Rönnby IBK- Falun IBF Elitserien Damer Kristiansborghallen 14.00

Ja, Idag har Rönnby IBK spelat match mot Falun. Det började rätt bra, efter fyra minuter gjorde Malin Wikström 1-0 för hemmalaget. Men sekunder senare så kvitterar Faluns Anette Lundin. Men Rönnby lägger i en extra växel och gör 2-1, 3-1 och 4-1 innan perioden är slut. Målen görs av Malin Wikström, 3-1 gör Karolina Widar som blir assisterad av Alice Tonneman. 4-1 gör Caroline Bagge och Tigrarna går ut med rakrygg till omklädningsrummet. I andra perioden är det femtio femtio om spelförmågan, men det är Rönnby som gör första målet i andra av nr 16 Sara Stålberg assisterad av 12Karolina Widar, 6-1 kommer också innan andra periodsvilan kommer och de målet gör åter igen Malin Wikström. Men när det är två minuter kvar av andra så får Falun straff. Den rutinerade nr9 Sara Kristoffersson tar den och lurar Hanna Pettersson i målet och reducerar, 6-2. Tredje och sista perioden hade Falun mycket boll men ändå gör Rönnby 7-2 efter fem minuter genom Malin Wikström igen. Absolut den bästa spelaren på planen idag. Falun reducerar till 7-3 genom Sara Kristoffersson och sedan 7-4 genom Johanna Holmbom.Men Rönnby håller undan och vinner med 7-4 och är sen länge säkra för en slutspelsplats. Nästa hemmamatch är inte förrän 15mars och då spelas den första kvartsfinalen. Vilka Rönnby möter är ännu inte klart än för att det är fyra omgångar kvar i elitserien innan det är klart.