag och tittar på one tree hill som precis tog slut, snart så ska jag nog gå och göra mig lite mat:) korvstroganoff och ris:D

haa de bra:D

tisdag dag:)

Just nu sitter jag i skolan, vi har lunch:P jag fick äta själv idag, satt där som ett jävla freak och käkade, sen gick jag därifrån:P nu sitter jag vid en av datorerna, vi har typ 100 st:P hur många som helst;) hihii.. idag så ska jag gå på stan och handla lite:P jag tror att jag ska köpa en ny pikétröja på HM. men vi får se vad som händer ; ) kl 12 har jag engelska i två timmar, sen så slutar jag:D

måndag ;)

Idag började jag kl 12 vilket jag gör varje måndag:) så jag åkte tåg från Hofors imorse kl 08.57. sedan anlände jag 11.33... jag slutade kl 14.oo idag :) jag hade bara en lektion :P Matte:) våra lektioner är två timmar långa så vi har bara två lektioner om dagen:) det är ganska skönt:) idag när jag kom hem så satt jag mig vid tvn och kollade på 5an:P vilket jag fortfarande gör.  ikväll så ska jag träna innebandy :) träningen börjar kl 21 så man har en del tid mellan skolan och träningen:) 

ha det ;)  


RSS 2.0