Rönnby IBK Tigers - Pixbo Wallenstam Kvartsfinal 3.

Den sista och mest spännande kvartsfinalen i damernas slutspel mellan Rönnby och Pixbo.
Matchen började tajt som det alltid är mellan dessa två lag. Men efter 9minuter så fick Rönnby ett frislag. De tar in Agge och hon wiggar in de första målet ! 1-0 till Rönnby. Men fem minuter senare kvitterar Pixbo. 1-1. Pixbo lägger ganska mycket tryck och skapar många chanser. 30sek senare gör de 1-2. Rönnby lägger mycket bollar på mål och skapar en väldig massa chanser men får inte in bollen :( när de är två minuter kvar av första perioden så gör Pixbo 1-3. I andra perioden händer inte så speciellt mycket men Rönnby står för de mesta trycket. Skapar många chanser men det ger inget resultat. 1-3 inför tredje. Med 434 personer på läktaren är stämningen på topp! Den tredje håller Rönnby taktpinnen och skapar hur många chanser som helst. Jag sitter på sidan med en av Rönnbys spelare Alice Tonneman som dessvärre inte spelar pga något hjärtfel. Nervositeten stiger i hela hallen och inte minst Alice hjärta går upp i hög puls. Men efter 11.29 så sätter Karolina Widar bollen rätt upp i krysset. 2-3 och 9minuter kvar. en minut senare smäller de i Pixbos kasse igen, Malin Wikström och det är nu kvitterat. 3-3. Pixbo känner sig väldigt pressade och tar time out. Men den hjälpte definitivt inte för ca 1 minut efter den time outen gör Rönnby 4-3 !!!!!!!!!!! Rönnby leder nu med fem minuter kvar. Alice står bredvid mig och är nog den lyckligaste personen i hallen. Men nervös är alla fortfarande i hallen. Men inget mer händer och matchen slutar 4-3 till Tigrarna som nu är klara för semifinal!! Motståndet i semin står Balrog för och det kommer att bli en ruskigt spännande semiserie att följa. !!!

NU har våra Damer tagit sig till semi med siffrorna 4-3
Igår tog sig U-laget (jag är med den truppen) upp till DIV1 !!!
Detta är nog Rönnbys år. Jag har en känsla av att Rönnby kan knäppa Balrog !