roadtrip :)

Idag har jag varit i Västerås över dagen. Mamma och jag åkte ner för att byta några julklappar men när vi kom fram så fanns ingen storlek så det blev inget byte.. Sen var vi inne på skopunkten i nästan en timme och jag provade en massa vinterskor, dock hittade jag inga jag direkt ville ha... Men vi köpte inga utan ska kolla läget imorgon när vi åker till Gävle. Men men, sen blev de lite stros runt och hittade ingenting. Vi träffade mina vänner Lisa,Tuva och Astrid på Gränden. Mamma och jag tog en varsin sallad. Det var mums! Dessutom var det roligt att träffa mina flickor, då det var faktiskt 10 dagar sen sist. Vi snackade ett tag innan det var dags att röra sig mot Bombardier Arena för att spela match med distriktslaget. Jag fick stå första delen av matchen och släppte in 3mål. Vi låg under med 3-1 när jag klev av. men när matchen var slut stod det 9-1 på tavlan. Mamma och jag hoppade in i bilen efter en dusch och for hem till lilla Hofors där jag befinner nu:)

Nu ska jag kolla lite på tv och sen sova! Imorgon blir det lite tidigare uppgång då mor och jag åker till Gävle för läkarbesök och lite shopping !

Puss och kram vänner:)

myspys asså!

having a good time!

Jaha, imorgon är det måndag igen och då är det endast tre dagar kvar på de här året. Helt sjukt vad tiden går fort. Det är 2010 om tre dagar. SJUKT är det tycker jag. vill stanna upp och förstå vad det är som händer. Jag fyller liksom 18år nästa år. Hallå? 18? helt stört.
Jaja, idag har jag varit ute och skottat hela vår uppfart plus att mamma och jag gick upp till farmor och farfar. Pappa tog bilen, lite slö som han är... Vi var där och tittade på två elitseriematcher på tvn (handboll) sen åkte vi bil med fader hem. Till middag blev det jag längtat efter i två veckor, nämligen rotmos och julkorv! Mums var det! Till middagen blev det filmtittande. det blev en av mina julklappar, nämligen Wallander - Skytten. Den var bra men lite seg. Men jag tycker att de nya filmerna håller stinget trots att några saknas.
Efter filmen så blev de en dusch och nu är det JVM som gäller på tvn. Sverige-Österrike och jag tror på svensk seget trots att inte Markström står i målet. Dock ser det lite mörkt ut just nu. 3-3 är det för tillfället och sverige ser lite skakat ut...

Imorgon blir det Västerås och tillbaka!

ha en bra kväll vänner :)

Händer på nyår? någon som vill hitta på något med mig? :)

Puss !

god fortsättning!

Annandag jul är en lugn dag för min del. Igår blev det ett besök hos familjen Turesson i silverdalen. Lite dricka och snack samt lite mys. Trevligt var det! Vi var hemma vid halv två. Vaknade vid 12 idag och insåg att jag var först vaken i huset. lite oroväckande kände jag men mamma och pappa vaknade strax efter så de var ju lugnt. Pappa och jag kom på att vi skulle tippa på trav så vi fick klä på oss och bege oss upp till centrum. nu sitter jag med miljonraden här i handen och väntar på att hästarna ska springa. Men det är ett tag kvar så just nu sitter mamma,pappa och jag och tittar på bandy. Det är Edsbyn-Bollnäs och hemmalaget leder just nu med 4-2 men det är inte speciellt långt kvar av matchen så de känns som en Edsbyn seger.

Mina julklappar jag fick sa ju jag att jag inte fått så många men har räknat ut att jag fick fler detta år än förra året.
Här är en del av det jag fick:
- Assietter
- Strykhjärn
- Påslakan set x2
- Örngott x4
- Halkbana,teori, handledarutbildning samt 10körlektioner
- 2 collegetröjor från Adidas
- 1 collegetröja från Nike
- sport BH från Newbody
- Trosor från Newbody
- Strumpor från Newbody
Det är ungefär hälften av mina julklappar tror jag. kanske lite fler.

