In a mood

Eftersom de är så himla tråkigt här på jobbet så kände jag för att skriva ett till inlägg :)

Idag är det ÄNTLIGEN fredag :) Idag ser det inte ut att bli de bästa vädret vilket betyder att jag ska hem och vila lite innan jag ska uträtta några ärenden för att sedan åka och hälsa på vovven Lotta :) de blir min kväll också ;)

Imorgon ska jag spela paintball! fatta roligt :D

Nu orkar jag inte skriva nå mer!

Hörs sen :D

puss !

Klarheter alltid lika trevligt!

Gårdagen var en soft dag som sakta gled fram i ett lugnt tempo. Jobbet var ganska segt måste jag säga men när klockan väl slog 14.00 så stack jag som ett spjut hem för att sedan åka in till Gävle. Där käkade jag en god middag på Max och sedan åkte jag till Fia för en duvning :) riktigt skönt måste jag säga!

Efter de tog vi en fika och pratade en massa, trevlig kiropraktor de där :)

Innan jag åkte hem svängde jag förbi och hyrde en film, hämtade dagens matlåda hos farmor och sedan hem för att titta på de dagliga intaget av Bones!
Efter bones snackade jag med kusin i över en timme och fick klarheter som bara den. Mycket tacksam!

Efter de slog jag på den hyrda filmen som var The ugly truth! Den var riktigt bra må jag säga. Riktigt underhållande och rolig hela filmen igenom. När klockan slog 23.30 kröp jag ner och vaknade när klockan ringde 05.30!

Nu sitter jag här på jobbet igen. Har suttit och varit lite nyfiken på hur jag kom in på högskolan så jag satt och räknade ut hur jag kom och det visade sig att jag utan meritpoäng hade 15.98 och med meritpoäng hade 18.4 :) de var då jag insåg att jag kan de här med att plugga men och andra sidan är jag inte ett dugg sugen på de just nu.

Nu har jag redan avslöjat hur jag ska göra till hösten och det känns riktigt bra, efter samtalet med min kusin igår har jag inte någon tyngd på bröstet längre utan jag vet precis vad jag är sugen på och vi får hoppas att de slutar så bra också!

Nu ska jag återgå till att ha så himla tråkigt som jag alltid har nu på jobbet eftersom det inte finns något att göra under produktionsstoppet. Men de är bara att le när man får sitta och leka vid datorn och tjäna pengar ;)

Puss och kram !

tack!

Min kusin är nog den klokaste och mest intellegenta person jag känner. Om inte annat har hon blivit min rådgivare och hon hjälper mig med beslut och andra planer där hon nämner olika för och nackdelar. Hon ger förslag på vad jag kan göra och inte. Igår ringde hon mig och vi pratade ca 1timme och var det bara om att jag kommit in i Halmstad på högskolan. Hon gav mig olika förslag och ju mer vi pratade desto bättre förståelse fick jag vad jag vill och vad som är bäst för mig under det kommande år.

Vad och hur jag kommer göra tänker jag förmodligen inte skriva här nu för jag måste suga lite till på karamellen för att verkligen känna att jag gjort rätt. Men jag känner mig lättad efter några tårar fällda och många vettiga förslag från kusin. Hon är verkligen bäst!

Vill bara säga att jag saknar dig Michaela och jag älskar dig så fruktansvärt mycket! Vi måste höras snart!

PUSS OCH KRAM!

Keep on

Torsdag idag och en riktigt seg dag på jobbet. Händer ingenting... Har slumrat till i min sköna kontorsstol en liten stund, annars så håller jag full koll på årets Nordea Masters tävling på Bro Hof (Golf) och Alexander Norén spelar riktigt bra första varvet! Riktigt kul att se på scoren i alla fall.

Igår var jag, sandra och karin på bingo där vi träffade en massa kändisar från Hofors :) Dessvärre vann vi ingenting och vi alla tre svor att vi inte skulle åka dit igen och att hon som ropar ut numrena var dum ihuvudet och inte gjorde som vi ville. men de där går över, vi kommer förmodligen åka och spela om några veckor igen ! :)

Idag är det som sagt torsdag och jag tänkte besöka den stora staden i Gästrikland nämligen Gävle, uträtta några ärenden och hälsa på kiropraktorn :) Middagen serveras på max förmodligen.

Fredag imorgon! GUUD va sköönt! Då blir de chill med brudarna förmodligen, kanske spöa dom i minigolf eller så om de är bra väder ;)

NU har jag inte mycket mer att säga men vi hörs !