Resten skriver jag upp någon annan dag ;)

Ha en god fortsättning så hörs vi! ;)

Puss!


God Jul !

Nu är julafton över och guud va paket det blev i år också! Kanske inte lika många som förra året men ojojoj vilka julklappar jag fick ! Dock tänker jag inte avslöja alla idag. Det ska bli lite hemligt också. VIll inte skriva allt här och sen komma till skolan och få höra. Kul för dig då, men de där vet vi redan... Typ ! :p Men julmat och lite julgodis samt massa paket har den här dagen bestått av! Jag lägger in bilder från julafton imorgon. Då jag har lite mer tid än nu. Lite sent att koppla in och hålla på nu.

NU blir de lite tvmys och sen Soova länge imorgon!

Ha en fortsatt god jul mina vänner !
Saknar er!

Pusss !

Julen är här!

Jag är hemma från kyssningen till Tallin. Det var en mycket rolig resa med lite mer alkohol och snygga killar än väntat. Men det gillar jag! Mycket mycket roligt! Blev en resa till Stockholm, lite långtråkig men hellre bil än buss. Väl framme åkte vi hem till Uffe och Meta mitt i stan och fikade lite och bytte julklappar. fick ett kuvert men får inte öppna det förrän imorgon... Men tack säger jag,tror jag vet hur mycket det är men de talas om en annan dag.
På båten blev det ombyte och julbord i två timmar. Gott var det! Sen begav vi oss till baren där de roliga började. Drink efter drink blev det med mamma och pappa. Sen träffade jag min kusin som jobbar på båten och hon bjöd mig på drinkar hela kvällen, tacktack! Mums på den! Var uppe till halv fyra på morgonen med en fin kille:) kom på att jag kanske behövde lite sömn då vi skulle gå till stan när vi kommit till Tallin! Kallt som tusan var det när vi gick av båten. tur att man hade mössa och vantar. Vi gick dit och fick se lite julmarknad och en mysig huvudstad. Vi gick tillbaka till någon spritbutik där mor och far köpte lite dricka hem. Sen bar vi det till båten. lite tungt men det var det värt ! upp i båten och myste lite i baren där kusin Johanna jobbade. Sen kortspel och dusch innan maten. Det blev trerätters middag. renkött och någon getostmousse till förrätt. sen oxfilé till varmrätt och glass med jordgubbar till efterrätt ! Gott gott! Gick till baren efter mat och tog en drink. men mormor, olle och pappa var så trötta och sega så de var bara jag och mamma som försökte hålla igång ;) blev några drinkar och lite kortspel innan vi somnade vid 1 i hytten allihopa.
Imorse vaknade vi halv 11 :) men som tur var fick vi brunch som serverades enda fram till kl 13. gott var de ! :) Sen lite mer kortspel och lite tårta för mormor min fyller nämligen 71år idag ! :D GRATTIS TILL HENNE !
15.30 var vi iland och åkte direkt hem!

Nu har ví ätit lite julfika tidigare ikväll och kollat på uppesittarkväll och ska nu gå och lägga mig ! För imorgon är det julafton!

Tyvärr glömde jag ta kort på resan, men imorgon julafton blir det mer kort ! Vi hörs och syns ! Puss och kram!
GOD JUL!

:)

Fyra dagar kvar till julafton!

Idag är det söndag. den sista söndagen före julafton! Jag är lite exalterad över vad jag kommer få i julklapp, för jag har sett världens största paket. har aldrig fått ett sånt där stort som står där inne. Hur jag vet att det är mitt är för jag var tvungen att kolla vem det var till när jag såg de. Då stod de mitt namn! Mycket spännande! Idag har pappa och jag gjort jul här i huset. jag har klätt granen och tagit fram alla tomtar. pappa damsög och torkade golven. Har också slagit in julklappar. Alltid lika roligt !

Pappa och jag har käkat middag. det blev kött,klyftpotatis och lite beasås. Gottis !
Har väntat hela dagen på att Bella hela dagen ska höra av sig. men skitsamma. Nu orkar jag inte vänta längre.

Kollar på OTH nu och sen Gossip girl. :)

Puss och kram!


hemma igen !!!

Nu är jag hemma i Hofors igen! Där jag är uppväxt och det är här jag trivs ibland. När jag känner mig osäker i vissa lägen så är det här jag är trygg. Igår hade vi match och som vanligt satt man på bänken. tjejerna gör en bra match men vi förlorar med udda målet. Igen. den här gången var vi ännu mer värda att vinna än tidigare förluster. Sen åkte pappa och jag hem till mig. Pappa är så förkyld så det var sååå synd om honom. han åmade sig hela tiden. typiskt "manligförkylning". imorse ringde klockan 09.30 och pappa gick in i duschen, jag låg kvar på golvet. Alltså på madrassen som jag låg på. snäll som man är lägger man sig där när pappsen är sjuuk. jaja. vi gick på stan och köpte lite julklappar till mamma. Sen åkte vi till erikslund och köpte julklapp till mormor samt en badrumsmatta. Efter de så åkte vi till mediamarkt och där hittade jag årets julklapp till mig! en mini-pc. så wonderful !

Sen åkte vi till K-borg för att titta på damerna som mötte IKSU. tyvärr förlorade de också med udda målet... 5-4. Men de är bara att ta nya tag. :) de har match imorgon också mot Skellefteå så då vinner dom! De är lugnt!

Nu är jag hemma och tittar på handboll med mamma och pappa. ska vara lite social!

VIll bara säga att jag saknar er mina vänner!

Puss och kram i vinterlandet!

älskar dig

Jippi !

Jag är glad nu! Jag har en dag kvar iskolan sen är det hem till hofors på lördag som gäller. vi har match mot sala nu imorgon sen på lördag är det damerna som spelar mot Iksu så de måste man ju se. Sen blir det hemfärd med pappsen som redan imorgon kommer hit ! idag har jag bara haft psykologi, men först käkade jag lunch med rainer och emelie! Nu är A-kursen klar i psykologin så man slutar kl 11 efter jul... jippi! :p kanske läggs in någon 50poängskurs där. aja, efteråt stannade jag och lyssnade på julmusik och höll monica sällskap :)

Väl hemma la jag mig i sängen. försökte sova och lyckades! Yeah! Sen vaknade jag och insåg att jag kanske skulle käka något. det blev risgrynsgröt till middag! har precis käkat lite kvällsfika nu och ska ta mig an sängen!

Imorgon är en lugn dag på skolan. bara julavslutning och ett julbord sen slutar vi !

Nu ska jag sova lite. God natt och sov gott ! :) Puss på er !

I wish it could be reality...

2dagar !

Det är så skönt att det bara är två dagar kvar i skolan. Imorgon torsdag är det endast psykologi och sen på fredag är det julavslutning sen är det JULLOV! Det ska bli så himla skönt att få komma hem till mamma och pappa! Jag har inte riktigt erkänt för mig själv att jag verkligen saknar dem.

Idag har jag först vaknat med astrid, vi gick ner på stan innan lunchen för hon skulle köpa lite presenter till hennes hudterapeut. Sen käkade vi med tuva och Liv och hoffe! sen hade vi historia då vi hängde gubbe och fick reda på var vi låg ungefär nu. för vi kommer byta lärare då vår nuvarande är gravid och föder i januari...

Efter skolan blev de en fika med Astrid på waynes och sen tillbaka till skolan för att skriva klart psykologiuppgiften. Visste redan innan att om inte jag går tillbaka till skolan så gör jag inte uppgiften. Men gjorde klart den på en timme sen gick hem i kylan! kallt men mysigt är det ute ! Blev lite mys och lite dator här hemma innan jag åkte buss till träningen.

Träningen gick rätt bra, fast inte spec kul... håller ut fram tills nästa år. Men åkte hem med buss, ville inte cykla i kylan.

Nu är jag hemma och har tittat på bonde söker fru och just nu är det oskyldigt dömd och de är jättebra som alltid!
ska kolla klart sen lägga mig i sängen och mysa lite med täcke och kudde. Börjar inte förrän 12 imorron men skönt med mycket sömn.