PUSS


Lite dö tid! Kanske dags för update!

Hej!

Okej, lite uppdatering!

Har gått hur lång tid som helst sedan jag bloggade senast... Men jag har inte tillgång till min blogg på min iphone som jag använder hur mycket som helst istället för datorn. Men nu när jag har så pass lite att göra på mitt jobb då det är semesterstängt på hela företaget så har inte jag och min sommarjobbskollega inte något att göra. Det jag gör är att leka med mobilen eller kollar aftonbladet/arbetarbladet 1 gång i timmen typ ;p sen letar jag jobb också, till hösten. fast jag har ju kommit in på högskola men vet inte hur jag ska göra riktigt. det är en stor fundering i mitt huvud just nu kan jag lova...


Jag har jobbat snart fem veckor på Ovako och ska jobba fem veckor till. Här jobbar jag dagtid 7-16 varje dag. till skillnad från alla mina vänner som jobbar skift och har det jättebra och bättre betalt som fan ;P men men, jag tjänar inte så dåligt heller så ska inte klaga. Mina arbetsuppgifter är att ta emot prover från olika stålsorter och testar hårdhet, kapar dom och lämnar dom vidare på polering eller till en ugn. När allt de är klart gör jag inte så mycket mer under dagen, sitter med iphonen och spelar spel typ ;P

Den lilla fritid jag har umgås jag för det mesta med mamma och pappa, spelar lite golf också ingen satsning i år men lite lek är det i alla fall :) Sen umgås jag såklart med mina underbara vänner :) Bilbingo är det som gäller nu på sommaren också! SKiitkul är det faktiskt, förra veckan vann jag 1200 kr och idag är det dags igen! Jag, Karin och Sandra tar en sväng till Storvik och vinner lite mer pengar ikväll igen ;)

Jag har tagit studenten och varit på studentbal där jag agerade toastmaster. Riktigt roligt var det att klä upp sig, ni som sett bilderna vet hur jag ser ut. Många som inte kände igen mig och det har vi min låtsaskusin Elin att tacka för det fantastiska jobbet med hår och smink :)
Studenten var riktigt rolig :) först champagnefrulle hos Frida med klassen! Sen kyrkan där vi fick våra betyg och stipendium delades ut, lyckligtvis var jag en av dessa stipendiater. Fick årets idrottsprestation/stipendium :) riktigt roligt måste jag säga :D Mamma och mormor, samt mina vänner som var i kyrkan blev tårögda vilket var riktigt gulligt! Efter de traskade alla studenter en sväng igenom centrum och till skolan för att käka en sista måltid med alla skolanställda. kl 14.00 var det äntligen dags för att springa ut och en snabbtitt ute på gården står 20personer som bara var mitt sällskap och väntade på mig! Guud va glad jag blev! Riktigt varmt välkommen ut kan jag säga! En sväng med cab blev det för min och Annas del också! lite jubel och tut såklart!När jag väl kom hem stod i stort sätt alla i min släkt och välkomnade mig med en skål! Satt ute hela kvällen och drack lite gott och åt mycket gott! Massa fina paket fick jag också, riktigt stort tack till alla! Avslutningsfesten var nere i Torsåker på Gästis och det var en av de roligaste grejerna jag upplevt! Det roligaste var att tre av mina kusiner följde med ut! Hur glad som helst var jag! Men inte dagen efter...


Idag är det onsdag och jag har många tankar i skallen... Men tur som jag har är min kusin väldigt erfaren på de området så vi ska ha ett deeptalk senare i veckan om allt.

Fest händer ju att det blir också ! ;) lite då och då får jag säga!

En annan fundering jag har är ju innebandyn såklart... jag känner inte något sug längre och dessutom vet jag inte om jag ska plugga eller jobba och jobben jag sökt är inte bara i Hofors och närheten. Men den funderingen tror jag är minst viktigast just nu. Måste samla mig och förstå vad som är bäst för mig just i höst och så.

Som ni märker händer ganska mycket just nu runt omkring mig. skulle bara vilja springa härifrån och inte bli vuxen och slippa allt ansvar... men det kommer förmodligen att bli bra när jag väl bestämt mig...

Nu kommer jag vara lite mer alert på bloggen kan jag lova! Har inte mycket för mig på jobbet och har inte mycket planerat för veckan förutom lördag! Då ska vi fira karin! Spela paintball och sen lite fest på kvällen! KOmmer bli riktigt skoj ! :D

Nu ska jag kolla läget på nätet !
Hörs imorgon om inte ikväll!
PUSS

RSS 2.0