Puss och kram allihopa!

Ja, jag är det. otroligt mycket, så vacker och underbar kan ingen vara. Älskar dig.


Sorry för dålig update!

Jag har haft lite att göra så jag har inte haft tid att uppdatera här :) Men jag gör det nu ! Måndag hade jag en fruktansvärd huvudvärk hela dagen vilket gjorde att jag inte tränade.. blev svenska hjältar på tvn istället där jag fällde några tårar...
Igår tisdag hade vi skola. Matte och svenska. Sen gick jag, lisa och tuva hem till mig och damsög. Gick till ica och köpte glögg och pepparkaksdeg för att sen gå hem till Amanda för ett trevligt julklappsbyte. Vi fick julmust och bakade peppisar. dock inte jag, gillar inte de längre. har gjort de i 16år nu så jag har tröttnat lite;p Sen kom astrid som slutade senare och då bestämdes det för att bytet av julklappar skulle ske på en gång nästan... Vi hade bestämt att K - 25 var det vi skulle köpa för och jag fick kokosbollar i en kartong. :) Jag gav bort en kondom, två kammar, klubbor och en kliare /klo ! :) Liv fick den och hon blev jätteglad!
Efter de blev de tacos och lite mys innan Lisa och Liv gick till tåget. Tuva åkte hem vid 19 också. Jag, amanda och astrid fortsatte lyssna på musik och myste lite. kollade på film och tjejerna målade naglarna på varandra. Jag fick inte. nej, jag ville inte heter de. Haha! Fick inte en förfrågan ens ! Men jag var inte intresserad så whatever!

Vid 22 gick jag och Astrid hem till mig och efter trettio meter kanske så har jag varit påväg att halka flertal gånger sen går vi en bit till och tillslut låg jag på backen. Jag ramlade! Astrid höll på att dö av garv först innan hon insåg att hon kanske skulle fråga hur de var med mig, men jag garvade lika mycket! Hur kul som helst! Sen när vi kom hem, lade vi oss i sängen och kollade lite tv.. sen myste lite innan vi somnade ! :) Myspys!

Eftersom min onsdag inte är slut än får ni inte veta vad jag gjort förrän efter jag varit på träning! :)

Ha en bra dag !

8dagar kvar till julafton !

Jag tror jag...

Sankta Lucia!

God kväll! Idag har varit en bra dag, rätt mysig och soft. Jag vaknade 12.17 och insåg att de kanske var dags att gå upp och kolla på reprisen av idol. Var ju tvungen att se när Eriks flickvän kom upp på scenen och skämde ut sig som alla påpekade. Men jag märkte inget... Skitsamma, han vann och jag är riktigt glad över de, kommer köpa hans cd säger jag bara! Efter idol gick jag ner på stan och shoppade lite julklappar till mamma och pappa samt vårt julklappsbyte som innefattar att den ska börja på K och kosta kring 25kr. Jag har nu hittat de iaf, inte direkt världens mest fantasifulla men kom inte på något annat. Tänkte köpa en kudde men hittade ingen till de priset.

Kom hem och insåg att jag var tvungen att tvätta.. inte kul men ett måste för annars hade jag inte haft några kläder till den sista veckan. Sen har jag slagit in julklappar och käkat lite plättar. Den här veckan som kommer nu blir det nyttigt kan jag säga. för det har jag inte varit på länge nu... Sista veckan innan jul måste man ju! :) Inte speciellt svårt. Nu tittar jag på the holiday och ska snart sova. Blir att åka lite tidigare till skolan för att göra spanskaläxan jag glömt gjort...

sov gott mina vänner:) pusspuss

Floorball championship!

VM-guld ! Faan va Sverige är bra. Ett grymt vmguld plockades hem för två timmar sen! otroligt bra var dem! Matchens lirare blev Sanna Touminen från Rönnbys elitlag :) Men hela allstar temaet bestod av 4 svenska av 6. De va Sara Kristoffersson, Emelie Lindström, Lisa Samuelsson och Karolina Widar !

GRYMMA!

Nu ska jag ut och fira på stan med lite middag.

HA en bra kväll!

VMfirare- bli inte för fulla ;)

Fortfarande vaken utan sömn...

Jag är lite trött efter natten som varit. Sov nämligen inte en endaste minut. Helkick fick jag vid 12 på natten och sen kunde jag inte sova. Men de gjorde inte något, för vi hade roligt som fan! Lite arga miner på de som ville sova och de förstår jag, men jag var inte en av dom som störde i alla fall:)

Efter lussevakan var de bara att packa ihop sina grejor och bege sig till andra sidan av skolan, köpa frukost och hålla sig vaken. För jag var ju med i luciatåget idag också. Trevligt, men synd att vi sjöng i otakt och så...

Efter skolan var man tvungen att bära alla mina tunga grejor till mitt så kallade hem där jag befinner mig nu :) Sen gick astrid och jag på stan för att shoppa julklappar till mina föräldrar:) gick rätt bra faktiskt:) astrid shoppade lite julklappar hon också. Trevligt var det i alla fall:) Följde med henne till stationen då hon skulle fara hem till Fagersta vid 17.00. Tidigare på dagen hade jag sett att Sverige-Finland semifinal i VM inte började förrän 18.15 så jag blev jätteglad att jag kunde se den!

Dessvärre var inte Finland var mycket till motstånd idag då Sverige gjorde det svårt för dom med hög press osv... Men Sverige vann tillslut med 10-2 i alla fall och är nu klara för VMfinal mot Schweiz imorgon! Jag ska sitta sargvakt och så kommer matchen tvsändas. Jag kommer synas i tv kanske !

Nu är det nyheter, väder och idol sen SOVA! Jag har varit vaken i snart 40timmar och de är inte speciellt bra... :p

Puss och kram!

Tack Sannaklara och alla andra för en mycket trevlig kväll på INFOKOMP igår! :) <3

lussevaka !

yeeah! Nu sitter jag fortfarande uppe och vi får se hur länge de blir :) Jag har druckit energidryck och är pigg men ändå slut i huvudet... ! :p

Orkar inte skriva nå mer :p

onsdag !

Idag är det onsdag och igår tisdag glömde jag bort att uppdatera då jag var upptagen hela dagen av att sitta sargvakt på VM. :) Kul va de ! Innan julpyntade vi på skolan, hade några lektioner osv...

Idag har jag varit i skolan och haft elevråd samt en historialektion. Blev inte så mycket sagt på elevrådet trots att vi imorgon har lussevaka ! Yeeah ! Nu ska jag packa lite inför imorgon.

God natt och sov gott !

Uppdaterar bättre en annan dag!

PUSS !

måndag igen...

Ännu en måndag avklarad. Dock var vår spanskalektion roligare än tidigare men vi var bara fyra personer också vilket gjorde en del. Till lunch fick vi korvstroganoff och ris. Det var som alltid salt... Men det gick att äta ändå. På engelskan så pluggade jag och Martin för första gången:) Men blev inte klara, vi får fortsätta nästa vecka eller hemma. På idrotten körde vi dance hall, skitsvårt men kul. Försökte i alla fall och hoppas att vår lärare ser vilka som engagerar sig och inte. Menar inte att någon speciell inte försöker men skitsamma. hänger inte ut någon! Efteråt cyklade jag hem i regnet och gjorde ordning gröt som blev min middag innan träningen! Vi tränade i roffes sport center på bäckby. helt okej, tydligen har det sett förjävligt ut där innan men har aldrig sett tidigare så...

Eftersom vi hade tidig träning var man hemma i tid och kunde se andra och tredje perioden av Sverige- Tjeckien (VM) och Sverige tog fart i andra och gjorde 2-1 och 3-1. (i första pausen stod de 1-1) I tredje satte de i ännu en växel och matchen slutade 6-1 tillslut! Bra Sverige. de är klara för semifinal! Dock inte förvånande men ändå!

Nu har jag duschat och checkat läget på nätet, passade på att skriva om dagen innan det är dags att lägga sig i sängen och titta på nyheterna.

God natt och sov gott mina vänner:) !

Puss!

spanska är de tråkigaste som finns...

Usch va tråkigt det är med spanska. Speciellt att ha det kl 9.00 på en måndagmorgon, jag är bra sugen på att skippa den imorgon. tror knappast att vi kommer ha prov nästa måndag så jag måste vara med på morgondagens lektion heller... Tittar på min närvaro i skolan och jag har två timmar ogiltig närvaro på spanskan och det är 8% av all tid men endast 2% ogiltig närvaro sammanlagt i skolan och då är 2timmar idrott inräknat. Det är dock fel för jag har 1 timme då jag ska ha giltig närvaro fast jag inte har det. VI får se vad som händer imorgon... Men tror kanske att jag kommer lite sent... De visar sig.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite film, En prinssessas dagbok 2. Hur bra som helst!

God natt och sov gott!

PUSS
I do...

Innebandy !

Denna andra advent har bara bestått av innebandy. Först två timmar träning med distriktslaget som gick rätt bra. Jag tyckte jag var aktiv och jag var den enda målvakten som höll nollan! Sen åkte vi till Bombardier Arena för att titta på Sverige-USA i VM och vilken utklassning! Efter första var det 8-0, Efter andra 18-0 och matchen slutade till slut 28-1. Vilken skillnad på spel. USA hade inte ett anfall och i 53:e minuten fick de göra mål på två mot en kontring. Hela publiken jublade... ! haha!

Nu är jag hemma och det har jag varit en timme ungefär. Har hunnit käka, det blev gröt idag:) nu är det slut på Gossip girl och nu väntar sporten eller nått! Blir tidig kväll ikväll tror jag ! Vi får se.

Sköt om er !
Ha en bra andra advent:)

puss och kram !


Lördag !

JIPPI! vi vann idag! Bra spel men lite slarv resulterade i vinst trots allt! 8-3 blev det:) Ja, annars har jag inte gjort så mycket mer. Vi hade samling kvart i tolv, åkte buss, uppvärmningen var trög men de syndes inte! För 1-0 kom redan efter 1minut. Men bra spel! Sen en dusch, hemfärd med mor och far! stannade till på donken och käkade lite. 
Hemma vid 20.30 gick jag ner till ICA och hyrde en film. Johan Falk - Leo Gaut , den fjärde filmen. Den var bra:) Nu har jag tittat på slutet av hälsoresan som jag tittat på typ tio minuter om dagen i stort sätt varje dag. Nu är den slut och på tvn finns inget annat. Sätter nog på en annan film och lägger mig i sängen och slappnar av. Måste sova snart!

Imorgon är det en innebandydag ! Först distriktslagsträning 13-15 sen ska vi till Bombardier Arena och titta på VM, Sverige möter USA! blir nog ingen spännande match men kan alltid va kul att se VM :)

Ha en bra andra advent imorgon! :) pussss


Bad romance & handboll!

Dagen har varit helt underbar enligt min mening! Lyckligare människa får man leta efter säger jag bara! Först en fortsättning på mitt matteprov som resulterade i att jag höjde till VG ! Mycket nöjd. Sista timmen räknade jag hur många som ska sova på lussevakan som jag har stort ansvar i och jobbade inte men fick närvaro ändå! hihii! Lunchen va god då det serverades fläskfilé! Gott ! Efter lunch, samhäll som alltid är lika rolig :) Vi började jobba med inlämningsuppgiften och jag jobbade effektivt i en timme sen gav jag upp och blev för exalterad när jag började tänka på att jag skulle träna handboll idag så det blev en timmes rast. Men de bjuder vår lärare på , trots att hon lät väldigt desperat när hon försökte få oss i klassen att jobba då ingen gjorde ett skit! :) Sen blev det stan med Astrid,Lisa,Liv och Amanda. De shoppade julklappar. Kanske är det dags för mig att börja tänka på det också !
VI har ju ett julklappsbyte då vi bestämt att saken ska börja på K och kosta 25kr. Riktigt roligt! Någon som har förslag så tell me !
Gick hem och bytte om sen kom Amanda och hennes mor och hämtade mig för att åka och träna handboll i Tillberga! Kom in i hallen och kände hur handbollen sjönk in i hjärtat! GUD VAD JAG ÄLSKAR HANDBOLL! Otroligt roligt det var att få springa och passa och skjuta ! Älskar det verkligen! Efter träning blev de shoppa godis, lite frukost och mellanmål till imorgon sen spicy till middag (a)!

Har tittat på idolfinalen som är det ultimata på en fredagskväll! Dock är jag väldigt missnöjd över att Tove åkte ur. VIlle ha henne och Erik i final. Men men, nu vinner Erik och det är jag jätteglad över!! Ska rösta några gånger också :p

Nu är klockan över elva och det är dags för mig att lägga mig och sova lite. Match imorgon, dock på bänken men måste vara alert ICE !

Vill bara säga att Lady Gagas nya Bad romance rullar i mina lurar 24/7 på spotify ! Love it!

Puss och kram mina vänner !
Aldrig varit så här lycklig! Handboll is my life säger jag bara !

nöjd men ändå inte...

Blev ingen update igår då jag var lite upptagen med att plugga, träna och så.. Men ingen speciell dag med andra ord.

Dock vill jag bara säga, wow ,shit awesome !

blev dessvärre ingen sömn inatt då det var väldigt varmt... Men, till slut blev det soffan och där somnade jag direkt. Blev kanske 4timmar sammanlagt. Men jag är pigg och glad ändå ! Hade mediaredovisning idag. Det gick dock inte speciellt bra anser jag. Då mina kamrater var så mycket bättre. Men men. Jag är godkänd i alla fall. Kanske VG om jag har tur! Mitt på lektionen kom de två niorna som jag skulle ha hand om idag. Blev lite rädd när de inte kom i tid då jag inatt drömde att de inte kom. Haha! Men vi käkade lunch ihop, (pannkaka!) sen elevråd för min del i 1timme och väldigt intressant samt mycket underhållande :) Då tog jag på mig också att vara kvar till 15.30 för att vara med på lärarmöte och prata om vår lussevaka och luciatåget. Men alltid lika roligt tycker jag:)

Blev en liten tur i Västerås här på eftermiddagen också, med M :) de va mycket roligt och trevligt också.
Nu är det tänkt att jag ska plugga engelska i väntan på mötet, men är så fruktansvärt trött så jag orkar inte.
Blev en liten pratstund med agenta istället:) trevligt,trevligt !

nej, nu ska jag tagga för möte och träning!

Puss och kram!


läggdags !

Snart är det läggdags men först lite roliga tvserier. Jag har tittat på biggest loser, NCIS,DH och Nu christine. De är en bra tisdagkväll !:) Dessvärre blev de lite julskum och julmust ! Men de bjuder jag på!
Idag i skolan skällde jag som en hund och några treor trodde det var en riktig hund ! Skitkul:)

Har pluggat media och gjort lite grejor som ska vara med på redovisningen. Dessvärre är jag inte den bästa på att klippa och klistra så det får se ut som det gör. Ska göra klart det imorgon ! Sen träna lite på hur jag ska säga !

Nu ska jag ta och sova tror jag ! Om jag kan det, tack vare dig;) !

God natt och sov gott !

PUSS !

1a december !

Shit asså, idag är det första december och det känns inte. ingen julstämning direkt känner jag. Eller jo, i mitt lilla hem är det de i alla fall. Men ingen snö och det förstör allt ju :(
Men men, min dag idag hittills har varit helt bra. Först ett matteprov på två timmar som gick helt okej. Sen två timmar svenska där vi pratade om synder och lite annat. inget jobbigt :) Nu har jag slutat och tänkte att jag skulle plugga i två timmar här i skolan med media, men kom just på att mina grejor är hemma. Så det blir hem till lilla placet istället :)

Ha en bra tisdag ! :)

lovely !

PUSS

RSS 2.0